DreamHost WordPress Review (2020): Βαθμολογία εμπειρογνωμόνων για το DreamPress Hosting

Συνδυάζοντας μια κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας με την έγκριση του πιο δημοφιλούς συστήματος διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο, συγκεντρώσαμε μια σε βάθος κριτική του DreamHost WordPress για να εξετάσουμε γιατί λειτουργεί το ζευγάρι..


Ως ένας από τους λίγους παρόχους φιλοξενίας που προτείνει το ίδιο το WordPress, το DreamHost παρέχει εγγραφή τομέα, φιλοξενία ιστοσελίδων και υπηρεσίες cloud σε 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους, ιστολόγια και εφαρμογές σε όλο τον κόσμο.

Οι χρήστες του WordPress μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας κοινόχρηστης υπηρεσίας φιλοξενίας και του DreamPress, ενός αποτελεσματικού και αξιόπιστου διαχειριζόμενου προγράμματος φιλοξενίας που παρέχει ασφάλεια, αυτόματες ενημερώσεις και ένα πλήρωμα υποστήριξης που είναι καλά σε όλα τα πράγματα WordPress. Λάβαμε τις υπηρεσίες της εταιρείας για δοκιμαστική κίνηση και είμαστε πρόθυμοι να μοιραστούμε τη σύγκριση των δύο πλατφορμών φιλοξενίας, μαζί με εναλλακτικές λύσεις που αξίζει να λάβετε υπόψη σας.

DreamHost “WordPress” Κριτική: 4.9 / 5.0 Αξιολόγηση

Ξεκίνησε από τέσσερις φίλους σε κοιτώνα κολλεγίων το 1997, το DreamHost συνδύασε το πάθος των Ιδρυτών για την τεχνολογία, το λογισμικό ανοιχτού κώδικα και βοηθώντας τους πελάτες να πετύχουν. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία ειδικεύεται στην παροχή εύκολης εγκατάστασης, 24ωρης υποστήριξης και αυτόματων ενημερώσεων και αντιγράφων ασφαλείας.

Το πιο σημαντικό για την επιτυχία των πελατών, ωστόσο, ίσως είναι η εγγύηση 100% uptime που περιλαμβάνει το DreamHost με όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress – εάν ο ιστότοπος της επιχείρησής σας ή το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι διαθέσιμος, δεν κερδίζετε χρήματα και δεν χάνετε πιθανούς πελάτες. Επιπλέον, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών της εταιρείας είναι ίσως η καλύτερη στην επιχείρηση, δίνοντας στους πελάτες άφθονο χρόνο για να δουν αν οι υπηρεσίες DreamHost είναι οι κατάλληλες.

Το DreamHost δεν περιορίζει τα θέματα ή τις προσθήκες που χρησιμοποιούν οι πελάτες και η εταιρεία επιτρέπει την αποθήκευση αρχείων σε εξαιρετικά γρήγορες μονάδες στερεάς κατάστασης ή SSD. Εκτός από ένα προεγκατεστημένο πιστοποιητικό SSL από το Let’s Encrypt, το DreamHost ενισχύει την ασφάλεια του ιστότοπου με τείχος προστασίας ειδικά για WordPress που ενισχύει τις γνωστές αδυναμίες και προσφέρει υποστήριξη ενάντια σε επιθέσεις brute-force.

Δείτε εναλλακτικούς κεντρικούς υπολογιστές WordPress »

Αξιολόγηση DreamPress “Managed WordPress”: 4.9 / 5.0 Αξιολόγηση

Το DreamHost εξυπηρετεί περισσότερους από 400.000 πελάτες, που κυμαίνονται από σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές έως δημιουργούς περιεχομένου, μικρές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες. Με μια τόσο ποικίλη βάση πελατών, οι τεχνικές ικανότητες μπορούν να κυμαίνονται από έμπειρους επαγγελματίες έως ανίδεους αρχάριους.

Εκεί έρχεται το DreamPress. Τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress του DreamHost διαθέτουν δύο εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές ανά πελάτη για την ενίσχυση της απόδοσης, της επεκτασιμότητας και της αξιοπιστίας. Το ένα VPS είναι βελτιστοποιημένο για προβολή στο frontend, ενώ το άλλο εξυπηρετεί βάσεις δεδομένων MySQL. Οι πελάτες του DreamPress λαμβάνουν τον ίδιο χώρο αποθήκευσης SSD που βρίσκεται αλλού στα σχέδια του DreamHost, αλλά η εταιρεία περιλαμβάνει πολλαπλά επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης, απομονωμένους πόρους διακομιστή και μνήμη αυτόματης κλιμάκωσης για να παρέχει πέντε φορές ταχύτερη απόδοση σε σχέση με τα κανονικά προγράμματα φιλοξενίας WordPress.

Η τιμή των 16,95 δολαρίων που σχετίζεται με το DreamPress είναι ισοδύναμη με άλλους παρόχους φιλοξενίας WordPress υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των WPEngine και Flywheel, οπότε δεν έχουμε καθόλου αμφιβολίες σχετικά με τη σύσταση υπηρεσιών υψηλής ισχύος του DreamHost:

Δείτε εναλλακτικούς διαχειριστές WordPress »

Εναλλακτικές λύσεις για το DreamHost WordPress Hosting

Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του DreamHost, αλλά οι επιλογές της εταιρείας μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Είτε έχετε ανησυχίες σχετικά με την τιμή, την υποστήριξη ή τις προσαρμοσμένες τεχνολογίες πίσω από το πρόγραμμα φιλοξενίας σας, δεκάδες άλλοι οικοδεσπότες έχουν εισέλθει στο φιλοξενία WordPress για να ανταγωνιστούν την επιχείρησή σας. Τα βασικά πακέτα φιλοξενίας WordPress διατίθενται συνήθως με παρόμοια τιμή, σε λιγότερο από 5 $ ανά μήνα. Όπου έρχεται το πλεονέκτημα είναι η συμπερίληψη χαρακτηριστικών και τεχνολογιών WP για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας σας.

Οι τρεις παρακάτω οικοδεσπότες προσφέρουν υπηρεσίες παρόμοιες με το DreamHost, αλλά με λεπτές διαφορές εδώ και εκεί. Ρίξτε μια ματιά σε κάθε κριτική για να διαπιστώσετε εάν το DreamHost είναι η σωστή εφαρμογή ή θα σας εξυπηρετούν καλύτερα κοιτάζοντας αλλού. Θα είστε υπέροχοι με τις εταιρείες που έχουμε αναφέρει εδώ:

Δείτε εναλλακτικούς κεντρικούς υπολογιστές WordPress »

Οφέλη της φιλοξενίας WordPress με το DreamHost

Η επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή για τον ιστότοπό σας στο WordPress δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η εύρεση του καλύτερου παροχέα δεν είναι μια λύση για όλους, καθώς κάθε άτομο και έργο έχει διαφορετικούς στόχους, προϋπολογισμούς, υπολογιστικές απαιτήσεις και τεχνική τεχνογνωσία.

Λογότυπα DreamHost και WordPress

Το DreamHost έχει περάσει δύο δεκαετίες βελτιστοποιώντας τις εμπειρίες φιλοξενίας πελατών με προγράμματα ανοιχτού κώδικα όπως το WordPress.

Ακολουθούν ορισμένοι από τους λόγους για τους οποίους το DreamHost μπορεί να λειτουργήσει για εσάς:

  • Απίστευτο χρόνο λειτουργίας και αξιοπιστία: Όπως γνωρίζει οποιοσδήποτε με εμπειρία στον κλάδο φιλοξενίας, είναι δύσκολο να βρεθούν 100% συμφωνίες σε επίπεδο υπηρεσιών με τόσο προσιτή τιμή. Μια τέτοια υπόσχεση συνήθως προορίζεται για cloud, VPS και ειδικά σχέδια, όχι για τις κοινές υπηρεσίες που προσφέρει η DreamHost.
  • Ίσως η μεγαλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων του κλάδου: Οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων έως και 97 ημέρες μετά την αγορά υπηρεσιών από την DreamHost. Το InMotion Hosting προσφέρει επιστροφές χρημάτων έως και 90 ημέρες, αλλά θα δυσκολευτείτε να βρείτε άλλα παρόμοια σχέδια.
  • Εκτέλεση: Και τα δύο προγράμματα WordPress συνοδεύονται από SSD και το DreamPress βελτιστοποιείται περαιτέρω για απόδοση με μεμονωμένους πόρους διακομιστή, μια εκλεπτυσμένη έκδοση PHP και πολλαπλά επίπεδα αποθήκευσης μέσω Varnish, Memcached και OPcache.

Με απλά λόγια, το DreamHost διαθέτει περισσότερες δυνατότητες και βελτιστοποιήσεις από τον κοινόχρηστο πάροχο φιλοξενίας. Οποιοσδήποτε κεντρικός υπολογιστής που προσπαθεί να βελτιστοποιήσει την υποδομή του για το WordPress αξίζει σοβαρού προβληματισμού.

Χώρος για βελτίωση στα σχέδια του DreamHost WordPress

Όπως και με οποιονδήποτε οικοδεσπότη Ιστού, το DreamHost δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε χρήστη. Εδώ, έχουμε αναλύσει μερικά από τα μειονεκτήματα ή τα ιδιόμορφα χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι πρέπει να γνωρίζετε:

  • Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου: Μας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία οργανώνει διοικητικά καθήκοντα στη μοναδική της πύλη διαχείρισης, αλλά θα υπάρχει μια καμπύλη μάθησης για την πλειονότητα των πελατών που έχουν συνηθίσει στο βιομηχανικό πρότυπο του cPanel.
  • Ακριβά κοινόχρηστη φιλοξενία: Ναι, η κανονική φιλοξενία WordPress από το DreamHost είναι ένα σχέδιο άνω του μέσου όρου και οι πελάτες πρέπει να περιμένουν να πληρώσουν περισσότερα. Ωστόσο, αρκετοί οικοδεσπότες προσφέρουν SSD για το ήμισυ περίπου που χρεώνει το DreamHost – μια τιμή που παίρνετε μόνο δεσμεύοντας ένα τριετές πρόγραμμα.
  • Δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη: Το προσωπικό υποστήριξης του DreamHost είναι ξεκάθαρα ειδικοί τόσο στη φιλοξενία όσο και στο WordPress. όλοι οι εργαζόμενοι έχουν εκπαιδευτεί σε επίπεδο Tier II και γνωρίζουν πραγματικά τα πλεονεκτήματα του λογισμικού. Ωστόσο, για να μιλήσουν σε κάποιον μέσω τηλεφώνου, οι πελάτες πρέπει να προσθέσουν (να διαβάσουν: να πληρώσουν) μια αναβαθμισμένη υπηρεσία – που εξακολουθεί να τους περιορίζει να λαμβάνουν τρεις επιστροφές ανά μήνα.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα περισσότερα από τα ελαττώματα του DreamHost πραγματικά βασίζονται σε προσωπικές προτιμήσεις και εμπειρία. Κανένας δεν είναι πραγματικά διαλυτής, καθώς το DreamHost απολαμβάνει θετική φήμη σε ολόκληρο τον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Δεν αγαπάτε το DreamHost; Δείτε άλλες επιλογές για το WordPress

Παρόλο που η επιλογή του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου μου παρέμεινε η ίδια για περίπου μια δεκαετία, έχω πάει σε αρκετούς διαφορετικούς κεντρικούς υπολογιστές, αναζητώντας τον παράδεισο φιλοξενίας WordPress. Μερικοί έχουν διακριθεί, ενώ άλλοι έχουν σκοντάψει.

Στιγμιότυπα οθόνης WordPress για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά

Το WordPress είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα προγράμματα στο Διαδίκτυο.

Επειδή το WordPress εξουσιάζει σχεδόν το 60% των ιστότοπων που χρησιμοποιούν CMS, ή το 28% του συνόλου του Διαδικτύου, οι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων ζητούν να προσελκύσουν τη μεγάλη ομάδα δυνητικών πελατών. Προσθέστε το επιπλέον δυναμικό εσόδων που σχετίζεται με τη χρέωση για σχετικές διαχειριζόμενες υπηρεσίες και μπορείτε να δείτε γιατί η αγορά φιλοξενίας WordPress είναι τόσο γεμάτη.

Συγκρίνετε άλλους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές WordPress

Όπως συμβαίνει με όλες τις μεγάλες αγορές, φροντίστε να κάνετε την εργασία σας φιλοξενίας και δείτε τι πρόσθετες υπηρεσίες φιλοξενούν οι οικοδεσπότες για να βελτιώσετε τη συμφωνία. Οι δημοφιλείς πάροχοι, συμπεριλαμβανομένου του DreamHost, μπορεί ή όχι να είναι η καλύτερη επιλογή για τον ιστότοπο, το ιστολόγιο ή την εφαρμογή σας. Ας ελπίσουμε ότι, η κριτική μας στο DreamHost, μαζί με συγκρίσεις με άλλους οικοδεσπότες, θα σας βοηθήσει να στείλετε το σωστό δρόμο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me