15 Καλύτερα: Φιλοξενία Ιστού για Προγραμματιστές – Εργαλεία ASP.NET & WP (2020)

Ως νέος μαθητής που μαθαίνει πώς να κωδικοποιεί σχέδια που βασίζονται σε πίνακες και χρησιμοποιώντας αυτό το νέο παιχνίδι που ονομάζεται WordPress, η εύρεση της καλύτερης φιλοξενίας ιστοσελίδων για προγραμματιστές δεν ήταν πουθενά στο ραντάρ μου. Μόλις κατάλαβα τι έκανε η υπηρεσία, απλώς ότι έπρεπε να την έχω για να κάνω τα έργα μου online. Έχω εγγραφεί με τον φθηνότερο, πιο γνωστό πάροχο και το ονόμασα μέρα.


Καθώς έμαθα περισσότερα και κατανοούσα καλύτερα τα κριτήρια του τι κάνει έναν αξιοπρεπή ιστότοπο σπουδαίο, έγινα ολοένα και πιο απαιτητικός καταναλωτής φιλοξενίας. Τώρα είναι δική μου δουλειά να ταιριάξω άλλους με το πρόγραμμα φιλοξενίας που εξυπηρετεί καλύτερα τις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Είναι κατανοητό ότι οι προγραμματιστές έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες φιλοξενίας από τους κατόχους ιστότοπων για πρώτη φορά που δίνουν προτεραιότητα στη χρηστικότητα και την προσιτή τιμή σε σχέση με χαρακτηριστικά όπως πρόσβαση root ή μονάδες στερεάς κατάστασης.

Ανεξάρτητα από τη γλώσσα προγραμματισμού ή τη διαμόρφωση του διακομιστή της επιλογής σας, έχουμε συντάξει μια λίστα με τους παρόχους που αξίζουν να φιλοξενήσουν το χαρτοφυλάκιο, το δευτερεύον έργο ή την εφαρμογή σας. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να προχωρήσετε στην ενότητα που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Καλύτερη φιλοξενία “Συνολικά” για προγραμματιστές

Παρόλο που παίρνετε ένα στοίχημα σε μια ελάχιστα γνωστή, εταιρεία φιλοξενίας που κυκλοφόρησε πρόσφατα μπορεί να καταλήξει να είναι τζάκποτ, οι περισσότεροι προγραμματιστές θα πρέπει να διατηρήσουν έναν δοκιμασμένο πάροχο που παρέχει μεγάλη σταθερότητα. Κοιμηθείτε καλά γνωρίζοντας ότι η εταιρεία δεν θα βγει ξαφνικά από την επιχείρηση ή δεν θα αποκτηθεί από έναν όμιλο που μεταφέρει τα αρχεία σας σε υπηρεσίες χαμηλότερης ποιότητας υλικού και υποστήριξης. Αυτοί οι αξιόπιστοι κεντρικοί υπολογιστές είναι επίσης πιο πιθανό να παρέχουν άμεση υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο, κορυφαία απόδοση, αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας, αυξημένη ασφάλεια και πρόσθετα προνόμια όπως δωρεάν εγγραφή τομέα, αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας ή μονάδες στερεάς κατάστασης.

Παρόλο που πολλοί προγραμματιστές εξυπηρετούνται τέλεια από υψηλής ποιότητας, αναβαθμισμένα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, προτείνουμε την επεκτασιμότητα και τους αποκλειστικούς πόρους που παρέχονται με έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή ή VPS. Θα έχετε περισσότερο έλεγχο σε ένα μεγαλύτερο κομμάτι ενός καλύτερου διακομιστή – αυτό σημαίνει ότι έχετε ακριβώς το περιβάλλον κωδικοποίησης που θέλετε με εγγυημένους πόρους και βελτιωμένες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας.

Ο αγαπημένος μας κεντρικός υπολογιστής VPS παρακάτω καθιστά τη διαχείριση διακομιστή εξαιρετικά εύκολη με τη δυνατότητα προσθήκης και εκχώρησης πόρων υπολογιστών και με υψηλά ποσοστά πλεονάζουσας διαθεσιμότητας που ενισχύουν τη διαθεσιμότητα. Φροντίστε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας για να λάβετε την πλήρη εικόνα των διαχειριζόμενων υπηρεσιών, των συστημάτων ασφαλείας και των εργαλείων που είναι φιλικά για προγραμματιστές, για να βοηθήσετε το έργο σας να επιτύχει.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες VPS »

Η καλύτερη «φτηνή» φιλοξενία για προγραμματιστές

Είναι εντάξει. Γνωρίζουμε ότι ανεξάρτητα από τις γλώσσες προγραμματισμού ή τις δυνατότητες που χρειάζεστε σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, η προσιτή τιμή είναι τελικά βασική – ειδικά για μεμονωμένους προγραμματιστές που ξεκινούν έργα με λεπτό περιθώριο. Η εύρεση μιας ευκαιρίας σε έναν κεντρικό υπολογιστή υψηλής απόδοσης επιτρέπει στους προγραμματιστές να επανεπενδύσουν πιο εύκολα στο έργο τους, είτε τα χρήματα προορίζονται για περισσότερους υπολογιστικούς πόρους είτε για άλλη πίτσα για να τροφοδοτήσουν τις συνεδρίες κωδικοποίησης αργά το βράδυ.

Παρόλο που υπάρχουν πολλές δωρεάν επιλογές φιλοξενίας για πειραματισμό χωρίς κίνδυνο με νέες ιδέες, τείνουμε να είμαστε λίγο ασταθείς. Εδώ, έχουμε εξισορροπηθεί με εταιρείες που μπορούν να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες, υποστήριξη και έναν εκπληκτικό αριθμό λειτουργιών με λιγότερα από 5 $ ανά μήνα.

Εάν η νέα σας ιδέα για έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή έχει έλξη, θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που μπορεί να αναπτυχθεί μαζί σας. Με αυτόν τον τρόπο, εξαλείφεται η ταλαιπωρία της αναζήτησης ενός άλλου κεντρικού υπολογιστή και της μετεγκατάστασης από υποδομή φιλοξενίας που δεν διαθέτει δωρεάν.

Με λίγα μόνο δολάρια το μήνα, οι προγραμματιστές μπορούν να απολαύσουν πρόσθετη υποστήριξη για γλώσσες, υψηλότερες εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας, τεχνική βοήθεια 24/7, επιπλέον υπολογιστικούς πόρους και πολλές πρόσθετες ή συμπεριλαμβανόμενες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν εγγραφών τομέα, απεριόριστων λογαριασμών email και πρόσβαση σε αναβαθμισμένες προστασίες ασφαλείας ή σε δίκτυο παράδοσης περιεχομένου. Εδώ είναι οι τρεις αγαπημένοι οικοδεσπότες μας με βάση την προσιτή τιμή. όλες οι εταιρείες που αναφέρονται παρακάτω προσφέρουν μια εξαιρετική σχέση κόστους-οφέλους.

Δείτε άλλους προτεινόμενους και προσιτούς οικοδεσπότες »

Η καλύτερη φιλοξενία «WordPress» για προγραμματιστές

Παρόλο που το WordPress είναι το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο, οι προγραμματιστές έχουν μια έντονα πολωμένη σχέση αγάπης / μίσους με την πλατφόρμα εκδόσεων ανοιχτού κώδικα. Σύμφωνα με την έρευνα προγραμματιστών του StackOverflow το 2017, μόνο το 35,5% των προγραμματιστών δήλωσε ότι αγαπούσε το WordPress, σε σύγκριση με το 64,5% που φοβόταν τη χρήση του συστήματος.

Παρά τις αντιληπτές ανησυχίες για την ασφάλεια και τον φουσκωμένο κώδικα, η πλατφόρμα WordPress προσφέρει μια διαδικασία εγκατάστασης και εγκατάστασης που δεν απαιτείται από τον εγκέφαλο και είναι από τις καλύτερες στην παροχή ενός γρήγορου και αποτελεσματικού τρόπου εκκίνησης σύνθετων ιστότοπων. Επιπλέον, αμέτρητοι προγραμματιστές μπορούν να κερδίσουν χρήματα δημιουργώντας και πωλώντας θέματα και προσθήκες.

Το ισχυρό σύστημα είναι διαθέσιμο δωρεάν και έρχεται με μία από τις πιο ζωντανές διαδικτυακές κοινότητες χρηστών του διαδικτύου για υποστήριξη και έμπνευση. Το κλειδί για μια επιτυχημένη εμπειρία στο WordPress είναι η εύρεση παρόχων φιλοξενίας που είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να χειρίζονται τις ιδιαιτερότητες της πλατφόρμας. Για παράδειγμα, οι SSD μετριάζουν τυχόν προβλήματα απόδοσης, ενώ τα δωρεάν πιστοποιητικά SSL και τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας μειώνουν τις περισσότερες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια. Οι οικοδεσπότες παρακάτω καλύπτουν αυτές τις δυνατότητες και πολλά άλλα, περιστασιακά ακόμη και που υποστηρίζονται από την ομάδα πίσω από τον βασικό κώδικα WordPress.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες WordPress »

Καλύτερη φιλοξενία “Cloud” για προγραμματιστές

Στενή σχέση με τη φιλοξενία VPS, η φιλοξενία cloud περιλαμβάνει εικονικό χώρο διακομιστή και υπολογιστικούς πόρους που προέρχονται από ένα ευρύ δίκτυο μηχανημάτων, σε αντίθεση με έναν φυσικό διακομιστή. Ως εκ τούτου, η διαθεσιμότητα και η ταχεία επεκτασιμότητα βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό στο cloud hosting. Οι χρήστες πληρώνουν μόνο για τους πόρους που καταναλώνονται, σε αντίθεση με τις κατ ‘αποκοπή τιμές στα προγράμματα VPS.

Η εταιρεία επιχειρηματικών ερευνών Gartner αναμένει ότι η παγκόσμια βιομηχανία cloud θα αυξηθεί κατά 18% το 2017, με τις στρατηγικές υιοθέτησης cloud και οι αποφάσεις να προβλέπουν ότι θα επηρεάσουν περισσότερες από τις μισές αποφάσεις εξωτερικής ανάθεσης IT από οργανισμούς. Η ευελιξία, η επεκτασιμότητα και τα οφέλη κόστους της φιλοξενίας cloud κάνουν την υπηρεσία ιδιαίτερα ελκυστική για προγραμματιστές και νεοσύστατες επιχειρήσεις που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την καινοτομία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Ίσως εκπληκτικά για ορισμένους, οι προγραμματιστές δεν χρειάζεται να στραφούν στις μαζικές και συχνά δυσνόητες πλατφόρμες cloud Amazon, Google ή Microsoft για να αξιοποιήσουν τα ίδια πλεονεκτήματα. Πολλοί παραδοσιακοί πάροχοι φιλοξενίας στην πραγματικότητα δημιουργούν τις υπηρεσίες VPS τους χρησιμοποιώντας υποδομή που υποστηρίζεται από cloud. Επιλέγοντας μία από τις παρακάτω εταιρείες, θα μπορείτε να απολαύσετε την προσωπική υποστήριξη και να συμπεριλάβετε προνόμια που συνήθως δεν υπάρχουν στις τεράστιες πλατφόρμες cloud.

Δείτε άλλους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές cloud »

Καλύτερη φιλοξενία “ASP.NET” για προγραμματιστές

Μεγάλο μέρος του χώρου φιλοξενίας αποτελείται από λειτουργικά συστήματα φιλικά προς διακομιστές, που βασίζονται σε Linux, καθώς μόνο το ένα τρίτο όλων των ιστότοπων χρησιμοποιούν Windows. Ωστόσο, η γλώσσα προγραμματισμού ανοικτού κώδικα, διακομιστή ASP.NET της Microsoft είναι δεύτερη μετά την PHP όσον αφορά τη χρήση.

Αν και τα προγράμματα φιλοξενίας των Windows μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρεθούν, η παρουσία τους είναι συνήθως ένα σημάδι ενός έμπειρου παρόχου φιλοξενίας που είναι πρόθυμος να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να παρέχει τις υπηρεσίες που αναζητούν οι πελάτες της. Παρακολουθήστε ποια πλαίσια και εκδόσεις υποστηρίζει ο κεντρικός υπολογιστής, εκτός από τις βασικές μετρήσεις χρόνου λειτουργίας, αποθήκευσης, εύρους ζώνης και μνήμης. Οι καλύτεροι πάροχοι, ειδικά εκείνοι που παρουσιάζουμε παρακάτω, θα προσφέρουν στους δυναμικούς ιστότοπους πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και πόρους βάσης δεδομένων για να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν.

Δείτε άλλους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές ASP.NET »

Καλύτερη φιλοξενία “Java” για προγραμματιστές

Παρόλο που οι φήμες στροβιλίζονται συνεχώς για την παρακμή της Java, η αντικειμενοστρεφής γλώσσα προγραμματισμού παραμένει στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης για κινητά Android και των εταιρικών εφαρμογών. Η Java είναι στην κορυφή του ευρετηρίου TIOBE, ο οποίος μετρά τη δημοτικότητα των γλωσσών προγραμματισμού, για περισσότερα από 15 χρόνια.

Παρόλο που οι περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας υποστηρίζουν Java, οι προγραμματιστές θα εκτιμήσουν τους κεντρικούς υπολογιστές που προσφέρουν ειδικές δυνατότητες και συμβατότητες που αποδεικνύουν εμπειρία στην παροχή του καλύτερου περιβάλλοντος για την εκτέλεση δυναμικών ιστότοπων και εφαρμογών Java. Για παράδειγμα, αναζητήστε εταιρείες που υποστηρίζουν Java Servlet Pages (JSP) ή / και Apache Tomcat, καθώς και πρόσβαση σε πόρους διακομιστή, άφθονη μνήμη RAM και πολλά πλαίσια εφαρμογών και υπηρεσιών. Ο αγαπημένος μας κεντρικός υπολογιστής για Java, που αναφέρεται παρακάτω, πληροί τα κριτήρια και προσθέτει σε διακομιστές υψηλής ισχύος και ανταποκρίνεται, αξιόπιστη υποστήριξη.

Δείτε άλλους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές Java »

Καλύτερη φιλοξενία “PHP” για προγραμματιστές

Η PHP βοηθάει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν τα πάντα, από δυναμικό περιεχόμενο ιστού έως γραφικά περιβάλλοντα χρήστη από πλευράς πελάτη, συχνά με τη διασύνδεση με σχεσιακά συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων. Όσο οι στοίβες LAMP συνεχίζουν να απολαμβάνουν ένα περιθώριο στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων, η PHP – παράλληλα με το Linux, το Apache και το MySQL – θα αντιπροσωπεύεται και θα υποστηρίζεται με βελτιστοποιημένους διακομιστές και λύσεις.

Όταν αναζητάτε τον κύριο κεντρικό υπολογιστή PHP για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας, προσέξτε ποιες εκδόσεις της γλώσσας υποστηρίζονται και πόσο απρόσκοπτα μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων επιλογών.

Εκτιμούμε τους οικοδεσπότες που ενημερώνουν τακτικά τις υπηρεσίες τους για να παρέχουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, παρέχοντας παράλληλα στους πελάτες την επιλογή να επιλέξουν τη διαμόρφωση που ταιριάζει καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Η εταιρεία φιλοξενίας παρακάτω υπερέχει σε αυτό, ενώ περιλαμβάνει επίσης άφθονες βάσεις δεδομένων MySQL και ένα ευρύ φάσμα συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου με PHP και άλλες εφαρμογές.

Δείτε άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες PHP »

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες: Παράλειψη συντήρησης διακομιστή και επιστροφή στην κωδικοποίηση

Είναι ενδιαφέρον, όσο περισσότερο μαθαίνω για τη φιλοξενία Ιστού, τόσο λιγότερο θέλω πραγματικά να κάνω. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποσυνδέομαι από τον κόσμο της φιλοξενίας – μάλλον, είμαι πολύ πιο διατεθειμένος να συνεργαστώ με οικοδεσπότες που προσφέρουν κορυφαίες διαχειριζόμενες υπηρεσίες και πρακτική προσοχή. Η επιπλέον υποστήριξη μου δίνει περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη και λιγότερο χρόνο για την ενημέρωση του λογισμικού και των εφαρμογών που ενισχύουν το περιβάλλον φιλοξενίας μου.

Τεχνικός που εκτελεί συντήρηση διακομιστή

Οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού χειρίζονται καθήκοντα συντήρησης διακομιστή για να σας επιτρέψουν να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην κωδικοποίηση.

Καθώς το έργο σας μεγαλώνει, σκεφτείτε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε διαχειριζόμενες υπηρεσίες για να αξιοποιήσετε την τεχνική εμπειρία του οικοδεσπότη σας, κάτι που συχνά οδηγεί σε βελτιωμένη αξιοπιστία και αυξημένη ασφάλεια. Πολλοί από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών θα βελτιστοποιήσουν τις παραμέτρους της υποδομής και του λογισμικού σας για να εξοικονομήσουν πολύτιμες εξοικονομήσεις χρόνου φόρτωσης σελίδας. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη – και σχεδόν απαραίτητη – σε επίπεδο αποκλειστικού διακομιστή, αν και οι επιλογές εικονικού διακομιστή και cloud είναι διαθέσιμες εάν φαίνεστε αρκετά σκληροί.

Σε ολόκληρο τον κλάδο, παρατηρήσαμε επίσης μια ιδιαίτερα ισχυρή αύξηση στον αριθμό των παρόχων φιλοξενίας που προσφέρουν διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress. Είμαστε τεράστιοι διαχειριζόμενοι θαυμαστές του WordPress όταν ο οικοδεσπότης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία του χρήστη WordPress με SSD υψηλής απόδοσης και πρόσθεσε μέτρα ασφαλείας, μαζί με πολλαπλά επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης και προσθήκες. Ωστόσο, φροντίστε να παρακολουθείτε για οικοδεσπότες που θέλουν να αξιοποιήσουν το buzz και τη δημοτικότητα του WordPress, προσφέροντας τις λεγόμενες διαχειριζόμενες υπηρεσίες που ουσιαστικά επανασυσκευάζουν τις ίδιες δυνατότητες με τα τυπικά κοινόχρηστα σχέδια.

Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε μια διαχειριζόμενη ή μη διαχειριζόμενη υπηρεσία, κάντε τα πόδια σας και εγκατασταθείτε πίσω από τον υπολογιστή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα ανάπτυξης του επόμενου μεγάλου ιστότοπου ή της εφαρμογής σας. Ο σωστός πάροχος και το σχέδιο θα φροντίσουν τα υπόλοιπα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me