5 γρηγορότερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων του 2020

Μετά από ένα χρόνο δοκιμής και γραφής για μερικές από τις ταχύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κλάδο, άρχισα να αισθάνομαι λίγο αυτοσυνείδητος για τον οικοδεσπότη που είχα επιλέξει για τους προσωπικούς μου ιστότοπους και τα έργα μου πολλά χρόνια πριν. Ήξερα ότι υπήρχαν καλύτερες επιλογές για ταχύτητα, σταθερότητα και πρόσθετες υπηρεσίες.


Όταν τελικά αποφάσισα να συμμετάσχω στους αναγνώστες μας που ψωνίζουν για υπηρεσίες φιλοξενίας, έβαλα γρήγορα τα βλέμμα μου σε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό – SSD ή μονάδες στερεάς κατάστασης. Ο σύγχρονος χώρος αποθήκευσης διαβάζει και γράφει πληροφορίες πολύ πιο γρήγορα από τις παραδοσιακές μονάδες σκληρού δίσκου, κάνοντας ιστότοπους έως και 20 φορές πιο γρήγορους.

Προχώρησα και συνέταξα μια λίστα με τις ταχύτερες επιλογές σε όλα τα επίπεδα φιλοξενίας. Αυτοί οι οικοδεσπότες είναι γνωστό ότι είναι οι απόλυτοι ταχύτεροι οικοδεσπότες Ιστού στον κλάδο – με σημεία τιμών που κάνουν τις υπηρεσίες τους αξίζει την επένδυση. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για τις εμπειρίες μας με κάθε πάροχο, μαζί με τις επιλογές μας για τα καλύτερα σχέδια και υπηρεσίες.

1. Ταχύτερα Web Hosting Συνολικά

Γράφουμε συνεχώς για τη σημασία της γρήγορης φιλοξενίας ιστοσελίδων. Έχετε ακούσει τα μάντρα: Οι πωλήσεις ταχύτητας, η απόδοση είναι καίριας σημασίας και τα χιλιοστά του δευτερολέπτου έχουν σημασία. Τα στατιστικά που δείχνουν τις ποινές της αργής φιλοξενίας είναι μάλλον απογοητευτικά, καθώς ένας στους τέσσερις επισκέπτες θα εγκαταλείψει έναν ιστότοπο εάν χρειάζονται περισσότερα από τέσσερα δευτερόλεπτα για να φορτώσουν.

Το Google και άλλες μηχανές αναζήτησης μερικές φορές κατατάσσουν τους ιστότοπους με χαμηλή απόδοση χαμηλότερες, επηρεάζοντας δραστικά την επισκεψιμότητά σας. Λιγότεροι επισκέπτες σημαίνουν λιγότερους δυνητικούς πελάτες και λιγότερα έσοδα, επίσης – για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου με 100.000 $ ημερησίως, μια καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου θα μπορούσε να κοστίσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις ετησίως.

Όταν εξετάζετε κεντρικούς υπολογιστές με SSD, το InMotion Hosting ανεβαίνει αμέσως στο προσκήνιο. Ο γνωστός πάροχος υπήρξε βασικός φορέας στον κλάδο, ιδιαίτερα όσον αφορά την ταχύτητα, την υποστήριξη και την αξιοπιστία. Η InMotion επενδύει εκατομμύρια σε υλικό επωνυμίας και περιλαμβάνει SSD δωρεάν με κάθε σχέδιο. Προσθέστε υποστήριξη που βασίζεται στις ΗΠΑ και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών και τα σχέδια InMotion είναι σίγουρα ότι θα εντυπωσιάσουν σε οποιοδήποτε επίπεδο.

2. Ταχύτερη κοινόχρηστη φιλοξενία ιστοσελίδων

Όταν αναζητάτε μια πραγματικά ανώτερη εμπειρία κοινής φιλοξενίας, η υποδομή και το υλικό ενός παρόχου κάνουν τη διαφορά. Με εκατοντάδες ή χιλιάδες πελάτες και ιστότοπους γεμάτους σε κάθε διακομιστή, οποιοσδήποτε αναβαθμισμένος εξοπλισμός είναι καλός για όλους.

Η προσφορά SSDs είναι ένα σημάδι ότι ένας οικοδεσπότης Ιστού ενδιαφέρεται πραγματικά για την εμπειρία των πελατών και την απόδοση του ιστότοπου αντί να μεγιστοποιεί τα κέρδη από φθηνό υλικό. Εκτός από την αύξηση της ταχύτητας, τα SSD είναι πιο αξιόπιστα και λιγότερο επιρρεπή σε μηχανική βλάβη, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα σας θα παραμείνουν ασφαλή. Καθώς οι SSD γίνονται μια ολοένα και πιο πρακτική και δημοφιλής επιλογή τόσο για εταιρείες φιλοξενίας όσο και για πελάτες, μπορείτε να περιμένετε να βλέπετε όλο και περισσότερα σχέδια υψηλής απόδοσης και υπερφόρτισης.

Δείτε περισσότερους κοινόχρηστους κεντρικούς υπολογιστές με SSD »

3. Ταχύτερη φιλοξενία σύννεφων

Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, η μετάβαση στο cloud είναι ένα εξαιρετικά εύκολο και ικανοποιητικό βήμα για τον ιστότοπό σας. Οι πλεονάζοντες πόροι σας δίνουν επιπλέον δυνατότητα κλιμάκωσης και αξιοπιστίας, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας διαθέτει περισσότερο από αρκετό υπολογιστικό πυρά για να παρέχει πληροφορίες στο κοινό σας.

Όπως τονίσαμε στην εις βάθος σύγκριση μας για τις ταχύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας cloud, η διαφορά μεταξύ παρόχων δεν είναι τεράστια – αλλά κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου έχει σημασία όσον αφορά την ταχύτητα και την απόδοση.

Δείτε περισσότερους υπολογιστές cloud »

4. Ταχύτερη φιλοξενία VPS

Ένας εικονικοποιημένος ιδιωτικός διακομιστής ή VPS προσφέρει φυσικά μια αναβάθμιση απόδοσης σε σχέση με τους κοινόχρηστους διακομιστές φιλοξενίας. Λιγότεροι πελάτες VPS μοιράζονται το ίδιο υλικό και η εικονικοποίηση επιτρέπει στους φυσικούς πόρους διακομιστή να ενεργούν σαν ένας αποκλειστικός διακομιστής. Με μεγαλύτερο έλεγχο στο λειτουργικό σύστημα και τη διαμόρφωση του VPS, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν περαιτέρω το περιβάλλον φιλοξενίας τους για ταχύτητα.

Όπως και με τους κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας, τα SSD είναι συνήθως μόνο ένα από τα προνόμια που προσφέρονται με κορυφαία προγράμματα VPS. Αρκετές εταιρείες φιλοξενίας θα βοηθήσουν τους πελάτες να διαχειριστούν το περιβάλλον τους, συμπεριλαμβάνοντας δωρεάν διαχειριζόμενες υπηρεσίες που καλύπτουν ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και ενημερώσεις λογισμικού. Υπογραμμίζουμε την κρέμα της καλλιέργειας παρακάτω, αλλά ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με τις ταχύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας VPS για μια πιο λεπτομερή ανάλυση.

Δείτε περισσότερους κεντρικούς υπολογιστές SSD VPS »

5. Ταχύτερη αφοσιωμένη φιλοξενία διακομιστών

Η κρέμα της καλλιέργειας φιλοξενίας ιστού, οι αποκλειστικοί διακομιστές αντιπροσωπεύουν το μέγιστο στον υπολογισμό, τη μνήμη, την αποθήκευση και την απόδοση. Με έναν ολόκληρο πόρο διακομιστή αφοσιωμένο στον ιστότοπο και τις εφαρμογές σας, η αποκλειστική φιλοξενία είναι φυσικά το πιο αποτελεσματικό επίπεδο υπηρεσίας.

Εικόνα διακομιστών και κέντρου δεδομένων Liquid Web

Το Liquid Web, ο γρηγορότερος οικοδεσπότης Ιστού για αποκλειστικούς διακομιστές, διαθέτει και λειτουργεί τρία κέντρα δεδομένων με χώρο αποθήκευσης SSD.

Ως εκ τούτου, οι SSD έχουν αναλογικά μικρότερο αντίκτυπο στο ειδικό επίπεδο. Σίγουρα δεν αξίζει λιγότερο, ωστόσο, τα SSD είναι καλύτερα όταν συμπληρώνουν βελτιστοποιημένες διαμορφώσεις διακομιστή. Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας περιλαμβάνουν συνήθως κάποια μορφή διαχειριζόμενων υπηρεσιών ή τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης για να βοηθήσουν τους πελάτες να ρυθμίσουν το σωστό λογισμικό, την ασφάλεια και τις ρυθμίσεις απόδοσης για να τοποθετήσουν το πεντάλ φόρτωσης σελίδας στο μέταλλο.

Δείτε περισσότερους γρήγορους αποκλειστικούς διακομιστές »

6. Ταχύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για WordPress

Το WordPress μπορεί να είναι από τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο διαδίκτυο – στην πραγματικότητα, το δωρεάν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου βρίσκεται πίσω από το 36% του διαδικτύου – αλλά μπορεί να είναι εκπληκτικά δύσκολο να φιλοξενήσει καλά ιστότοπους WordPress. Η πλατφόρμα μπορεί να λειτουργήσει πολύ αργά εάν το περιβάλλον φιλοξενίας δεν έχει διαμορφωθεί σωστά.

Ενώ το θέμα και τα αρχεία σας μπορούν σίγουρα να επηρεάσουν την απόδοση του ιστότοπού σας, η επένδυση σε ένα από τα πιο γρήγορα σχέδια φιλοξενίας WordPress θα κάνει την πιο αξιοσημείωτη και άμεση διαφορά. Εκτός από το υλικό που βασίζεται σε SSD, οι πελάτες και η επισκεψιμότητα του ιστότοπού τους θα εξυπηρετούνται καλά προσθέτοντας ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου και πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης.

Δείτε πιο γρήγορους κεντρικούς υπολογιστές WordPress »

Οι γρηγορότερες υπηρεσίες Web Hosting αποδίδουν έως και 20 φορές καλύτερη απόδοση

Οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν συμφωνούν πάντα σε πολλά, αλλά η γλώσσα μεταξύ των παρόχων SSD είναι η ίδια: Όχι μόνο οι μονάδες στερεάς κατάστασης είναι γρήγορες, αλλά μπορούν να κάνουν έναν ιστότοπο έως και 20 φορές ταχύτερος από αυτούς που τροφοδοτούνται από παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους.

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των SSD μεταξύ των φιλοξενούμενων πελατών και παρόχων σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε να δείτε πτώση των τιμών, αύξηση της χωρητικότητας αποθήκευσης και περισσότερες επιλογές καθώς ψωνίζετε για ένα σχέδιο SSD. Η αυξημένη υιοθέτηση συσκευών ταχείας αποθήκευσης θα ενισχύσει τις επιχειρήσεις για τη φιλοξενία πελατών σε όλο τον κόσμο και θα βελτιώσει τις εμπειρίες των χρηστών.

Στην πραγματικότητα, ορισμένοι εμπειρογνώμονες του κλάδου αναμένουν ότι τα SSD θα αντικαταστήσουν γρήγορα τους σκληρούς δίσκους τα επόμενα χρόνια, καθώς η απόδοση αυξάνεται, η αυξημένη ικανοποίηση των πελατών και η βελτιωμένη σταθερότητα τους καθιστούν μια υγιή επένδυση και αναβάθμιση για παρόχους φιλοξενίας.

Η αναζήτησή μου για τη φιλοξενία SSD απέδωσε αποτελέσματα και ελπίζουμε ότι οι εμπειρίες και η έρευνα που μοιραστήκαμε εδώ σας βοηθούν να ανανεώσετε τους κινητήρες του ιστότοπού σας. Εάν εξακολουθείτε να βρίσκεστε στο φράχτη για μερικούς κεντρικούς υπολογιστές ή εάν τα SSD είναι πραγματικά για εσάς, ρίξτε μια ματιά στις συγκρίσεις host-by-host για να δείτε πώς συσσωρεύονται οι επιλογές σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me