Το GoDaddy Managed WordPress Review του 2020 (5 Αξιολογήσεις ειδικών)

Η διαχειριζόμενη από το GoDaddy αναθεώρηση WordPress εξετάζει τι συμβαίνει όταν συνδυάζετε δύο από τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές υπηρεσίες στο Διαδίκτυο: τις εγγραφές τομέα GoDaddy και τη φιλοξενία με το Νο 1 σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο, το WordPress.


Εν ολίγοις, η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress λαμβάνει την έννοια της διαχειριζόμενης φιλοξενίας ή μιας υπηρεσίας στην οποία ο οικοδεσπότης Ιστού σας φροντίζει το υλικό και την υποδομή σας ενώ διαχειρίζεστε όλο το λογισμικό, το σχεδιασμό και το περιεχόμενο και το εφαρμόζετε στην πλατφόρμα WordPress. Συνδυάζοντας τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες με τη φιλοξενία WordPress, μπορείτε να εξαλείψετε τα ανοίγματα για ανθρώπινο σφάλμα και να διασφαλίσετε τον πιο γρήγορο και ασφαλή ιστότοπο.

Ένας διαχειριζόμενος κεντρικός υπολογιστής WordPress θα χειρίζεται ενημερώσεις στον πυρήνα του WP και θα διευκολύνει οποιαδήποτε εγκατάσταση λογισμικού, ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων που ενδέχεται να εμφανιστούν. Ας μιλήσουμε για τα σκαμπανεβάσματα της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress με έναν από τους πιο διάσημους οικοδεσπότες του παιχνιδιού, το GoDaddy.

Συνολική κριτική GoDaddy “Managed WordPress”: 4.7 / 5.0

Ας το παραδεχτούμε: Πολλοί οικοδεσπότες “WordPress” απλώς υπόσχονται μια εύκολη διαδικασία λήψης / εγκατάστασης λογισμικού μέσω του cPanel, προσφέρουν βοήθεια για τη συντήρηση της πλατφόρμας με επιπλέον χρέωση (διαχειριζόμενες υπηρεσίες) και σας εύχομαι καλή τύχη. Το πλεονέκτημα των σχεδίων WordPress του GoDaddy είναι το γεγονός ότι οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες είναι στάνταρ. Από τη ρύθμιση έως τις ενημερώσεις λογισμικού και τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας, η ομάδα του GoDaddy χειρίζεται σχεδόν όλες τις πτυχές της συντήρησης της πλατφόρμας φιλοξενίας WordPress – και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε.

Έχοντας συνεργαστεί με τεχνικούς της GoDaddy στο παρελθόν, μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι υποστηρικτές του GoDaddy είναι φοβεροί για να βοηθήσουν με ό, τι πετάτε σε αυτούς, ακόμα κι αν δεν είναι τεχνικά στο τιμόνι τους.

Μπορείτε να περιμένετε μετεγκαταστάσεις ιστότοπου με ένα κλικ, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και αυτόματες ενημερώσεις στον κώδικα WordPress Core. Η κορυφαία πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress της εταιρείας έχει βελτιστοποιηθεί για να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και απόδοση. Δείτε την πλήρη κριτική μας για περισσότερες λεπτομέρειες:

Εναλλακτικές λύσεις στο GoDaddy Managed WordPress Hosting

Σίγουρα, πιστεύουμε ότι η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του GoDaddy είναι πολύ καλή, αλλά πώς συσσωρεύεται έναντι άλλων ηγετών του χώρου; Εδώ, έχουμε συμπεριλάβει τις άλλες κορυφαίες επιλογές μας για διαχειριζόμενες υπηρεσίες WordPress, ώστε να μπορείτε να δείτε μόνοι σας ποια διαδρομή μπορεί να είναι η καλύτερη. Εκτός από τις τυπικές συγκρίσεις φιλοξενίας ιστού, αποθήκευσης, εύρους ζώνης, κόστους και υποστήριξης, θα θέλατε επίσης να δώσετε προσοχή σε αναβαθμίσεις ειδικά για WordPress που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

Δείτε άλλους κορυφαίους διαχειριστές WordPress »

Χαρακτηριστικά GoDaddy “Managed WordPress”: 4.0 Αξιολόγηση

Το GoDaddy παρέχει στους χρήστες αρκετές δυνατότητες για να μάθουν τα σχοινιά του WordPress, αλλά όχι αρκετά για να κρέμονται. Αν και δεν είναι αρκετό για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς με υψηλές ανάγκες προσαρμογής, ασφάλειας και απόδοσης, εξυπηρετεί καλά πολλά άτομα και μικρές επιχειρήσεις.

Οι δυνατότητες που μπορείτε να απολαύσετε με τη φιλοξενία WordPress που διαχειρίζεται το GoDaddy περιλαμβάνουν:

  • Αυτόματη ρύθμιση WordPress, εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας και τακτικές ενημερώσεις λογισμικού
  • Κονσόλα διαχείρισης πολλών ιστότοπων
  • Ισορροπημένοι διακομιστές και χώρος αποθήκευσης SSD
  • Προστασία DDoS και βραβευμένη παρακολούθηση διακομιστή
  • Διαδραστικές οδηγίες για την επίλυση κοινών προβλημάτων του WordPress
  • Δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα με την αγορά ενός ετήσιου προγράμματος
  • Περιβάλλον σταδιοποίησης για τη δοκιμή αλλαγών (σε επιλεγμένα σχέδια)
  • Σάρωση κακόβουλου λογισμικού και αυτόματη κατάργηση (σε επιλεγμένα σχέδια)

Το GoDaddy αναγνωρίζει ότι πολλοί χρήστες του WordPress είναι νέοι για τη φιλοξενία ιστοσελίδων, οπότε κυρίαρχος μεταξύ αυτών των λειτουργιών είναι η βιβλιοθήκη βίντεο εκμάθησης. Το WP101 είναι ένα εμπορικό πακέτο WordPress που βασίζεται σε συνδρομή και οι πελάτες του GoDaddy έχουν δωρεάν πρόσβαση σε 20 από τα βίντεο. Μάθετε τα βασικά του WordPress και αντιμετωπίστε προβλήματα όπως απαιτείται.

Αξιοπιστία GoDaddy “Managed WordPress” & Ασφάλεια: 4.2 Αξιολόγηση

Το GoDaddy δεν πειράζει πολλές από τις περιζήτητες δυνατότητες αξιοπιστίας που θέλουμε να δούμε σε έναν κορυφαίο οικοδεσπότη. Η εγγύηση του χρόνου λειτουργίας είναι στάνταρ στο 99,9%. Το μέγιστο ποσοστό διακοπής 0,1% είναι αυτό που μπορείτε να περιμένετε από την πλειονότητα των κοινόχρηστων παρόχων φιλοξενίας και για τους περισσότερους πελάτες φιλοξενίας, είναι εντάξει. Ωστόσο, το 99,9% του χρόνου λειτουργίας εξακολουθεί να αφήνει χώρο για περίπου 43 λεπτά εκτός λειτουργίας κάθε μήνα, εκτός από την προγραμματισμένη συντήρηση.

Γράφημα ασφαλείας GoDaddy

Εκτός από τη ρουτίνα σάρωσης κακόβουλου λογισμικού, το GoDaddy προσφέρει μια premium υπηρεσία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού που υποστηρίζεται από τη Sucuri.

Η ομάδα του GoDaddy, από την άλλη πλευρά, είναι εξαιρετικά αξιόπιστη και μπορεί να βρεθεί να παρακολουθεί τον ιστότοπό σας και τους διακομιστές που φιλοξενεί 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Η βραβευμένη υποστήριξη διατίθεται μέσω τηλεφώνου, email και συνομιλίας. Περισσότερα για την εξαιρετική υποστήριξη αργότερα.

GoDaddy “Managed WordPress” Τιμολόγηση: 4.9 Βαθμολογία

Τώρα για το αγαπημένο μέρος όλων: χρήματα! Η φιλοξενία WordPress που διαχειρίζεται το GoDaddy είναι ανταγωνιστική με άλλες κοινές λύσεις φιλοξενίας – και σίγουρα διατηρεί τη δική της μεταξύ των διαχειριζόμενων υπηρεσιών, οι οποίες κοστίζουν Βόρεια $ 15 ανά μήνα. Εύχομαι να επιτρέψει λίγο περισσότερο χώρο αποθήκευσης για το κόστος, αλλά η αρχική μηνιαία τιμή των 1,00 $ είναι αρκετά δίκαιη.

Υποστήριξη GoDaddy “Managed WordPress”: 4.6 Βαθμολογία

Η υποστήριξη του GoDaddy βελτιώθηκε σημαντικά όταν η εταιρεία απέκτησε το Media Temple και όλες τις ικανότητές της για υποστήριξη το 2013. Η ομάδα είναι διαθέσιμη μέσω email, ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου και δεσμεύονται να σας καθοδηγήσουν σε οποιοδήποτε ζήτημα του WordPress σας προκαλεί θλίψη, μάλλον παρά να σας απαλλάξω από μια βασανιστική ακολουθία ατελείωτης μουσικής ή να πείτε, «Επιτρέψτε μου να σας συνδέσω με τεχνική υποστήριξη», λίγο πριν ακούσετε ένα ΚΛΙΚ.

Η GoDaddy διαχειρίστηκε την εικόνα προώθησης φιλοξενίας WordPress

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress με το GoDaddy χρησιμεύει ως αξιόπιστος συνεργάτης στην επαγγελματική εκκίνηση του ιστότοπού σας.

Ενώ οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες του GoDaddy για το WordPress περιλαμβάνουν αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων, ενημερώσεις λογισμικού και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας, αυτοί προσελκύουν τις ενημερώσεις προσθηκών. Ωστόσο, η ομάδα έχει αφιερώσει χρόνο για να ελέγξει ένα φορτίο προσθηκών και αυτά που αποτελούν απειλή για την ασφάλεια του ιστότοπού σας πιθανότατα έχουν ήδη συμπεριληφθεί στη μαύρη λίστα. Εάν επιχειρήσετε να κατεβάσετε μια απαγορευμένη προσθήκη, θα ειδοποιηθείτε να την καταργήσετε αμέσως.

Συνιστώμενες διαχειριζόμενες εναλλακτικές λύσεις WordPress στο GoDaddy

Αγαπάμε το GoDaddy για πολλούς λόγους – την τιμή, την υποστήριξη και τη μακροχρόνια φήμη του κλάδου στην πρώτη θέση. Και, σε περίπτωση που δεν ήταν ξεκάθαρο, είμαστε μεγάλα nerds WordPress εδώ στο HostingAdvice.com. Ωστόσο, αξίζει να εξερευνήσετε τις επιλογές σας.

Δείτε άλλους διαχειριζόμενους κεντρικούς υπολογιστές WordPress »

Εάν είστε εν πλω με την ιδέα ότι κάποιος άλλος χειρίζεται τις ενημερώσεις και τη συντήρηση του λογισμικού WordPress, η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι σίγουρα για εσάς, αλλά υπάρχουν πολλά ψάρια που φιλοξενούν στη θάλασσα! Σας προσκαλώ να δείτε την πλήρη λίστα των διαχειριζόμενων κεντρικών υπολογιστών WP προτού αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη για την επιχείρηση ή τον προσωπικό σας ιστότοπο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me