“Τι είναι το Wix.com;” (Επισκόπηση 2020, Κόστος και άλλες ερωτήσεις σχετικά με το Builder ιστότοπων)

Τι είναι το Wix και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε στο διαδίκτυο; Για τους οπαδούς της δημιουργίας ιστότοπων που κάνουν τη μάθηση πώς να κωδικοποιούν, το Wix θα πρέπει να βρίσκεται στη σύντομη λίστα με τα πιθανά εργαλεία για τη δουλειά.


Η σύντομη έκδοση: Το Wix είναι ένας δημιουργός διαδικτυακών ιστότοπων που δίνει στους χρήστες απλότητα μεταφοράς και απόθεσης όσον αφορά το σχεδιασμό και τη δημοσίευση του χαρτοφυλακίου σας, του ιστοτόπου μικρών επιχειρήσεων, του ιστολογίου ή του διαδικτυακού καταστήματος.

Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι το όνειρο του DIYer. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χωρίς να προσλάβετε έναν προγραμματιστή ή να μάθετε να κωδικοποιείτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την κριτική μας για το Wix παρακάτω, μαζί με τον τρόπο με τον οποίο η πλατφόρμα συγκρίνεται με άλλες επιλογές δημιουργίας ιστότοπων premium.

Τι είναι η συνολική βαθμολογία του Wix Website Builder?

Πήρα πραγματικά το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης για μια περιστροφή πρόσφατα. Έπαιξα με επιλογές θέματος, αξιολόγησα την ευκολία στη χρήση, ταξινόμησα τη λειτουργικότητα σε σύγκριση με το κόστος και συνέταξα μια τεράστια σε βάθος κριτική. Ενώ το Wix είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες και πιο γνωστές πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων στον κλάδο, περιγράφουμε τις αξιολογήσεις και τα σχόλιά μας σχετικά με τον κατασκευαστή παρακάτω. Όπως μπορείτε να δείτε, μας αρέσει περισσότερο το Wix:

Δείτε τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων του 2020 »

Τι κοστίζει το Wix?

Όσον αφορά την τιμολόγηση, θεωρούμε ότι το Wix είναι έτσι. Σίγουρα δεν μπορείτε να κερδίσετε τη χαμηλότερη τιμή ΔΩΡΕΑΝ, αλλά τα premium σχέδια μπορεί να είναι ακριβά για όσους θέλουν να προσθέσουν λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου ή πρόσθετα μάρκετινγκ, για παράδειγμα. Το κόστος δεν είναι τόσο υψηλό όσο το Squarespace, αλλά σίγουρα πέφτει στο ακριβότερο τέλος του φάσματος που καθορίζεται από τα καλύτερα σχέδια δημιουργίας ιστότοπων. Κατώτατη γραμμή: Το Wix δεν είναι πάντα το πιο ανταγωνιστικό από οικονομική άποψη, αλλά κοστίζει μόνο μερικά δολάρια το μήνα για το πιο βασικό πρόγραμμα. Επιπλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε το σχεδιασμό με το Wix δωρεάν!

Αποκτήστε δωρεάν Wix για 14 ημέρες »

Πώς συγκρίνεται το Wix με άλλους δημιουργούς ιστότοπων?

Εάν η δημιουργία ιστοσελίδων ήταν διαγωνισμός δημοτικότητας, ο Wix σίγουρα θα καθόταν με τα ωραία παιδιά. Η πλατφόρμα διατηρεί τη δική της ανάμεσα στις τάξεις των Weebly, Squarespace και WordPress.com. Ωστόσο, θα παρατηρήσετε τη σύγκριση μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών ιστότοπων, ότι κάθε πλατφόρμα έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και τομείς που θα μπορούσαν να βελτιωθούν.

Δείτε περισσότερα σχέδια φιλοξενίας για δημιουργούς ιστότοπων »

Σχέδιο & Προσαρμογή: Wix εναντίον άλλων

Το Wix είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων που ξεκινά γρήγορα. Εγγραφείτε με λογαριασμό Facebook ή Gmail και περιηγείστε σε θέματα σε δευτερόλεπτα. Κάτι που θεωρώ πιο ελκυστικό για το Wix σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων δεν είναι μόνο ο αριθμός των διαθέσιμων θεμάτων αλλά και ο τρόπος οργάνωσής τους. Προσφορές Wix κατηγορίες προτύπων για συγκεκριμένη βιομηχανία, οπότε είτε είστε Realtor, μουσικός ή ιδιοκτήτης ενός bed and breakfast, θα βρείτε γρήγορα ένα σχέδιο για να συμπληρώσετε την επωνυμία σας.

Δείτε περισσότερα σχέδια φιλοξενίας για δημιουργούς ιστότοπων »

Ηλεκτρονικό εμπόριο: Wix εναντίον άλλων

Ενώ τα πρότυπα Wix εξυπηρετούν τις εξειδικευμένες επιχειρήσεις, το Οι λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι αρκετά βασικές: καλάθια αγορών, πολλαπλές πύλες πληρωμής και εργαλεία για τη διαχείριση επιλογών αποστολής και φορολογικών κανόνων. Εάν είστε σοβαροί για την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης – σχεδιάζετε να προβάλλετε εκατοντάδες ή χιλιάδες προϊόντα και αναμένετε όλη την επισκεψιμότητα και τα έσοδα να σας ακολουθήσουν – σας προσκαλώ να δείτε τους κορυφαίους οικοδεσπότες ηλεκτρονικού εμπορίου και τους συνοδευτικούς κατασκευαστές ιστότοπων:

Δείτε περισσότερα σχέδια φιλοξενίας για το ηλεκτρονικό εμπόριο »

Blogging: Wix εναντίον άλλων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wix για να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο; Απολύτως! Το Blogging είναι μόνο μία από τις πολλές διαθέσιμες κατηγορίες προτύπων. Food Blog, Fashion Blog, Business Blog – ονομάζετε τη θέση σας στο blogging και το Wix πιθανότατα να σας περιμένει έτοιμο σχέδιο. Επειδή ο συντάκτης είναι διάταξη WYSIWYG (που σημαίνει, αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε), η εμπειρία δημιουργίας ιστολογίου είναι πολύ διαισθητική. Τοποθετήστε το δείκτη και κάντε κλικ ή σύρετε και αποθέστε για να προσαρμόσετε τη διάταξη και, στη συνέχεια, εστιάστε στις λέξεις που εμφανίζονται στην οθόνη. Τώρα, είναι το Wix η καλύτερη επιλογή για blogging; Προσωπικά, θα πήγαινα με τον # 1 οικοδεσπότη Ιστού για bloggers:

Δείτε περισσότερα σχέδια φιλοξενίας για blogging »

Ευκολία στη χρήση & Υποστήριξη: Wix εναντίον άλλων

Η διεπαφή Wix είναι εξαιρετικά εύκολη στην εκμάθηση – πολύ διαισθητική και πιθανόν να σας αφήσει με ένα τελικό αποτέλεσμα που θα λατρέψετε. Δεν είναι η πιο ισχυρή πλατφόρμα, αλλά δεν χρειάζεται να καλύπτει τις ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας των χρηστών της. Μια παρενέργεια του ότι είναι αρκετά βασική και φθηνή, ωστόσο, είναι ότι δεν πληρώνετε ακριβώς για μια ομάδα υποστήριξης τεχνικών γκουρού.

Ως πελάτης που πληρώνει, θα έχετε πρόσβαση στη γραμμή υποστήριξης πελατών, τη ζωντανή συνομιλία και την υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίων της Wix. Ωστόσο, η μετάβαση με μια εξίσου προσιτή κοινόχρηστη εταιρεία φιλοξενίας θα σας δώσει όχι μόνο περισσότερες δυνατότητες δημιουργίας ιστότοπων και μάρκετινγκ, αλλά μια καλύτερη εμπειρία υποστήριξης πελατών.

Δείτε περισσότερα σχέδια φιλοξενίας για δημιουργούς ιστότοπων »

Είναι το Wix για εσάς?

Θα χαρείτε να μάθετε ότι ο ξάδερφος του μωρού μου δεν έπεσε στο θάνατό του ως αποτέλεσμα του κτιρίου μου. Τώρα στέκεται μόνος του και ενώ δεν μπορώ να λάβω όλα τα εύσημα, δεν μετανιώνει για την προσέγγιση DIY. Ομοίως, δεν πρέπει να έχετε αμφιβολίες σχετικά με την επιλογή του Wix ως δημιουργού ιστότοπων. Είναι ένα φανταστικό εργαλείο με λογικό κόστος. Ωστόσο, εάν δεν είστε πωλημένοι, φροντίστε να δείτε τα άλλα προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων που προτείνουμε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me