GoDaddy “WordPress” Review (2020) – Οδηγός αξιολόγησης και εγκατάστασης φιλοξενίας

Σύζευξη δύο από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στην κοινότητα φιλοξενίας και ανάπτυξης ιστού, η κριτική μας στο GoDaddy WordPress δείχνει τι συμβαίνει όταν συνδυάζετε δύο πλατφόρμες κοντά στις κορυφές των παιχνιδιών τους.


Για δεκαετίες, το GoDaddy υπήρξε το πιο δημοφιλές μέρος για την εγγραφή τομέων και είναι επίσης ένας μεγάλος παίκτης στο παιχνίδι φιλοξενίας με περισσότερους από 5 εκατομμύρια ιστότοπους να το αποκαλούν σπίτι. Για να μην είμαστε ξεπερασμένοι, ο γίγαντας του λογισμικού δημιουργίας ιστοσελίδων, το WordPress, έχει γίνει οικιακό όνομα και τώρα λέγεται ότι τροφοδοτεί περισσότερο από το 34% των ιστότοπων στον ιστό.

Με αυτόν τον τύπο δημοτικότητας, το GoDaddy και το WordPress πρέπει να κάνουν κάτι σωστό. Και τα καλά νέα είναι ότι τα δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα. Πολλοί κάτοχοι ιστότοπων απολαμβάνουν τα οφέλη που συνδυάζονται με το πανίσχυρο λογισμικό WordPress και τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας του GoDaddy. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς συσσωρεύονται οι δύο.

GoDaddy WordPress Hosting Review: 4.7 Βαθμολογία

Τα προγράμματα φιλοξενίας της GoDaddy προσφέρουν μερικές από τις χαμηλότερες τιμές του κλάδου, παρέχοντας ταυτόχρονα γρήγορους χρόνους φόρτωσης και εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%. Ξεκινώντας από μόλις 1,00 $ το μήνα, οι κάτοχοι ιστότοπων λαμβάνουν έναν ιστότοπο, 100 GB αποθηκευτικού χώρου, εύρος ζώνης χωρίς μετρητή, δωρεάν επιχειρηματικό email του Microsoft Office 365 για ένα χρόνο, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά ιστότοπου και δωρεάν όνομα τομέα.

Ανεβαίνοντας μόλις λίγα δολάρια από το επίπεδο οικονομίας του GoDaddy, οι χρήστες απολαμβάνουν όλες τις δυνατότητες που μόλις αναφέρθηκαν με την προσθήκη πολλών άλλων. Με το πρόγραμμα Ultimate της GoDaddy, οι κάτοχοι ιστότοπων λαμβάνουν απεριόριστους ιστότοπους και χώρο αποθήκευσης, ισχύ επεξεργασίας και μνήμη 2X, premium DNS και πιστοποιητικό SSL ενός έτους. Το πιστοποιητικό SSL, κοστίζει 70 $ ετησίως και θα βοηθήσει να διατηρηθεί ο ιστότοπός σας ασφαλής, ενώ ταυτόχρονα βελτιστοποιείται η κατάταξή σας στην οργανική αναζήτηση.

Όποιο πρόγραμμα φιλοξενίας και αν επιλέξετε με το GoDaddy, θα έχετε πρόσβαση σε 24ωρη παρακολούθηση ασφάλειας και προστασία DDoS για προστασία από επιθέσεις. Εάν ο τομέας σας είναι εγγεγραμμένος στο GoDaddy, η ρύθμιση τομέα απέχει μόνο ένα κλικ. Το GoDaddy παρέχει επίσης δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερες από 125 εφαρμογές, μία εκ των οποίων είναι το WordPress, επομένως είναι εύκολο για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων να συνδυάσουν τη γρήγορη ταχύτητα και την υψηλή διαθεσιμότητα που προσφέρει το GoDaddy με την ευελιξία που επιτρέπει το WordPress.

Διαβάστε την περιεκτική κριτική GoDaddy WordPress παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

GoDaddy Managed WordPress Review: 4.7 Βαθμολογία

Η GoDaddy δημιούργησε μια πλατφόρμα ειδικά για το WordPress με στόχο την ενίσχυση της ταχύτητας, της διαθεσιμότητας και της ασφάλειας των ιστότοπων των πελατών της. Όπως σημειώθηκε, η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress περιλαμβάνεται χωρίς κόστος στα πακέτα του GoDaddy. Ωστόσο, όσοι χρησιμοποιούν το WordPress αποκτούν πρόσβαση σε πολλές δυνατότητες.

Ανάλογα με το επίπεδο φιλοξενίας που επιλέγετε και τη φύση του έργου σας, μπορείτε να καλωσορίζετε μεταξύ 25.000 και 800.000 επισκεπτών στον ιστότοπό σας κάθε μήνα. Καθώς ανεβαίνετε τα επίπεδα τιμολόγησης, γίνονται διαθέσιμες και άλλες λειτουργίες, όπως προσθήκες SEO, σάρωση και κατάργηση κακόβουλου λογισμικού και περιοχές στάσης με ένα κλικ.

Με τη διαχειριζόμενη υπηρεσία WordPress του GoDaddy, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την ενημέρωση του πυρήνα του λογισμικού ή την εγκατάσταση ενημερώσεων κώδικα για ασφάλεια. Όλα γίνονται αυτόματα. Ο στόχος της GoDaddy να προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι να επιτρέπει στους πελάτες να επικεντρώνονται στην παρουσίαση αποτελεσματικών και συναρπαστικών ιστότοπων στο κοινό τους. Και, με τις χιλιάδες δωρεάν θέματα και προσθήκες που διατίθενται για το WordPress, το GoDaddy επιτυγχάνει αυτόν τον στόχο.

Κορυφαίες 3 εναλλακτικές λύσεις για το GoDaddy WordPress Hosting

Είναι σαφές ότι το GoDaddy είναι μια εξαιρετική επιλογή όσον αφορά τη φιλοξενία WordPress. Όμως, το πιστεύετε ή όχι, δεν κατατάσσεται στους αγαπημένους μας παρόχους φιλοξενίας για το δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Όπως θα δείτε στις κριτικές μας παρακάτω, ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας προχωρούν λίγο περισσότερο στη βελτιστοποίηση του υλικού και των συστημάτων ασφαλείας τους για τη βελτίωση της απόδοσης του WordPress και της εμπειρίας των χρηστών. Ωστόσο, όλες αυτές οι αναβαθμίσεις κοστίζουν – κάτι που ενδέχεται να μην ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Μάθετε ποια κατάσταση φιλοξενίας ταιριάζει καλύτερα διαβάζοντας τις κριτικές μας παρακάτω και συγκρίνοντας τις τιμές και τα χαρακτηριστικά με το GoDaddy.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες WordPress »

GoDaddy Website Builder εναντίον WordPress

Το GoDaddy προσφέρει τη δική του πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων GoCentral Website Builder. Το εργαλείο έχει μερικά ωραία θετικά σημεία και μερικά μειονεκτήματα. Εδώ, θα δούμε πώς συγκρίνεται η πλατφόρμα του GoDaddy με την παλαιά πλατφόρμα WordPress.

Το GoCentral προσφέρει πολυάριθμους τομείς για συγκεκριμένους κλάδους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ιδιοκτήτες ιστότοπων για τη δημιουργία ιστότοπων επαγγελματικής ποιότητας που θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης μια τεράστια βιβλιοθήκη φωτογραφιών Getty που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για να απεικονίσουν τους ιστότοπούς τους. Πολλοί ιδιοκτήτες ιστότοπων χρησιμοποιούν έναν γάμο προτύπων και αποθεμάτων και προσωπικής φωτογραφίας για να προσαρμόσουν τους ιστότοπούς τους και να προσαρμόσουν μπλοκ περιεχομένου ανάλογα με τον τρόπο που θέλουν να εμφανίζονται τα μηνύματά τους.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι διαισθητικό και απλό στη χρήση – τόσο απλό, στην πραγματικότητα, ώστε οι ιστότοποι να μπορούν να δημιουργούνται και να ενημερώνονται απευθείας από μια φορητή συσκευή. Σύροντας και ρίχνοντας εικόνες και προσπελάζοντας παλέτες χρωμάτων, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν μοναδικούς ιστότοπους από οπουδήποτε.

Στιγμιότυπα οθόνης από θέματα WordPress και GoCentral

Ενώ τόσο το WordPress (L) όσο και το GoCentral (R) προσφέρουν όμορφα θέματα, η ευελιξία και η τιμή του WordPress το δίνουν πλεονέκτημα.

Για εμπόρους, το GoCentral προσφέρει επίσης μια ηλεκτρονική βιτρίνα όπου οι ιδιοκτήτες ιστότοπων μπορούν να εμφανίζουν έως και 1.500 προϊόντα και να δέχονται πολλούς τύπους πληρωμής. Σε συνδυασμό με λειτουργίες SEO και αυτοματοποιημένες ενημερώσεις στο Facebook, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να καταλάβετε την επωνυμία σας.

Υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα με το GoCentral Website Builder, ωστόσο, που ενδέχεται να οδηγήσουν στο CMS του WordPress. Ενώ το περιβάλλον μεταφοράς και απόθεσης του GoCentral μπορεί να φαίνεται αρχικά ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για έναν αρχάριο, δεν προσφέρει την ίδια ευελιξία με το CMS του WordPress. Το WordPress προσφέρει επίσης πρότυπα και εργαλεία σχεδίασης εξίσου αποτελεσματικά και διαισθητικά με αυτά του GoCentral, αλλά με μια σημαντική διαφορά – μπορείτε να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε οτιδήποτε θέλετε.

Χιλιάδες πρόσθετα έχουν δημιουργηθεί για το WordPress που επιτρέπουν την πλήρη προσαρμογή των ιστότοπων, ακόμη και αν έχετε περιορισμένη γνώση κωδικοποίησης. Έτσι, αν θέλετε απλώς να κάνετε blog ή αν θέλετε έναν ολοκληρωμένο, επώνυμο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να τον δημιουργήσετε στο WordPress.

Τότε υπάρχει τιμή που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το GoDaddy περιλαμβάνει τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress στο βασικό της σχέδιο. Ωστόσο, θα κοστίσει μερικά δολάρια περισσότερο κάθε μήνα εάν επιλέξετε το GoCentral.

Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress στο GoDaddy

Η εγκατάσταση του WordPress σε ιστότοπους που φιλοξενούνται από το GoDaddy δεν θα ήταν ευκολότερη. Ακολουθεί ένα καλό εκπαιδευτικό βίντεο για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης.

Εδώ, θα δώσω μια αναλυτική περιγραφή της γρήγορης και χωρίς πόνο ρύθμισης του WordPress με το GoDaddy. Η όλη διαδικασία, από τη σύνδεση έως την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά.

Βήμα 1: Συνδεθείτε, κάντε κλικ στο «Διαχείριση» στο πεδίο Web Hosting και ανοίξτε το cPanel

Η εγκατάσταση του WordPress με ένα κλικ του GoDaddy είναι στην πραγματικότητα δύο ή τρία κλικ, αλλά τα δάχτυλά σας θα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστούν την άσκηση. Η διαδικασία είναι απίστευτα απλή.

Μόλις μεταβείτε στον ιστότοπο του GoDaddy, συνδεθείτε και κάντε κλικ στην επιλογή Τα προϊόντα μου στον πίνακα ελέγχου του GoDaddy. Μόλις μεταβείτε στη σελίδα λίστας προϊόντων, κάντε κλικ στο Διαχείριση στο πεδίο Φιλοξενία Ιστού. Στη συνέχεια, θα οδηγηθείτε σε μια σελίδα με όλους τους καταχωρημένους τομείς σας.

Κάτω από τα ονόματα τομέα σας, κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση. Αυτό θα ανοίξει το cPanel – τον κατάλληλο πίνακα ελέγχου που θα επιτρέπει τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας σας.

Βήμα 2: Επιλέξτε WordPress στην ενότητα “Εφαρμογές Ιστού” και κάντε κλικ στην επιλογή “Εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής”

Μόλις φτάσετε στο cPanel, θα βρείτε μια καρτέλα Εφαρμογές Ιστού. Επιλέξτε WordPress κάτω από αυτήν την καρτέλα. Στη συνέχεια, θα βρεθείτε στη σελίδα του προγράμματος εγκατάστασης Installatron.

Στη δεξιά πλευρά της οθόνης, κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής.

Βήμα 3: Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση

Εχεις σχεδόν τελειώσει! Το Installatron θα σας καθοδηγήσει στον υπόλοιπο τρόπο εγκατάστασης του WordPress. Εδώ, θα μπορείτε να ελέγξετε εάν ο τομέας στον οποίο θέλετε να εγκαταστήσετε το WordPress είναι σωστός, να αλλάξετε πληροφορίες διαχείρισης, όπως ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης και να ρυθμίσετε υποτομείς.

Χωρίς ιδρώτα, σωστά; Η διαδικασία είναι απλή και, εάν έχετε προβλήματα, η υποστήριξη του GoDaddy απέχει μόνο ένα μήνυμα.

Μόλις ρυθμίσετε το GoDaddy, τα θέματα WordPress απλοποιούν το σχεδιασμό

Ανεξάρτητα από το αν είστε νέοι στην ανάπτυξη ιστού και δεν έχετε γράψει ποτέ μια γραμμή κώδικα στη ζωή σας ή αν είστε έμπειρος επαγγελματίας προγραμματιστής, τα θέματα WordPress επιτρέπουν τον απλό σχεδιασμό ιστότοπου με ατελείωτες ευκαιρίες προσαρμογής.

Οι αρχάριοι λατρεύουν τα θέματα του WordPress, επειδή είναι σε θέση να ανεβάζουν ιστότοπους επαγγελματικής ποιότητας σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειάζεται κωδικοποίηση. Το κείμενο και οι εικόνες μπορούν να μεταφερθούν με λίγα μόνο κλικ. Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν θέματα WordPress ως βάση για να δημιουργήσουν γρήγορα προσαρμοσμένους ιστότοπους για πολλούς πελάτες, εξοικονομώντας χρόνο ανάπτυξης και επεκτείνοντας ευκαιρίες εσόδων.

Κολάζ του Verity και των εξαιρετικών θεμάτων του WordPress

Από το ηλεκτρονικό εμπόριο έως τους ιστότοπους φωτογραφίας και blogging, το WordPress έχει πρότυπα που έχουν δημιουργηθεί για οποιοδήποτε στυλ ιστότοπου και βιομηχανία.

Το WordPress προσφέρει πρότυπα για σχεδόν οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου. Είτε δημιουργείτε κατάστημα ως έμπορος ηλεκτρονικού εμπορίου είτε ξεκινάτε ένα blog για τρόφιμα, σίγουρα θα βρείτε μια αντιστοιχία μεταξύ των χιλιάδων θεμάτων που διατίθενται στην πλατφόρμα.

Τα θέματα του WordPress, όπως το Excellent, είναι πολλαπλών χρήσεων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εμπόρους για να επισημάνουν προϊόντα σε διαδικτυακές βιτρίνες ή από bloggers για να μεταδώσουν τις ιδέες τους στον κόσμο. Πρότυπα φωτογραφίας, όπως το Verity και το Portfolio Lite, προσφέρουν εκπληκτικές γκαλερί για την προβολή έργων.

GoDaddy και WordPress – Δύο εικονίδια Ιστού, αλλά είναι για εσάς?

Το να παντρευτείς μια πλατφόρμα δημιουργίας ιστού που τροφοδοτεί περισσότερο από το 27% του Διαδικτύου και έναν κεντρικό υπολογιστή που εκτελεί πάνω από 5 εκατομμύρια ιστότοπους δεν μπορεί να είναι κακός. Το ζεύγος κατατάσσεται ψηλά στον μετρητή μας – με βαθμολογία 4,7 / 5 από τους ειδικούς μας.

Ξεκινήστε με το GoDaddy WordPress Hosting »

Φωτογραφία του λογότυπου GoDaddy ένα σύμβολο συν και το λογότυπο του WordPress

Με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, το GoDaddy φροντίζει τις ενημερώσεις κώδικα και το DDoS, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εστιάσουν στη δημιουργία των ιστότοπών τους.

Εάν η υψηλή διαθεσιμότητα, οι γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης, η ευελιξία και η ευκολία χρήσης είναι για εσάς, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην ολοκληρωμένη σύνταξή μας για αυτόν τον νικηφόρο συνδυασμό.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me