Βαθμολογία αξιολόγησης WordPress Managed & Managed Hosting (2020)

Συνδυάζοντας το καλύτερο από το καλύτερο όταν πρόκειται για υπηρεσίες διαχείρισης λευκών γαντιών και το αδιαμφισβήτητο είδος συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου, ακολουθεί η αναθεώρηση του Media Temple WordPress για να εξετάσουμε πώς ταιριάζουν οι δύο πλατφόρμες.


Ίσως έχετε ακούσει το ρητό «το σώμα σας είναι ναός». Συνήθως, η γραμμή αναφέρεται στη γραφή ή τη φροντίδα του σώματός σας, αλλά το απόσπασμα μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί στον ιστότοπό σας. Αν και οι επιλογές φιλοξενίας χαμηλού κόστους μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες ενός μικρότερου ιστότοπου στις περισσότερες περιπτώσεις, συνήθως λαμβάνετε αυτό που πληρώνετε.

Η αναβάθμιση σε έναν κορυφαίο οικοδεσπότη όπως το Media Temple καθιστά την διαδικτυακή σας παρουσία ως κάτι που αξίζει να λατρευτεί. Περισσότερα από 125.000 άτομα και επιχειρήσεις εμπιστεύονται τον οικοδεσπότη να φιλοξενήσει περίπου 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους, οπότε αφιερώνουμε χρόνο για να εξετάσουμε τι κάνει τον πάροχο κορυφαίας κατηγορίας μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν μια ανώτερη εμπειρία φιλοξενίας WordPress.

Αναθεώρηση «WordPress Hosting» Media Temple: 4.7 / 5.0

Το WordPress είναι μια ιδανική πλατφόρμα δημοσίευσης για όσους θέλουν να ξεκινήσουν και να κλιμακώσουν έναν ιστότοπο, είτε πρόκειται για ένα απλό επιχειρηματικό προφίλ είτε για έναν πολύπλοκο κόμβο περιεχομένου και άλλων δεδομένων. Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα τροφοδοτεί σχεδόν το 30% όλων των ιστότοπων και βελτιστοποιεί τη διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης για όσους δεν έχουν βαθιά τεχνική γνώση.

Το Media Temple εξυπηρετεί επίσης τους άπειρους κατόχους ιστότοπων, εκτός από την προσφορά υπηρεσιών που θα εκτιμήσουν οι βετεράνοι προγραμματιστές. Οι μονάδες δίσκου στερεάς κατάστασης υψηλής απόδοσης είναι στάνταρ με τα σχέδια φιλοξενίας της εταιρείας, δίνοντας αμέσως στους πελάτες μια αξιοσημείωτη ώθηση στην απόδοση. Το Media Temple διαθέτει επίσης απεριόριστες μεταφορές δεδομένων και φιλική προς το χρήστη διεπαφή που απλοποιεί ακόμη περισσότερο τη διαχείριση ιστότοπων του WordPress. Οι χρήστες μπορούν να αναπτύξουν ιστότοπους, να εξετάσουν αναλυτικά στοιχεία και να επαναφέρουν αντίγραφα ασφαλείας από μια κεντρική πύλη. Θα αναλύσουμε λεπτομερέστερες λεπτομέρειες σχετικά με τη φιλοξενία του WordPress με το Media Temple, αλλά η περιεκτική αναθεώρησή μας παρακάτω παρέχει επίσης χρήσιμες πληροφορίες:

Δείτε εναλλακτικούς κεντρικούς υπολογιστές WordPress »

Αναθεώρηση “Temple Managed WordPress Hosting” Media Temple: 4.7 / 5.0.

Όπως συμβαίνει με πολλούς κεντρικούς υπολογιστές που προσφέρουν φιλοξενία WordPress, για να μην πούμε τίποτα για την κορυφαία κατάσταση φιλοξενίας του Media Temple, όλα τα σχέδια WordPress της εταιρείας συνοδεύονται από κάποιο επίπεδο διαχειριζόμενων υπηρεσιών. Για το Media Temple, αυτό σημαίνει εύκολη μετεγκατάσταση ιστότοπου, περιβάλλοντα πολλαπλών σταδίων, αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας, βελτιωμένη προστασία ασφαλείας και αυτόματες ενημερώσεις WordPress, PHP και MySQL.

Για όσους αναζητούν λίγο επιπλέον όφελος στον διαχειριζόμενο λογαριασμό φιλοξενίας WordPress, το Media Temple προσφέρει επίσης στις επιχειρήσεις μια εμπειρία φιλοξενίας hands-free στο Amazon Web Services. Η αρχιτεκτονική που υποστηρίζεται από το σύννεφο κλιμακώνεται σε δευτερόλεπτα για να καλύψει τις αυξήσεις της κυκλοφορίας και διαθέτει πολλά επίπεδα πλεονασμού, τα οποία συμβάλλουν στα αστρικά επίπεδα χρόνου λειτουργίας. Η διαχείριση λογαριασμών VIP του Media Temple περιλαμβάνει ενεργή παρακολούθηση όλο το 24ωρο και έναν μηχανικό υποστήριξης αφιερωμένο στον λογαριασμό σας.

Δείτε εναλλακτικές διαχειριζόμενες υπηρεσίες WordPress »

Κορυφαίοι εναλλακτικοί (και πιο προσιτοί) οικοδεσπότες για WordPress

Δεν είστε ακόμα πεπεισμένοι ότι το Media Temple είναι η τέλεια εφαρμογή για τις ανάγκες φιλοξενίας σας; Κατανοούμε ότι η τιμή μπορεί να είναι ένα σημαντικό εμπόδιο όταν εξετάζουμε την εγγραφή στο WordPress. Παρόλο που υποστηρίζουμε τις υπηρεσίες του Media Temple, οι περιορισμοί του προϋπολογισμού αποτελούν σημαντικό παράγοντα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οι κάτοχοι ιστότοπων.

Ως εκ τούτου, έχουμε συντάξει μια λίστα με μερικούς αστρικούς κεντρικούς υπολογιστές WordPress που υπάρχουν στο χαρούμενο μεσαίο έδαφος μεταξύ των εξαιρετικά προσιτών, ενός μεγέθους για όλους παρόχους φιλοξενίας και των πιο ακριβών κεντρικών υπολογιστών κορυφαίου επιπέδου όπως το Media Temple. Οι κάτοχοι ιστότοπων μπορούν ακόμη να βρουν SSD, ανώτερη υποστήριξη, καθώς και εργαλεία και εξειδίκευση ειδικά για WordPress, με λιγότερα από $ 5 ανά μήνα.

Δείτε όλους τους καλύτερους οικοδεσπότες WordPress »

Ναός πολυμέσων & Βαθμολογία «Χαρακτηριστικά» του WordPress: 4.9 / 5.0

Όπως μπορεί να αναμένεται με μια πολυτελή εταιρεία φιλοξενίας, το Media Temple φορτώνει πελάτες με πολλούς πόρους και χαρακτηριστικά. Ενώ βρίσκεστε στο πιο ακριβό τέλος του φάσματος φιλοξενίας ιστού, τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress της εταιρείας είναι προσανατολισμένα για υψηλή επισκεψιμότητα και επιχειρήσεις που απαιτούν ιστότοπους που είναι πάντα διαθέσιμοι.

Το προσωπικό σχέδιο δίνει στους πελάτες του Media Temple χώρο για ανάπτυξη. Οι χρήστες περιορίζονται στη φιλοξενία δύο μόνο ιστότοπων, αλλά θα έχουν 50 GB αποθηκευτικού χώρου, απεριόριστες μεταφορές δεδομένων και θα μπορούν να διαχειρίζονται έως και 250.000 μηνιαίους επισκέπτες. Οι κάτοχοι ιστότοπων που εγγράφονται στο πρόγραμμα Pro, το οποίο είναι κατάλληλο για έως και 500.000 επισκέπτες ανά μήνα, θα μπορούν να εκτελούν έως και 10 ιστότοπους. Εκτός από επιπλέον ιστότοπους σταδιοποίησης, αποθήκευση και προστασία ασφαλείας, οι πελάτες Pro λαμβάνουν δύο δωρεάν εγγραφές τομέα, πιστοποιητικά SSL και δύο λογαριασμούς στο G Suite του Google Cloud. Ακολουθούν ορισμένες από τις διαθέσιμες δυνατότητες και στις δύο επιλογές:

 • Μέχρι 200 ​​GB αποθηκευτικού χώρου SSD
 • Απεριόριστες μεταφορές δεδομένων
 • Δωρεάν εγγραφή τομέα
 • 2 δωρεάν πιστοποιητικά SSL για ετήσιο πρόγραμμα Pro
 • Ανίχνευση και κατάργηση κακόβουλου λογισμικού
 • DDoS και προστασία από εισβολή
 • Ενημερώσεις σε WordPress, PHP και MySQL
 • Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά 30 ημερών
 • Περιβάλλον σταδιοποίησης 1 κλικ
 • Πρόσβαση SSH / SFTP
 • Git, WP-CLI και phpMyAdmin πρόσβαση
 • Υποστήριξη 24/7 μέσω συνομιλίας, email και τηλεφώνου

Όπως μπορείτε να δείτε, το Media Temple πηγαίνει πάνω και πέρα ​​όταν παρέχει στους πελάτες τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την εκτέλεση και κλιμάκωση επιτυχημένων ιστότοπων. Συγκεκριμένα, είμαστε απορροφητικοί για περιβάλλοντα σταδιοποίησης WordPress, αποθήκευση SSD και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, αλλά τα βελτιωμένα προγράμματα ασφαλείας είναι ίσως τα πιο εντυπωσιακά εργαλεία που περιλαμβάνονται στα κοινόχρηστα προγράμματα WordPress του Media Temple. Τα αποτελεσματικά εργαλεία προστασίας DDoS και αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού εμφανίζονται πιο συχνά σε προγράμματα φιλοξενίας VPS ή υψηλότερα, αλλά το Media Temple τα περιλαμβάνει δωρεάν.

Ναός πολυμέσων & Βαθμολογία «Απόδοσης» WordPress: 4.8 / 5.0

Αντί να συνδυάζει πρόσθετα caching τρίτων για βελτιστοποίηση της απόδοσης του WordPress, το Media Temple βασίζεται σε αποτελεσματική και βελτιστοποιημένη υποδομή, συμπεριλαμβανομένων SSD και τεσσάρων επιπέδων προσωρινής αποθήκευσης. Μόνο οι μονάδες δίσκου στερεάς κατάστασης μπορούν να αντιστοιχούν έως και 20 φορές ταχύτερες φορτώσεις σελίδας και να προσθέσουν ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα στον διακομιστή σας. Οι σύγχρονες μονάδες αποθήκευσης είναι ακριβότερες από τις παραδοσιακές μονάδες σκληρού δίσκου και τείνουν να έρχονται με μικρότερες χωρητικότητες, αλλά η αύξηση της απόδοσης αξίζει το πρόσθετο κόστος.

Ωστόσο, η προσωρινή αποθήκευση είναι εκεί όπου λάμπει το Media Temple. Η εταιρεία χρησιμοποιεί Varnish, Memcached, Redis, PHP APC και L2 για να μεγιστοποιήσει την απόδοση και να ελαχιστοποιήσει τις κλήσεις προς το διακομιστή πριν οι επισκέπτες φτάσουν ακόμη και στον ιστότοπο του WordPress. Με το χειρισμό της προσωρινής αποθήκευσης και των βελτιστοποιήσεων τόσο καλά από την πλευρά του διακομιστή, το Media Temple προλαμβάνει την ανάγκη εγκατάστασης και ενημέρωσης πρόσθετων προσθηκών.

Η εταιρεία διαθέτει και λειτουργεί δύο κέντρα δεδομένων Tier 3+, ένα σε κάθε ακτή των ΗΠΑ. Σε συνδυασμό με την ανώτερη υποστήριξη και την τεχνογνωσία, τα υπερσύγχρονα κέντρα δεδομένων επιτρέπουν στο Media Temple να εγγυάται 99,99% χρόνο λειτουργίας δικτύου – πάνω από το βιομηχανικό πρότυπο.

Ναός πολυμέσων & Βαθμολογία «Τιμολόγηση» WordPress: 4.5 / 5.0

Ακόμα και πίσω από μια γενική ώθηση για μείωση του κόστους ιδιοκτησίας ιστότοπων, η βιομηχανία φιλοξενίας αναμένεται να ξεπεράσει τα 143 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2020. Μετά από χρόνια ανάπτυξης και στενού ανταγωνισμού για να προσφέρει τις φθηνότερες υπηρεσίες, πολλοί ειδικοί παρατηρούν μια στροφή προς την υποστήριξη πελατών και τις πρόσθετες υπηρεσίες που διευκολύνουν τη ζωή των πελατών. Η επιθυμία των πελατών για εργαλεία μαρκαρίσματος και μάρκετινγκ, μαζί με τη φιλοξενία και τη διαχειριζόμενη υποστήριξη που βασίζονται σε εφαρμογές, συμβάλλουν στην εξέλιξη προς την ακριβότερη δομή τιμολόγησης προσανατολισμένη στις υπηρεσίες στην οποία έχει ήδη κατασκευαστεί το Media Temple.

Για 20,00 $ κάθε μήνα, οι πελάτες λαμβάνουν μια βελτιστοποιημένη εμπειρία WordPress που είναι τυλιγμένη στο ιδιόκτητο περιβάλλον χρήστη του Media Temple. Ο πάροχος φιλοξενίας συνδυάζει απόλυτη απλότητα και χρηστικότητα με πολύπλοκους πόρους και διαμορφώσεις για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας είναι αποτελεσματικός, ασφαλής και καλά υποστηριζόμενος.

Σε σύγκριση με τους κύριους, φθηνούς κεντρικούς υπολογιστές, οι διαχειριζόμενες προσφορές WordPress του Media Temple φαίνονται κατανοητά υπερτιμημένες. Μια γρήγορη ματιά στις διάφορες διαθέσιμες υπηρεσίες, ωστόσο, δείχνει ξεκάθαρα τα οφέλη από την επιλογή των υπηρεσιών του Media Temple για ιστότοπους που είναι κρίσιμοι για επιχειρήσεις. Αντί να μετράμε το Media Temple με τους τύπους iPage, HostPapa ή HostGator, η φιλοξενία πελατών με λιγότερους περιορισμούς προϋπολογισμού θα πρέπει να αντιπαραβάλλει την εταιρεία με παρόχους, όπως WP Engine, Flywheel και Liquid Web.

Ναός πολυμέσων & Βαθμολογία «Υποστήριξης» WordPress: 4.9 / 5.0

Σχεδόν οποιοσδήποτε οικοδεσπότης αξίζει την προσοχή σας και τα χρήματα θα προσφέρουν 24ωρη υποστήριξη με τους πιο έμπειρους και φιλικούς τεχνικούς της βιομηχανίας. Λίγοι, ωστόσο, εκπληρώνουν αυτήν την υπόσχεση στο βαθμό που το κάνει ο Media Temple. Περίπου το 90% του προσωπικού του Media Temple ξοδεύει το χρόνο του υποστηρίζοντας πελάτες και μπορεί να προσεγγιστεί μέσω συνομιλίας, Twitter, τηλεφώνου ή διαδικτυακού αιτήματος υποστήριξης ανά πάσα στιγμή..

Εικόνες πρακτόρων υποστήριξης Media Temple

Περίπου το 90% του προσωπικού του Media Temple εργάζεται για να υποστηρίξει παραγωγικές και κερδοφόρες εμπειρίες φιλοξενίας για τους χρήστες.

Το Media Temple παρέχει πρόσθετους πόρους υποστήριξης με τη φιλοξενία ζωντανών κοινοτικών φόρουμ, ενός κέντρου βοήθειας και ολοκληρωμένων πόρων που καλύπτουν τα πάντα, από τη ρύθμιση email έως την ανάλυση απόδοσης. Εκτός από έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου, το Media Temple ενισχύει την ικανοποίηση των χρηστών με ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο μετεγκατάστασης ιστότοπων και κλωνοποίηση ιστότοπου με ένα κλικ. Το WP Easy Mode βελτιστοποιεί τη δημιουργία ιστότοπων προτείνοντας θέματα και φωτογραφίες αφού οι πελάτες εισάγουν βασικές πληροφορίες σχετικά με τον υποψήφιο ιστότοπο.

WordPress & Το Media Temple είναι ένα ζεύγος Premium

Παρόλο που η τιμή των υπηρεσιών φιλοξενίας του Media Temple μπορεί να δώσει στους πιθανούς πελάτες παύση, μια λεπτομέρεια που δεν πρέπει να αγνοηθεί είναι πώς το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα – και δωρεάν – βοηθά στη μείωση του κόστους. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, έτσι οι ιδιοκτήτες ιστότοπων μπορούν να δοκιμάσουν στην πλατφόρμα να δουν αν η Media Temple αξίζει την επένδυση.

Είτε είστε νέοι στη φιλοξενία και αναζητάτε επιπλέον καθοδήγηση ή ένας έμπειρος κάτοχος ιστότοπου που δεν θέλει να ασχοληθεί με τις τεχνικές λεπτομέρειες, τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress του Media Temple προσφέρουν λεπτή καθοδήγηση και την ευκαιρία για ανάπτυξη. Για όσους αναζητούν ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών επιλογών φιλοξενίας VPS και δημιουργίας ιστότοπων, φροντίστε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας για όλες τις λεπτομέρειες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me