Καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων του 2020

Οι καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορούν να τα κάνουν όλα – παρέχοντας απεριόριστες δυνατότητες και πόρους για το λιγότερο χρηματικό ποσό. Η φιλοξενία υψηλής αξίας έχει πολλές μορφές, από άμεση υποστήριξη πελατών και αδιαπέραστη ασφάλεια έως φιλικά προς το χρήστη εργαλεία σχεδίασης και εξαιρετικά αξιόπιστη διαθεσιμότητα.


Η εύρεση του τέλειου σχεδίου μπορεί να φαίνεται σαν μια τεράστια εργασία και αυτό που λειτουργεί για έναν ιστότοπο μπορεί να μην είναι το καλύτερο για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Η πλοήγηση στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορεί να φαίνεται σαν μια ζούγκλα, γεμάτη αμέτρητες επιλογές και σύνθετες τεχνολογίες – ας χρησιμεύσουμε ως οδηγός σας.

Η ομάδα μας έχει περάσει δεκαετίες αναπτύσσοντας και φιλοξενώντας διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές για πελάτες και ως προσωπικά έργα, δοκιμάζοντας δεκάδες παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Συνεχίσαμε την έρευνά μας στο HostingAdvice, ενοποιώντας τις εμπειρίες μας κάνοντας εγγραφή, χρήση και σύγκριση δημοφιλών υπηρεσιών από όλα τα μέρη. Είτε αναζητάτε προσιτά προγράμματα εκκίνησης είτε ολόκληρους διακομιστές για την επιχείρησή σας, διαβάστε τις τρέχουσες κριτικές και προτάσεις μας.

Καλύτερη Συνολική Φιλοξενία Ιστού

Τι ακριβώς είναι η φιλοξενία Ιστού; Ακριβώς όπως όταν χτίζετε ένα σπίτι, κάθε ιστότοπος χρειάζεται μια ισχυρή βάση. Δεν υπάρχουν μυστικά φίλτρα ή αλχημεία πίσω από επιτυχημένους ιστότοπους, μόνο ένας διακομιστής συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο που μπορεί να αποθηκεύσει τα αρχεία σας και να τα παραδώσει στους επισκέπτες σας. Η φιλοξενία Ιστού συνεπάγεται ουσιαστικά την ενοικίαση χώρου στο δίσκο από έναν πάροχο φιλοξενίας που διατηρεί εκατοντάδες ή χιλιάδες διακομιστές σε ένα κέντρο δεδομένων.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η αγορά φιλοξενίας ιστοσελίδων αναπτύσσεται ραγδαία. Στην πραγματικότητα, το Market Future Research προβλέπει ότι ο κλάδος θα υπερδιπλασιαστεί σε αξία από 32 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017 σε 76 δισεκατομμύρια δολάρια το 2023. Με τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων να καινοτομούν γρήγορα για να παραμείνουν ανταγωνιστικές, μπορείτε εύκολα να βρείτε τόνους υπέροχα σχέδια που διαθέτουν ταχύτητα, ασφάλεια, απλότητα, σταθερότητα και υποστήριξη.

Είτε είστε κάτοχος ιστότοπου για πρώτη φορά που θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο ή να βρείτε οικοδεσπότες ιστού μικρών επιχειρήσεων για να αυξήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, η σύγκριση φιλοξενίας ιστοσελίδων μας παρουσιάζει τις εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχουν υψηλές βαθμολογίες. Ας ξεκινήσουμε με το καλύτερο από τα καλύτερα, το Bluehost:

Ως επιλογή μετάβασης για αρχάριους φιλοξενία ιστότοπων, χρήστες ισχύος WordPress και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, Η Bluehost υπερέχει στο συνδυασμό υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας με την εμπιστοσύνη των πελατών. Ο πάροχος φιλοξενίας οδηγεί περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους παγκοσμίως και διαθέτει ακόμη και την πολυπόθητη σφραγίδα έγκρισης της ομάδας WordPress.org.

Τα σχέδια της Bluehost κυμαίνονται από κοινόχρηστη φιλοξενία έως διαχειριζόμενο WordPress και ακόμη και αποκλειστικούς διακομιστές – ο καθένας με σύγχρονο υλικό, εύχρηστες λειτουργίες και την πλήρη εργαλειοθήκη συμπληρωματικών υπηρεσιών, όπως δωρεάν πιστοποιητικό SSL και ονόματα τομέα, απεριόριστους λογαριασμούς email, 24/7 ομάδα υποστήριξης και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες »

Πρωταθλητές απόδοσης φιλοξενίας ιστοσελίδων, Η φιλοξενία A2 αφορά την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία του ιστότοπου. Κάθε σχέδιο τιμών διαθέτει premium μονάδες στερεάς κατάστασης που διαθέτουν 20 φορές ταχύτερο χρόνο φόρτωσης σελίδας, μαζί με δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου, cPanel, πιστοποιητικό SSL, απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο, καθώς και εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

Θεωρούμε ότι η φιλοξενία A2 συγκαταλέγεται στους πιο φιλικούς για προγραμματιστές παρόχους της βιομηχανίας, δεδομένης της υποστήριξης του παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων για ένα ευρύ φάσμα γλωσσών προγραμματισμού και λογισμικού ανοιχτού κώδικα, αλλά οι κάτοχοι ιστότοπων για πρώτη φορά δεν θα συγκλονιστούν. Το A2 Hosting συνοδεύεται από μια εκτεταμένη βάση γνώσεων για σεμινάρια και συχνές ερωτήσεις, μαζί με μια ομάδα υποστήριξης που είναι πάντα διαθέσιμη.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες »

Πάντα ψάχνετε για νέες τεχνολογίες και τρόπους βελτίωσης των προσφορών της, Το HostGator παραμένει μπροστά από τις ανάγκες των χρηστών με πρόσφατες κυκλοφορίες ενός προσαρμοσμένου δημιουργού ιστότοπων και φιλικών προς το χρήστη πακέτων φιλοξενίας που βασίζονται σε σύννεφο. Είμαστε πάντα εντυπωσιασμένοι με την πελατοκεντρική προσέγγιση της φιλοξενίας ιστοσελίδων της εταιρείας, η οποία εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη με υποδομές υψηλής ισχύος και ολοκληρωμένες δυνατότητες.

Ξεκινώντας με μια δωρεάν εγγραφή τομέα, μεταφορά ιστότοπου και πιστοποιητικό SSL, η φιλοξενία ιστού HostGator παρέχει επίσης στους πελάτες μη μετρημένο εύρος ζώνης, χώρο αποθήκευσης και λογαριασμούς email για να αναπτύξουν τους ιστότοπούς τους. Μόλις λάβετε υπόψη το 99,9% του χρόνου λειτουργίας του οικοδεσπότη και τις εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων 45 ημερών με μεγαλύτερη διάρκεια από το μέσο όρο, το πασίγνωστο σχέδιο Hatchling του HostGator είναι μια δύσκολη επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες »

Οι καλύτερες φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας

Είτε δημιουργείτε έναν προσωπικό ιστότοπο είτε θέλετε να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ενδέχεται να μην έχετε πολλά χρήματα για να ξοδέψετε στη φιλοξενία ιστού. Οι νέες επιχειρήσεις λειτουργούν με εξαιρετικά περιορισμένα περιθώρια για να ξεκινήσουν, επομένως η υπηρεσία φιλοξενίας σας και άλλες ανάγκες πληροφορικής θα πρέπει πιθανώς να αντιπροσωπεύουν μόνο το 3% περίπου του προϋπολογισμού της εταιρείας σας.

Ευτυχώς, η εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά προσιτά προγράμματα φιλοξενίας που διατίθενται με εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ακόμα καλύτερα, το φθηνό κόστος φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποφέρετε με υψηλότερη υπηρεσία. Για παράδειγμα, η φιλοξενία ιστοσελίδων GoDaddy, η οποία εξυπηρετεί περισσότερους από 77 εκατομμύρια ιστότοπους,

Ας ρίξουμε μια ματιά στα φθηνότερα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων που βελτιστοποιούν την αξία για τα χρήματα που ξοδεύονται:

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η αγάπη μας για το Bluehost προέρχεται από την ικανότητα της εταιρείας να συνδυάζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας με οικονομικές τιμές. Η Bluehost προσφέρει τόνους δωρεάν εργαλείων σχεδίασης, που κυμαίνονται από την αυτόματη εγκατάσταση του WordPress, μια προσαρμοσμένη και βελτιωμένη διεπαφή cPanel και έναν δημιουργό ιστότοπων που βασίζεται στο Weebly.

Επιπλέον, προσθέτοντας στην αξία του, το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας της Bluehost έρχεται με έκπτωση 60% για τους αναγνώστες του HostingAdvice. Μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση στην premium υποστήριξη της εταιρείας και στο πρόσφατα αναβαθμισμένο υλικό, με όλα τα κανονικά προνόμια (δωρεάν SSL, ονόματα τομέα, εισερχόμενα email και σενάρια εγκατάστασης WordPress με ένα κλικ)!

Δείτε άλλα προσιτά προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων »

Εξυπηρέτηση περισσότερων από 29 εκατομμυρίων πελατών παγκοσμίως, Το Hostinger κερδίζει τουλάχιστον έναν νέο πελάτη κάθε πέντε δευτερόλεπτα. Η εταιρεία υπερέχει στη φιλοξενία χαμηλού κόστους με βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα ξεκινώντας από 2,15 $ – που πωλείται συχνά σε αρχική τιμή μικρότερη από 1 $ ανά μήνα. Το Hostinger παρέχει ακόμη πρόσβαση σε δωρεάν web hosting μέσω της αδελφικής εταιρείας 000webhost.

Παρά την απίστευτα χαμηλή τιμή, η λιθουανική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν προσβάλλει την υπηρεσία. Οι υπηρεσίες του Hostinger είναι εκπληκτικά γρήγορες και αξιόπιστες, με διακομιστές εξοπλισμένους με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης, SSD, LiteSpeed ​​caching και HTTP / 2. Θα δείτε πολλές δυνατότητες και τις συνήθεις συνεργασίες, όπως το Let’s Encrypt για πιστοποιητικά SSL και το CloudFlare CDN.

Δείτε άλλα προσιτά προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων »

Χτισμένο γύρω από φιλικές προς τον πελάτη υπηρεσίες φιλοξενίας και σύγχρονες τεχνολογίες, Το InterServer προσφέρει μια αναζωογονητική εναλλακτική λύση στα συχνά ενοχλητικά μοντέλα συνδρομής φιλοξενίας. Αντί για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις και εκπληκτικά υψηλά ποσοστά ανανέωσης, η εταιρεία που εδρεύει στο Νιου Τζέρσεϋ επιμένει στα πακέτα φιλοξενίας από μήνα σε μήνα (οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες εάν εγγραφείτε για περισσότερο από 30 ημέρες) και θα κλειδώσουν την τιμή σας για να βεβαιωθείτε δεν θα πληρώσετε ποτέ περισσότερα για την ίδια υπηρεσία για τη ζωή του λογαριασμού σας.

Αγαπάμε την ιστορία της εταιρείας, η οποία ξεκινά με μερικούς φίλους γυμνασίου που δημιουργούν μια επιχείρηση φιλοξενίας – και τελικά ένα κέντρο δεδομένων – γύρω από την ιδέα της παροχής πρακτικής υποστήριξης και πρωτοποριακής φθηνής φιλοξενίας. Ως εκ τούτου, η κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων του InterServer διαθέτει εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο χωρίς μετρήσεις, μαζί με εξαιρετικό χρόνο φόρτωσης και λειτουργικότητα δημιουργίας ιστότοπων.

Δείτε άλλα προσιτά προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων »

Τα καλύτερα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress

Οι χρήστες του WordPress δημοσιεύουν περισσότερες από 70 εκατομμύρια δημοσιεύσεις κάθε εβδομάδα σε όλο τον κόσμο σε αυτό το δωρεάν, ανοιχτού κώδικα CMS που θεωρείται ο ξεκάθαρος βασιλιάς του σχεδιασμού και της διαχείρισης ιστότοπων. Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου κυριαρχεί στην αγορά, εξυπηρετώντας τους οίκους TechCrunch, CNN και Spotify, καθώς και κατόχους ιστότοπων και μικρές επιχειρήσεις για πρώτη φορά.

Είτε θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο, να δημιουργήσετε το επαγγελματικό σας χαρτοφυλάκιο είτε να προωθήσετε τις επιχειρηματικές σας υπηρεσίες, εδώ είναι οι αγαπημένοι μας οικοδεσπότες για τη λειτουργία των περισσότερων ιστότοπων WordPress.

Οι μεγαλύτεροι οργανισμοί ή οι εταιρείες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων μπορεί να θέλουν να επιλέξουν διαχειριζόμενες εταιρείες φιλοξενίας WordPress (όπως αυτές που διατίθενται από το WP Engine, το Flywheel και το Media Temple) που προσφέρουν περισσότερη υποστήριξη πυρκαγιάς και λευκών γαντιών. Το WP Engine, για παράδειγμα, εξυπηρετεί μερικούς από τους κορυφαίους ιστότοπους WordPress με περιοχές στάσης με ένα κλικ και θέματα premium. Ο κορυφαίος διαχειριζόμενος οικοδεσπότης Media Temple προσφέρει μεγάλη ταχύτητα φόρτωσης, αλλά τα σχέδια κυμαίνονται από 20,00 $ έως χιλιάδες δολάρια.

Ένα κορυφαίο πακέτο φιλοξενίας από έναν διαχειριζόμενο κεντρικό υπολογιστή, ωστόσο, μπορεί να είναι κάπως ακριβό. Οι επιλογές φιλοξενίας μικρών επιχειρήσεων και οι προσωπικοί ιστότοποι θα καλυφθούν τέλεια με τις παρακάτω επιλογές.

Πίσω από εξαιρετικά γρήγορη υποδομή, Το InMotion Hosting βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υπηρεσιών WordPress βελτιστοποιώντας τις προσφορές του για να παρέχει την απόλυτη απόδοση, ασφάλεια και αξιοπιστία. Οι πελάτες μπορούν να ξεκινήσουν εκμεταλλευόμενοι τη δωρεάν μεταφορά ιστοτόπου μηδενικού χρόνου διακοπής ή μια προεγκατεστημένη διαμόρφωση WordPress.

Οι ειδικοί του WordPress στο InMotion Hosting έφτασαν ακόμη και στο σημείο να δημιουργήσουν το BoldGrid, ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης που απλοποιεί περαιτέρω το σχεδιασμό και την προσαρμογή θεμάτων. Άλλες premium λειτουργίες περιλαμβάνουν NGINX και PHP 7, μαζί με αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις, περιβάλλον σταδιοποίησης, δωρεάν SSL και CDN.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες WordPress »

Ως ένας από τους τρεις κεντρικούς υπολογιστές που προτείνουν οι ηγέτες του WordPress, Το Bluehost είναι συνώνυμο με την κορυφαία φιλοξενία WordPress. Το βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα τιμών φιλοξενίας της εταιρείας (που εμφανίζεται παραπάνω) είναι ήδη εξοπλισμένο με εγκαταστάσεις WordPress με ένα κλικ, πιστωτικές διαφημίσεις μηχανών αναζήτησης, αυτόματες ενημερώσεις, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και εκατοντάδες θέματα που βοηθούν τον ιστότοπό σας να επιτύχει.

Οι χρήστες ισχύος μπορούν ακόμη και να αναβαθμίσουν σε διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress ή WooCommerce του Bluehost, τα οποία διαθέτουν πίνακα ελέγχου SEO και μάρκετινγκ, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, βελτιστοποιημένη απόδοση και ανίχνευση και κατάργηση κακόβουλου λογισμικού. Ως οικοδεσπότης ηλεκτρονικού εμπορίου, η Bluehost ενσωματώνει ομαλά τον ιστότοπό σας στο WordPress με το WooCommerce και προσφέρει συμβουλές για τη βελτιστοποίηση του καταστήματός σας. Όποιο επίπεδο πυρκαγιάς χρειάζεστε, η Bluehost είναι μια αξιόπιστη μάρκα έτοιμη να ανταποκριθεί στην πρόκληση.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες WordPress »

Η ταχύτητα φόρτωσης σελίδας είναι μια κρίσιμη πτυχή των επιτυχημένων ιστότοπων WordPress και Η φιλοξενία Α2 οδηγεί το δρόμο με την πλατφόρμα Swift Server με SSD και προαιρετική αναβάθμιση Turbo. Οι βελτιστοποιημένες βελτιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης PHP 7 και HTTPS, διασφαλίζουν ότι ο ιστότοπός σας θα είναι διαθέσιμος γρήγορα και με ασφάλεια σε επισκέπτες σε όλο τον κόσμο.

Η A2 Hosting παρίσταται και χορηγεί πολυάριθμα WordCamps και συναντήσεις κάθε μήνα, διασφαλίζοντας μια στενή σχέση με τους bloggers και τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το CMS κάθε μέρα. Αυτός ο χώρος για ανατροφοδότηση οδηγεί πολλές από τις προσφορές της εταιρείας, όπως προεγκατεστημένο WordPress, δωρεάν SSL, LiteSpeed ​​caching, διπλό τείχος προστασίας και ενισχυμένη προστασία DDoS.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες WordPress »

Καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων με δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων

Η σύζευξη φιλοξενίας ιστοσελίδων και δημιουργών ιστότοπων μπορεί συχνά να είναι η καλύτερη και από τους δύο κόσμους, φέρνοντας απλότητα σχεδιασμού μεταφοράς και απόθεσης σε όσους δεν διαθέτουν την τεχνολογική εμπειρία (ή υπομονή) για τη δημιουργία ιστότοπου μέσω WordPress ή άλλου CMS. Οι διαφορές μεταξύ των δύο μπορεί να είναι κάπως συγκεχυμένες, με τους φιλοξενούμενους δημιουργούς ιστότοπων όπως το Squarespace και το Wix, συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενίας δωρεάν, ενώ οι αυτο-φιλοξενούμενοι κατασκευαστές συνδέονται ως μέρος μιας ξεχωριστής υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Συγκρίνουμε τις κορυφαίες επιλογές παρακάτω, παρουσιάζοντας πού μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων, τα πιο ελκυστικά θέματα και τις ευκολότερες προσαρμογές κατά την προσπάθεια σύνδεσης του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο.

Στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας δημιουργίας ιστοσελίδων, Η Wix προσφέρει τεχνολογίες μελλοντικής σκέψης που είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και την κατανόηση. Η ισραηλινή εταιρεία πρωτοστατεί με μερίδιο αγοράς άνω του 22%, με περιορισμένους ανταγωνιστές όπως η Weebly. Ίσως το πιο σημαντικό για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων, μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν στο Wix.

Μόλις οι χρήστες δημιουργήσουν έναν λογαριασμό, μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες πρότυπα φιλικά προς κινητά ή απλώς να απαντήσετε σε ερωτήσεις από έναν εικονικό βοηθό σχεδιασμού για να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο για εσάς. Το Wix διαθέτει επιπλέον εργαλεία για την προσθήκη ιστολογίου, διαδικτυακού καταστήματος ή πύλης για την αποδοχή κρατήσεων ή κρατήσεων. Η φιλοξενία Ιστού ρυθμίζεται αυτόματα, διαμορφώνεται και συντηρείται από εσωτερικούς εμπειρογνώμονες. Δεν θα έχετε το ίδιο επίπεδο ελέγχου ή διαφάνειας, αλλά οι υπηρεσίες εξακολουθούν να παρέχονται με προηγμένη παρακολούθηση ασφάλειας και εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

Δείτε άλλους κορυφαίους κατασκευαστές ιστότοπων »

Μεταξύ των φθηνότερων λύσεων φιλοξενίας όταν πρόκειται για έναν προσαρμοσμένο δημιουργό ιστότοπων και αξιόπιστους κεντρικούς υπολογιστές, Το iPage σάς βοηθά να ξεκινήσετε έναν νέο ιστότοπο σε λίγα λεπτά. Τα πλούσια σε αξία προγράμματα έρχονται εξοπλισμένα με επιπλέον αξίας 500 $, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστικών πιστώσεων, ασφάλειας SiteLock, εγγραφής τομέα και πιστοποιητικού SSL.

Όσον αφορά τη δημιουργία ιστοτόπων, η πλατφόρμα φιλοξενίας του iPage περιλαμβάνει χιλιάδες δωρεάν πρότυπα και έναν βοηθό με τεχνολογία AI που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε πιο γρήγορα. Μην ξεχάσετε να δείτε το εργαλείο σχεδίασης βελτιστοποιημένο για κινητά της εταιρείας, για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας εμφανίζεται σωστά σε smartphone και tablet. Η απλότητα φιλική προς τον χρήστη εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη με το πακέτο ενιαίου μεγέθους του iPage για 1,99 $ το μήνα.

Δείτε άλλους κορυφαίους κατασκευαστές ιστότοπων »

Αγαπάμε την καινοτομία του HostGator όταν πρόκειται για υπηρεσίες σχεδίασης μεταφοράς και απόθεσης, επειδή προωθεί πάντα νέες υπηρεσίες και τεχνολογίες. Η εταιρεία ξεκίνησε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων αποκλειστικά για πελάτες, προσθέτοντας ένα ακόμη πλεονέκτημα στα εξαιρετικά σεβαστά προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων HostGator.

Οι χρήστες ξεκινούν επιλέγοντας από μερικές εκατοντάδες οπτικά εντυπωσιακά πρότυπα που μπορούν να ταξινομηθούν κατά κατηγορίες όπως ομορφιά και μόδα, μουσική και ψυχαγωγία, ακίνητα, χαρτοφυλάκια και άλλα. Προσθέστε έναν ιστότοπο ιστολογίου ή ηλεκτρονικού εμπορίου με λίγα μόνο κλικ και ξεκουραστείτε γνωρίζοντας ότι υποστηρίζεται από ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL και μια 24ωρη ομάδα υποστήριξης πελατών με πρακτική εμπειρία για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν.

Δείτε άλλους κορυφαίους κατασκευαστές ιστότοπων »

Καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας VPS

Καθώς προχωράμε από τις φιλικές για αρχάριους υπηρεσίες φιλοξενίας που έχουν προσαρμοστεί σε μικρούς ιστότοπους, εκείνοι που χρειάζονται περισσότερους υπολογιστικούς πόρους για να εξυπηρετήσουν ένα μεγαλύτερο κοινό και οι απότομες αυξήσεις της κίνησης μπορούν να στραφούν σε διάφορους τύπους φιλοξενίας, όπως VPS ή cloud hosting. Το VPS σημαίνει εικονικό ιδιωτικό διακομιστή, ο οποίος συνεπάγεται να δίνει στους ιδιοκτήτες ιστότοπων μεγαλύτερο μέρος ενός διακομιστή με πολύ μεγαλύτερο έλεγχο στη διαχείριση και τη διαχείριση του εικονικοποιημένου περιβάλλοντος τους.

Ευτυχώς, οι καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας VPS δεν παρέχονται πάντα με τις υψηλότερες τιμές. Στην πραγματικότητα, το συνολικό κόστος για επιχειρήσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν είναι πολύ περισσότερο από κοινόχρηστο web hosting σε πολλές περιπτώσεις. Εδώ, θα επισημάνουμε τους κορυφαίους παρόχους VPS και τους οικοδεσπότες ιστού επιχειρήσεων, μαζί με τις δυνατότητες που τους καθιστούν τόσο υπέροχους.

Ένα σχετικά φρέσκο ​​πρόσωπο για τη βιομηχανία φιλοξενίας, Το Hostwinds προσφέρει εντυπωσιακά ευέλικτες και ισχυρές επιλογές στους πελάτες. Τα προγράμματα VPS διατίθενται σε Linux ή Windows hosting ποικιλίες, με ή χωρίς διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας, και με σχεδόν δώδεκα διαμορφώσεις για να διαλέξετε και να προσαρμόσετε ακόμη περισσότερο. Όποιες και αν είναι οι επιλογές, οι πελάτες του Hostwinds μπορούν να βασίζονται σε ένα περιττό δίκτυο, παρακολούθηση διακομιστή σε πραγματικό χρόνο, εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας και άμεση υποστήριξη πελατών.

Το υλικό εταιρικού επιπέδου είναι εξοπλισμένο με χώρο αποθήκευσης SSD, θύρες 1Gbps και εξαιρετικά σπάνια εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9999% – μόλις 31 δευτερόλεπτα απροσδόκητης διακοπής λειτουργίας κάθε χρόνο. Αν ψάχνετε για ταχύτητα, δυνατότητα κλιμάκωσης, εξαιρετική τιμή εκκίνησης και δυνατότητα αντιμετώπισης τυχόν αύξησης της κυκλοφορίας που έρχεται στο δρόμο σας, το Hostwinds είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες VPS »

Παρακολουθήστε τα Hostwinds όταν πρόκειται για εξαιρετικά προσαρμόσιμα και προσιτά περιβάλλοντα VPS, Το InterServer συνδυάζει το cloud με αποκλειστικούς πόρους σε πακέτα προσαρμοσμένα σε Linux, WordPress ή Windows που φιλοξενούν καταναλωτές. Το περιττό δίκτυο cloud προσθέτει επιπλέον σταθερότητα και μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα, ενώ μπορείτε να επιλέξετε τους πυρήνες CPU, τη μνήμη, το χώρο στο δίσκο και τα ποσά μεταφοράς δεδομένων για τα οποία θέλετε να πληρώσετε.

Το InterServer προσφέρει φιλοξενία VPS σε φέτες, ουσιαστικά τον αριθμό των πυρήνων που θέλετε. Εάν οι πελάτες αγοράσουν τέσσερα ή περισσότερα, η εταιρεία περιλαμβάνει δωρεάν διαχειριζόμενες υπηρεσίες. Οι κάτοχοι ιστότοπων θα απολαύσουν τη μηνιαία μορφή τιμολόγησης του InterServer, την πρόσβαση root, τις επιλογές του πίνακα ελέγχου και ακόμη και μια αποκλειστική υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες VPS »

Παρόλο που τα σχέδια της εταιρείας είναι πιο ακριβά από τις προηγούμενες επιλογές αυτής της λίστας, δεν θα απογοητευτείτε με το Liquid WebΗ προσοχή στη λεπτομέρεια, η ελκυστική ομάδα υποστήριξης πελατών και η υποδομή premium. Όλα τα σχέδια VPS έρχονται με απαράμιλλη διαχείριση υπηρεσιών και υποστήριξη, με την εταιρεία να υπόσχεται απαντήσεις σε ερωτήσεις μέσω τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας σε λιγότερο από ένα λεπτό – εκτός από 100% εγγυήσεις δικτύου και χρόνου λειτουργίας.

Ανεξάρτητες δοκιμές έδειξαν ότι οι διακομιστές VPS που υποστηρίζονται από σύννεφο Liquid Web αποδίδουν ταχύτερα από ό, τι οι βαρέων βαρών στο Amazon Web Services και στο Rackspace. Εκτός από τα SSD, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις πίνακες ελέγχου και να βελτιστοποιήσουν περαιτέρω το περιβάλλον τους με μια θύρα Gigabit, αποκλειστική διεύθυνση IP και προηγμένα εργαλεία ασφαλείας.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες VPS »

Καλύτερα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας διακομιστών

Εάν ο ιστότοπος ή η εφαρμογή σας είναι αρκετά μεγάλος για να χρειαστεί ένας ολόκληρος διακομιστής, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε το καλύτερο από το καλύτερο. Οι εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων είναι αρκετά σπάνιες σε αυτό το επίπεδο λύσεων φιλοξενίας, οπότε επιλέγοντας τον σωστό οικοδεσπότη Ιστού & οι πάροχοι είναι κρίσιμοι.

Η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών μπορεί να είναι ακριβή, αλλά ο πλήρης έλεγχος όλων των ισχυρών πόρων και των εγκαταστάσεων λογισμικού είναι ανεκτίμητος. Ευτυχώς, μπορείτε να βρείτε φθηνά ειδικά προγράμματα φιλοξενίας που δεν περιορίζουν τις λειτουργίες.

Οι οργανισμοί που είναι έτοιμοι για έναν αποκλειστικό διακομιστή έχουν μια ποικιλία επιλογών: αγορά υλικού και εκτέλεση του διακομιστή εσωτερικά, αγορά διακομιστή και φιλοξενία του στο κέντρο δεδομένων μιας άλλης εταιρείας (επίσης γνωστή ως συντοπισμός) ή ενοικίαση διακομιστή από έναν σεβαστό πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Όπως θα περίμενε κανείς, η τελευταία επιλογή είναι αυτή που προτείνουμε για να είναι ο πιο οικονομικός και αποδοτικός τρόπος για τη διαχείριση της διαδικτυακής επιχείρησής σας. Ρίξτε μια ματιά στους φιλοξενούμενους με τις υψηλότερες συνιστώμενες:

Είναι δύσκολο να βρεις καλύτερες επιλογές από την κορυφαία υπηρεσία από τον κορυφαίο οικοδεσπότη της βιομηχανίας. Να γιατί Το Liquid Web κυριαρχεί στο ανώτερο όταν πρόκειται για αποκλειστικούς διακομιστές. Η υποδομή ενός μισθωτή της εταιρείας είναι πλήρως προσαρμόσιμη και κατασκευασμένη κατά παραγγελία, συμπεριλαμβανομένης μιας ποικιλίας λειτουργικών συστημάτων Linux ή Windows και επίπεδα διαχειριζόμενων υπηρεσιών.

Εκτός από τις ασυναγώνιστες εγγυήσεις δικτύου και χρόνου λειτουργίας 100%, οι διακομιστές Liquid Web συνοδεύονται από αντίγραφα ασφαλείας Acronis, προστασία DDoS, πρόσβαση root και σκλήρυνση ServerSercure και προληπτική παρακολούθηση.

Δείτε άλλους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές διακομιστών »

Με επιλογές διακομιστή, όπως γρήγορες αναπτύξεις, θύρες 10Gbps και GPU, Το InterServer αντιπροσωπεύει μια ισχυρή επιλογή για αποκλειστική φιλοξενία – ειδικά για επιχειρήσεις που χρειάζονται εξειδικευμένες υπηρεσίες. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει επίσης έναν από τους πιο προσιτούς παρόχους, με ολόκληρους διακομιστές διαθέσιμους με μόλις $ 70,00 ανά μήνα.

Καθώς οι πελάτες εγγράφονται, μπορούν να διαμορφώσουν ακριβώς ποιο μοντέλο CPU προτιμούν, μαζί με το λειτουργικό σύστημα, τον αποθηκευτικό χώρο και τη μνήμη που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν. Οι διακομιστές ταχείας ανάπτυξης της εταιρείας θα τεθούν σε λειτουργία εντός 15 λεπτών, ενώ τα προσαρμοσμένα μηχανήματα θα διαρκέσουν τέσσερις ώρες ή λιγότερο. Όλα έρχονται με μηδενικά τέλη εγκατάστασης και 24/7 ομάδα υποστήριξης.

Δείτε άλλους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές διακομιστών »

Προσφέροντας τέσσερα επίπεδα διαχείρισης διακομιστή, Το A2 Hosting διασφαλίζει ότι μπορείτε να βρείτε τον σωστό διακομιστή για την επιχείρηση, τον ιστότοπο ή τις εφαρμογές σας. Και οι τέσσερις έρχονται εξοπλισμένοι με το δίκτυο που ενισχύεται με ταχύτητα και SSD, με την επιλογή Turbo Boost βελτιστοποιώντας περαιτέρω τις διαδικασίες υπολογιστών και δικτύου.

Οι μη διαχειριζόμενοι διακομιστές παρέχουν στους έμπειρους προγραμματιστές πλήρη πρόσβαση ρίζας μέσω της γραμμής εντολών για να διαμορφώσουν το περιβάλλον φιλοξενίας τους όπως θεωρούν κατάλληλο, ενώ οι διαχειριζόμενοι διακομιστές διαθέτουν την εύχρηστη διεπαφή cPanel και διαχειριζόμενη ασφάλεια, με προαιρετική πρόσβαση root για όσους το θέλουν. Όλοι οι αποκλειστικοί διακομιστές της A2 Hosting διαθέτουν εφεδρικούς σκληρούς δίσκους RAID-1, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα σας βρίσκονται σε ασφαλή χέρια.

Δείτε άλλους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές διακομιστών »

Ποια είναι η φθηνότερη και καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστότοπων?

Όταν επιλέγετε τον επόμενο οικοδεσπότη Ιστού σας, η ομορφιά είναι συχνά στο μάτι του θεατή. Οι τιμές είναι προφανώς εύκολο να ταξινομηθούν αριθμητικά, αλλά τι σημαίνει αυτό για το επίπεδο υπηρεσίας που μπορείτε να περιμένετε να λάβετε; Οι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές WordPress, για παράδειγμα, προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες επιδόσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά σε τιμή πολύ υψηλότερη από άλλες.

Η σύγκριση φιλοξενίας μας αφορά την προώθηση χαμηλού κόστους, υψηλής ποιότητας παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρουν ισχυρά σχέδια με τόνους χαρακτηριστικών και συνεχή υποστήριξη. Έχοντας αυτό υπόψη, ακολουθούν οι προτάσεις μας για τις εταιρείες που θα ικανοποιήσουν τις περισσότερες ανάγκες των κατόχων ιστότοπων όσον αφορά την προσιτή τιμή και την απόδοση:

  • Φθηνότερος πρώτος μήνας: InterServer (0,01 $)
  • Φτηνότερο πρώτο έτος: Hostinger (35,88 $)
  • Η καλύτερη αξία: Bluehost (2,95 $ / μήνα)
  • Καλύτερη φιλοξενία για μικρές επιχειρήσεις: Φιλοξενία InMotion
  • Καλύτερη υποστήριξη φιλοξενίας: SiteGround
  • Καλύτερη φιλοξενία για WordPress: Μπλε Χοστ
  • Ευκολότερη φιλοξενία: Wix
  • Ταχύτερη φιλοξενία: Φιλοξενία InMotion

Τώρα που συγκρίναμε ευρέως τη φιλοξενία από άποψη προϋπολογισμών και ποιότητας, τι γίνεται με συγκεκριμένους τύπους χρήσεων; Αυτό που λειτουργεί καλύτερα για έναν αρχάριο, για παράδειγμα, δεν θα εξυπηρετεί επαρκώς ένα ακμάζον και ταχέως αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα ωφελήθηκε περισσότερο από μια εξειδικευμένη υπηρεσία φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κάθε τύπος προγράμματος συνοδεύεται από συγκεκριμένες απαιτήσεις που πρέπει να πληρούνται, είτε πρόκειται για δυνατότητες επεξεργασίας πληρωμών είτε για έξυπνους τρόπους προσθήκης συλλογών φωτογραφιών ή βίντεο. Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους οδηγούς που έχουμε γράψει πρόσφατα, οι οποίοι εξετάζουν αυτούς τους χρήστες σε βάθος:

Καλύτερο Web Hosting για:
Αρχάριοι | Bloggers | Μικρές επιχειρήσεις | Προγραμματιστές | Διαδικτυακά καταστήματα | SEO
Φωτογράφοι | Καλλιτέχνες | Μουσικοί | Φοιτητές & Εκπαιδευτικοί | ΜΚΟ

Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι πού να βρείτε την κορυφαία φιλοξενία ιστού, μην φοβάστε να δείτε διαδικτυακές κριτικές. Περίπου το 90% των δυνητικών πελατών διαβάζουν και εμπιστεύονται κριτικές όταν αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν μια αγορά και αυτές οι κριτικές μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στη δημιουργία μιας εμπιστοσύνης συνεργασίας πολύ πριν πατήσετε το κουμπί ολοκλήρωσης αγοράς. Προφανώς κάναμε πολλές αναλύσεις, αλλά μην διστάσετε να λάβουμε μια δεύτερη (ή τρίτη) γνώμη!

Μπορώ να φιλοξενήσω τον δικό μου ιστότοπο?

Είναι μια δίκαιη ερώτηση: Χρειάζεστε ακόμη και μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων στην πρώτη θέση; Είτε είστε μεμονωμένος προγραμματιστής είτε επιχείρηση που θέλετε να μετακινήσετε τους διακομιστές σας εσωτερικά, η σύντομη απάντηση είναι ναι – αλλά μάλλον δεν πρέπει. Σίγουρα, η φιλοξενία ιστού τρίτων με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, αλλά τα πλεονεκτήματα υπερτερούν κατά πολύ των ανησυχιών για εμάς.

Το καταλαβαίνουμε, οι ειδικοί της τεχνολογίας και οι ενδιαφερόμενοι τολμηροί μπορεί να θέλουν να φιλοξενήσουν τον ιστότοπό τους από το σπίτι, διατηρώντας τα πάντα προσιτά και απόλυτα υπό έλεγχο. Ενώ η εγκατάσταση ενός διακομιστή είναι μια διασκεδαστική και προκλητική εμπειρία, η συνολική εξοικονόμηση κόστους φιλοξενίας είναι ελάχιστη και το προϊόν θα είναι χαμηλότερο – ειδικά όταν εξετάζετε το χρόνο που θα αφιερώσετε για τη διαμόρφωση και τη συντήρηση του διακομιστή φιλοξενίας.

Εικόνα των στοιχείων του διακομιστή

Μας αρέσει η φιλοξενία, αλλά το κάνουμε από το σπίτι είναι μια συνταγή για πονοκεφάλους και λιγότερο από τις ιδανικές υπηρεσίες.

Αν θέλετε να αναλάβετε περισσότερη ευθύνη και να εξασκήσετε τις δεξιότητες διαχείρισης διακομιστή, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε σε πρόγραμμα φιλοξενίας μεταπωλητών. Θα λάβετε ένα τμήμα διακομιστή μεγέθους VPS για διαμόρφωση και συντήρηση όπως κρίνετε κατάλληλο, μαζί με έναν πίνακα διαχείρισης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μικρότερα περιβάλλοντα φιλοξενίας τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να πουλήσετε σε πελάτες.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων μέσω πακέτων φιλοξενίας μεταπωλητών και να δημιουργήσετε έσοδα ενώ μαθαίνετε πώς να φροντίζετε και να προστατεύετε διακομιστές ιστού. Οι χρήστες Linux θα έχουν πολλά σχέδια για σύγκριση, όπως πακέτα φιλοξενίας SiteGround εναντίον GoDaddy, τα οποία ακολουθούν δραστικά διαφορετικές προσεγγίσεις στο μοντέλο φιλοξενίας μεταπωλητών. Για μεταπωλητές των Windows, προτείνουμε την AccuWeb Hosting για τους φθηνούς εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές της εταιρείας. Το AccuWeb Hosting είναι μια κορυφαία επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων, ειδικά όταν πρόκειται για σύγκριση αξίας / τιμής.

Πόσο πρέπει να κοστίζει η φιλοξενία ενός ιστότοπου?

Οι κάτοχοι ιστοτόπων για πρώτη φορά, οι μικρές επιχειρήσεις και οι μεγάλοι οργανισμοί μπορούν να ξεκουραστούν εύκολα – η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι πιθανώς λιγότερο δαπανηρή από ό, τι νομίζετε. Πολλοί οικοδεσπότες διαθέτουν προσφορές και εκπτώσεις για το πρώτο έτος.

Το Market Research Future προέβλεψε πρόσφατα ότι η παγκόσμια αγορά φιλοξενίας ιστοσελίδων υπερδιπλασιάστηκε σε μέγεθος από περίπου 32 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017 σε 76 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2023. Από αυτά, η κοινή φιλοξενία – η οποία είναι άμεσα διαθέσιμη για μεταξύ 2 $ και 5 $ το μήνα – είναι περίπου τρεις φορές πιο δημοφιλής από την ειδική φιλοξενία, η οποία μπορεί εύκολα να κοστίζει πάνω από 100 $ κάθε μήνα.

Από εκεί, ωστόσο, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρεώσεις ή έξοδα. Οι περισσότεροι από τους καλύτερους οικοδεσπότες τομέα διαθέτουν δωρεάν εγγραφή για ένα έτος. Τα προγράμματα φιλοξενίας ιστού GoDaddy, για παράδειγμα, επιτρέπουν στους κατόχους ιστότοπων να συνεργάζονται με τον κορυφαίο καταχωρητή στον κόσμο με μόλις 1,00 $ το μήνα (επισκεφτείτε τον ιστότοπο).

Εάν ο πάροχος φιλοξενίας ιστού που έχετε επιλέξει δεν περιλαμβάνει δωρεάν εγγραφή, όπως το πρόγραμμα Hatchling του HostGator, μπορείτε εύκολα να περιμένετε να ξοδεύετε περίπου 10 $ ή 15 $ κάθε χρόνο. Επιπλέον, προσθέστε άλλα 5 $ έως 10 $ ετησίως εάν θέλετε να προσθέσετε το απόρρητο τομέα.

Μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε άλλες επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες στον λογαριασμό φιλοξενίας σας, όπως αναβαθμισμένη ασφάλεια ή καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Η φιλοξενία μικρών επιχειρήσεων είναι επίσης γεμάτη με προαιρετικά εφάπαξ τέλη για ένα συγκεκριμένο θέμα σχεδίασης που σας αρέσει, δίκτυο παράδοσης περιεχομένου ή υπηρεσία μάρκετινγκ μέσω email. Με λίγα λόγια, μπορείτε να ξοδέψετε όσα περισσότερα χρήματα θέλετε στον ιστότοπό σας – αλλά το να ξοδέψετε περισσότερα (εντός του λόγου) φυσικά έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή ενός κορυφαίου οικοδεσπότη Ιστού

Η έναρξη μιας νέας ιστοσελίδας είναι μια συναρπαστική προσπάθεια, γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες. Στη συνέχεια έρχεται η αναζήτηση για φιλοξενία ιστοσελίδων και άλλες απαιτητικές τεχνολογικές εργασίες.

Όταν ξέρετε τι να ψάξετε, η επιλογή ενός παρόχου φιλοξενίας είναι πολύ απλούστερη. Για αρχάριους, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον τύπο υπηρεσίας φιλοξενίας που χρειάζεστε. Οι περισσότεροι ιστότοποι θα εξυπηρετούνται καλύτερα με ένα φτηνό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, ειδικά εάν συνοδεύεται από απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο αποθήκευσης και μνήμη. Η ταχύτητα του ιστότοπού σας πρέπει να έχει σημασία για τους παρόχους φιλοξενίας ιστού, με αξιόπιστους οικοδεσπότες που προσφέρουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Στη συνέχεια, θα χρειαστείτε τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε, να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας. Για μερικούς, αυτό μπορεί να είναι μια βελτιστοποιημένη εμπειρία στο WordPress, ενώ άλλοι θα προτιμήσουν την απλότητα του καλύτερου δημιουργού ιστότοπων στον κόσμο. Και τι γίνεται με τα ονόματα τομέα, τους λογαριασμούς email, την ασφάλεια ή την απόδοση; Θα πρέπει να εξισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας με τις δυνατότητες και τα πρόσθετα που κάνουν τον ιστότοπό σας να ανεβαίνει.

Από εκεί, ποια άλλα βήματα θέλετε να ολοκληρώσετε; Ορίστε τους στόχους αφοσίωσης και επισκεψιμότητας των επισκεπτών σας και αποκτήστε τις δυνατότητες που ταιριάζουν με αυτούς. Αυτό πιθανότατα περιλαμβάνει διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να διασφαλίσετε ότι οι αναγνώστες σας θα μείνουν ακόμα πιο πολύ. Ο ουρανός είναι το όριο!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me