Κριτικές για το GoDaddy Website Builder (10 πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα)

Πιθανότατα έχετε ήδη βασιστεί στην εταιρεία για την καταχώριση του ονόματος domain σας, γιατί να μην εμπιστευτείτε και τον δημιουργό ιστότοπων της GoDaddy?


Ως ο μεγαλύτερος καταχωρητής ονόματος τομέα στον κόσμο, το GoDaddy είναι εξαιρετικά δημοφιλές. Η εταιρεία διαθέτει μια γελοία χαμηλή τιμή για φιλοξενία και δωρεάν δοκιμή 1 μηνός για τον προσαρμοσμένο δημιουργό ιστότοπων, καθιστώντας τον σχεδιασμό ιστοσελίδας πιο εύκολο από ό, τι φανταζόσασταν ποτέ.

Ωστόσο, είναι σωστό για εσάς; Ας ρίξουμε μια ματιά στα αποτελέσματα της δοκιμαστικής κίνησης της ομάδας μας για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων GoDaddy, καθώς και τη λίστα με τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις και τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που μπορεί να συναντήσετε ως χρήστης.

GoDaddy Website Builder Συνολική κριτική: 4.5 / 5.0

Η δημιουργία ενός ιστότοπου σήμερα αφορά το ποιος γνωρίζετε – όχι απαραίτητα τον πιο έμπειρο και ακριβό προγραμματιστή που μπορεί να κάνει τη δουλειά για εσάς, αλλά μάλλον τον αξιόπιστο και προσιτό οικοδεσπότη Ιστού που θα σας βοηθήσει να το κάνετε μόνοι σας.

Πήραμε τη φιλοξενία GoDaddy για δοκιμαστική μονάδα και δοκιμάσαμε το δημοφιλές πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του οικοδεσπότη. Η πλατφόρμα έχει ανανεωθεί τα τελευταία χρόνια και τώρα κάνει πολύ καλύτερα στην ενσωμάτωση σύγχρονων σχεδίων και μια διαισθητική διεπαφή παράλληλα με τις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, SEO και μάρκετινγκ που όλοι προσδοκούμε. Διαβάστε την εις βάθος κριτική μας παρακάτω:

Δείτε τους κατασκευαστές ιστότοπων με την υψηλότερη βαθμολογία »

3 Εναλλακτικές λύσεις στο GoDaddy Website Builder

Παρόλο που το GoDaddy έχει τα πλεονεκτήματά του και εμπιστεύεται περισσότεροι από 16 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων δεν είναι τόσο ισχυρό ή πλούσιο σε χαρακτηριστικά όσο ορισμένες ανταγωνιστικές πλατφόρμες. Η έλλειψη λειτουργικότητας snap-to-grid καθιστά την τελειοποίηση του σχεδιασμού μια κουραστική διαδικασία, ειδικά για μη προγραμματιστές ή σχεδιαστές (το μεγαλύτερο μέρος της πελατειακής βάσης GoDaddy). Προτιμούμε να προτείνουμε έναν οικοδεσπότη με έναν πιο διαμορφωμένο δημιουργό ιστότοπων και θα βρείτε μερικά από τα αγαπημένα μας παρακάτω.

Δείτε άλλες επιλογές δημιουργίας ιστότοπων »

Κορυφαία 5 πλεονεκτήματα του Εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων του GoDaddy

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πράγματα που το GoDaddy δημιουργεί ιστότοπους σωστά. Οι ενοποιήσεις με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα διαδικτυακά καταστήματα, το μάρκετινγκ και άλλες λειτουργίες, όπως η διαχείριση ραντεβού και η σε βάθος ανάλυση, είναι μόνο μερικοί λόγοι για να λάβετε υπόψη το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του GoDaddy. Εδώ είναι μερικά άλλα:

1. Είναι δωρεάν να ξεκινήσετε

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων της εταιρείας είναι μια αποκλειστική προσφορά των προγραμμάτων δημιουργίας ιστότοπων της GoDaddy. Τα τρία επίπεδα των προγραμμάτων φιλοξενίας δημιουργού ιστότοπων είναι εξαιρετικά λογικά, καθιστώντας το συμπεριλαμβανόμενο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων κλέψιμο – και με μια δωρεάν δοκιμή 1 μηνός, μπορείτε ξεκινήστε σήμερα με μηδενικό κόστος.

Η διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης του εργαλείου είναι απίστευτα εύκολη στη χρήση και επιτρέπει στους χρήστες των δύο προγραμμάτων υψηλότερης τεχνολογίας να αλλάζουν απρόσκοπτα μεταξύ εκδόσεων επιτραπέζιων και κινητών του ιστότοπού τους. Το πρόγραμμα Business Plus υψηλότερης βαθμίδας περιλαμβάνει επίσης έναν διαχειριστή κοινωνικών μέσων με ένα κλικ και εργαλεία SEO για να κάνει τον νέο σας ιστότοπο να παρατηρήσει.

2. Περισσότερα από 300 θέματα και πρότυπα

Όπως πολλοί από τους καλύτερους οικοδεσπότες οικοδόμων ιστότοπων, το GoDaddy συνδυάζει εκατοντάδες επιλογές θεμάτων με τα προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων, όλα προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Σοβαρά, υπάρχουν πολλά πρότυπα για υδραυλικούς. Ταξινομήστε τα θέματα ανά κατηγορίες, όπως εκπαίδευση, φαγητό, προσωπικά, φωτογραφία και ταξίδια, για να βρείτε τα αγαπημένα σας.

Μόλις επιλέξετε ένα θέμα, το GoDaddy θα συμπληρώσει αυτόματα το θέμα με τις πληροφορίες που εισάγετε. Μπορείτε να επεξεργαστείτε κείμενο, να αλλάξετε χρώματα και γραμματοσειρές, να προσθέσετε ή να διαγράψετε σελίδες και να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες ή βίντεο.

3. Περιλαμβάνονται εκπαιδευτικά βήματα προς βήμα

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του GoDaddy φιλικό για αρχάριους παρέχει βήμα-προς-βήμα εξηγήσεις σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης και βελτίωσης του ιστότοπού σας. Είτε προσθέτετε ένα κουμπί είτε δημιουργείτε μια συλλογή φωτογραφιών, το GoDaddy διαθέτει έναν οδηγό για αυτό.

4. Λάβετε βοήθεια από την υποστήριξη 24/7

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της συνεργασίας με μια εταιρεία φιλοξενίας γνωστή ως GoDaddy, η ομάδα υποστήριξής τους είναι μία από τις πιο αξιόπιστες στον κλάδο. Εάν κολλήσετε σε οποιοδήποτε σημείο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς τους 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα μέσω τηλεφώνου, email ή ζωντανής συνομιλίας.

5. Η φιλοξενία είναι μόνο $ 1

Ας υποθέσουμε ότι ο δημιουργός ιστότοπων δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε την κανονική διαδρομή φιλοξενίας και να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με μια πλατφόρμα, όπως το WordPress, το Drupal ή το Joomla, πραγματικά δεν έχει οικονομικότερο κόστος από την φιλοξενία ιστού $ 1 της Go-Daddy. Με το όνομα τομέα που περιλαμβάνεται δωρεάν με την αγορά ενός ετήσιου πακέτου, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας χωρίς τίποτα χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν θέμα.

Ξεκινήστε τη φιλοξενία με το GoDaddy

Κορυφαία 5 μειονεκτήματα του GoDaddy’s Website Builder

Ενώ αγαπάμε το GoDaddy για τα προνόμιά τους, κανένας οικοδεσπότης δεν είναι τέλειος σε όλα. Ακολουθούν πέντε πιθανά μειονεκτήματα που θα θέλαμε να αλλάξουμε:

1. Εργαλεία Clunky Ecommerce

Η GoDaddy έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για να ενημερώσει την πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων με ανταγωνιστές σε αυτό το μέτωπο, αλλά πρέπει να γίνουν ακόμη λίγες ακόμη εργασίες. Το κύριο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων δεν περιλαμβάνει τίποτα για το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα δημιουργίας διαδικτυακών καταστημάτων – για διπλάσιο από το premium πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Αν αναζητάτε έναν οικοδεσπότη δημιουργού ιστότοπων που είναι λίγο πιο φιλικός για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις, ρίξτε μια ματιά στους αγαπημένους μας κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

2. Πολύ βασικός σχεδιασμός

Ακόμα κι αν έχετε τόσα πολλά θέματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, όλα συνδυάζονται μετά από λίγο. Ενώ είναι πολύ καθαρό και μοντέρνο, η διεπαφή δημιουργίας ιστότοπων του GoDaddy είναι ιδανική για πολύ βασικά σχέδια. Αυτό είναι καλό για πολλούς, αλλά δοκιμάστε ένα από τα καλύτερα σχέδια δημιουργίας ιστότοπων του 2020, αν θέλετε κάτι πιο περίπλοκο.

3. Δεν μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ θεμάτων

Μια ατυχής προειδοποίηση για τα θέματα 300+ του GoDaddy είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους χωρίς να χάσετε το περιεχόμενό σας. Αυτό μπορεί να είναι πιο ενοχλητικό από ό, τι ένας διαπραγματευτής, οπότε φροντίστε να επιλέξετε προσεκτικά το θέμα σας προτού δεσμευτείτε πλήρως.

4. Η εγγύησή τους δεν είναι τέλεια

Η GoDaddy ηγείται της βιομηχανίας φιλοξενίας ιστοσελίδων σε πολλά πράγματα: φιλοξενία τομέα, προσιτή τιμή και φόρτωση σελίδας, αλλά η εγγύηση λειτουργίας 99,9% δεν είναι αρκετά ισοδύναμη με ορισμένους από τους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές μας. Ωστόσο, για πολλούς χρήστες, το επιπλέον δέκατο του ποσοστού δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά.

5. Χωρίς προστασία με κωδικό πρόσβασης

Το να μην μπορείτε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης ορισμένες σελίδες του ιστότοπού σας είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον κόσμο της φιλοξενίας ιστοσελίδων αυτές τις μέρες, οπότε η έλλειψη λειτουργικότητας σελίδων με προστασία κωδικού πρόσβασης από το GoDaddy είναι η μόνη άλλη δυνατότητα αντίχειρα που μπορούμε να σκεφτούμε – αλλά και πάλι, αυτό δεν θα έχει μεγάλη σημασία για πολλούς χρήστες.

Κατώτατη γραμμή: Μας αρέσει, αλλά δεν το αγαπάμε

Όπως είπαμε στην αρχή, είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε έναν οικοδεσπότη που είναι τόσο διακεκριμένος και σεβαστός στον κλάδο. Είναι δύσκολο να πάει στραβά εμπιστεύοντας τις ανάγκες του ιστότοπού σας στη διεπαφή φιλοξενίας και δημιουργίας ιστότοπων του GoDaddy.

Πολλά από τα σφάλματα που βρήκαμε με το εργαλείο του GoDaddy ενδέχεται να μην είναι σημαντικά για εσάς, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή. Εάν θέλετε να συνεχίσετε τις αγορές σας, μπορείτε να συγκρίνετε το GoDaddy με τους 10 κορυφαίους προτεινόμενους κατασκευαστές.

Δείτε τους αγαπημένους μας Κατασκευαστές Ιστοσελίδων

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me