7 καλύτερες αξιόπιστες και φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress (2020)

Σε μια πολυσύχναστη αγορά, πώς βρίσκετε την καλύτερη – αλλά ακόμα φθηνή – φιλοξενία WordPress; Με τόσους πολλούς ανθρώπους που αναζητούν το δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και τόσους πάροχους φιλοξενίας που απαιτούν την επιχείρησή τους, η βιομηχανία μπορεί να είναι δύσκολη στην πλοήγηση.


Τόσοι πολλοί χρήστες του WordPress έχουν δημιουργήσει με επιτυχία καριέρες με το δωρεάν CMS ανοιχτού κώδικα. Η σελίδα με τις μαρτυρίες του WordPress.org είναι γεμάτη επαίνους από προγραμματιστές ιστού που χρησιμοποιούν το λογισμικό για να δημιουργούν εύκολα όμορφους ιστότοπους για τους πελάτες και τους bloggers που μεταδίδουν τα μηνύματά τους στην πλατφόρμα.

Είτε είστε έμπειρος σχεδιαστής είτε αρχάριος στο παιχνίδι ανάπτυξης ιστού, το WordPress προσφέρει έναν απλό και δωρεάν τρόπο δημιουργίας ενός ιστότοπου. Περισσότερα καλά νέα: Υπάρχει ένας τόνος παρόχων φιλοξενίας που θα τροφοδοτούν ιστότοπους WordPress για σχεδόν τίποτα. Εδώ, θα ρίξουμε μια ματιά στους επτά κορυφαίους οικοδεσπότες που παρέχουν φθηνή φιλοξενία WordPress.

Η καλύτερη «φτηνή» φιλοξενία WordPress

Χωρίς αμφιβολία, το WordPress είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων στον πλανήτη, καθώς κατέχει μερίδιο αγοράς 60% στον χώρο CMS. Στην πραγματικότητα, ο πλησιέστερος ανταγωνιστής της, η Joomla, διεκδικεί μόνο το 6% της αγοράς. Το WordPress χρησιμοποιείται ευρέως από ιδιοκτήτες ιστότοπων και προγραμματιστές για διάφορους λόγους – είναι ανοιχτού κώδικα / δωρεάν, εύκολο στη χρήση και η εύρεση φθηνής φιλοξενίας για την πλατφόρμα είναι ένα κομμάτι κέικ.

Παρόλο που ορισμένοι πάροχοι προσφέρουν φιλικά προς τον προϋπολογισμό προγράμματα φιλοξενίας για το WordPress, είναι σημαντικό να σταθμίζονται ορισμένες από τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται σε ένα πακέτο. Παρακάτω, θα βρείτε τους τρεις κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές που παρέχουν φτηνή φιλοξενία WordPress και περιλαμβάνουν επίσης προστιθέμενες αξίες, όπως δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας, επιλογή τοποθεσίας κέντρου δεδομένων, βελτιστοποιημένους χρόνους φόρτωσης και διαχειριζόμενες υπηρεσίες.

Οι καλύτερες προσφορές του 2020 για φιλοξενία WordPress »

Το καλύτερο φθηνό “Κοινόχρηστο” WordPress Hosting

Η έννοια της κοινής φιλοξενίας είναι πολύ απλή στην κατανόηση – περιλαμβάνει πολλούς ιστότοπους που εκτελούνται στον ίδιο διακομιστή. Επειδή οι πόροι κατανέμονται σε διάφορους ιστότοπους, οι οικοδεσπότες μπορούν να προσφέρουν αυτήν την επιλογή σε πολύ χαμηλά σημεία τιμών, γι ‘αυτό είναι τόσο δημοφιλής στους bloggers και τους επιχειρηματίες.

Αλλά είναι σημαντικό να μην λαμβάνετε υπόψη μόνο την τιμή όταν αναζητάτε έναν φτηνό οικοδεσπότη για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Τα μοναδικά ονόματα τομέα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας του ιστότοπού σας, καθώς παρέχουν αξιοπιστία και αντιπροσωπεύουν την επωνυμία σας. Πολλοί οικοδεσπότες προσφέρουν δωρεάν εγγραφή τομέα ως μέρος των βασικών πακέτων χαμηλού κόστους μαζί με άλλες επιλογές, όπως απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρους ζώνης, email και λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου. Παρακάτω είναι η κορυφαία επιλογή μας για έναν οικοδεσπότη που προσφέρει ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας πλούσιο σε χαρακτηριστικά με λίγα δολάρια το μήνα.

Δείτε περισσότερους φθηνούς κοινόχρηστους οικοδεσπότες για WordPress »

Καλύτερη Φτηνή φιλοξενία WordPress “VPS”

Είναι ασφαλές να πούμε ότι ο στόχος των περισσότερων επιχειρηματιών ηλεκτρονικού εμπορίου είναι να κλιμακώσουν τις διαδικτυακές τους επιχειρήσεις και να προσελκύσουν το ευρύτερο δυνατό κοινό. Για ιστότοπους WordPress που έχουν ξεπεράσει το κοινόχρηστο περιβάλλον φιλοξενίας, η φιλοξενία VPS (εικονικός ιδιωτικός διακομιστής) προσφέρει την ισχυρή υπολογιστική ισχύ που απαιτείται για τον χειρισμό διευρυμένων αναγκών αποθήκευσης και εύρους ζώνης.

Η απόδοση του ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας για διαδικτυακές επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο σημαντικό το γεγονός ότι μόνο καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου στο χρόνο φόρτωσης ή απόκριση σελίδας μπορεί να οδηγήσει σε μείωση 7% στις μετατροπές. Για μεγάλους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτό μπορεί να προσθέσει έως και εκατομμύρια δολάρια σε χαμένα έσοδα ετησίως.

Κολάζ του λογότυπου του WordPress.org και στιγμιότυπα οθόνης των ιστότοπων της μόδας, των τροφίμων και των επιχειρήσεων

Είτε το πάθος σας είναι η μόδα, το φαγητό ή η επιχείρηση, οι κορυφαίοι οικοδεσπότες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας WordPress με χαμηλό κόστος.

Αν και το κόστος που σχετίζεται με τη φιλοξενία VPS είναι υψηλότερο από εκείνο για κοινόχρηστη φιλοξενία, οι γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης και η υψηλή διαθεσιμότητα που παρέχει ένα VPS διασφαλίζουν ιδανικές εμπειρίες χρήστη για τους επισκέπτες σας. Βρήκαμε τον καλύτερο κεντρικό υπολογιστή VPS που παρέχει ταχύτατες ταχύτητες, κορυφαία υποστήριξη και μια ισχυρή εικονική υποδομή με πολύ χαμηλό premium. Φροντίστε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει ο οικοδεσπότης με το πακέτο VPS.

Δείτε περισσότερους φτηνούς οικοδεσπότες VPS για WordPress »

Το καλύτερο φθηνό “Dedicated” WordPress Hosting

Μιλώντας για επιδόσεις, η εκτέλεση του ιστότοπού σας WordPress σε έναν αποκλειστικό διακομιστή είναι σαν να την ανανεώσετε με έναν κινητήρα Ferrari. Θα σας δώσει την υψηλότερη δυνατή απόδοση και ταχύτητα, αλλά θα το πληρώσετε. Ενώ μπορεί να υπάρχει κάποιο σοκ αυτοκόλλητων με το άλμα των τιμών, η αφοσίωση μπορεί να είναι η πιο έξυπνη επιλογή εάν διαθέτετε έναν μεγάλο ιστότοπο με μεγάλες ανάγκες αποθήκευσης και εάν η επισκεψιμότητά σας φτάνει τα 100.000 μάρκα κάθε μήνα.

Αν και το κόστος μπορεί να φαίνεται πολύ υψηλότερο από το VPS, τα ειδικά πακέτα φιλοξενίας των καλύτερων παρόχων είναι πλήρη με παρακολούθηση και υποστήριξη 24/7, SSD, εξισορροπητές φορτίων και άλλες διαχειριζόμενες υπηρεσίες. Ακολουθεί η επιλογή μας για τον αποκλειστικό πάροχο φιλοξενίας που προσφέρει λειτουργίες πρώτης κατηγορίας σε μερικές από τις χαμηλότερες τιμές του κλάδου.

Δείτε περισσότερους φθηνούς αποκλειστικούς διακομιστές για WordPress »

Καλύτερο Φτηνό Φιλοξενία WordPress “Δημιουργίας Ιστοτόπου”

Ένα επιβλητικό 83% των καταναλωτών επισκέπτεται έναν ιστότοπο μιας επιχείρησης πριν λάβει μια απόφαση να πραγματοποιήσει μια αγορά και ένας αυξανόμενος αριθμός αυτών των δυνητικών πελατών βασίζει εν μέρει τις επιλογές του στην εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπου. Ένας καλός σχεδιασμός δημιουργεί εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, ενώ ένας ατημέλητος, δυσλειτουργικός μπορεί να απομακρύνει τους πελάτες σε ένα μάτι. Το μάθημα εδώ είναι ότι δεν έχει σημασία αν πουλάτε widget ή blogging σχετικά με το χόμπι σας με το WordPress, είναι επιτακτική ανάγκη ο σχεδιασμός σας να είναι συναρπαστικός και να παρέχει την βέλτιστη δυνατή εμπειρία χρήστη.

Δεν το γνωρίζουν όλοι οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου και οι κορυφαίοι οικοδεσπότες το γνωρίζουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κορυφαίοι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν εργαλεία που συνεργάζονται με πλατφόρμες, όπως το WordPress, για να κάνουν τη διαδικασία κατασκευής σχεδιασμού πιο διαισθητική. Λειτουργίες όπως θέματα απόκρισης, επεξεργαστές μεταφοράς και απόθεσης και ενσωματωμένο στάδιο επιτρέπουν ακόμη και σε εκείνους που δεν διαθέτουν εμπειρία ανάπτυξης ιστού να δημιουργήσουν όμορφους ιστότοπους επαγγελματικής ποιότητας. Παρακάτω θα βρείτε την κορυφαία επιλογή μας για το πακέτο φιλοξενίας που προσφέρει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με ένα εκτεταμένο σύνολο εργαλείων. Διαβάζοντας την πλήρη κριτική, θα δείτε γιατί αυτό το πακέτο βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας δημιουργών ιστότοπων WordPress.

Δείτε περισσότερους οικοδεσπότες οικοδόμων ιστότοπων για WordPress »

Μην υποθέσετε ότι η φθηνή φιλοξενία WordPress δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη, πάρα πολύ!

Το hashtag #ilovewp έχει γίνει η κραυγή πολλών για καλό λόγο. Το δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα της πλατφόρμας είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει για να πάρει τα μηνύματά του στο διαδίκτυο με επαγγελματικό τρόπο. Η διαδικτυακή κοινότητα εκτείνεται σε όλο τον κόσμο, με συναντήσεις προσωπικού χαρακτήρα και WordCamps σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι συγκεντρώσεις είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε για τη φιλοξενία, τη βελτιστοποίηση και τις νέες προσθήκες του WordPress.

Τα πακέτα φιλοξενίας που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, είτε είναι κοινόχρηστα, VPS, ειδικά ή φιλικά προς τον δημιουργό ιστότοπων, αντιπροσωπεύουν μερικές από τις φθηνότερες τιμές του κλάδου για την τροφοδοσία ιστότοπων WordPress. Αλλά μην αφήσετε τις χαμηλές τιμές να σας ξεγελάσουν. Οι βαθμολογίες μας δεν βασίζονται μόνο στο κόστος.

Κολάζ λογότυπου WordPress και πολλαπλών λογότυπων παρόχων φιλοξενίας

Οι προτεινόμενοι οικοδεσπότες μας δεν είναι μόνο φθηνοί, είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι και θα βελτιστοποιήσουν την απόδοση του ιστότοπού σας στο WordPress.

Τελικά, αυτοί οι οικοδεσπότες προσφέρουν σταθερά σύνολα λειτουργιών, γρήγορες ταχύτητες και υποστήριξη. Δεν είναι μόνο οικονομικά αποδοτικές – είναι αξιόπιστες. Φροντίστε να δείτε τη συνολική λίστα των φιλοξενουμένων WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me