Τι είναι το Squarespace; (Κορυφαίες 5 ερωτήσεις και κριτική των ειδικών μας για το 2020)

Τι είναι το Squarespace, ρωτάτε; Μπορεί να έχετε δει το λογότυπο στο κάτω μέρος ορισμένων από τους αγαπημένους σας ιστότοπους ή ακόμη και να έχετε δει μια από τις διαφημίσεις της εταιρείας στην τηλεόραση. Έχετε πιθανώς ακούσει για την εταιρεία, αλλά τι κάνουν και πώς μπορούν να βοηθήσουν?


Με απλά λόγια, το Squarespace είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που απλοποιεί τη σχεδίαση ιστοσελίδων και τη δημιουργία τοποθεσιών σε λίγα εξαιρετικά εύκολα βήματα. Η πλατφόρμα είναι γνωστή για εκπληκτικά πρότυπα σχεδίασης που προσανατολίζονται προς τις επιχειρήσεις και τη δημιουργικότητα. Είτε είστε έμπειροι στην εκτέλεση ενός ιστότοπου είτε απλώς ξεκινήσετε, οι δημιουργοί ιστότοπων, όπως το Squarespace, μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε στο διαδίκτυο σε πολύ λίγο χρόνο.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το Squarespace, μαζί με τις συγκρίσεις μας με άλλες πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη.

1. Βαθμολογούμε το Squarespace a 4,5 / 5 – Πώς συγκρίνονται οι άλλοι?

Ξεκίνησε το 2004, το Squarespace έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς ιστοτόπων για να μοιράζεται δημιουργικά ιδέες. Η πλατφόρμα τροφοδοτεί εκατομμύρια ιστότοπους και είναι ιδανική για αρχάριους με οπτική σκέψη, αλλά μερικοί περιορισμοί μας εμποδίζουν να δώσουμε στο Squarespace τα υψηλότερα σημάδια.

Με ένα σύνθημα “Build it Beautiful”, το Squarespace είναι γνωστό για καλά σχεδιασμένα πρότυπα. Η εταιρεία προσφέρει μόνο περίπου 60 επιλογές – δεκάδες λιγότερες από άλλες επιλογές δημιουργίας ιστότοπων – αλλά το Squarespace είναι η κρέμα της καλλιέργειας όταν πρόκειται για προσεκτικά στιλβωμένα και κατασκευασμένα θέματα ιστότοπου. Επιπλέον, η απόδοση του Squarespace και οι χρόνοι φόρτωσης σελίδας είναι εκπληκτικά χαμηλοί για τους δημιουργούς ιστότοπων, οι οποίοι συνήθως κλείνουν τα προγράμματα περιήγησης ιστού με αναποτελεσματικό κώδικα.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι η τιμή 12 $ ανά μήνα και περιορίζεται μόνο σε 20 σελίδες για τον ιστότοπό σας. Με μόλις 2 $ ανά μήνα, μπορείτε να έχετε μια συγκρίσιμη πλατφόρμα δημιουργού, περισσότερα πρότυπα και ένα απεριόριστο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Ακόμη καλύτερα, Το Wix επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν δωρεάν και εκτελέστε έναν ιστότοπο χωρίς κόστος, εφόσον θέλουν:

Μάθετε περισσότερα για το Wix »

Ηλεκτρονικό εμπόριο: Η πώληση είναι απλή, αλλά τα εργαλεία μάρκετινγκ είναι περιορισμένα

Η πώληση προϊόντων από τον ιστότοπό σας χωρίς προσθήκη προσθηκών ή νέων προγραμμάτων είναι ωραία, αλλά Τα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου Squarespace υπολείπονται δίπλα στην ισχυρή λειτουργικότητα πλατφορμών όπως το Shopify. Για αρχάριους, οι επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου Squarespace υποστηρίζονται μόνο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Ιρλανδία.

Το Squarespace θα σας βοηθήσει με το απόθεμα, τις παραγγελίες, τους φόρους, τις εκπτώσεις και τη λογιστική, αλλά δέχεται πληρωμές μόνο μέσω του Stripe. Η λειτουργικότητα υπάρχει τεχνικά εκεί, αλλά οι περισσότεροι κάτοχοι καταστημάτων θα εξυπηρετούνται καλύτερα με μια ειδική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που προστίθεται στον λογαριασμό φιλοξενίας τους. Ακολουθεί η επιλογή μετάβασης στο ηλεκτρονικό εμπόριο:

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες ηλεκτρονικού εμπορίου »

Blogging: Θα λατρέψετε την εμφάνιση του ιστολογίου σας, αλλά υπάρχουν καλύτεροι οικοδεσπότες ιστολογίου

Όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, το blogging στο Squarespace μπορεί να γίνει – με έναν απλό, ίσως και πολύ απλό τρόπο. Το Squarespace υπερέχει στη χρηστικότητα, προσφέροντας μια πλατφόρμα εκδόσεων με την οποία ακόμη και οι πρώτοι αρχάριοι μπορούν να υπερέχουν.

Σε συνδυασμό με όμορφα πρότυπα και ρυθμιζόμενα μπλοκ περιεχομένου, τα blogs Squarespace φαίνονται υπέροχα. Ωστόσο, χάνουμε τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ οπτικών και HTML λειτουργιών ή προεπισκόπηση της εμφάνισης της ανάρτησής μας, όπως μπορείτε σε πολλές άλλες πλατφόρμες. Κορυφαίες πλατφόρμες φιλοξενίας ιστολογίων, όπως αυτή που αναφέρεται παρακάτω, δώστε στους ιδιοκτήτες ιστότοπων περισσότερη ευελιξία όσον αφορά το σχεδιασμό, τα εργαλεία γραφής

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες ιστολογίου »

2. Είναι το Squarespace δωρεάν; (Δίκη ή για πάντα)

Το Squarespace δεν έχει δωρεάν επιλογή, αλλά έχουν μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών – αρκετός χρόνος για να δουν αν τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν στις προσδοκίες και τις ανάγκες σας, αλλά το Squarespace αναπόφευκτα θα χτυπήσει μια σχετικά μεγάλη τιμή. Ένα ετήσιο πρόγραμμα κοστίζει πάνω από 12 $ / μήνα, το οποίο είναι αρκετά απότομο για κοινή φιλοξενία. Με πολλούς κεντρικούς υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων κατασκευαστών ιστότοπων δωρεάν, δεν είμαστε σίγουροι ότι το Squarespace αξίζει να θυσιάσει τις διαθέσιμες επιλογές με πιο ολοκληρωμένα προγράμματα φιλοξενίας.

Ευτυχώς, μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε από πολλές άλλες επιλογές. Ακολουθούν ορισμένες προσιτές εναλλακτικές λύσεις Squarespace:

3. Πρέπει να χρησιμοποιώ Squarespace ή Wix ή Weebly ή WordPress?

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Squarespace διαθέτει μια πλατφόρμα blogging, σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και φιλοξενία – σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές, δεν μπορείτε να προσθέσετε το Squarespace στον υπάρχοντα λογαριασμό φιλοξενίας σας. Συγκρίναμε το Squarespace με άλλους δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων για να δούμε πώς επηρεάζονται οι δυνατότητες και η ευελιξία των πελατών.

Το αγαπημένο μας: Wix

Αγαπάμε τα πρότυπα Wix, τα οποία επιτυγχάνουν την ισορροπία μεταξύ των ισχυρών σχεδίων του Squarespace με τις εκατοντάδες επιλογές που μπορείτε να βρείτε μέσω άλλων κατασκευαστών. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσετε τους ίδιους περιορισμούς με το Squarespace, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας Wix μόνο στους όρους συνδρομής φιλοξενίας. Τουλάχιστον η τιμή είναι πολύ πιο λογική – τα σχέδια κυμαίνονται από περίπου 4 $ το μήνα για τους πιο βασικούς ιστότοπους και ξεχωρίζουν στα 25 $ μηνιαίως για VIP θεραπεία και δυνατότητες.

Επιλαχών: WordPress

Σίγουρα, το WordPress δεν είναι τεχνικά κατασκευαστής ιστότοπων – αλλά αγαπάμε το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο για να μην επιτρέψουμε στη σημασιολογία. Η δωρεάν πλατφόρμα είναι διαθέσιμη μέσω εγκαταστάσεων 1 κλικ σε σχεδόν κάθε σχέδιο φιλοξενίας και ανοίγει την πόρτα σε εκατομμύρια θέματα και προσθήκες. Το WordPress έχει μια μικρή καμπύλη μάθησης για όσους μόλις ξεκινήσουν, αλλά μπορείτε να βασιστείτε σε μια παθιασμένη, παγκόσμια κοινότητα υποστήριξης.

Επιλαχών: Weebly

Παρόλο που όλοι οι κατασκευαστές ιστότοπων είναι εγγενώς εύκολο στη χρήση (ή τουλάχιστον πρέπει να είναι), η διεπαφή του Weebly είναι από τις πιο προσβάσιμες. Εξισορροπώντας μια σειρά από προσαρμόσιμες επιλογές με απλότητα μεταφοράς και απόθεσης, οι χρήστες Weebly δεν θα συγκλονιστούν από την πλούσια συλλογή των διαθέσιμων λειτουργιών.

Και, επειδή το Weebly είναι πλέον μέρος της σουίτας προϊόντων Square, είναι πιο εύκολο από ποτέ να κατασκευάσετε διαδικτυακά καταστήματα εάν έχετε την ανάγκη. Το τετράγωνο βελτιστοποιεί τις πληρωμές, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην επιχείρησή σας αντί για τεχνικές τεχνολογίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Για βασικούς ιστότοπους: Squarespace

Εάν σας εκφοβίζει πραγματικά η είσοδος στον κόσμο της φιλοξενίας, το Squarespace σας προσφέρει μια λύση 1 στάσης με ελάχιστες αλληλεπιδράσεις με την τεχνική πλευρά των πραγμάτων. Ο ιστότοπός σας δεν χρειάζεται να υποφέρει επειδή θέλετε απλότητα – Τα σχέδια και η λειτουργικότητα του Squarespace θα προσφέρουν στο χαρτοφυλάκιο, την επιχείρηση ή το blog σας μια εντυπωσιακή, επαγγελματική εμφάνιση με ελάχιστη τεχνογνωσία φιλοξενίας. Λέξεις, εικόνες και άλλο περιεχόμενο περιέχονται σε μπλοκ που μπορούν εύκολα να τακτοποιηθούν σε οποιαδήποτε διαμόρφωση.

4. Πώς συγκρίνεται η υποστήριξη πελατών της Squarespace με τους ανταγωνιστές?

Σε αντίθεση με τόσους πολλούς κατασκευαστές ιστότοπων που βασίζονται σε προγράμματα περιήγησης, το Squarespace κάνει πραγματικά καλή δουλειά στο να ενσωματώσει και να υποστηρίξει τους χρήστες του. Όπως πολλές εταιρείες φιλοξενίας, το Squarespace έχει μια ομάδα υποστήριξης που είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email και θα απαντήσει στο email σας εντός μίας ώρας. Το διαδικτυακό κέντρο βοήθειας περιλαμβάνει δεκάδες οδηγούς, εκπαιδευτικά βίντεο και συνδέσμους σε διαδικτυακά σεμινάρια και προσωπικά εργαστήρια.

Τίποτα, ωστόσο, δεν συγκρίνεται με τις ειδικές ομάδες υποστήριξης πίσω από τις επιλογές που φιλοξενούνται από τον εαυτό τους. Αντί να επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους σε ένα μόνο προϊόν, όπως ένας δημιουργός ιστότοπων, οι πάροχοι φιλοξενίας έχουν περισσότερους πόρους για να ξοδέψουν για την αναβάθμιση της υποδομής και την καλλιέργεια μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων για να βοηθήσουν τους πελάτες. Το SiteGround είναι ο καλύτερος νικητής του βραβείου 24/7 Υποστήριξης και έχει εξαιρετική φήμη.

5. Είστε έτοιμοι για πραγματική φιλοξενία; Ακύρωση Squarespace ανά πάσα στιγμή

Μόλις εξοικειωθείτε με το Squarespace, πιθανότατα θα βρείτε πώς οι περιορισμοί λειτουργιών θα περιορίσουν τον ιστότοπο ή τη δημιουργικότητά σας. Η ακύρωση της συνδρομής σας στο Squarespace μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιλογές ακύρωσης μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις και κάνοντας κλικ:

  1. Χρέωση & λογαριασμός
  2. Χρέωση
  3. Συνδρομές
  4. Δικτυακός τόπος

Από εκεί, μπορείτε είτε να αποεπιλέξετε την επιλογή αυτόματης ανανέωσης ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Ακύρωση συνδρομής ιστότοπου. Εάν έχετε ξεχωριστές συνδρομές για το όνομα τομέα ή τα email σας, θα πρέπει να τις ακυρώσετε μη αυτόματα.

Ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας είναι το φυσικό επόμενο βήμα για τον ιστότοπό σας, και ακόμη και τα προγράμματα χαμηλού προϋπολογισμού θα περιλαμβάνουν περισσότερη υπολογιστική ισχύ και διαισθητικά εργαλεία για το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη δημιουργία ιστότοπων, τα αναλυτικά στοιχεία, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και την ασφάλεια από ό, τι οι κατασκευαστές ιστότοπων ενός μεγέθους. Όταν είστε έτοιμοι να εγγραφείτε για φιλοξενία ιστοσελίδων μεγάλων κοριτσιών, εξετάστε το ενδεχόμενο να δείτε τις προτάσεις μας για οικοδεσπότες με τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me