9 Καλύτερες “Εγγυήσεις Uptime” στο Hosting (Αποκτήστε 100% Εγγυημένη Uptime)

Παρόλο που η επιχείρησή σας μπορεί να έχει ρουτίνα 9 έως 5 ώρες λειτουργίας, η διαδικτυακή σας παρουσία είναι ανοιχτή για επιχειρήσεις 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο – ή θα έπρεπε, εάν ” εγγραφείτε για web hosting με αξιόπιστη εγγύηση χρόνου λειτουργίας.


Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων το 2020 πιθανώς γνωρίζουν ότι χρειάζονται έναν ιστότοπο. Ακόμα κι αν είστε μια μικρή επιχείρηση ή εξυπηρετείτε μόνο τους ντόπιους, χρειάζεστε ακόμα μια εικονική βιτρίνα για να ενισχύσετε την επιτυχία της φυσικής τοποθεσίας της επιχείρησής σας. Έχοντας έναν ιστότοπο σημαίνει έκθεση σε μια ευρύτερη ομάδα δυνητικών πελατών ή πελατών. Σας βοηθά να αποκτήσετε αξιοπιστία στον τομέα σας και οι άνθρωποι εμπιστεύονται επιχειρήσεις με διαδικτυακή παρουσία εκτός από μια σελίδα Facebook και μια λίστα Yelp.

Οτιδήποτε δεν έχει χρόνο λειτουργίας 100% όχι μόνο σημαίνει μείωση της κίνησης αλλά και απώλεια εσόδων. Δεν θα έκλειτε τυχαία τις πόρτες σας κατά τις ώρες αιχμής, έτσι; Το Downtime σας κοστίζει, επομένως οι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας για να σας διαβεβαιώσουν για την υπηρεσία και την αξιοπιστία τους. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες τιμές εκεί έξω και ποιος τις προσφέρει.

Εγγύηση Uptime 99,9% (Βιομηχανικό πρότυπο)

Οποιοσδήποτε οικοδεσπότης αξίζει το αλάτι του θα προσφέρει μια ελάχιστη εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%. Τίποτα λιγότερο είναι δύσκολο να είναι υπερήφανο και οι περισσότεροι από τους κορυφαίους κοινόχρηστους οικοδεσπότες διαθέτουν 99,9% ποσοστά χρόνου λειτουργίας. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 10 λεπτά διακοπής λειτουργίας κάθε εβδομάδα ή περίπου 43 λεπτά σε 30 ημέρες.

Λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού σε αυτό το επίπεδο φιλοξενίας, οι υπηρεσίες με εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% είναι εξαιρετικά προσιτές. Αυτοί οι οικοδεσπότες ταιριάζουν με την ποιότητα και την αξιοπιστία με ελκυστικές τιμές για το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων που παρέχονται δωρεάν. Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές μας για μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές:

Εγγύηση άσκησης 99,99% (πάνω από το μέσο όρο)

Πιέζοντας το status quo της βιομηχανίας φιλοξενίας για αξιοπιστία είναι οι οικοδεσπότες με 99,99% εγγυήσεις ρυθμού λειτουργίας. Αυτοί οι πάροχοι διαβεβαιώνουν ότι οι ιστότοποι των πελατών τους δεν θα έχουν περισσότερο από ένα λεπτό εκτός λειτουργίας σε χρονικό διάστημα επτά ημερών ή μια τρίχα πάνω από τέσσερα λεπτά σε διαστήματα 30 ημερών. Οι οικοδεσπότες με αυτές τις εγγυήσεις είναι λίγες και πολύ μακριά, καθώς οι περισσότεροι είτε διατηρούν το status quo είτε πηγαίνουν όλα σε υψηλή διαθεσιμότητα (με πέντε εννέα ή καλύτερα).

Η Network Solutions, ή η NetSol, είναι μέλος του Endurance International Group (EIG), μητρικής εταιρείας σε μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα στο web hosting, συμπεριλαμβανομένων των iPage και Bluehost. Η Network Solutions είναι μια από τις λίγες μάρκες EIG που εγγυάται 99,99% χρόνο λειτουργίας στους πελάτες της και οι χρήστες του NetSol απολαμβάνουν 24/7 ειδική υποστήριξη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Εγγύηση Uptime 99,999% (Εξαιρετικό SLA)

Και εδώ έχουμε την τιμή που λένε οι ειδικοί φιλοξενίας για «πέντε εννιά ή καλύτερα», όπως λένε συχνά οι λαοί. Αυτό το ανώτατο ποσοστό χρόνου λειτουργίας μειώνει τα προαναφερθέντα ποσοστά διακοπής σε μισό – 30 φορές. Λίγοι κεντρικοί υπολογιστές έχουν το chutzpah ή τη φυσική ικανότητα υποδομής για να δεσμεύσουν αυτό το επίπεδο διαθεσιμότητας, αλλά συνήθως βρίσκεται σε ειδικά και εικονικά σχέδια διακομιστών.

Η InMotion Hosting είναι γνωστή για τον κορυφαίο εξοπλισμό της στην αγορά, την αποθήκευση SSD που βελτιώνει την απόδοση και την εξαιρετικά αξιόπιστη υποστήριξη από ειδικούς. Οι αποκλειστικοί διακομιστές του κεντρικού υπολογιστή έρχονται με το πρόσθετο πλεονέκτημα μιας κορυφαίας εγγύησης χρόνου λειτουργίας. Η εταιρεία εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας και οι αφοσιωμένοι πελάτες διακομιστών απολαμβάνουν καθαρό χρόνο λειτουργίας 99,999%, χάρη στον περιττό σχεδιασμό εναλλαγής δικτύου της τεχνολογίας Smart Routing ™ της InMotion.

Εγγύηση Uptime 99,9999% (Σπάνια και πραγματικά αξιόπιστα)

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγγυήσεις λειτουργίας δεν μπορούν να περιλαμβάνουν προγραμματισμένο χρόνο διακοπής λειτουργίας για συντήρηση ή ότι ενδέχεται να υπάρχουν άλλες προειδοποιήσεις. Ακόμη και οι πιο αξιόπιστοι οικοδεσπότες μπορούν να κάνουν αυτήν τη δέσμευση μόνο σε ορισμένα σχέδια και οι περισσότεροι πάροχοι μπορούν να το κάνουν μόνο με στρατηγικές τοποθεσίες κέντρου δεδομένων.

Ως σχετικός νεοεμφανιζόμενος στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων, η Hostwinds κάνει μια σημαντική εκτόξευση υποσχόμενη εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9999% – επιτρέποντας μόνο 30 δευτερόλεπτα εκτός λειτουργίας κάθε χρόνο. Σε συνδυασμό με όλες τις υποδομές SSD και δεκάδες επιλογές για λειτουργικά συστήματα και άλλες διαμορφώσεις λογισμικού, το Hostwinds παρέχει προηγμένες και εξαιρετικά αξιόπιστες λύσεις φιλοξενίας σε ένα σημείο τιμών που είναι φιλικό και για τους αρχάριους..

Εγγύηση 100% Uptime (Best in Class!)

Πρώτα έχουμε τις εγγυήσεις για το Άγιο Δισκοπότηρο: την υπόσχεση διαθεσιμότητας 100%. Μόνο ένα μικρό τμήμα των παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων θα δεσμευτεί να διατηρήσει τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή ή να πληρώσει το τίμημα. Αυτή η εγγύηση λειτουργίας είναι περιορίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε ειδικά προγράμματα, cloud και εικονικούς διακομιστές, οπότε θα παρατηρήσετε σημεία τιμών και πόρους που ταιριάζουν με την υψηλή αξιοπιστία.

Οι κοινόχρηστοι πελάτες φιλοξενίας συνήθως ταιριάζουν με εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% ή 99,99%.

Ένας από τους αγαπημένους μας οικοδεσπότες που προτείνει υπηρεσίες και υποστήριξη, το Liquid Web προσφέρει κορυφαίο υλικό στην κατηγορία, υποστήριξη από ειδικούς και παρακολούθηση διαθεσιμότητας όλο το εικοσιτετράωρο για να υποστηρίξει την εγγύηση 100% του χρόνου λειτουργίας του δικτύου. Λίγοι οικοδεσπότες έχουν τα μέσα να προσφέρουν μια τέτοια υπόσχεση.

Η υποδομή του Liquid Web προσφέρει προσαρμοσμένες επιβεβαιώσεις, ισχυρή ασφάλεια και σχολαστικά αντίγραφα ασφαλείας που πραγματοποιούνται από την ομάδα. Οι αδιάκοπες προσπάθειες της εταιρείας για να διατηρήσουν τους ιστότοπούς σας στο διαδίκτυο αντικατοπτρίζονται στο σταθερά εξαιρετικό Net Promoter Score (NPS) του οικοδεσπότη, το οποίο μεταφράζεται στην πιθανότητα ενός πελάτη να προτείνει τις υπηρεσίες σε έναν φίλο.

Χωρίς εγγύηση χρόνου λειτουργίας: Bluehost

Το Bluehost είναι ένα βασικό στοιχείο στην κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων και παρέχει τακτικά το 99,9% ρυθμό αναμονής που περιμένουν οι πελάτες από δημοφιλείς οικοδεσπότες, αλλά δεν εγγυάται ρυθμούς λειτουργίας ή αξιοπιστία. Ενώ η Bluehost υπόσχεται να προσπαθήσει να επιλύσει τυχόν προβλήματα εντός 15 λεπτών, οι ακραίοι πόνοι διακομιστή μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να ανακουφιστούν.

Αυτό θα ήταν μια μεγάλη κόκκινη σημαία για ουσιαστικά οποιονδήποτε άλλο πάροχο φιλοξενίας. Ωστόσο, η Bluehost είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για εκατομμύρια άτομα, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματίες. Η εταιρεία φιλοξενίας υποστηρίζεται από την ομάδα του WordPress.org, προσφέρει 24ωρη υποστήριξη από ειδικούς και αναγνωρίζεται συνήθως από την κοινόχρηστη κοινότητα φιλοξενίας. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να προτείνουμε το Bluehost ως επιλογή, αρκεί να μην περιμένετε να εφαρμόσετε τις κανονικές πολιτικές λειτουργίας που βρίσκονται αλλού.

Ορισμός εγγύησης χρόνου λειτουργίας & Υπολογιστής Downtime

Επαναφορά του στα βασικά, uptime είναι το χρονικό διάστημα που ο ιστότοπός σας είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και προσβάσιμο στο κοινό. Φυσικά, θέλετε αυτό το ποσοστό όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο 100%. Ως εκ τούτου, οι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν συχνά εγγύηση χρόνου λειτουργίας για να διακρίνουν την υπηρεσία τους από εκείνη των ανταγωνιστών.

Φωτογραφία αποθεμάτων διακομιστών παρακολούθησης διαχειριστή datacenter

Οι κεντρικοί υπολογιστές με 100% εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας έχουν το προσωπικό που παρακολουθεί συνεχώς τους διακομιστές που βρίσκονται σε περιττές τοποθεσίες κέντρου δεδομένων.

Η εγγύηση λειτουργίας είναι η διαβεβαίωση του οικοδεσπότη Ιστού σας ότι ο ιστότοπός σας θα είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο ένα ορισμένο ποσοστό ενός έτους. Μπορείτε να υπολογίσετε πόση αθροιστική διακοπή λειτουργίας αναμένεται για τον ιστότοπό σας, δεδομένου ενός συγκεκριμένου ρυθμού λειτουργίας, ή να δείτε τις καλύτερες στιγμές παρακάτω. Είναι γενικά κατανοητό ότι το 99,9% uptime είναι πρότυπο βιομηχανίας φιλοξενίας, ενώ πέντε εννιά ή καλύτερα (99,999% και άνω) είναι το ιδανικό.

  • 99,9% χρόνος λειτουργίας σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας για συνολικά οκτώ ώρες, 45 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα κάθε χρόνο.
  • 99,99% χρόνος λειτουργίας σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας για συνολικά 52 λεπτά και 35,7 δευτερόλεπτα κάθε χρόνο.
  • 99,999% χρόνος λειτουργίας σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας για συνολικά πέντε λεπτά και 15,6 δευτερόλεπτα κάθε χρόνο.
  • 99,9999% χρόνος λειτουργίας σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας ενδέχεται να είναι εκτός λειτουργίας για συνολικά 31,56 δευτερόλεπτα ανά έτος.
  • 100% χρόνος λειτουργίας σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας είναι πάντα διαδικτυακός (διαβάστε προσεκτικά κάθε εκτύπωση SLA!).

Ορισμένοι οικοδεσπότες προσφέρουν συμφωνία σε επίπεδο υπηρεσίας (SLA) με την υπόσχεσή τους για διαθεσιμότητα. Εν ολίγοις, ένα SLA δεσμεύει τον οικοδεσπότη σε επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που ο πελάτης αντιμετωπίσει διακοπή λειτουργίας πέραν της εγγύησης. Ένα SLA ορίζει συνήθως μια ελάχιστη περίοδο διακοπής για να δώσει στον οικοδεσπότη χρόνο για να εντοπίσει το σφάλμα και, στη συνέχεια, ένας οικοδεσπότης μπορεί να σας πιστώσει ένα ορισμένο ποσοστό των μηνιαίων τελών σας για ένα μήνα στον οποίο αντιμετωπίζετε περισσότερο χρόνο διακοπής από το κανονικό.

Διάγραμμα διακοπής λειτουργίας και διαθεσιμότητας

Παρόλο που ο χρόνος διακοπής λειτουργίας 90% είναι δίκαιος, το 99,9% είναι το πρότυπο του κλάδου φιλοξενίας και το 99,999% ο χρόνος λειτουργίας είναι εξαιρετικός!

Μπορείτε να κατεβάσετε ένα δωρεάν παράδειγμα ενός SLA κεντρικού υπολογιστή εδώ.

Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας δεν είναι σχεδόν ποτέ κάτω εμπιστεύοντας έναν αξιόπιστο οικοδεσπότη

Ακριβώς όπως ο ιδιοκτήτης ενός πολύ αγαπημένου τοπικού brunch δεν θα κλειδώσει απότομα τις πόρτες στις 10 π.μ. την Κυριακή – αρνούμενη στους πελάτες να πληρώνουν πρόσβαση στις Bloody Marys και hash browns – δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή τον επαγγελματικό σας ιστότοπο πήγαινε κάτω.

Θεωρήστε τον οικοδεσπότη Ιστού σας έναν σιωπηλό συνεργάτη στην επιχείρησή σας. Η ομάδα διατηρεί τα φώτα αναμμένα και βοηθά να διασφαλιστεί ότι τα πράγματα λειτουργούν ομαλά, αλλά η μάρκα είναι δική σας για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη. Ελέγξτε τους διακομιστές και τα σχέδια από τους πιο αξιόπιστους κεντρικούς υπολογιστές του 2020 για περισσότερες από τις καλύτερες εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας για να ξεκινήσετε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me