12 καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας Python (2020): Shared & Cloud Web Hosts

Όντας τόσο ευέλικτο όσο είναι δημοφιλές, η καλύτερη φιλοξενία Python αντιστοιχεί στην ισορροπία απλότητας και κλιμάκωσης της γλώσσας προγραμματισμού. Ονομάστηκε από την εμβληματική βρετανική κωμωδία σκίτσων “Monty Python’s Flying Circus”, η οποία παρωδίζει τον θρύλο του King Arthur, προήλθε από την καλοκαιρινή πλήξη ενός προγραμματιστή στα τέλη της δεκαετίας του 1980, αλλά τώρα συναρπάζει αντικειμενοστρεφείς κωδικοποιητές σε όλο τον κόσμο.


Η Python τροφοδοτεί το Google, το Mozilla και το YouTube, καθώς και τις καθημερινές λειτουργίες της NASA και της Εθνικής Υπηρεσίας Καιρού. Χάρη στα πολλά προνόμιά του – συμπεριλαμβανομένων των ευρέων εφαρμογών του και της ευκολότερης εκμάθησής του από άλλες γλώσσες προγραμματισμού – η Python έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα. Όμως, ανεξάρτητα από το τι χρησιμοποιείτε για να αναπτύξετε το Python, θα χρειαστείτε ένα ισχυρό πακέτο φιλοξενίας για να ενισχύσετε τη δημιουργία σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα της βιομηχανίας.

Καλύτερη συνολική φιλοξενία ιστοσελίδων Python

Πολλές πλατφόρμες φιλοξενίας ιστοσελίδων που γνωρίζουν καλά τη ζήτηση για υποστήριξη της Python παρέχουν στους προγραμματιστές εργαλεία ανάπτυξης Python για χρήση δημιουργίας εφαρμογών ιστού και κινητών για την υποστήριξη των ιστότοπών τους. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες της Python προσφέρουν ισχυρή τεκμηρίωση και απασχολούν μια ομάδα που κατανοεί τις αποχρώσεις της γλώσσας Python.

Η υποστήριξη για δημοφιλή πλαίσια Python, όπως το Django και το Flask, είναι απαραίτητη και βοηθά με ευελιξία εάν ο οικοδεσπότης είναι πρόθυμος να εγκαταστήσει τυχόν μονάδες Python που ίσως χρειαστείτε. Πρόσφατα ξεκινήσαμε μια αναζήτηση για να βρούμε οικοδεσπότες που είναι φιλόξενοι στους χρήστες της Python. Εάν ένα μεγάλο κομμάτι της κωδικοποίησής σας βρίσκεται στο Python, θα θέλατε να δείτε τον κορυφαίο προτεινόμενο κεντρικό υπολογιστή μας παρακάτω.

Δείτε περισσότερες επιλογές φιλοξενίας με κορυφαία βαθμολογία »

Η καλύτερη «Φτηνή» φιλοξενία ιστοσελίδων Python

Εάν είστε μεμονωμένη ή μικρή επιχείρηση (ή απλώς θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα), ίσως θέλετε έναν οικοδεσπότη Python που προσφέρει το σωστό ποσό υποστήριξης και υπηρεσιών. Αυτός ο τύπος κεντρικού υπολογιστή είναι πιθανό να προσφέρει κοινόχρηστη ή φιλοξενία VPS, καθώς οι αποκλειστικοί διακομιστές τείνουν να μην βρίσκονται στο φθηνό τέλος. Ακόμα κι αν δεν λαμβάνετε όλα τα κουδούνια, μπορείτε να βρείτε οικονομικά προσιτή φιλοξενία ιστοσελίδων Python που προσφέρει καλή τεχνική υποστήριξη και άφθονη τεκμηρίωση για να κάνετε την εφαρμογή σας που εκτελείται Python να λειτουργεί όπως θέλετε..

Κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την εξέταση της φιλοξενίας Python χαμηλότερου κόστους είναι εάν ο οικοδεσπότης διαθέτει δίκτυο υποστήριξης κοινότητας. Οι καλύτερες απαντήσεις σε ζητήματα μπορεί μερικές φορές να προέρχονται από τους ίδιους τους χρήστες! Φυσικά, βοηθά πάντα όταν η υποστήριξη του προσωπικού του οικοδεσπότη ξέρει τη διαφορά μεταξύ “spam” και “egg” καθώς σχετίζεται με την κωδικοποίηση Python. Οι οικοδεσπότες που επιλέξαμε για την κορυφαία φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων Python έχουν πολλές επιλογές για να διασφαλίσουν ότι μπορείτε να κωδικοποιήσετε στο Python στην πλατφόρμα χωρίς ταλαιπωρία και να λάβετε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Κάντε κλικ στις κριτικές στους παρακάτω πίνακες για να δείτε όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν αυτά τα προσιτά σχέδια φιλοξενίας.

Δείτε περισσότερες προσιτές επιλογές φιλοξενίας »

Καλύτερη φιλοξενία Python Web “Shared”

Μια κοινή λύση φιλοξενίας είναι μια εντελώς βιώσιμη επιλογή για τη φιλοξενία μιας εφαρμογής Python. Ένα πράγμα που πρέπει να ψάξετε είναι τι άλλες γλώσσες προγραμματισμού υποστηρίζει ο κεντρικός υπολογιστής. Το Python είναι επεκτάσιμο, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε το Python με βιβλιοθήκες γραμμένες σε άλλες γλώσσες, όπως Java, C και C ++, και αυτό καθιστά δυνατή την ταχύτερη και πιο εξορθολογισμένη κωδικοποίηση. Οι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες προσφέρουν πίνακες ελέγχου όπως το Plesk και το cPanel που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα εργαλεία και τις λειτουργικές μονάδες προγραμματιστών Python.

Ορισμένα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας διαθέτουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης, κάτι που είναι χρήσιμο για τους προγραμματιστές της Python που βλέπουν τον εαυτό τους να γράφουν πολλές διαφορετικές εφαρμογές ή να επεκτείνουν τις υπάρχουσες. Ένας κεντρικός υπολογιστής που εκτελεί αφιερωμένα κέντρα δεδομένων σε πολλές τοποθεσίες θα είναι σε θέση να προσφέρει τις καλύτερες ώρες λειτουργίας. Η εγκατάσταση με ένα κλικ για σενάρια θα σας κρατήσει κωδικοποίηση χωρίς ταλαιπωρία. Παρακάτω θα βρείτε αυτές τις δυνατότητες και περισσότερες από τις επιλογές μας για τους πιο κοινόχρηστους οικοδεσπότες Ιστού για την Python παρακάτω.

Δείτε περισσότερες κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας »

Η καλύτερη φιλοξενία “Cloud” για την Python

Ίσως η εφαρμογή σας Python έχει ήδη πολλές επιτυχίες, ή ίσως το περιμένετε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, εάν θέλετε να υποστηρίξετε πολλά άτομα που στέλνουν κλήσεις στον διακομιστή σας, μια λύση φιλοξενίας cloud ενδέχεται να είναι κατάλληλη για εσάς. Η φιλοξενία Python στο cloud προσφέρει στους προγραμματιστές της Python πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης πηγών δεδομένων και αξιοπιστίας. Οι ισχυροί υπολογιστές cloud επιτρέπουν την κλήση μιας μεγάλης ποικιλίας βιβλιοθηκών Python και επιτρέπουν την επεξεργασία ιστού που μπορεί να ληφθεί οπουδήποτε.

Η εγκατάσταση του Django ή ενός άλλου πλαισίου Python σε έναν κεντρικό υπολογιστή που βασίζεται σε σύννεφο θα πρέπει να είναι ένα αεράκι – δεν θέλετε να χάνετε πολύτιμο χρόνο για να ξεκινήσετε να τρέχετε. Ένα πλεονέκτημα της φιλοξενίας εφαρμογών Python στο cloud είναι ότι μπορείτε εύκολα και φθηνά να αναπτύξετε ένα έργο χωρίς να ανησυχείτε για τη διαμόρφωση ενός λειτουργικού συστήματος ή ενός διακομιστή. Αναπτύξτε και κλιμακώστε την εφαρμογή με τον τρόπο που θέλετε με αυτές τις πρώτης ποιότητας επιλογές για την καλύτερη φιλοξενία cloud για την Python.

Δείτε περισσότερες επιλογές φιλοξενίας cloud »

Καλύτερη φιλοξενία “Dedicated” για την Python

Ένας αποκλειστικός διακομιστής είναι ευρέως αποδεκτός στην κοινότητα Python ως η καλύτερη επιλογή για προγραμματισμό στο Python. Γιατί; Παρέχει τους λιγότερους περιορισμούς όσον αφορά την εγκατάσταση Python, δίνοντάς σας περισσότερο έλεγχο, ευελιξία και προσαρμογή. Παρόλο που είναι συνήθως πιο δαπανηρό από άλλες επιλογές φιλοξενίας, εάν είστε ένας ισχυρός χρήστης που θέλει να κάνει πολλά με την εφαρμογή σας, είναι μια καλή αντιστοιχία. Θα μπορείτε να κωδικοποιήσετε τον τρόπο που θέλετε και να κάνετε την εφαρμογή σας βέλτιστη.

Η πλήρως διαχειριζόμενη αποκλειστική φιλοξενία μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και να ανησυχείτε – αν κάτι σπάσει, δεν θα χρειαστεί να το διορθώσετε μόνοι σας. Αναζητήστε οικοδεσπότες που προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών διακομιστή με εύρος ζώνης, χώρο αποθήκευσης και επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας. Η στενή ασφάλεια και η συμπεριλαμβανόμενη προστασία DDoS θα κρατήσουν τον διακομιστή σας ασφαλή από επιθέσεις και θα διασφαλίσουν τη συνεχή λειτουργία της εφαρμογής σας. Αν έχετε ξεπεράσει άλλους τύπους φιλοξενίας, μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε σε αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες αφιερωμένες φιλοξενίες για την Python.

Δείτε περισσότερες ειδικές επιλογές φιλοξενίας διακομιστή »

Γιατί δεν θέλετε δωρεάν φιλοξενία Python

Με απλά λόγια, δεν είναι καλή επένδυση να επιλέξετε δωρεάν φιλοξενία Python. Παρόλο που ενδέχεται να μην βάζετε χρήματα σε αυτό, η δωρεάν φιλοξενία είναι πιθανό να προκαλέσει πόνο, απογοήτευση και σπατάλη χρόνου. Οι δωρεάν επιλογές φιλοξενίας απλά δεν έχουν την ικανότητα να υποστηρίζουν προγραμματιστές Python, ώστε οι εφαρμογές τους να λειτουργούν βέλτιστα. Ο διακομιστής πιθανότατα θα είναι αργός και δεν θα μπορεί να χειριστεί την επισκεψιμότητα που λαμβάνει η εφαρμογή σας επειδή το μοιράζεστε με τόσους πολλούς άλλους χρήστες.

Φωτογραφία ενός πληκτρολογίου υπολογιστή με ένα σύμβολο κουμπαράς στο πλήκτρο enter

Οι περισσότερες δωρεάν επιλογές φιλοξενίας δεν είναι αρκετά ισχυρές για να υποστηρίξουν την Python, οπότε είναι καλό στοίχημα να ανοίξετε το κουμπαρά.

Επιπλέον, ένας δωρεάν κεντρικός υπολογιστής Python δεν θα έχει τις προσθήκες, τα σενάρια και τις ενότητες που θέλετε να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο κωδικοποιείτε. Η εγκατάσταση του πλαισίου επιλογής σας δεν θα είναι απλή και ο πίνακας ελέγχου δεν θα έχει όλες τις επιλογές που θα έχετε με έναν κεντρικό υπολογιστή που πληρώνετε με λογικό κόστος. Με όλα αυτά τα πιθανά ζητήματα, η υποστήριξη θα είναι δύσκολο να βρεθεί. Η δωρεάν φιλοξενία είναι τόσο περιορισμένη που θα πρέπει τελικά να πληρώσετε για την υπηρεσία. Αν σκέφτεστε να πάτε την ελεύθερη διαδρομή για να εξοικονομήσετε χρήματα, απλώς μην το κάνετε. Αντ ‘αυτού, ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις οικονομικά προσιτές επιλογές που αναφέραμε νωρίτερα.

Αναζητήστε υποστήριξη Python 3, Flask και Django κατά την επιλογή του οικοδεσπότη σας

Η Python έχει περάσει μόνο από τρεις εκδόσεις από την κυκλοφορία της το 1990, με την τελευταία έκδοση να κυκλοφορεί πριν από 10 χρόνια. Ενώ ορισμένες επιχειρήσεις συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το Python 2 για παλαιούς σκοπούς, το Python 3 γίνεται σταδιακά το νέο πρότυπο. Υπάρχουν μερικές φανταστικές βιβλιοθήκες για το Python 3 και οι δυνατότητες της γλώσσας συνεχίζουν να αυξάνονται σε αυτήν την τελευταία έκδοση. Τελικά, ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές ενδέχεται να μην υποστηρίζουν πλέον το Python 2 και θα επεκτείνουν τις προσφορές για το Python 3. Για να σχεδιάσετε το μέλλον, επιλέξτε έναν οικοδεσπότη που υποστηρίζει το Python 3 ακόμα και αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το Python 2.

Ένα τελευταίο πράγμα πριν πάτε: Τα πιο συνηθισμένα πλαίσια για το Python είναι το Flash και το Django. Θέλετε έναν κεντρικό υπολογιστή που να υποστηρίζει ένα ή και τα δύο αυτά πλαίσια. Επιτρέπουν την ταχύτερη και πιο πρακτική ανάπτυξη και παράγουν καθαρό, αναγνώσιμο κώδικα που θα κάνει την εφαρμογή σας ομαλή. Εάν ένας οικοδεσπότης δεν υποστηρίζει Flash ή Django, είναι ένδειξη ότι η εταιρεία δεν είναι ενημερωμένη για την κωδικοποίηση Python και δεν θα μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη.

Λογότυπο Python

Οι οικοδεσπότες που παρουσιάζονται εδώ έχουν ό, τι χρειάζεται για να τροφοδοτήσουν το έργο Python.

Η Python μπορεί να έχει μια ανόητη έκδοση του Camelot ως ομώνυμη, αλλά οι εταιρείες που προτείνουμε λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τη φιλοξενία της Python. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, πολλοί οικοδεσπότες της Python μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη σας για εξαιρετική υποστήριξη, βελτιωμένη λειτουργικότητα και μεγάλη ταχύτητα. Εάν ένα σημαντικό ποσό του κωδικού σας βρίσκεται στο Python, σας συνιστούμε να βρείτε έναν κεντρικό υπολογιστή Python από τη λίστα μας και να καλέσετε για να μιλήσετε για τις ακριβείς ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για κοινόχρηστη, cloud ή αποκλειστική φιλοξενία, η φιλοξενία του Holy Grail of Python βρίσκεται στη διάθεσή σας. Φροντίστε να επισκεφθείτε τη σελίδα κριτικών μας για να δείτε ποιος οικοδεσπότης μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στο έργο Python.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me