13 Επιλογές “Δημιουργία ιστοτόπου” WordPress (2020)

Ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων WordPress ακούγεται σαν το καλύτερο και των δύο κόσμων, συνδυάζοντας το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο με εξαιρετικά απλό σχεδιασμό web drag-and-drop.


Αν και το WordPress μπορεί να είναι υπέροχο, η πλατφόρμα μπορεί επίσης να είναι δύσκολη για να μάθει και να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Μόλις εγκαταστήσετε το δωρεάν λογισμικό, πρέπει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, ο οποίος δεν είναι εύκολος σε όσους δεν διαθέτουν δεξιότητες προγραμματισμού. Το WordPress δεν είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, αλλά οι καλύτερες προσθήκες φιλοξενίας ιστοσελίδων, θεμάτων και δημιουργίας σελίδων βοηθούν στη γεφύρωση του κενού.

Ευτυχώς, αυτά τα εργαλεία θα κάνουν τη δημιουργία του νέου σας ιστότοπου απλούστερη – ακόμα κι αν είστε για πρώτη φορά. Ας ρίξουμε μια ματιά στις καλύτερες από αυτές τις επιλογές δημιουργίας ιστοτόπων WordPress, μαζί με άλλες σκέψεις που πρέπει να έχετε στο δρόμο:

1. Ρυθμίστε το WordPress Hosting

Προτού ερευνήσουμε θέματα και προσθήκες, λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress – ή οποιονδήποτε ιστότοπο – χωρίς πρώτα να ρυθμίσετε τη φιλοξενία ιστού. Η φιλοξενία Ιστού κοστίζει μόλις λίγα δολάρια το μήνα και οι καλύτεροι οικοδεσπότες θα σας επιτρέψουν να κάνετε λήψη και εγκαταστήστε το WordPress με ένα κλικ. Μερικοί έχουν ακόμη προεγκατεστημένο το WordPress για εσάς.

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό φιλοξενίας ιστού και εγκαταστήσετε με επιτυχία το WordPress, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να σχεδιάζετε. Στην επόμενη ενότητα, θα καλύψουμε τις κορυφαίες επιλογές θέματος και προσθηκών για τη δημιουργία του ιστότοπού σας WordPress. Έχουμε δοκιμάσει όλους τους δημοφιλείς οικοδεσπότες ιστού, τους βαθμολογούμε σε όλα, από κόστος έως υποστήριξη έως λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου και συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτούς τους τρεις ως τους καλύτερους οικοδεσπότες για WordPress:

Δείτε περισσότερα σχόλια φιλοξενίας WordPress »

2. Επιλέξτε ένα Πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων ή ένα Θέμα

Όπως μπορούν να σας πουν αυτοί που είναι εξοικειωμένοι με το WordPress, υπάρχουν δύο εύκολοι τρόποι για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress μόνοι σας χωρίς να χρειάζεται να γράψετε κώδικα: θέματα και προσθήκες.

Τα θέματα είναι απλώς προκατασκευασμένα πρότυπα που μπορείτε να χειριστείτε για να κάνετε μια εμφάνιση και λειτουργία ενός ιστότοπου όπως θέλετε, ενώ τα πρόσθετα είναι μια κοινή μορφή λογισμικού που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο backend του WordPress για να αποκτήσετε έναν συγκεκριμένο τύπο λειτουργικότητας – σε αυτήν την περίπτωση, λειτουργικότητα κατασκευής ιστοσελίδων.

Ακολουθούν τα κορυφαία θέματα και προσθήκες που προτείνουμε ως εύκολους δημιουργούς ιστότοπων WordPress:

Προσθήκες “Δημιουργίας σελίδων”

Οι δημιουργοί σελίδων πλησιάζουν περισσότερο την παραδοσιακή εμπειρία δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης. Οι προσθήκες, τις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε από τον πίνακα ελέγχου του WordPress, μετατρέπουν τη διεπαφή επεξεργασίας του WordPress για να συμπεριλάβουν μπλοκ περιεχομένου που μπορείτε να τακτοποιήσετε όσο θέλετε.

Για να σας βοηθήσουμε να τελειοποιήσετε τη διάταξη και το περιεχόμενό σας, τα πρόσθετα λειτουργούν με το θέμα του WordPress σας – κάνοντας τη μεταφορά και απόθεση και τον χειρισμό στοιχείων του σχεδιασμού του ιστότοπού σας πολύ πιο εύκολη. Αυτά τα δωρεάν πρόσθετα δημιουργίας ιστότοπων WordPress παρέχονται επίσης με την επιλογή αναβάθμισης σε άδεια premium, η οποία σάς παρέχει πρόσβαση σε υποστήριξη από ειδικούς και περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής από τις εκδόσεις χωρίς άδεια.

1. BoldGrid

Δημιουργήθηκε από τους ειδικούς του WordPress στο InMotion Hosting, το BoldGrid δείχνει γρήγορα τους αρχάριους και τους έμπειρους επαγγελματίες την πορεία προς την έμπνευση του ιστότοπου με ένα πρόσθετο που σας οδηγεί στο σωστό σχεδιασμό, δυνατότητες και περιεχόμενο που μπορεί να χρειαστείτε. Η πλατφόρμα προσφέρει διάφορα θέματα και παραλλαγές προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένους κλάδους και συμπληρώνει ακόμη και σχετικό κείμενο και εικόνες για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Δείτε περισσότερα σχόλια φιλοξενίας WordPress »

2. Beaver Builder
Το Beaver Builder είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα δημιουργίας σελίδων για το WordPress εκεί έξω. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με το HTML ή το προσαρμοσμένο στυλ, επειδή το Beaver Builder σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε οπτικά στοιχεία του ιστότοπού σας απευθείας στο frontend. Εάν είστε ελαφρώς εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, θα χαρείτε να ακούσετε ότι μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας τάξεις και αναγνωριστικά CSS, καθώς και widget και σύντομους κωδικούς.

Στιγμιότυπο οθόνης πρόσθετου Beaver Builder WordPress

Η προσθήκη Beaver Builder σάς επιτρέπει να μεταφέρετε και να αποθέτετε φωτογραφίες, κλιπ ήχου και βίντεο και πλευρικές γραμμές απευθείας στον ιστότοπό σας.

3. Ζωντανός συνθέτης
Ο δημιουργός σελίδων της επιλογής για περισσότερους από 30.000 ιδιοκτήτες ιστότοπων, το Live Composer είναι ένας εξαιρετικά εύχρηστος επεξεργαστής frontend drag-and-drop. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας σε πραγματικό χρόνο, ώστε να έχετε μια έτοιμη προς μετατροπή σελίδα προορισμού ή ένα ιστολόγιο με τα πρόσφατα ταξίδια σας στον Ιστό σε λίγα λεπτά.

Στιγμιότυπο οθόνης plugin Live Composer WordPress

Το Live Composer είναι ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων στο μπροστινό μέρος, που σημαίνει ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε οπτικά στοιχεία του ιστότοπού σας απευθείας στη σελίδα.

4. MotoPress
Το MotoPress είναι ένα drag-and-drop frontend builder που είναι συμβατό με σχεδόν οποιοδήποτε θέμα WordPress. Διαθέτει πάνω από 30 στοιχεία περιεχομένου, με την επιλογή να αποκτήσετε πρόσθετες επιλογές προσαρμογής με πρόσθετα MotoPress. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας ιστότοπος που ανταποκρίνεται πλήρως σε κινητές συσκευές.

Στιγμιότυπο οθόνης plugin MotoPress WordPress

Το MotoPress λειτουργεί με πολλά θέματα WordPress – επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έναν αποκριτικό ιστότοπο με μεταφορά και απόθεση.

Δωρεάν θέματα δημιουργίας ιστότοπων

Τα ακόλουθα θέματα δεν είναι μόνο όμορφα και διαισθητικά, αλλά διαθέτουν επίσης εύκολα εργαλεία προσαρμογής για χρήστες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Εκτός από την επεξεργασία μεταφοράς και απόθεσης, θα λάβετε επίσης σχέδια απόκρισης (φιλικά προς κινητά) και τόνους επιλογών προσαρμογής – όλα δωρεάν.

1. Σίδνεϊ (0 $)
Το Σίδνεϊ επιτρέπει στους κατόχους ιστότοπων πρόσβαση σε όλες τις γραμματοσειρές Google, με πλήρη έλεγχο της διάταξης, του χρωματισμού και των επιλογών πλοήγησης. Οι επαγγελματίες μπορούν να ανεβάσουν λογότυπα, εικόνες κεφαλίδας και περιεχόμενο ολίσθησης πλήρους οθόνης για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά, ανταποκρινόμενα σχέδια.

Στιγμιότυπο οθόνης θέματος Sydney WordPress

Ένα θέμα που ανταποκρίνεται ιδανικό για επαγγελματίες, το Σίδνεϊ προσφέρει γραμματοσειρές Google, μεταφόρτωση λογότυπου, ρυθμιστικά πλήρους οθόνης και πολλά άλλα.

2. Astrid (0 $)
Το Astrid διαθέτει μια κομψή, απρόσκοπτη διάταξη που επιτρέπει στους επισκέπτες του ιστότοπου να κάνουν κύλιση στις πτυχές της επιχείρησής σας με ευκολία. Το πρότυπο είναι δυναμικό και ο σχεδιασμός είναι διαισθητικός. Θα λάβετε επιλογές χρώματος, τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας κεφαλίδας πλήρους πλάτους, επιλογές για blogging και προσαρμοσμένη υποστήριξη widget.

Στιγμιότυπο οθόνης θέματος Astrid WordPress

Θέλετε να κάνετε blog ή να προσθέσετε προσαρμοσμένα widget; Το Astrid είναι το ιδανικό θέμα για τη δημιουργία ενός όμορφου επιχειρηματικού ιστότοπου γρήγορα.

3. Llorix One Lite (0 $)
Ένα all-star στην αρένα σχεδιασμού 1 σελίδας, το Llorix One Lite είναι ιδανικό για επαγγελματικές σελίδες προορισμού και βασικές ανάγκες δημιουργίας προσωπικών τοποθεσιών. Περιλαμβάνει ένα πρότυπο πλήρους πλάτους, μια ενότητα αποκριτικού ιστολογίου με δυνατότητες σχολιασμού με νήμα και μια σειρά από επιλογές χρωματικών θεμάτων για να διαλέξετε.

Στιγμιότυπο οθόνης θεμάτων Llorix One Lite WordPress

Εάν ένας ιστότοπος μίας σελίδας είναι το μόνο που χρειάζεστε, το Llorix One Lite περιλαμβάνει μια ενότητα αποκριτικών ιστολογίων και λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

4. Pixova Lite (0 $)
Για καθαρές γραμμές και μοντέρνα αίσθηση, το Pixova Lite προσφέρει μια ποικιλία επιλογών περιεχομένου για να κάνει τον ιστότοπό σας να μοιάζει με αυτόν που σχεδιάστηκε από τους επαγγελματίες. Οι συμπεριλαμβανόμενες λειτουργίες είναι προσαρμοσμένο ρυθμιστικό, κινούμενες εικόνες, διάταξη 2 στηλών και πλήρους πλάτους, απόκριση και προσαρμοσμένα μενού και κεφαλίδες.

Στιγμιότυπο οθόνης θέματος Pixova Lite WordPress

Για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, δοκιμάστε το Pixova Lite με τα προσαρμόσιμα ρυθμιστικά και τις επιλογές κινούμενης εικόνας.

5. Moesia (0 $)
Διαθέτοντας δροσερά κινούμενα σχέδια, 11 προκαθορισμένα στοιχεία ιστότοπου και δύο διατάξεις σελίδων ιστολογίου, η Moesia κάνει την κατασκευή επαγγελματικών ιστότοπων ένα αεράκι. Αυτό το θέμα έρχεται με μια προσεκτική ομάδα υποστήριξης, τακτικές ενημερώσεις και υποστήριξη για όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ιστού (Chrome, Firefox, IE9+, & ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ).

Στιγμιότυπο οθόνης θέματος Moesia WordPress

Η Moesia κάνει την επαγγελματική δημιουργία ιστότοπων απλή. Επιλέξτε από 11 προκατασκευασμένα μπλοκ σχεδίασης και ξεκινήστε την κατασκευή!

Premium Θέματα Δημιουργίας Ιστοτόπων

Τα θέματα του WordPress είναι υπέροχα, επειδή ακόμη και ένας μη τεχνικός μπορεί να έχει έναν επαγγελματικό ιστότοπο – πλήρες με όμορφα ρυθμιστικά φωτογραφιών, εντυπωσιακά κουμπιά και προσαρμοσμένες πλευρικές γραμμές ή μενού – χωρίς να αγγίζετε μια γραμμή κώδικα. Ωστόσο, δεν μπορείτε να περιμένετε να λάβετε ό, τι θέλετε δωρεάν.

Εάν είστε πρόθυμοι να δεσμευτείτε περίπου 50 $ στην προσπάθεια δημιουργίας ιστότοπων, μπορείτε να αποκτήσετε την ίδια λειτουργικότητα μεταφοράς και απόθεσης, με περισσότερες επιλογές προσαρμογής, δυναμικές επιλογές σχεδίασης που ενδέχεται να είναι περιορισμένες στην δωρεάν έκδοση και σε όλα προηγμένα χαρακτηριστικά για εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή ιστοσελίδων.

Ακολουθούν οι αγαπημένες μας επιλογές premium WordPress για δημιουργία ιστοσελίδων:

1. Avada (59 $)
Το αγαπημένο μας από τους premium κατασκευαστές ιστότοπων WordPress, το Avada διαθέτει μια απίστευτη ποσότητα διατάξεων προτύπων, επιλογών κεφαλίδας, επιλογών χρωμάτων και πρόσθετων ενσωματώσεων. Είτε θέλετε να κάνετε blog, να πουλάτε ή να προβάλλετε φωτογραφίες, το Avada είναι η # 1 επιλογή σε premium WordPress θέματα.

Στιγμιότυπο οθόνης θέματος Avada WordPress

Διαθέτοντας ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο επιλογών θεμάτων, το Avada είναι η # 1 επιλογή σε premium θέματα WordPress.

2. X (64 $)
Με το X, λαμβάνετε επίσης σχεδόν δύο δωδεκάδες επεκτάσεις, όπως η ενοποίηση MailChimp, η συλλογή φωτογραφιών Envira και η συνομιλία Olark. Επιπλέον, οι χρήστες X εκμεταλλεύονται το εξαιρετικά δημοφιλές UberMenu, οπότε ο ιστότοπός σας διαθέτει μενού πλοήγησης που ταιριάζει με την εμφάνιση που θέλετε.

Στιγμιότυπο οθόνης θέματος X WordPress

Πλήρης με 20+ επεκτάσεις που περιλαμβάνονται, το X είναι το μόνο θέμα που διαθέτει ξεχωριστά πρόσθετα για βελτιστοποιημένη απόδοση ιστότοπου.

3. Enfold (59 $)
Το Enfold είναι ιδανικό για μια εύκολη εκκίνηση στην κατασκευή ιστότοπων WordPress. Οι δημιουργοί του προσφέρουν διαφορετικές εκδόσεις για μπλόγκερ, επιχειρηματίες, αφίσες για βιογραφικά και για διάφορες εξειδικευμένες βιομηχανίες. Ο επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης και τα αφηγηματικά εκπαιδευτικά βίντεο εγγυώνται τη φήμη του για τη γρήγορη ρύθμιση 2 λεπτών.

Στιγμιότυπο οθόνης θέματος WordPress

Με μια συνεχώς αναπτυσσόμενη λίστα προκατασκευασμένων επιλογών περιεχομένου, το Enfold χαρακτηρίζεται ως το “φιλικότερο προς το χρήστη” θέμα WordPress.

4. BeTheme (59 $)
Το BeTheme είναι στην πραγματικότητα ένα τεράστιο πακέτο με πάνω από 210 φανταστικά προ-κατασκευασμένα πρότυπα ιστότοπου, οπότε σίγουρα θα βρείτε το σχέδιο που ταιριάζει στο στυλ σας. Είναι πλήρως προσαρμόσιμο και εύκολο στη χρήση – ξεκινώντας από την εγκατάσταση με 1 κλικ, μέχρι το πρόγραμμα μεταφόρτωσης προσαρμοσμένης γραμματοσειράς.

Στιγμιότυπο οθόνης θέματος BeTheme WordPress

Οι δημιουργοί του BeTheme προσφέρουν 200+ όμορφους προ-κατασκευασμένους ιστότοπους για να διαλέξετε. Χρειάζεται να πω περισσοτερα?

5. Massive Dynamic (59 $)
Το Massive Dynamic διαθέτει ένα ζωντανό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε χρώματα, διατάξεις και συντομεύσεις και να κάνετε προεπισκόπηση του τρόπου εμφάνισης στον ιστότοπό σας εύκολα. Σχεδιάστε την τέλεια κεφαλίδα για να επιτύχετε τους στόχους σας – είτε θέλετε οι επισκέπτες να σηκώσουν το τηλέφωνο είτε να ελέγξουν το χαρτοφυλάκιό σας – χρησιμοποιώντας τα προσαρμόσιμα σχέδια μενού.

Στιγμιότυπο οθόνης μαζικού δυναμικού WordPress

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων WordPress Massive Dynamic σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε, να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους WordPress.

3. Εναλλακτικές λύσεις δημιουργίας ιστοσελίδων WordPress

Αναρωτηθείτε αυτό: Γιατί ο ιστότοπός σας πρέπει να δημιουργηθεί με το WordPress?

Εάν δεν έχετε πολύ τεχνική απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, ο ιστότοπός σας πιθανότατα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί καθόλου το WordPress. Ενώ το WordPress είναι μια ωραία και δημοφιλής πλατφόρμα, υπάρχουν πολλές επιλογές δημιουργίας ιστότοπων που θα προσφέρουν στον ιστότοπό σας την ίδια εμφάνιση και λειτουργικότητα με έναν ιστότοπο που βασίζεται σε WordPress.

Στη συνέχεια υπάρχουν οικοδεσπότες που προσφέρουν ένα εξαιρετικά εύκολο συνδυαστικό πακέτο: φιλοξενία με δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Για λίγα δολάρια το μήνα, αυτοί οι οικοδεσπότες θα σας προσφέρουν την εξαιρετική φιλοξενία ιστοσελίδων που σας αξίζει, καθώς και δωρεάν κατασκευαστές ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης και τόνους δωρεάν προτύπων για να φτιάξετε τα δικά σας.

Η ομορφιά αυτών των συνδυαστικών συμφωνιών είναι ότι έχετε έναν δωρεάν επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης για να δημιουργήσετε όμορφα, ανταποκρινόμενα σχέδια και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσετε για τη φιλοξενία – συνήθως 3 έως 10 $ ανά μήνα.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τον δημιουργό ιστότοπων »

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την κατασκευή του ιστότοπού σας?

Το WordPress διαθέτει σήμερα το 36% του ιστού – και ο ιστότοπός σας θα μπορούσε να είναι ο επόμενος. Ενώ η ολοένα και πιο δημοφιλής πλατφόρμα μπορεί να είναι δύσκολη για τους μη τεχνικούς, τώρα που είστε εξοπλισμένοι με τις καλύτερες επιλογές για τη φιλοξενία και την κατασκευή του ιστότοπού σας στο WordPress, δεν υπάρχει λόγος να μην ξεκινήσετε σήμερα.

Επιτρέψτε μου να ξέρω στα παρακάτω σχόλια πώς το κάνετε – Θα ήθελα πολύ να ακούσω την ιστορία επιτυχίας σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map