Τι είναι το Weebly.com; – Η κριτική μας για το 2020 και απαντήθηκαν στις 6 πρώτες ερωτήσεις

Τι είναι το Weebly; Πώς συγκρίνεται με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων; Πόσο κοστίζει η Weebly; Έχουμε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα με την ολοκληρωμένη κριτική και συγκρίσεις με άλλες επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε, να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε εύκολα έναν ιστότοπο.


Ο Weebly προέρχεται από μια οικεία τεχνολογική ιστορία που ξεκινά με μια χούφτα φίλων κολλεγίων που αναπαράγονται με τη νέα τεχνολογία. Σε αυτήν την περίπτωση, μια ομάδα φοιτητών 20 ετών στο Πανεπιστήμιο Penn State ξεκίνησαν να δημιουργούν λογισμικό που να διευκολύνει τον καθένα να δημιουργήσει έναν προσωπικό ιστότοπο, ανεξάρτητα από το επίπεδο άνεσης της τεχνολογίας ή την εμπειρία. Το τελικό αποτέλεσμα μετατράπηκε σε Weebly, τον πρώτο δημιουργό ιστότοπων στον κόσμο που έχει αποκτήσει περισσότερους από 40 εκατομμύρια ιστότοπους που βλέπουν συνολικά 325 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα.

Πάνω από μια δεκαετία αργότερα, ο δημιουργός ιστότοπων Weebly σάς βοηθά να δημιουργήσετε τον τέλειο ιστότοπο για να επιδείξετε την εργασία σας, ανεξάρτητα από το εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, καλλιτέχνης, προγραμματιστής ή φοιτητής.

1. Ποια είναι η συνολική βαθμολογία του Weebly; 4.9 / 5.0

Να το θέσω απλά, Το Weebly είναι ένας ιστότοπος για την κατασκευή ιστότοπων. Η διαδικτυακή πλατφόρμα αφαιρεί την ανάγκη για μη αυτόματη κωδικοποίηση και αντικαθιστά τη διαδικασία με μια διαισθητική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Η πύλη είναι γνωστή ως συντάκτης WYSIWYG, για «αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε».

Στην πραγματικότητα, η Weebly είναι η πρώτη εταιρεία κατασκευής ιστότοπων WYSIWYG – οι τρεις ιδρυτές νίκησαν τον ανταγωνιστή Wix στο εξωτερικό στην αγορά κατά περίπου έξι μήνες. Το σύστημα του Weebly επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν, να επεξεργάζονται και να τακτοποιούν περιεχόμενο, όπως κείμενο, φωτογραφίες, χάρτες και βίντεο, σε έναν ιστότοπο με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού.

Είμαστε εξοικειωμένοι στενά με τους δημιουργούς ιστότοπων, αφού τους αξιολογήσαμε βάσει κριτηρίων όπως η ευκολία χρήσης, οι δυνατότητες και η τιμή – καθώς και η αναθεώρηση των καλύτερων πλατφορμών για την κατασκευή διαδικτυακών καταστημάτων. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κύριος δημιουργός ιστότοπων συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Η απλότητα και η διαισθητικότητα της διεπαφής χρήστη δεν μπορούν να ξεπεραστούν και το Weebly περιλαμβάνει ανταπόκριση με όλα τα θέματα του προγράμματος.

Στιγμιότυπο οθόνης της διεπαφής Weebly

Η σύγχρονη διεπαφή δημιουργίας ιστότοπων της Weebly προσφέρει πλήρη λειτουργικότητα μεταφοράς και απόθεσης.

Μερικοί επικριτές αντιπαθούν τους περιορισμούς δομημένης σχεδίασης που επιβάλλει η Weebly για να τραβήξει σχέδια φιλικά προς τα κινητά, αλλά στην πραγματικότητα εκτιμούμε ότι η Weebly δεν δίνει αρκετό σχοινί στους αρχάριους του σχεδιασμού ιστοσελίδων για να κρέμονται. Δίνουμε στον Weebly τα υψηλότερα σήματα για ένα σύστημα που επιτρέπει τη δημιουργικότητα και τη λειτουργικότητα.

2. Πώς συγκρίνεται το Weebly με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων?

Αν και οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν την ίδια βασική λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης, κάθε πλατφόρμα τείνει να αξιοποιεί μια συγκεκριμένη ειδικότητα. Το Squarespace, για παράδειγμα, αντηχεί με καλλιτέχνες και φωτογράφους με εξαιρετικά ισχυρά, οπτικά εντυπωσιακά πρότυπα. Το Wix παρέχει απόλυτη ευελιξία, ενώ το BoldGrid έχει χαράξει μια θέση ως το μοναδικό δημιουργό ιστότοπων WordPress.

Έχουμε γράψει πολλούς εύχρηστους οδηγούς που αναλύουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς συγκρίνεται κάθε πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων για διάφορες μετρήσεις και χρήσεις. Εδώ είναι ένα δείγμα:

  • (Κορυφαίες 6 κριτικές) Σύγκριση Wix εναντίον Squarespace εναντίον WordPress εναντίον Weebly
  • 15 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WordPress για ιστότοπους, ιστολόγια και διαδικτυακά καταστήματα
  • Οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για κάθε θέση (Top 12)
  • 13 καλύτερες κριτικές “WYSIWYG” Web Builder (2020)

Όπως μπορείτε να δείτε, το Weebly συγκρίνεται ευνοϊκά με πολλές άλλες πλατφόρμες. Οι πλήρως φιλοξενούμενες επιλογές τείνουν να είναι λίγο ακριβότερες από εκείνες πολλών ανταγωνιστών, αλλά οι εταιρείες δυσκολεύονται να κερδίσουν την ευκολία χρήσης του Weebly. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία με το να προτείνουμε μια αυτο-φιλοξενούμενη έκδοση του Weebly, ειδικά αν μπαίνετε για πρώτη φορά στη διαμόρφωση του ιστότοπου.

Δείτε άλλες κριτικές για τον δημιουργό ιστότοπων »

3. Είναι Weebly δωρεάν?

Μπορείτε να ξεκινήσετε στο Weebly για τη χαμηλή τιμή εισαγωγής του ονόματος και της διεύθυνσης email σας και τη δημιουργία κωδικού πρόσβασης. Ο δωρεάν λογαριασμός περιλαμβάνει το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και χώρο αποθήκευσης 500MB, αλλά ο ιστότοπός σας θα εμφανίζει διαφημίσεις Weebly και θα βρίσκεται σε έναν υποτομέα (που σημαίνει ότι η διεύθυνση URL σας θα είναι σύμφωνα με το sitename.weebly.com).

Ωστόσο, η αναβάθμιση στο Starter Plan για 8 $ ανά μήνα, συνοδεύεται από έναν δωρεάν προσαρμοσμένο τομέα, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, αναλυτικά στοιχεία ιστότοπων και χωρίς διαφημίσεις. Τα πακέτα που φιλοξενούνται από Weebly αυξάνουν έως και 38 $ κάθε μήνα για ισχυρούς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που χρειάζονται εργαλεία μάρκετινγκ μέσω email.

Το Self-host Weebly είναι συνήθως αρκετά φθηνότερο από το Starter Plan. Οι εταιρείες φιλοξενίας περιλαμβάνουν τακτικά το Weebly με κοινά σχέδια φιλοξενίας σε μια προσπάθεια να διευκολύνουν τη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων για αρχάριους. Τρεις από τους αγαπημένους μας παρόχους, που αναφέρονται παρακάτω, προσφέρουν το Weebly συν έναν τόνο δωρεάν και κορυφαία υποστήριξη για λιγότερο από $ 5 το μήνα.

Δείτε άλλες κριτικές για τον δημιουργό ιστότοπων »

4. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Self-και Fully Hosted Weebly?

Οι δημιουργοί ιστότοπων διαφέρουν ως προς τον τρόπο με τον οποίο παρέχουν υπηρεσίες στους πελάτες τους. Το Wix και το Squarespace προσφέρουν μόνο πλήρως φιλοξενούμενες επιλογές, που σημαίνει ότι όλα τα αρχεία του ιστότοπού σας εμφανίζονται ζωντανά στους διακομιστές τους – φροντίζουν όλα τα τεχνικά πράγματα, αλλά θα έχετε περιορισμένο έλεγχο και πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Η Weebly ακολουθεί περισσότερο το μοντέλο του WordPress προσφέροντας επιλογές πλήρους και αυτο-φιλοξενούμενης. Αυτόνομη φιλοξενία σημαίνει την εγκατάσταση του λογισμικού στον δικό σας λογαριασμό φιλοξενίας, παρέχοντας απόλυτη εποπτεία του ιστότοπού σας. Σε αντίθεση με το WordPress που φιλοξενείται μόνοι σας, μπορείτε να φιλοξενείτε μόνοι σας τον Weebly εγγραφόμενοι σε έναν πάροχο φιλοξενίας που έχει συνεργαστεί με το Weebly. το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων δεν είναι διαθέσιμο μέσω εγκαταστάσεων με ένα κλικ, όπως και άλλα σημαντικά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου.

5. Είναι το Weebly καλύτερο για ιστολόγια, επιχειρήσεις ή άλλα έργα?

Η Weebly υπερέχει με εντυπωσιακά, επαγγελματικά θέματα που είναι προσαρμοσμένα σε πολλές διαφορετικές ανάγκες: blogging, εκδηλώσεις, χαρτοφυλάκια και διαδικτυακά καταστήματα. Τα πρότυπα ιστολογίου μπορούν να λειτουργούν μόνα τους ή να λειτουργούν ως μέρος ενός μεγαλύτερου ιστότοπου και τα εργαλεία δημοσίευσης παρέχουν στους χρήστες πλήρη έλεγχο του περιεχομένου τους. Οι επιχειρηματίες θα απολαύσουν να έχουν ένα πλήρως ενσωματωμένο καλάθι αγορών και διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς ως μέρος του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου τους, αλλά οι πιο έμπειροι ιδιοκτήτες ιστότοπων μπορεί να προτιμούν μια πιο εξειδικευμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify, το WooCommerce ή το Magento.

Ανεξάρτητα από την περίπτωση χρήσης, οι πελάτες της Weebly θα εκτιμήσουν το ισχυρό SEO ή τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, εργαλεία που βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης και το κοινό να βρουν τον ιστότοπό σας. Όλοι οι ιστότοποι Weebly διαθέτουν χάρτη ιστότοπου, μετα-περιγραφές, ετικέτες alt και άλλες λειτουργίες, καθώς και έναν χρήσιμο οδηγό για την έρευνα λέξεων-κλειδιών και την αύξηση της επισκεψιμότητάς σας.

6. Πώς μπορώ να ξεκινήσω?

Από τις μέρες του ως τάξη στο Penn State, η πλατφόρμα Weebly έχει εξελιχθεί σε μια αναφερόμενη εταιρεία 455 εκατομμυρίων δολαρίων που απασχολεί περίπου 300 άτομα. Εκτός από το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, η Weebly έχει προσθέσει εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου και μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να γίνει ένα σύνολο εργαλείων με χαρακτηριστικά για τη δημιουργία της διαδικτυακής σας επωνυμίας.

Ξεκινήστε με το Weebly ΔΩΡΕΑΝ »

Τώρα που έχετε διαβάσει για την πλατφόρμα, ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε καταδύσεις και να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο. Η πρώτη σας απόφαση θα είναι να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με το Weebly ή στον δικό σας λογαριασμό φιλοξενίας. Για να αποφύγετε τους πονοκέφαλους της μετακίνησης του ιστότοπού σας όταν ξεπεράσετε την επιλογή φιλοξενίας του Weebly, σας συνιστούμε να πάτε με έναν αξιόπιστο κοινόχρηστο οικοδεσπότη.

Εκτός από το Bluehost, για το οποίο έχουμε ήδη εγγυηθεί, το SiteGround είναι μια άλλη κορυφαία επιλογή. Το SiteGround μόλις άρχισε να προσφέρει υπηρεσίες Weebly το 2016. Ενώ είναι λίγο πιο ακριβό, το SiteGround έρχεται με εξαιρετική απόδοση, μαζί με πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά και υποστήριξη. Ευτυχισμένο το κτίριο του site!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me