Καλύτεροι ιστότοποι φιλοξενίας WordPress του 2020

Η επιλογή των καλύτερων ιστότοπων φιλοξενίας WordPress μπορεί να είναι μια τρομακτική διαδικασία. Το εξαιρετικά δημοφιλές (και δωρεάν!) Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου είναι παντού και φαίνεται ότι κάθε web host ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο. Αλλά πώς μπορείτε να πείτε ποιο πρόγραμμα φιλοξενίας είναι κατάλληλο για εσάς?


Ακριβώς όπως δεν θα φυτέατε ένα δέντρο σε μια έρημο ή δεν θα κολλήσετε έναν κάκτο στο βάλτο, οι ιστότοποι WordPress χρειάζονται το κατάλληλο περιβάλλον για να αναπτυχθούν. Για ορισμένους, αυτό σημαίνει εγκατάσταση με ένα κλικ και αυτοματοποιημένες ενημερώσεις, ενώ άλλα μπορεί να χρειάζονται απεριόριστο εύρος ζώνης, δίκτυο παράδοσης περιεχομένου, πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης και άλλες λειτουργίες.

Αφού πέρασε χρόνια, αναπτύσσοντας και κλιμακώνοντας ιστότοπους WordPress, η ομάδα μας ενώθηκε για να κατατάξει οριστικά την κρέμα της σοδειάς για προσιτή τιμή, ταχύτητα, ασφάλεια, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χρήσιμη υποστήριξη. Οι κριτικές φιλοξενίας WordPress προσφέρουν γενικές προτάσεις ή μπορείτε να διαβάσετε για τις εξειδικευμένες εγκρίσεις μας.

Καλύτεροι ιστότοποι φιλοξενίας WordPress

Με περίπου 300 συστήματα διαχείρισης περιεχομένου διαθέσιμα στο Διαδίκτυο, τι είναι τόσο ξεχωριστό για το WordPress; Η πλατφόρμα που βασίζεται στην κοινότητα έχει εμπνεύσει τους προγραμματιστές από το 2003 και τώρα καταλαμβάνει το 60% του μεριδίου αγοράς CMS – ισοδύναμο με περισσότερους από 75 εκατομμύρια ιστότοπους.

Παρόλο που η πλατφόρμα δημοσίευσης ανοιχτού κώδικα συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας, οι καλύτεροι οικοδεσπότες του WordPress παρέχουν επιπλέον φιλικές προς το χρήστη υπηρεσίες και υπερπληρωμένη τεχνολογία για να κάνουν την εμπειρία σας ακόμα καλύτερη. Τα προγράμματα φιλοξενίας WP έρχονται συχνά με άφθονο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης, μαζί με ενημερώσεις λογισμικού και δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Ας δούμε τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας WordPress που προτείνουν επίσημα η ομάδα προγραμματιστών και δημιουργών περιεχομένου. Είτε αναζητάτε το καλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας για αρχάριους είτε θέλετε να εκτελέσετε το WordPress σε έναν ειδικό διακομιστή εταιρικού επιπέδου, αυτές οι εταιρείες έχουν υψηλές βαθμολογίες:

Το InMotion Hosting πρωτοστατεί όταν πρόκειται για προγράμματα φιλοξενίας WordPress πλούσια σε χαρακτηριστικά. Η εταιρεία φιλοξενίας ιστού βελτιώνει το υλικό της για απόδοση συμπεριλαμβάνοντας μονάδες στερεάς κατάστασης, τον διακομιστή ιστού NGINX και ένα δωρεάν δίκτυο παράδοσης περιεχομένου. Προσφέροντας το πλήρες φάσμα των κοινόχρηστων, VPS και αποκλειστικών υπηρεσιών φιλοξενίας ειδικά προσαρμοσμένων για το WordPress, η ομάδα υποστήριξης του InMotion Hosting διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κλιμάκωση και τη διασφάλιση επιχειρηματικών ιστοτόπων και εφαρμογών.

Οι κάτοχοι ιστοτόπων για πρώτη φορά, από την άλλη πλευρά, μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως με το προεγκατεστημένο λογισμικό WordPress και την επιλογή χρήσης του ειδικά κατασκευασμένου ιστότοπου WP της εταιρείας, BoldGrid. Εκτός από τα κορυφαία εργαλεία σχεδιασμού, την ταχύτητα και την απόδοση, τα περισσότερα σχέδια φιλοξενίας InMotion συνοδεύονται από κορυφαία εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών και 99,999% εγγύηση χρόνου λειτουργίας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Η Bluehost είναι μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες στη φιλοξενία – ειδικά όταν πρόκειται για WordPress. Ο πάροχος φιλοξενίας είναι ένας από τους τρεις επίσημους συνιστώμενους φιλοξενούμενους WordPress για να πάρει την ευλογία των ίδιων των προγραμματιστών και των επικοινωνιών που δημιούργησαν και συντήρησαν την πλατφόρμα εκδόσεων. Η Bluehost έχει αξιοποιήσει αυτήν την ψήφο εμπιστοσύνης για να δημιουργήσει σχέδια WordPress που τροφοδοτούν περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους σε όλο τον κόσμο.

Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας WordPress του παρόχου φιλοξενίας web διαθέτουν τουλάχιστον 50 GB χώρου στο δίσκο, εγγραφή ονόματος domain, δωρεάν CDF CloudFlare και αυτόματη εγκατάσταση και ενημερώσεις WordPress. Το πάντα αξιόπιστο Bluehost προσφέρει επίσης αναβαθμισμένες εμπειρίες φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου και διαχείρισης που εισάγουν απεριόριστους ιστότοπους WordPress, αποθήκευση SSD και χωρίς περιορισμούς κυκλοφορίας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το A2 Hosting διαθέτει μερικές από τις ταχύτερες φιλοξενίες WordPress Υπηρεσίες θα βρεις. Οι ισχυροί διακομιστές της εταιρείας διαθέτουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης SSD, καθώς και περιβάλλον σταδιοποίησης και δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Η φιλοξενία A2 είναι μια εξαιρετική επιλογή για κατόχους ιστότοπων που χρειάζονται απεριόριστους πόρους (συμπεριλαμβανομένων διευθύνσεων email) και όσοι κάνουν αναβάθμιση από τα βασικά προγράμματα φιλοξενίας WordPress μπορούν να απολαύσουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και πολλές προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης.

Οι επιλογές φιλοξενίας WordPress παρέχονται με την τυπική εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, αλλά εκτιμούμε ιδιαίτερα τους βελτιστοποιημένους με ταχύτητα ταχύτητας διακομιστές Turbo της A2 Hosting. Οι πολλά υποσχόμενοι χρόνοι φόρτωσης σελίδας έως και 20 φορές ταχύτεροι από εκείνους των ανταγωνιστών, οι διακομιστές Turbo χαμηλής πυκνότητας αφιερώνουν περισσότερους πόρους ανά χρήστη και έρχονται με την προσθήκη LiteSpeed ​​Cache για WordPress.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το καλύτερο φτηνό Web Hosting για WordPress

Οι αυτόματες ή δωρεάν εγκαταστάσεις WordPress είναι ο κανόνας στις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων – αλλά πού αλλού μπορείτε να βρείτε εξοικονόμηση κόστους; Παρόλο που η δωρεάν φιλοξενία WordPress είναι μια δελεαστική πρόταση, προτιμάτε να εγγραφείτε σε μια προσιτή πλατφόρμα φιλοξενίας για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Οι φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress είναι εξοπλισμένες με όλα τα είδη δυνατοτήτων που ενισχύουν την αξία, παρέχοντας παράλληλα ισχυρή απόδοση, ασφάλεια και αξιοπιστία. Παρακολουθήστε τις εταιρείες φιλοξενίας που προσφέρουν δωρεάν ασφάλεια SSL, το CloudFlare CDN και απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο στο δίσκο ή διευθύνσεις email.

Όταν πρόκειται ειδικά για παρόχους φιλοξενίας WordPress, οι αυτόματες εγκαταστάσεις και ενημερώσεις είναι βασικές, όπως έχει και ο αναβαθμισμένος χώρος αποθήκευσης SSD. Τόνοι φθηνών επιλογών φιλοξενίας WordPress είναι διαθέσιμες με λιγότερα από $ 5 ανά μήνα. Τονίζουμε τα τρία καλύτερα πακέτα φιλοξενίας WordPress με βάση την προσιτή τιμή παρακάτω.

Το InterServer δεν είναι δωρεάν – αλλά είναι όσο πιο κοντά μπορείτε. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ιστολόγιό σας στο WordPress με μόλις 0,01 $ για τον πρώτο μήνα και να απολαύσετε τιμές από μήνα σε μήνα που δεν θα σας κλειδώσουν σε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία (αλλά οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες αν σας ενδιαφέρει). Ακόμα καλύτερα, το κόστος φιλοξενίας σας δεν θα αυξηθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του λογαριασμού σας.

Εκτός από απεριόριστους τομείς, χώρο στο δίσκο και μεταφορά δεδομένων, οι πελάτες της InterServer λαμβάνουν δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου και πιστοποιητικό SSL. Οποιοσδήποτε τύπος φιλοξενίας για το WordPress που αναζητάτε, το InterServer διαθέτει τόνους προσιτών επιλογών, από κοινόχρηστη έως διαχειριζόμενη φιλοξενία σε VPS και αποκλειστικούς διακομιστές.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το Bluehost κυριαρχεί στη σκηνή φιλοξενίας του WordPress και το κάνει για εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Οι γκουρού φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν αξιοσημείωτη επιρροή στην κοινότητα του WordPress και συμβάλλουν τακτικά στο WordCamps και στην ανάπτυξη του πυρήνα. Η Bluehost επανεπενδύει επίσης στην υποδομή της, αναβαθμίζοντας πρόσφατα τους περισσότερους διακομιστές της σε ταχύτερο χώρο αποθήκευσης SSD χωρίς αύξηση των τιμών.

Παρόλο που οι διαχειριζόμενες επιλογές φιλοξενίας και WooCommerce της Bluehost είναι λίγο ακριβές για τους νέους χρήστες που εργάζονται στον πρώτο ιστότοπό τους στο WordPress, θα είναι ιδανικοί για όσους έχουν αυξανόμενα διαδικτυακά καταστήματα και μεγάλη επισκεψιμότητα. Κάθε υπηρεσία φιλοξενίας WordPress διαθέτει προσαρμόσιμα θέματα, βελτιωμένη διεπαφή cPanel και ομάδα υποστήριξης γεμάτη ειδικούς. Η Bluehost προσφέρει την τυπική εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, αλλά τους εμπιστευόμαστε να προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη αξία σε όλη την εμπειρία φιλοξενίας στο WordPress.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το HostGator είναι γνωστό για τις ανώτερες επιλογές φιλοξενίας σε τιμές που δεν θα σπάσουν την τράπεζα. Τα προγράμματα web hosting χαμηλού κόστους συνοδεύονται από εύκολες εγκαταστάσεις WordPress, δωρεάν ασφάλεια SSL και εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%. Εκτός από τη δωρεάν μετεγκατάσταση cPanel, η ομάδα υποστήριξης του HostGator θα μεταφέρει ακόμη και τα δεδομένα του ιστότοπού σας στο WordPress στο νέο σας περιβάλλον φιλοξενίας.

Η εξοικονόμηση κόστους του HostGator επεκτείνεται και σε άλλα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Τα premium σχέδια WordPress του παρόχου φιλοξενίας βασίζονται σε υπερ-φορτισμένη αρχιτεκτονική cloud με διακομιστές χαμηλής πυκνότητας που περιλαμβάνουν δίκτυο παράδοσης περιεχομένου και πολλαπλά επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης. Το HostGator βελτιστοποιεί τα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress για ταχύτητα και αξιοπιστία, με χρόνους φόρτωσης που είναι υπερδιπλάσιος από αυτούς των ανταγωνιστών – μια εντυπωσιακά εντυπωσιακή υπηρεσία φιλοξενίας με λιγότερο από $ 6 το μήνα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Best Managed WordPress Hosting

Χρειάζεστε έναν εντυπωσιακό και αξιόπιστο ιστότοπο WordPress, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να το πραγματοποιήσετε; Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι η τέλεια λύση για την ανάπτυξη ιστότοπων και ατόμων που προτιμούν να περνούν το χρόνο τους επεκτείνοντας την επιχείρησή τους παρά να ασχολούνται με κουραστικές τεχνολογίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Οι καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας διασφαλίζουν ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για το blog σας στο WordPress. Σύμφωνα με το WP White Security, περισσότερο από το 70% των εγκαταστάσεων του WordPress είναι ευάλωτοι σε επιθέσεις – με διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, ωστόσο, ο πάροχός σας φροντίζει για την ασφάλεια του διακομιστή και του δικτύου με τείχη προστασίας εφαρμογών, αυτόματες ενημερώσεις και άλλα προστατευτικά μέτρα.

Εκτός από το κορυφαίο υλικό που έχει βελτιστοποιηθεί για ταχύτητα και ασφάλεια, θα συνεργαστείτε με μια ομάδα υποστήριξης που είναι εξαιρετικά έμπειρη στις περιπλοκές του WordPress και μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πολύ πιο αποτελεσματικά από τα πιο γενικευμένα, ένα μέγεθος -όλη την φιλοξενία ιστοσελίδων. Ας ρίξουμε μια ματιά στους καλύτερους διαχειριζόμενους κεντρικούς υπολογιστές WordPress:

Το Liquid Web είναι μια εκπληκτικά καλή επιλογή για όλα τα πράγματα που διαχειρίζεται φιλοξενία. Η ομάδα υποστήριξης της εταιρείας, που ονομάστηκε οι πιο χρήσιμοι άνθρωποι στη φιλοξενία, υπόσχεται να απαντήσει σε μηνύματα συνομιλίας ή τηλεφωνικές κλήσεις σε λιγότερο από ένα λεπτό και θα απαντήσει σε εισιτήρια helpdesk εντός μίας ώρας. Κάθε νέος τεχνικός υποστήριξης λαμβάνει τουλάχιστον 300 ώρες εκπαίδευσης τον πρώτο χρόνο του για να βεβαιωθεί ότι είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Το Liquid Web συνεργάστηκε με τους κορυφαίους διαχειριζόμενους ειδικούς φιλοξενίας και ηλεκτρονικού εμπορίου στο Nexcess για να δημιουργήσει ένα αστρικό διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress βελτιστοποιημένο με Beaver Builder, NGINX, PHP 7, δωρεάν ασφάλεια SSL και χωρίς περιορισμούς κυκλοφορίας. Το Liquid Web καταργεί τυχόν ανησυχίες σχετικά με τις αυτόματες ενημερώσεις για τα πρόσθετα και τα αρχεία πυρήνα WordPress δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας και δοκιμάζοντας τον ιστότοπό σας αυτόματα κάθε βράδυ. Ακόμα καλύτερα, το Liquid Web προσφέρει στους πελάτες μια μαγική εγγύηση 100% δικτύου και χρόνου λειτουργίας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το WP Engine ειδικεύεται αποκλειστικά στην παροχή των καλύτερων εμπειριών φιλοξενίας WordPress – και δεν προσφέρει κανένα άλλο είδος υπηρεσίας φιλοξενίας. Διατηρώντας την αξίωσή του για το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο, ο κορυφαίας ποιότητας διαχειριστής WordPress προσφέρει περισσότερες από 500.000 ψηφιακές εμπειρίες κάθε μέρα.

Οι πελάτες του WP Engine απολαμβάνουν πρόσβαση στα παιδικά θέματα Genesis Framework και 36 StudioPress, μαζί με ένα περιβάλλον τοπικής ανάπτυξης, στάση με ένα κλικ, δωρεάν CDN και πιστοποιητικό SSL. Ο πάροχος φιλοξενίας είναι ιδανικός για προγραμματιστές, εταιρείες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται σοβαρά να μεταφέρουν τον ιστότοπό τους στο WordPress στο επόμενο επίπεδο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το DreamHost εξασφαλίζει υπηρεσίες WordPress χωρίς προβλήματα και υψηλής απόδοσης μέσω των προσαρμοσμένων προγραμμάτων φιλοξενίας DreamPress. Τα περιβάλλοντα cloud δίνουν στους ιδιοκτήτες ιστότοπων απομονωμένους πόρους συν μη μετρημένο εύρος ζώνης, χώρο δίσκου με SSD, προεγκατεστημένο WordPress και περιβάλλοντα στάσης με ένα κλικ.

Το DreamHost προσφέρει την πλήρη σειρά διαχειριζόμενων σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress, που κυμαίνονται από κοινόχρηστα και πακέτα WooCommerce έως VPS και αποκλειστικές επιλογές διακομιστή. Μια άλλη από τις λίγες επιλεγμένες εταιρείες φιλοξενίας για να κερδίσει την υποστήριξη της ομάδας WordPress Core, το DreamHost διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και φιλοξενεί περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους. Αγαπάμε ιδιαίτερα την κορυφαία βιομηχανική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών και 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Καλύτερο WordPress & Κεντρικοί υπολογιστές WooCommerce

Όταν αναζητάτε την καλύτερη φιλοξενία WordPress για διαδικτυακά καταστήματα, φυσικά θα θέλετε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για οικοδεσπότες που υπερέχουν στην εκτέλεση και υποστήριξη του WooCommerce, της προσθήκης ανοιχτού κώδικα που φέρνει τη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Το WooCommerce έχει ληφθεί περισσότερες από 82 εκατομμύρια φορές, με περίπου το 26% όλων των διαδικτυακών καταστημάτων να χρησιμοποιούν το λογισμικό – περισσότερο από τους κύριους ανταγωνιστές του στο Magento και το Shopify. Μέσω της δωρεάν προσθήκης WordPress, οι επιχειρηματίες μπορούν να ξεκλειδώσουν ασφαλείς πληρωμές, διαμορφώσιμες επιλογές αποστολής και πλήρως προσαρμόσιμα ή επεκτάσιμα πρόσθετα.

Όπως μπορείτε να περιμένετε, τα καλύτερα σχέδια φιλοξενίας WooCommerce αντικατοπτρίζουν στενά τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress. Θα θέλατε να αναζητήσετε τις τυπικές λειτουργίες, όπως εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας και επιστροφής χρημάτων, δωρεάν SSL, προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης, καθώς και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις. Αλλά με την επιτυχία και τη φήμη του καταστήματός σας στη γραμμή, βεβαιωθείτε ότι ο διαχειριζόμενος κεντρικός υπολογιστής WordPress που επιλέγετε δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την απόδοση – τόσο κρίσιμες πτυχές της απόκτησης εμπιστοσύνης και προσοχής των πελατών. Ακολουθούν οι κορυφαίες επιλογές μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο που βασίζεται στο WordPress:

Το SiteGround είναι ο αγαπημένος μας οικοδεσπότης για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Ως η τρίτη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που προτείνει οι ηγέτες του WordPress, το SiteGround έρχεται με εντυπωσιακή επιρροή και φήμη για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας της εταιρείας WooCommerce διαθέτουν κυκλοφορία χωρίς μετρήσεις, δωρεάν SSL και απεριόριστες βάσεις δεδομένων.

Εκτός από την τροφοδοσία από 100% ανανεώσιμη ενέργεια, το SiteGround παρέχει αντίγραφα ασφαλείας κατά παραγγελία, δυναμικές προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης, περιβάλλοντα σταδιοποίησης και μια διεπαφή διαχείρισης λευκής ετικέτας για εταιρείες και μεταπωλητές. Όσον αφορά τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες και υποστήριξη του WordPress, το SiteGround υπόσχεται να απαντήσει σε συζητήσεις και κλήσεις σε λιγότερο από δύο λεπτά και να απαντήσει σε εισιτήρια helpdesk εντός 15 λεπτών κατά μέσο όρο. Το πρόβλημά σας θα επιλυθεί κατά την πρώτη επαφή 90% του χρόνου, σύμφωνα με το SiteGround.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το A2 Hosting ανταποκρίνεται στη ζήτηση ταχύτητας των καταναλωτών με εκπληκτική προστασία, προστατεύοντας τα έσοδα και τα περιθώρια κέρδους των επιχειρηματιών με απίστευτα διαχειριζόμενες υπηρεσίες WordPress και WooCommerce. Η απόδοση του ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας για τους ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων, με μια πρόσφατη μελέτη που δείχνει ότι το 73% των καταναλωτών θα μεταφερθούν στον ιστότοπο ενός ανταγωνιστή εάν ένας ιστότοπος είναι πολύ αργός για φόρτωση.

Ευτυχώς, οι διακομιστές Turbo της A2 Hosting διαθέτουν 20 φορές ταχύτερους χρόνους φόρτωσης σελίδας με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και μεταφορά δεδομένων. Το WooCommerce και το WordPress είναι προεγκατεστημένα και το A2 Hosting προστατεύει το κατάστημά σας με διπλό τείχος προστασίας και ενισχυμένη προστασία DDoS. Όταν αναζητάτε την καλύτερη απόδοση φιλοξενίας WordPress, η φιλοξενία A2 θα πρέπει πάντα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Η Bluehost είναι ο γενικός νικητής όταν πρόκειται για προγράμματα φιλοξενίας WordPress πλήρους εξυπηρέτησης. Εκτός από τα δωρεάν θέματα WordPress και άλλες βελτιστοποιήσεις, ο πάροχος φιλοξενίας ενώνει την αδελφή εταιρεία HostGator προσφέροντας εξαιρετικά αξιόπιστη τεχνολογία, 24/7 υποστήριξη πελατών και απεριόριστους υπολογιστικούς πόρους. Η Bluehost παρέχει στους πελάτες δωρεάν ιδιωτικό απόρρητο τομέα, πιστοποιητικό SSL και υπηρεσίες προστασίας CodeGuard.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την εξατομικευμένη προσέγγιση που ακολουθεί η Bluehost βοηθώντας τους ιδιοκτήτες ιστότοπων να ενεργοποιήσουν και να λειτουργήσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Όλα τα επίπεδα της υπηρεσίας φιλοξενίας παρέχονται με μια δωρεάν κλήση εγκατάστασης δύο ωρών με έναν καλόπιστο εμπειρογνώμονα WooCommerce. Στη συνέχεια, μπορείτε να αυξήσετε την παρουσία του καταστήματός σας στο διαδίκτυο με περισσότερα από 200 $ σε διαφημιστικές πιστώσεις και μια αποτελεσματική διαδρομή για επαλήθευση στο Google My Business.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Πώς μπορώ να επιλέξω έναν κεντρικό υπολογιστή για τον ιστότοπό μου στο WordPress?

Η εύρεση των καλύτερων προγραμμάτων φιλοξενίας WordPress είναι ένα ταξίδι γεμάτο ερωτήσεις και μια μακρά λίστα ελέγχου που αλλάζει ανάλογα με τους στόχους σας. Αυτό που λειτουργεί καλύτερα για έναν νέο blogger, για παράδειγμα, δεν θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας ταχέως αναπτυσσόμενης επιχείρησης.

Δεδομένης της παγκόσμιας δημοτικότητας του WordPress, οι εταιρείες φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο ζητούν να προσελκύσουν νέους πελάτες – αλλά όχι όλες οι υπηρεσίες τους εξαρτώνται από το χτύπημα. Αυτά τα θέματα θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε την αναζήτησή σας:

 • Τιμή: Σας ενδιαφέρει περισσότερο ένα κοινόχρηστο περιβάλλον WordPress για περίπου $ 5 το μήνα; Τα σχέδια του Hostinger WordPress συνδυάζουν οικονομικά προσιτή τιμή με έναν εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών υψηλής ποιότητας. Ή, θα προτιμούσατε να βρείτε μια premium διαχείριση WordPress λύση (διαβάστε: πιο ακριβά) για την επίτευξη των στόχων επισκεψιμότητας και απόδοσης?
 • Αξιοπιστία & Υποστήριξη: Το καλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress δεν θα έχει σημασία αν δεν μπορείτε να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο ή δεν μπορείτε να κάνετε κανέναν να σας βοηθήσει. Το SiteGround, για παράδειγμα, αναφέρει σχεδόν 100% ποσοστά ικανοποίησης πελατών και 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας.
 • Χαρακτηριστικά: Τα σχέδια του WordPress θα πρέπει να δίνουν προτεραιότητα στην απόδοση και την ασφάλεια, μαζί με θέματα και άλλα εργαλεία ανάπτυξης ειδικά για CMS. Το HostGator επιτυγχάνει εξαιρετική ισορροπία με διακομιστές cloud υψηλής ταχύτητας που προστατεύονται με αυτόματη αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού και δωρεάν SSL. Οι προγραμματιστές μπορεί επίσης να θέλουν να αναζητήσουν ένα περιβάλλον σταδιοποίησης ή WP-CLI.
 • Ανοιχτή συμπεριφορά: Ανοιχτή συμπεριφορά: Σίγουρα, οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress θα προσφέρουν επίσης εκατοντάδες εγκαταστάσεις με ένα κλικ, αλλά υποστηρίζουν το WordCamps; Να συνεισφέρετε κώδικα στο WordPress; Τι γίνεται με τη δημιουργία προσαρμοσμένων προσθηκών; Είναι εύκολο να υποστηρίξετε κάτι δωρεάν, αλλά αναζητήστε την εμπλοκή και την απόδειξη της εμπειρίας φιλοξενίας WordPress.

Η φήμη και η ικανοποίηση των πελατών είναι τεράστιες όταν εντοπίζουμε τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress, ειδικά όταν πρόκειται για διαχειριζόμενα περιβάλλοντα. Ελέγξτε τις κριτικές όλων των κορυφαίων παρόχων φιλοξενίας WordPress και συγκρίνετε τα αποτελέσματά σας με τις δικές σας βαθμολογίες με βάση τον τρόπο με τον οποίο οι δυνατότητες, το κόστος και η υποστήριξη συσσωρεύονται με τις απαιτήσεις σας.

Το WordPress διαχειρίζεται αξίζει τον κόπο?

Δεν υπάρχει ξυλοδαρμός εδώ. Εάν είστε πρόθυμοι να ξοδέψετε λίγο περισσότερο και είτε ενδιαφέρεστε για την απόδοση του ιστότοπού σας ή απλά δεν θέλετε να ενοχλείτε με όλα τα τεχνολογικά πράγματα, θα λατρέψετε τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες WordPress. Στην πραγματικότητα, το SiteGround και το Liquid Web αναφέρουν εξαιρετικά υψηλά σημάδια για την ικανοποίηση των πελατών, ενώ παράλληλα προσφέρουν ταχεία και ασφαλή σχέδια φιλοξενίας.

Εικόνα κάποιου που εργάζεται σε διακομιστή

Το να έχετε τον οικοδεσπότη σας να αναλάβει περισσότερο έναν πρακτικό ρόλο σας επιτρέπει να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο στην επιχείρησή σας αντί στον ιστότοπό σας.

Επιπλέον, η διαχειριζόμενη φιλοξενία δεν χρειάζεται να σπάσει την τράπεζα. Ενώ πολλά από τα premium προγράμματα που βασίζονται σε VPS κοστίζουν στη γειτονιά των 20 $ κάθε μήνα, το HostGator αντιπροσωπεύει μια εκπληκτικά οικονομικά αποδοτική επιλογή μεταξύ των φιλοξενουμένων WordPress. Οι χρήστες ενέργειας ενδέχεται να χάσουν μερικές κορυφαίες δυνατότητες, αλλά οι διακομιστές cloud που έχουν συμπληρωθεί κοστίζουν λιγότερο από 6 $ ανά μήνα και θα είναι ιδανικοί για τα περισσότερα άτομα και μικρές επιχειρήσεις.

Οι ιδιοκτήτες ιστότοπων κερδίζουν γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης και περισσότερη αξιοπιστία, κάτι που περισσότερο από το 60% αναγνώρισε σε μια ανεπίσημη δημοσκόπηση από την Kinsta ως τις πιο πολύτιμες πτυχές της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress. Πολλοί από τους κεντρικούς υπολογιστές που επισημάνουμε εδώ, συμπεριλαμβανομένων των HostGator και SiteGround, δίνουν προτεραιότητα και στα δύο χαρακτηριστικά κατά τη δημιουργία των σχεδίων τους στο WordPress.

Αυτά τα οφέλη μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τα έσοδα και τη συνολική επιτυχία μιας διαδικτυακής επιχείρησης. Μια καθυστέρηση μόλις 100 χιλιοστών του δευτερολέπτου – για το χρόνο που χρειάζεται για να αναβοσβήνει τα μάτια σας – μπορεί να επηρεάσει τα ποσοστά μετατροπών ιστότοπου κατά 7%. Ένας ιστότοπος που είναι δύο δευτερόλεπτα πιο αργός μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά εγκατάλειψης κατά περισσότερο από 100%.

Όσον αφορά τον χρόνο λειτουργίας, το μέσο κόστος της μη προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας φτάνει τα 5.600 $ ανά λεπτό – για να μην πούμε τίποτα για τη ζημιά στην εμπιστοσύνη των πελατών και τη φήμη της επωνυμίας. Για να το θέσουμε σε προοπτική, 32 από τους 50 κορυφαίους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν 99,99% χρόνο λειτουργίας ή μεγαλύτερη, με μόλις τέσσερις να εκτελούν έναν ιστότοπο με 99,5% ή λιγότερο χρόνο λειτουργίας.

Πόσο κοστίζει η φιλοξενία ενός ιστότοπου?

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το κόστος μπορεί να διαφέρει πολύ όταν πρόκειται για την αγορά των καλύτερων υπηρεσιών φιλοξενίας WordPress. Ευτυχώς, μπορείτε να βρείτε πολλά κοινόχρηστα προγράμματα WordPress υψηλής ποιότητας, όπως αυτά από το HostGator και το SiteGround, με λιγότερα από $ 5 το μήνα. Τα προγράμματα φιλοξενίας Hostinger WordPress, για παράδειγμα, κοστίζουν μόλις 2,15 $ το μήνα – αλλά η εταιρεία δημοσιεύει τακτικά πωλήσεις που μειώνουν την τιμή σε λιγότερο από 1 $ μηνιαίως.

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, από την άλλη πλευρά, ξεκινά συνήθως με λιγότερο από 20 $ ανά μήνα και μπορεί να κλιμακωθεί πολύ υψηλότερα, ανάλογα με τις ανάγκες υπολογιστών, απόδοσης και ασφάλειας του ιστότοπού σας.

Αλλά ένα πρόγραμμα φιλοξενίας δεν είναι το μόνο σας κόστος όταν πρόκειται για τη διαχείριση ενός ιστότοπου. Φροντίστε να λάβετε υπόψη αυτά τα άλλα στοιχεία κατά τον προϋπολογισμό για τον ιστότοπό σας στο WordPress:

 • Ονομα τομέα: Πολλοί οικοδεσπότες – αλλά όχι όλοι – θα περιλαμβάνουν δωρεάν εγγραφή τομέα ως μέρος ενός ετήσιου προγράμματος φιλοξενίας ιστοσελίδων. Μπορείτε να αναμένετε ότι αυτό θα κοστίσει επιπλέον 10 έως 20 $ ετησίως, συν 5 έως 10 $ για προστασία απορρήτου τομέα.
 • Premium θέμα: Σίγουρα, ο κατάλογος θεμάτων WordPress διαθέτει εκατοντάδες σχέδια χωρίς κόστος, αλλά δεν θα λειτουργήσει καλά για χρήστες που είναι σοβαροί για την απόδοση και την ασφάλεια του ιστότοπού τους. Περιμένετε να ξοδέψετε 50 έως 100 $ για ένα πλήρες θέμα με σύγχρονο, αποδοτικό κώδικα.
 • Πρόσθετα: Και πάλι, τα περισσότερα από τα 55.000+ πρόσθετα είναι δωρεάν από WordPress, αλλά πολλά πολύτιμα SEO, ασφάλεια, αντίγραφα ασφαλείας και προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης έρχονται με premium εκδόσεις για βελτιωμένες υπηρεσίες. Το κόστος κυμαίνεται από λίγα δολάρια έως 50 $ ή περισσότερα.

Τι γίνεται με τη δωρεάν φιλοξενία του ιστότοπού σας στο WordPress; Ακόμα κι αν το λογισμικό ανοιχτού κώδικα WordPress είναι διαθέσιμο για τίποτα, θα πρέπει να επενδύσετε απολύτως σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας. Το WordPress.com σάς δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε μια ελαφριά έκδοση της πλατφόρμας δωρεάν, αλλά πιθανότατα θα θελήσετε να μεταβείτε σε ένα μεγαλύτερο σχέδιο κάποια στιγμή.

Πώς να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress στον νέο σας κεντρικό υπολογιστή

Ξέρετε το ρητό: Το γρασίδι είναι πάντα πιο πράσινο από την άλλη πλευρά. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό ξοδεύετε αναζητώντας το καλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress, πιθανότατα θα έρθει η ώρα να αλλάξετε κεντρικούς υπολογιστές. Είτε θέλετε να επωφεληθείτε από μια καλύτερη τιμή, μια νεότερη τεχνολογία ή ένα λιγότερο απογοητευτικό σύστημα υποστήριξης, ένα από τα μεγαλύτερα hangup είναι η μετακίνηση του ιστότοπού σας.

Αλλά ποτέ δεν φοβάστε! Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός φιλοξενίας για να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress. Η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστική και κουραστική, αλλά είναι καλά μέσα σε ένα τιμόνι για αρχάριους. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να εγγραφείτε με έναν κεντρικό υπολογιστή, όπως το HostGator και το SiteGround, που προσφέρει δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου.

Εάν προτιμάτε να χειριστείτε μόνοι σας την κίνηση, αυτός ο χρήσιμος οδηγός καλύπτει όλες τις λεπτομέρειες. Ωστόσο, για να κατανοήσετε τα βασικά, πρέπει να κάνετε τα εξής:

 1. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων ιστότοπου WordPress χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα FTP.
 2. Εξαγάγετε τη βάση δεδομένων WordPress στο πρόγραμμα phpMyAdmin στον πίνακα ελέγχου.
 3. Δημιουργήστε μια νέα βάση δεδομένων WordPress στον νέο διακομιστή κεντρικού υπολογιστή σας.
 4. Επεξεργαστείτε το αρχείο wp-config.php ώστε να αντικατοπτρίζει το νέο όνομα βάσης δεδομένων και τις πληροφορίες χρήστη.
 5. Εισαγάγετε την αποθηκευμένη βάση δεδομένων σας και ανεβάστε τα αρχεία WordPress στο νέο σας κεντρικό υπολογιστή.
 6. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ονομάτων τομέα σας για να δείξετε τους διακομιστές ονομάτων του νέου σας κεντρικού υπολογιστή.

Μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στο νέο σπίτι φιλοξενίας του σε μια μέρα, αν και οι αλλαγές DNS ενδέχεται να διαρκέσουν λίγο περισσότερο για την πλήρη διάδοση. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρνετε, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο νέος σας οικοδεσπότης έχει πιθανώς 24/7 υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας. Μην διστάσετε να τα δοκιμάσετε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me