Τιμολόγηση Web.com: Σχέδια, δυνατότητες και μηνιαίο κόστος (Κριτική 2020)

Λαμβάνοντας υπόψη τα επιχειρηματικά σχέδια φιλοξενίας στο Web.com, η τιμολόγηση και άλλες δυνατότητες είναι σημαντικές συγκρίσεις που πρέπει να κάνετε όταν ψάχνετε πού να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας ή την online επιχείρησή σας.


Πολλές νεοσύστατες τεχνολογίες έχουν διοχετεύσει από την ηλιόλουστη μητροπολιτική πόλη του Τζάκσονβιλ της Φλόριντα – με το όνομα «επόμενη Silicon Valley» και «κρυφό κόσμημα» για επιχειρηματίες, σύμφωνα με τους επιχειρηματίες της τάσης. Η πόλη φιλοξενεί μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, από τους Firehouse Subs και Bubba Burger έως τον Stein Mart και την τρέχουσα εν λόγω εταιρεία μας, Web.com.

Εδώ, θα καλύψουμε το μηνιαίο κόστος και τις ετήσιες χρεώσεις του παρόχου. Παρόλο που το Web.com είναι γνωστό για έναν διαισθητικό δημιουργό ιστότοπων, η ομάδα προσφέρει λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων πλήρους εξυπηρέτησης που περιλαμβάνουν εγγραφή ονόματος τομέα, σχεδιασμό ιστότοπου και εργαλεία SEO και μάρκετινγκ.

Τιμές φιλοξενίας Web.com

Το Web.com είναι κάπως διάσημο στην κοινότητα φιλοξενίας ιστοσελίδων για μια γνωστή προσφορά über. Κάποτε, κόστιζε μόνο 50 σεντς για να εγγραφείς σε ένα από τα βασικά προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων της εταιρείας. Το σημείο τιμών έχει αυξηθεί κάπως από τότε που ιδρύθηκε το Web.com το 1997. Ωστόσο, το αρχικό ποσοστό εγγραφής είναι ακόμα αρκετά θεαματικό.

Το μόνο βόειο κρέας μας με την τιμή του παρόχου είναι ότι ανεβαίνει μετά τον πρώτο μήνα. Συνήθως, είμαστε οπαδοί των συμφωνιών του πρώτου έτους, αν όχι εγγυήσεων για τις τιμές. Παρ ‘όλα αυτά, οι τιμές Web.com εξακολουθούν να πέφτουν τυπικό κοινόχρηστο ballpark φιλοξενίας από 2 έως 5 $ το μήνα. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες των 5 $ παίζουν λίγο περισσότερα χρήματα, αλλά το Web.com εξακολουθεί να καλύπτει τα βασικά: δωρεάν τομέας, άφθονο χώρο αποθήκευσης, ένα καταπληκτικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και υποστήριξη 24/7. Μπορείτε να διαβάσετε τα σχέδια Essential, Professional και Premium Web.com στον ιστότοπο ή απλώς να δείτε την κριτική του Ryan Frankel παρακάτω:

Δείτε φτηνές εναλλακτικές λύσεις στο Web.com »

Πόσο κοστίζει το Web.com σε σύγκριση με άλλους?

Οι συνεργάτες του Web.com υπερηφανεύονται για την επέκταση των υπηρεσιών φιλοξενίας τους πέρα ​​από την αρχική εγκατάσταση και τους διακομιστές. Έχουν δημιουργήσει πολλές χιλιάδες διαδικτυακές λύσεις μάρκετινγκ για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια παρουσία μάρκας στον ιστό, από την προσαρμοσμένη σχεδίαση ιστότοπου και τη ρύθμιση καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου έως τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και τη διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ.

Η βασική τιμή της εταιρείας είναι αναμφίβολα ελκυστική – αλλά πού ταιριάζει στην ευρύτερη αγορά; Με τόσους πάροχους φιλοξενίας που ζητούν την επιχείρησή σας, ρίξτε μια ματιά σε άλλους κορυφαίους παρόχους στον κλάδο:

Δείτε άλλες εναλλακτικές λύσεις στο Web.com »

Μηνιαίο κόστος Web.com για τομείς

Στον κλάδο φιλοξενίας, είναι αρκετά τυπικό για τους παρόχους να κάνουν δωρεάν εγγραφή ονόματος domain. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους κοινόχρηστους κεντρικούς υπολογιστές, καθώς οι πελάτες τους περιλαμβάνουν κατόχους ιστότοπων για πρώτη φορά που θέλουν μια σαφή διαδρομή προς τη δημιουργία περιεχομένου στο πλαίσιο της διαδικασίας φιλοξενίας και δημιουργίας ιστότοπων.

Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές περιλαμβάνουν έναν δωρεάν τομέα για τον πρώτο χρόνο, ενώ άλλοι παρέχουν έναν δωρεάν τομέα για τη διάρκεια ζωής του λογαριασμού. Το Web.com πέφτει στο πρώτο στρατόπεδο. Δυστυχώς, η αμοιβή της εταιρείας για την ανανέωση της εγγραφής τομέα σας είναι αρκετά φρικτή – άνω των 30 $ ανά έτος.

Η πρότασή μας: Χρησιμοποιήστε το Web.com ως το σημείο εκκίνησης του ιστότοπού σας. Απολαύστε τις τιμές γνωριμίας, δημιουργήστε έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο ή δημιουργήστε έναν για εσάς και σχεδιάστε να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας σε έναν πιο οικονομικά αποδοτικό τομέα πριν από τα πρώτα γενέθλια του ιστότοπού σας. Ωστόσο, ενώ χρησιμοποιείτε το Web.com, εκμεταλλευτείτε το πρόσθετο απορρήτου τομέα που προτείνεται κατά τη διαδικασία αιτήματος τομέα. Κοστίζει λιγότερο από 2 $ το μήνα για την απόκρυψη των προσωπικών πληροφοριών που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας από χρήστες ιστού, οπότε αν η ανωνυμία είναι σημαντική για εσάς, αυτή είναι μια αξιόλογη λειτουργία.

Δείτε άλλες επιλογές φιλοξενίας τομέα »

Κόστος κατασκευής ιστότοπου Web.com

Ο χώρος δημιουργίας ιστοσελίδων είναι όπου το Web.com λάμπει πραγματικά. Η εταιρεία που εδρεύει στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα είναι πιο γνωστή για τον εύχρηστο, κατασκευαστή ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης που περιλαμβάνεται στην αγορά οποιουδήποτε σχεδίου φιλοξενίας, καθώς και για την προσαρμοσμένη υπηρεσία δημιουργίας ιστότοπων που πραγματοποιείται από προγραμματιστές.

Συνοψίζοντας, έχετε δύο επιλογές για τη δημιουργία ενός ιστότοπου με το Web.com: ένα δωρεάν, οικοδόμημα ιστοτόπων που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα φιλοξενίας σας ή να λάβετε μια προσαρμοσμένη προσφορά για τους σχεδιαστές και προγραμματιστές της εταιρείας για να δημιουργήσουν τον ιστότοπό σας για εσείς. Η τελευταία επιλογή σάς δίνει τη δυνατότητα να καθορίσετε ότι θέλετε να διαπιστώσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο στο WordPress ή σε άλλη πλατφόρμα.

Η πρώτη διαδρομή είναι αυτονόητη. Εγγραφείτε για οποιοδήποτε πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων και απολαύστε την απλότητα WYSIWYG χωρίς κωδικούς του έξυπνου προγράμματος επεξεργασίας ιστότοπων του Web.com χωρίς επιπλέον χρέωση. Αυτό το εργαλείο είναι ιδανικό για τους do-it-yourself-εκεί έξω.

Για τον μη κωδικοποιητή που δεν έχει το χρόνο ή το ενδιαφέρον να ακολουθήσει τη διαδρομή DIY, το Web.com προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ιστότοπου στην οποία ένας ειδικός θα δημιουργήσει έναν προσαρμοσμένο, επαγγελματικό ιστότοπο για την επιχείρησή σας ή την προσωπική σας επωνυμία.

Δείτε άλλες επιλογές δημιουργίας ιστότοπων »

Ωραία εισαγωγική προσφορά, αλλά υπάρχει καλύτερη μακροπρόθεσμη αξία

Βρίσκεται στο μητροπολιτικό κέντρο που βρίσκεται στα βορειοανατολικά Jax, το Web.com δεν είναι ξένο με αυτό που χρειάζεται για την έναρξη και την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Ως εκ τούτου, οι υπηρεσίες της εταιρείας εξυπηρετούν την πλήρη ανάπτυξη κύκλου ζωής επαγγελματικών ιστότοπων. Η ομάδα καλύπτει όλες τις βάσεις – από τον αρχικό σχεδιασμό και τους τομείς έως τη βελτιστοποίηση περιεχομένου και την πληρωμένη αναζήτηση – ωστόσο, θεωρούμε ότι τα τέλη ανανέωσης και οι υπηρεσίες μάρκετινγκ είναι λίγο δαπανηρές σε σύγκριση με εκείνες των ανταγωνιστών. Η εταιρεία προσφέρει μια εξαιρετική συμφωνία εκκίνησης, αλλά υπάρχουν πιο οικονομικοί οικοδεσπότες που προσφέρουν μακροπρόθεσμη αξία. Ενώ το Web.com είναι ένας από τους κορυφαίους προτεινόμενους οικοδεσπότες για προσιτή τιμή, δεν είναι η πρώτη μας επιλογή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me