6 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων για ενήλικες 2020 – Υπηρεσίες φιλοξενίας περιεχομένου για ενήλικες

Παρά τις κοινές αντιλήψεις, η καλύτερη φιλοξενία ενηλίκων δεν περιορίζεται στο πορνό. Οποιοσδήποτε ιστότοπος που ασχολείται με αγαθά και υπηρεσίες που διατίθενται μόνο σε άτομα άνω των 18 ή 21 ετών θεωρείται περιεχόμενο για ενηλίκους, συμπεριλαμβανομένων καπνού, αλκοόλ, τζόγου και πυροβόλων όπλων.


Ακόμα και αν ο ιστότοπος δεν πωλεί προϊόντα με περιορισμό ηλικίας, το περιεχόμενο και η διαφήμιση απαιτούν από τους διαχειριστές να αναζητήσουν παρόχους φιλοξενίας που επιτρέπουν περιεχόμενο για ενηλίκους. Πολλοί πάροχοι αποφεύγουν τη φιλοξενία περιεχομένου για ενήλικες, ωστόσο, συχνά επισημοποιούν τον περιορισμό για διάφορους λόγους στους όρους του εγγράφου υπηρεσίας με τους οποίους οι πελάτες συμφωνούν να συμμορφωθούν κατά την εγγραφή τους στο χώρο του διακομιστή. Εκτός από τις μυριάδες πολιτειακούς, ομοσπονδιακούς και διεθνείς νόμους που ρυθμίζουν τη διανομή, την αγορά ή την κατοχή πορνογραφίας, για παράδειγμα, αρκετοί οικοδεσπότες επιλέγουν να αποφύγουν τους πιθανούς πρόσθετους κινδύνους ασφάλειας και ηθικές επιπτώσεις μεταξύ άλλων πελατών.

Δεδομένης της δύσκολης φύσης της εύρεσης ενός κεντρικού υπολογιστή που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για ενήλικες που δεν θα πέσει ποτέ, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις καλύτερες επιλογές. Μερικοί είναι πλήρεις υπηρεσίες, κεντρικοί οικοδεσπότες, ενώ άλλοι στην κορυφή ειδικεύονται στην εξυπηρέτηση της βιομηχανίας ενηλίκων. Διαβάστε παρακάτω για τις κορυφαίες επιλογές μας.

Οι πιο αξιόπιστες κριτικές «Φιλοξενία Ιστού Ενηλίκων»

Ακριβώς όπως οι bloggers έχουν διαφορετικές ανάγκες φιλοξενίας από ένα στούντιο φωτογραφίας ή μια χρηματοοικονομική συμβουλευτική υπηρεσία, οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων ενηλίκων προσφέρουν λειτουργίες που αντηχούν στη συγκεκριμένη βιομηχανία. Για ιστότοπους με περιεχόμενο για ενηλίκους, το εύρος ζώνης και ο αποθηκευτικός χώρος είναι εξαιρετικά σημαντικοί για τη στέγαση και τη γρήγορη φόρτωση διαφόρων εικόνων και βίντεο. Η ασφάλεια της Ironclad είναι κρίσιμη, τόσο για την ενεργοποίηση διαδικτυακών πληρωμών όσο και για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων πελατών από κακόβουλες επιθέσεις.

Τρεις οικοδεσπότες που συνιστούμε συνήθως στους κατόχους ιστότοπων για αξιοπιστία, απόδοση και χρηστικότητα επιτρέπουν επίσης στους πελάτες να φιλοξενούν περιεχόμενο για ενηλίκους. Για πολλά χρόνια, έχουμε δηλώσει το Hostinger ως μια από τις κορυφαίες προσιτές κοινόχρηστες πλατφόρμες φιλοξενίας. Η εταιρεία προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης, εκτός από 24ωρη παρακολούθηση διακομιστή, υποστήριξη και αυτοματοποιημένα εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας. Διαβάστε παρακάτω για την εμπεριστατωμένη κριτική μας για το Hostinger και δύο άλλες εξαιρετικές επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, HostGator και Hostwinds, για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας για ενήλικες:

Άλλοι ιστότοποι Web Hosting για ενήλικες

Μην ανησυχείτε εάν καμία από αυτές τις επιλογές δεν βρέχει το σφύριγμα σας. Έχουμε χρησιμοποιήσει τρεις ακόμη επιλογές που μπορείτε να λάβετε υπόψη, συμπεριλαμβανομένης μιας που έχει επικεντρωθεί στη φιλοξενία περιεχομένου για ενηλίκους για περισσότερα από 20 χρόνια.

4. AdultHosting.com

Μια μακροχρόνια δύναμη στον Καναδά, το AdultHosting.com ξεκίνησε το 1997 διαχειριζόμενοι αποκλειστικούς διακομιστές. Η εταιρεία έκτοτε κλιμάκωσε τις υπηρεσίες ώστε να περιλαμβάνει cloud, VPS και κοινόχρηστες προσφορές. Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ξεκινούν από λιγότερο από 4 $ ανά μήνα, αλλά οι χρήστες περιορίζονται σε έναν μόνο τομέα και 50 GB αποθηκευτικού χώρου. Η αναβάθμιση σε ένα πρόγραμμα που κοστίζει μεταξύ 6 και 12 $ εξασφαλίζει στους πελάτες περισσότερους τομείς και χώρο στο δίσκο.

Στιγμιότυπο οθόνης του AdultHosting.com κοινόχρηστων πινάκων τιμών φιλοξενίας

Το AdultHosting.com έχει υπηρετήσει τη βιομηχανία για περισσότερες από δύο δεκαετίες πίσω από ένα ισχυρό, αξιόπιστο δίκτυο.

Εκτός από την εγγραφή ή τη μεταφορά ονομάτων τομέα, οι πελάτες μπορούν να εγκαταστήσουν ιδιωτικά πιστοποιητικά SSL και να επικοινωνήσουν με το προσωπικό υποστήριξης της εταιρείας 24/7/365. Το περιττό δίκτυο του AdultHosting.com είναι κατασκευασμένο με υλικό Cisco και Juniper για να εξασφαλίσει εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας 99,99%, πάνω από τον μέσο όρο της βιομηχανίας.

5. TMDHosting.com

Διαθέτοντας δωρεάν SSD και 20 φορές ταχύτερη απόδοση ιστότοπου, το TMDHosting παρέχει δυνατότητες πάνω από την αγορά για απίστευτα προσιτές τιμές. Η κοινόχρηστη φιλοξενία συνοδεύεται από εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%, δωρεάν όνομα τομέα και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης με λιγότερα από $ 3 ανά μήνα. Κλίμακα απόδοσης και ασφάλειας καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει, καθώς η εταιρεία προσθέτει πιστοποιητικά SSL, αναβαθμισμένη απόδοση και αντίγραφα ασφαλείας. Το TMDHosting προσφέρει επίσης cloud, VPS, ειδικά και διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress.

Στιγμιότυπο οθόνης των κοινόχρηστων πινάκων τιμών φιλοξενίας TMDHosting

Το TMDHosting είναι ένας πλήρης οικοδεσπότης που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που συνοδεύονται από εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%.

Όπως συμβαίνει με πολλούς παρόχους, το TMDHosting προσφέρει υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και υποστήριξης μέσω email, που υποστηρίζεται από μέσο χρόνο απόκρισης μικρότερο από 15 λεπτά. Η εταιρεία λειτουργεί επτά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενό σας θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στους επισκέπτες σας.

6. Web750.com

Ιδρύθηκε από τρεις βετεράνους της βιομηχανίας ενηλίκων που είχαν τη δική τους ιστοσελίδα μάρκετινγκ και ψυχαγωγίας από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, το Web750 συνδυάζει εντυπωσιακά την τεχνολογία υψηλής τεχνολογίας και την τεχνογνωσία της βιομηχανίας για τη δημιουργία ισορροπημένων φορτίων προγραμμάτων φιλοξενίας που μπορούν να αντέξουν στην ταχεία ανάπτυξη και την τεράστια κατανάλωση εύρους ζώνης. Η κοινόχρηστη φιλοξενία, που υποστηρίζεται από υποδομή cloud και διατίθεται για Windows ή Linux, συνοδεύεται από απίστευτη εγγύηση 100% χρόνου λειτουργίας

Στιγμιότυπο οθόνης από κοινόχρηστους πίνακες τιμών φιλοξενίας Web750

Ο βετεράνος Web750 του κλάδου προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία και αποκλειστικούς διακομιστές που υποστηρίζονται από cloud με 100% εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας.

Το όνομα του Web750 προέρχεται από τις πεποιθήσεις των Ιδρυτών ότι μπορούν να παραδώσουν επτά κλειδιά για την επιτυχία των πελατών, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες πέντε αστέρων με μηδενικές κρυφές χρεώσεις. Οι επτά αρχές για την επιτυχή φιλοξενία, σύμφωνα με την εταιρεία: ισχυροί διακομιστές, προληπτική υποστήριξη, ένα δίκτυο αυτοθεραπείας, ατελείωτες προσαρμογές, έμπειρο προσωπικό, πρόσθετες υπηρεσίες και προσιτές τιμές.

Τελικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού επιλέξετε έναν οικοδεσπότη φιλικό προς το περιεχόμενο για ενήλικες

Όπως μεταδίδει η μεγάλη μουσική Avenue Q, το Διαδίκτυο είναι πραγματικά, πολύ υπέροχο – για πορνό. Οι γρήγορες συνδέσεις σημαίνουν ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε (για πορνό). Υπάρχει πάντα κάποιος νέος ιστότοπος (για πορνό) όταν περιηγείστε όλη μέρα και νύχτα (παίρνετε την εικόνα).

Οι πρώτες έρευνες υπολόγισαν ότι το ποσό του διαδικτυακού πορνογραφικού υλικού κορυφώθηκε στο 37% του Διαδικτύου πριν από μια δεκαετία ή δύο, με πιο πρόσφατες μελέτες να τοποθετούν το εύρος πολύ χαμηλότερο, από 4% έως 15%. Σύμφωνα με την υπευθυνότητα του διαδικτύου και την εταιρεία φιλτραρίσματος Covenant Eyes, ωστόσο, το ερωτικό διαδικτυακό περιεχόμενο δημιουργεί 3 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο και συνεχίζει να αυξάνεται. Οι χρήστες έχουν αναζητήσει πορνογραφικό περιεχόμενο σχεδόν 6 εκατομμύρια φορές από το 2015, με περίπου μία από τις πέντε αναζητήσεις για κινητά να αναζητούν περιεχόμενο για ενήλικες.

Ακόμα καλύτερα, οι επαγγελματίες με κίνητρα μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο αρκετά γρήγορα μόλις βρουν τους παρόχους φιλοξενίας που είναι πρόθυμοι να τους καλωσορίσουν. Από εκεί, θα χρειαστείτε την ταχύτητα, την ασφάλεια και την επεκτασιμότητα που απαιτούνται για να αυξήσετε το κοινό σας και να κερδίσετε κέρδος.

Για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσοδοφόρα και υψηλής ζήτησης αγορά, βρείτε έναν αξιόπιστο οικοδεσπότη με αξιοπρεπή φήμη και βαθιά τεχνική εμπειρία που φιλοξενεί ιδιαίτερα ιστότοπους υψηλής έντασης πόρων. Οι αναβαθμισμένες λειτουργίες, όπως SSD, υποστήριξη απόκρισης και μια premium εγγύηση χρόνου λειτουργίας, βοηθούν τον ιστότοπό σας για ενηλίκους να έχει ένα καλό τέλος.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me