InterServer VPS Review & Rating 2020: Φιλοξενία με το InterServer.net

Για όσους αναζητούν έναν ευέλικτο, υψηλής τεχνολογίας εικονικό διακομιστή, μην ψάχνετε περισσότερο από την αναθεώρηση του InterServer VPS. Η ομάδα δημιούργησε και λειτουργεί το δικό της κέντρο δεδομένων, προσφέροντάς σας πρακτική εμπειρία που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να βελτιστοποιήσετε το τέλειο περιβάλλον φιλοξενίας για τις ανάγκες σας.


Μιλήσαμε ατελείωτα για τα οφέλη της φιλοξενίας VPS, η οποία παρέχει τόση μνήμη / RAM, φυσικό χώρο αποθήκευσης διακομιστή και πόρους υπολογιστών όσο χρειάζεται ο ιστότοπος ή η εφαρμογή σας. Σας απαλλάσσει από τους περιορισμούς πόρων ενός κοινόχρηστου δικτύου διακομιστών και σας προστατεύει από την οικονομική επιβάρυνση που μπορεί να φέρει ένας αποκλειστικός διακομιστής. Ένας από τους αγαπημένους μας παρόχους φιλοξενίας, το InterServer απεικονίζει την ομορφιά ενός περιβάλλοντος φιλοξενίας VPS με το μοντέλο “slice” διακομιστή.

Δαγκώστε όσους πόρους ή λίγους πόρους μπορεί να μασήσει ο ιστότοπός σας, υποδεικνύοντας πόσους πυρήνες και πόση μνήμη, αποθηκευτικό χώρο και μεταφορά δεδομένων θέλετε να διαθέσετε στον διακομιστή σας. Εδώ εξετάζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της φιλοξενίας VPS με το InterServer.

Κριτική Interserver “VPS”: 4.8 / 5.0 Αξιολόγηση

Ξεκινώντας με δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης κοινής χρήσης σε VPS-φιλοξενίας, άμεση παροχή διακομιστή και ένα σημείο τιμής-ναι, το InterServer προσελκύει την προσοχή των πελατών VPS από την αρχή. Εκτιμούμε το πλήθος επιλογών λειτουργικού συστήματος που διατίθενται σε πελάτες φιλοξενίας VPS και η εγγύηση λειτουργίας 99,9% του δικτύου είναι αρκετά τυπική σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Οι πελάτες VPS αποκτούν απόλυτο έλεγχο των πόρων του διακομιστή – μέσω πρόσβασης root / διαχειριστή – και για πελάτες που φιλοξενούν τέσσερις ή περισσότερες φέτες, το InterServer θα βοηθήσει με θέματα λειτουργικού συστήματος και πίνακα ελέγχου.

Όλα τα σχέδια VPS έρχονται πλήρη με περιττό χώρο αποθήκευσης, αντίγραφα ασφαλείας, ενημερώσεις χωρίς επανεκκίνηση και εξαιρετικά αξιόπιστη παρακολούθηση διακομιστή. Είναι ουσιαστικά όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε από έναν κεντρικό υπολογιστή διακομιστή προϋπολογισμού. Δείτε την πλήρη κριτική μας για τις επιλογές VPS του InterServer για περισσότερες πληροφορίες:

Δείτε εναλλακτικούς κεντρικούς υπολογιστές VPS »

Κριτική Interserver “Linux Cloud VPS”: 4.8 / 5.0 Αξιολόγηση

Οι προσφορές VPS της InterServer εκμεταλλεύονται όλη τη δύναμη που προσφέρει το cloud – την ανταγωνιστική τιμολόγηση, την υποστήριξη IT τρίτων μερών και τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, για να αναφέρουμε μερικά. Οι προσφορές cloud της εταιρείας διατίθενται σε λειτουργίες Linux ή Windows λειτουργικού συστήματος. Για πολλούς λόγους, όπως το κόστος, η εμπορική διαθεσιμότητα και η συμβατότητα λογισμικού, το Linux είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή λειτουργικού συστήματος.

Το μενού διανομής Linux:

 • Ντέμπιαν
 • Arch Linux
 • Funtoo Linux
 • ALT Linux
 • CentOS
 • CERN Linux
 • SUSE Linux
 • Gentoo
 • Ubuntu
 • openSUSE
 • Slackware
 • Openwall

Ορίστε το CPU, τη μνήμη, τον αποθηκευτικό χώρο και τα δικαιώματα μεταφοράς δεδομένων με βάση τον αριθμό των “slice” διακομιστή που ζητάτε. Ένα κομμάτι σας δίνει έναν πυρήνα, 1.024MG μνήμης, 25 GB χώρου στο δίσκο και 1 TB μεταφοράς – περισσότερες φέτες, σημαίνει περισσότερους πόρους διακομιστή! Είναι τόσο απλό.

Αναπτύξτε εκατοντάδες εφαρμογές στο διακομιστή cloud σας, αναπτύξτε μόνο το λογισμικό που χρειάζεστε και απολαύστε την ευκολία συντήρησης που προσπαθεί να προσφέρει η InterServer. Εξερευνήστε όλη την ευελιξία και την προσαρμογή των σχεδίων φιλοξενίας cloud VPS της εταιρείας για χρήστες Linux, διαβάζοντας την πλήρη κριτική μας παρακάτω.

Δείτε εναλλακτικούς κεντρικούς υπολογιστές Linux VPS »

Κριτική Interserver “Windows Cloud VPS”: 4.7 / 5.0 Αξιολόγηση

Όπως και το πρόγραμμα Linux Cloud VPS, η προσφορά Windows VPS του InterServer ξεκινά με την επιλογή του λειτουργικού σας συστήματος: τα Windows ή τα Windows 2016 είναι τα δύο άτομα στο μενού.

Πριν επιλέξετε το ελαφρώς πιο ακριβό πρόγραμμα φιλοξενίας Windows VPS, βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν έγκυρο λόγο για την επιλογή ενός υπολογιστή που βασίζεται σε Windows. Συχνά λέμε ότι το 98,99999% του χρόνου, θα μπορούσατε ή θα πρέπει να πάτε με το Linux, εκτός εάν χρειαστεί να εκτελείτε αυστηρά εφαρμογές συμβατές με Windows, όπως το Visio ή το MS Access. Εάν αποφασίσετε ότι ένα Windows VPS είναι αυτό που χρειάζεστε, έχετε έρθει σε έναν υπέροχο οικοδεσπότη.

Επωφεληθείτε από το γοητευτικό σύστημα «slice» της InterServer για να ζητήσετε τη διαμόρφωση του διακομιστή σας. Ένα κομμάτι – ξεκινώντας από 10,00 $ το μήνα – σας προσφέρει έναν μόνο πυρήνα, επιπλέον 1.024MB μνήμης, 25 GB αποθηκευτικού χώρου και 1TB μηνιαίας μεταφοράς δεδομένων. Επιλέξτε έως και 16 φέτες για μέγιστη ισχύ!

Για περισσότερα σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα της φιλοξενίας cloud με το InterServer, κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω κουμπιά.

Δείτε εναλλακτικούς κεντρικούς υπολογιστές Windows VPS »

Κορυφαίες 3 εναλλακτικές λύσεις VPS στο Interserver.net

Ενώ είχα ουσιαστικά – ναι, σκοπεύω – τίποτα άλλο παρά να φουσκώσω για να πω σχετικά με τις επιλογές VPS της InterServer, θα σας έκανα ένα μειονέκτημα που δεν σας έδωσα την πλήρη εικόνα της αγοράς. Το InterServer είναι ένας εξαιρετικός κεντρικός υπολογιστής διακομιστή εισόδου, όπως αποδεικνύεται από τα χαμηλά σημεία τιμών και την ευκολία προσαρμογής. Μου αρέσει η υποστήριξη που παρέχει η ομάδα και το σύστημα διαμόρφωσης διακομιστή “slice” απλοποιεί γελοία τη διαδικασία εγκατάστασης.

Ωστόσο, καθώς οι ανάγκες του ιστότοπού σας κλιμακώνονται, ενδέχεται να έχετε την τάση να αναζητήσετε υποστήριξη αλλού. Μας αρέσει να βλέπουμε πιο ισχυρές δυνατότητες ασφάλειας, υψηλότερες εγγυήσεις ρυθμού λειτουργίας και ακόμη περισσότερους υπολογιστικούς πόρους στη διάθεση του πελάτη όταν μιλάμε για τον καλύτερο εικονικό ιδιωτικό διακομιστή που φιλοξενεί η βιομηχανία. Εάν αντιμετωπίσετε αυτήν την ανάγκη, σας καλώ να λάβετε υπόψη τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας VPS στον ιστό παρακάτω:

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες VPS »

Η φιλοξενία VPS με το InterServer δεν πρέπει να παραβλέπεται!

Οι αγορές για έναν εικονικό, σύννεφο ή αποκλειστικό διακομιστή μπορεί να είναι πολύ εύπεπτες. Εάν δεν αφαιρέσετε τίποτα άλλο από τη μοναξιά των 1.000 λέξεων, θυμηθείτε αυτό: Το InterServer παρέχει τη φιλοξενία διακομιστή κατάλληλη για τον συνειδητοποιημένο πελάτη, με πολλές επιλογές προσαρμογής για αποθήκευση, λειτουργικά συστήματα και διαχειριζόμενες υπηρεσίες.

Φωτογραφία ομάδας InterServer

Η ομάδα του InterServer είναι σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσει σε κάθε στάδιο του ταξιδιού φιλοξενίας σας.

Θα συνιστούσα τον οικοδεσπότη σε οποιονδήποτε αρχάριο VPS, ειδικά επειδή είναι πιθανό να τερματίσετε μια κλήση με ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας, εάν αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα – μιλήστε για εξατομικευμένες υπηρεσίες! Καλή τύχη!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me