11 καλύτερες δωρεάν κριτικές φιλοξενίας email (2020): Τομείς και επιχειρήσεις

Από τις ημέρες των Hotmail, Juno και America Online, η δωρεάν φιλοξενία email ήταν πολύ επιθυμητή και αρκετά εύκολη στην εύρεση. Όταν η Microsoft απέκτησε το Hotmail το 1997, η δωρεάν υπηρεσία είχε περισσότερους από 8,5 εκατομμύρια χρήστες μετά από δύο μόνο χρόνια στην επιχείρηση.


Είκοσι χρόνια αργότερα, περισσότερα από 3,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στέλνουν περισσότερα από 269 δισεκατομμύρια μηνύματα κάθε μέρα. Ωστόσο, με μεγάλη έμφαση στις επαγγελματικές επικοινωνίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στην προσωπική επωνυμία, πολλές από αυτές τις δωρεάν πλατφόρμες φιλοξενίας email δεν συνοδεύονται από τον αποθηκευτικό χώρο, τις δυνατότητες και την ασφάλεια που απαιτούνται για την επιτυχία.

Εδώ, θα καλύψουμε τις δωρεάν – και σχεδόν δωρεάν – επιλογές που σας επιτρέπουν να συνδέσετε ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα, να φιλτράρετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα και να διασφαλίσετε ότι τα μηνύματά σας θα φτάσουν σε πελάτες και συναδέλφους.

5 Καλύτερα «Σχεδόν Δωρεάν» Σχέδια Φιλοξενίας Email

Έχουμε κάνει το επιχείρημα ξανά και ξανά – η δωρεάν φιλοξενία Ιστού οποιουδήποτε είδους δεν αξίζει καμία εξοικονόμηση. Είτε αναζητάτε μέρος για την αποθήκευση των αρχείων email ή του ιστότοπού σας, τα σχέδια χωρίς κόστος συνήθως διατίθενται σε κακές υποδομές με ξεπερασμένες ή ανεπαρκείς προστασίες ασφαλείας.

Για μια πενιχρή επένδυση κάτω των 5 $ ανά μήνα, μπορείτε να αποκτήσετε εντυπωσιακά γρήγορη και σταθερή φιλοξενία Ιστού και τεχνική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο με μια δωρεάν εγγραφή τομέα και φιλοξενία email. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνοδεύεται από τεράστια απόδοση επένδυσης από 38 προς 1, τα πρόσθετα προνόμια απόδοσης των προγραμμάτων φιλοξενίας σε λογικές τιμές αποτελούν πολύ καλό για τις προσωπικές και επιχειρηματικές σας επικοινωνίες.

Η απλή απλότητα αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο όφελος για τη λειτουργία του email σας μέσω του λογαριασμού φιλοξενίας ιστού σας – υπάρχει ένας λογαριασμός, μία ομάδα υποστήριξης, μία διεπαφή λογαριασμού. Ο πάροχός σας θα είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να συνδέσετε το προσαρμοσμένο όνομα τομέα, τους διακομιστές email και τους πελάτες email, μειώνοντας δραστικά τον χρόνο εγκατάστασης και τους πονοκεφάλους που συνήθως σχετίζονται με τη διαμόρφωση των εισερχομένων email. Ρίξτε μια ματιά στους αγαπημένους μας οικοδεσπότες παρακάτω. Όλες αυτές οι εταιρείες διαθέτουν εξαιρετικές αναλογίες τιμής προς ισχύ, με ισχυρά εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και φιλική υποστήριξη πελατών.

Δείτε άλλους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές email »

6 καλύτερες «δωρεάν» υπηρεσίες φιλοξενίας email

Εκτός από τον πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων σας, τόνοι άλλων εταιρειών προσφέρουν προγράμματα μόνο για email που επικεντρώνονται στην παραγωγικότητα και τις επιχειρηματικές επικοινωνίες. Αυτοί οι ειδικοί φιλοξενίας email συχνά παρέχουν επιπλέον πλεονέκτημα στις δυνατότητες αποθήκευσης, ασφάλειας και καταπολέμησης των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και μερικές φορές συνοδεύονται από πρόσθετο λογισμικό για επαφές, ημερολόγια και συνομιλίες. Η τιμολόγηση για επιχειρηματικά προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ωστόσο, μπορεί γρήγορα να υπερβεί αυτό που πολλές ρεαλιστικές εταιρείες μπορούν να αντέξουν οικονομικά.

Σίγουρα, μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμούς email σχεδόν οπουδήποτε. Στην πραγματικότητα, λατρεύουμε απόλυτα τη λειτουργικότητα που παρέχουν οι ηγέτες του κλάδου στην Google και τη Microsoft στο Gmail και το Outlook, αντίστοιχα, αλλά οι δωρεάν υπηρεσίες δεν επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα. Για αυτό, θα πρέπει να εγγραφείτε στο G Suite ή στο Office 365 – ή να δείτε μία από αυτές τις δωρεάν επιλογές για επαγγελματικές επικοινωνίες μέσω email.

5. Ζοχό

Εικόνα του λογότυπου ZohoΠιθανώς ο πλησιέστερος ανταγωνιστής του G Suite σε αυτήν τη λίστα, το Zoho διαθέτει ισχυρές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως τη ναυαρχίδα μιας μεγαλύτερης σουίτας εργαλείων παραγωγικότητας. Η λύση email της εταιρείας για πάντα χωρίς χρέωση προέρχεται από την πλήρη πλατφόρμα, αλλά θα πρέπει να ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες των περισσότερων μικρών επιχειρήσεων. Οι πελάτες μπορούν ακόμα να συνδεθούν με άλλα φιλικά προς το χρήστη εργαλεία Zoho, ενώ βασίζονται στην προστασία από ιούς και στα ανεπιθύμητα μηνύματα σε ένα υπέροχα περιβάλλον χωρίς διαφημίσεις.

 • Αριθμός χρηστών: Έως και πέντε εισερχόμενα σε έναν τομέα
 • Αποθήκευση: 5 GB ανά χρήστη
 • Άλλες πληροφορίες: Όριο συνημμένων 25MB, μόνο πρόσβαση στον Ιστό και χωρίς διαφημίσεις
 • Κόστος πληρωμένων προγραμμάτων: Μεταξύ 1 $ και 4 $ ανά χρήστη ανά μήνα

6. Yandex

Εικόνα του λογότυπου YandexΩς η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στη Ρωσία και χειριστές της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης της χώρας, η Yandex πραγματοποιεί και πάλι συγκρίσεις με τεχνολογικούς γίγαντες όπως το Google. Η εταιρεία καταργεί πολλούς περιορισμούς σε όσους βασίζονται στις δωρεάν υπηρεσίες email της, επιτρέποντας άφθονα εισερχόμενα και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Τα προεπιλεγμένα εισερχόμενα διαθέτουν 10 GB για να ξεκινήσουν και μπορούν να αναπτυχθούν από εκεί. Επιπλέον, εκτιμούμε την κομψή και μινιμαλιστική διεπαφή της πλατφόρμας, μαζί με τις λειτουργίες μετάδοσης και μετάφρασης.

 • Αριθμός χρηστών: Έως 1.000 χρήστες
 • Αποθήκευση: 10 GB ανά χρήστη με δυνατότητα αγοράς επιπλέον χώρου για μεμονωμένα εισερχόμενα
 • Άλλες πληροφορίες: Πρόσβαση μέσω webmail και εφαρμογής για κινητά. Έρχεται με τη λειτουργία αναζήτησης και ημερολογίου αλλά εμφανίζει διαφημίσεις.
 • Κόστος πληρωμένων προγραμμάτων: 3 $ ανά χρήστη ανά μήνα, τουλάχιστον τρεις χρήστες

7. Μιγκάντο

Εικόνα του λογότυπου MigaduΜην ξεγελιέστε από τον απλό, γεμάτο κείμενο ιστότοπο του Migadu – η εταιρεία bootstrapped από την Ελβετία προσφέρει μια αναζωογονητική προσέγγιση για δωρεάν φιλοξενία email. Για αρχάριους, η Migadu δίνει στους χρήστες μια δωρεάν δοκιμή χωρίς λήξη για να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες της και δεν θα περιορίσουν τον αριθμό των εισερχομένων που έχετε ρυθμίσει. Περιορίζεστε σε μόλις 1 GB αποθήκευσης email και 10 εξερχόμενα μηνύματα την ημέρα (που περιλαμβάνει μια υπογραφή Migadu), τα οποία σίγουρα δεν είναι ιδανικά, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετά για να βραχεί τα πόδια σας.

 • Αριθμός χρηστών: Απεριόριστοι λογαριασμοί σε έναν τομέα
 • Αποθήκευση: 1 GB ανά χρήστη
 • Άλλες πληροφορίες: Οι δωρεάν χρήστες περιορίζονται στην αποστολή έως και 10 μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά ημέρα, καθένα από τα οποία θα περιλαμβάνει υπογραφή “Αποστολή μέσω Migadu”
 • Κόστος πληρωμένων προγραμμάτων: 4 έως 49,50 $ ανά μήνα – χωρίς χρέωση ανά χρήστη

8. Mail.com

Εικόνα του λογότυπου Mail.comΚάνοντας πράγματα λίγο διαφορετικά από τους ανταγωνιστές, το Mail.com επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν από περισσότερους από 200 τομείς email. Φυσικά, θα ήταν πολύ καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το δικό σας όνομα τομέα, αλλά αναμένουμε ότι οι περισσότεροι χρήστες θα μπορούν να βρουν μια επιλογή που ταιριάζει βραχυπρόθεσμα. Ανήκει στην United Internet – τη μητρική εταιρεία του παγκόσμιου παρόχου φιλοξενίας 1&1 IONOS – Το Mail.com ανοίγει την πόρτα σε υποδομές και υποστήριξη υψηλής ποιότητας, χωρίς να ξοδεύει μια δεκάρα.

 • Αριθμός χρηστών: Οι λογαριασμοί καταχωρούνται ένας κάθε φορά
 • Αποθήκευση: 2 GB ανά χρήστη
 • Άλλες πληροφορίες: Διατίθενται εργαλεία για ημερολόγια, προγράμματα προστασίας από ιούς και ανεπιθύμητα μηνύματα, καθώς και το Mail Collector, το οποίο συλλέγει μηνύματα από διάφορους λογαριασμούς. Όρια συνημμένων 50MB
 • Κόστος πληρωμένων προγραμμάτων: 29,99 $ ετησίως

9. GMX Mail

Εικόνα του λογότυπου GMX MailΜια άλλη θυγατρική του United Internet, η GMX Mail προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες και δυνατότητες από το Mail.com. Η εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες να εγγράψουν έως και 10 λογαριασμούς email, καθένας από τους οποίους περιλαμβάνει Συλλέκτη αλληλογραφίας, βιβλίο διευθύνσεων, διοργανωτή και αποθήκευση αρχείων. Τα γενναιόδωρα όρια αποθήκευσης επιτρέπουν στους χρήστες να αποθηκεύουν μισό εκατομμύριο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το GMX παρέχει τόνους προσαρμόσιμων φίλτρων που σας επιτρέπουν να ταξινομήσετε αυτόματα μηνύματα ανά ημερομηνία, θέμα, αποστολέα και περιεχόμενο.

 • Αριθμός χρηστών: Έως 10 εισερχόμενα
 • Αποθήκευση: 65 GB ανά λογαριασμό
 • Άλλες πληροφορίες: Πρόσβαση σε κινητά, φίλτρα ανεπιθύμητων μηνυμάτων και προστασία από ιούς. Δωρεάν υποστήριξη μέσω email, αλλά η διεπαφή εμφανίζει αναδυόμενες διαφημίσεις.
 • Κόστος πληρωμένων προγραμμάτων: Μη διαθέσιμος

10. ImprovMX

Εικόνα του λογότυπου ImprovMXΓια όσους εξακολουθούν να θέλουν να διατηρήσουν την αξιόπιστη διεπαφή λογαριασμού Gmail και να χρησιμοποιήσουν ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα χωρίς να πληρώσουν τις χρεώσεις του G Suite, το ImprovMX το καθιστά δυνατό – θα πρέπει απλώς να ασχοληθείτε με λίγο τεχνολογικό πρόβλημα. Αυτό το άρθρο σάς δείχνει πώς μπορείτε να συνδέσετε το όνομα τομέα σας με το Gmail μέσω του τρέχοντος προγράμματος φιλοξενίας ιστού μέσω προώθησης email και ψευδωνύμων. Εάν η φιλοξενία του τομέα σας δεν καλύπτει την προώθηση email, το ImprovMX μπαίνει για να παρέχει τις απαραίτητες εγγραφές DNS. Το Gmail εξακολουθεί να αποθηκεύει τα μηνύματά σας, αλλά οι διακομιστές του ImprovMX χειρίζονται την αποστολή και τη λήψη.

 • Αριθμός χρηστών: Απεριόριστος
 • Αποθήκευση: Δεν εφαρμόζεται
 • Άλλες πληροφορίες: 99,99% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, καθώς και χρήσιμοι οδηγοί που βελτιστοποιούν τη διαμόρφωση με κορυφαίους καταχωρητές τομέα
 • Κόστος πληρωμένων προγραμμάτων: 9 $ ανά μήνα

Ποιο δωρεάν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι καλύτερο?

Γνωρίζουμε ότι είναι λίγο τεντωμένο, αλλά μακράν η καλύτερη δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι αυτή που συνοδεύει το πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού σας. Μπορείτε να διαμορφώσετε οποιονδήποτε αριθμό πελατών webmail και εφαρμογών για κινητά για πρόσβαση στα εισερχόμενά σας και να στείλετε μηνύματα για να βρείτε μόνο τη διεπαφή που θέλετε, διατηρώντας παράλληλα τους μηνιαίους λογαριασμούς σας στο ελάχιστο.

Το κύριο πλεονέκτημα είναι η αναγνώριση της επωνυμίας που δημιουργείτε συνδυάζοντας το όνομα τομέα σας με τις διαδικτυακές σας επικοινωνίες. Είτε οι επαφές σας είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές, η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα δείχνει ένα επίπεδο πολυπλοκότητας και προσοχής στη λεπτομέρεια που δημιουργεί εμπιστοσύνη και εμπιστοσύνη. Ακολουθούν ορισμένες άλλες δυνατότητες που πρέπει να προσέξετε:

 • Υποστήριξη POP3, IMAP και SMTP
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και εισερχόμενα
 • Υψηλά όρια μεγέθους αρχείου συνημμένου
 • Προώθηση email και αυτόματες απαντήσεις
 • Ισχυρή προστασία από ιούς και κακόβουλα προγράμματα
 • Αυστηροί κανόνες φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων
 • Εύκολη εγκατάσταση λογισμικού webmail
 • Ενημερωτικά δελτία και άλλα εργαλεία μάρκετινγκ

Τα δωρεάν προϊόντα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρονται στην παραπάνω ενότητα συνήθως υποστηρίζονται από διαφημίσεις, περιορίζουν τον αριθμό των λογαριασμών, περιορίζουν τον αποθηκευτικό χώρο και εμποδίζουν την ταχύτητα και την ασφάλεια με την οποία παραδίδονται οι επικοινωνίες σας. Το email που σχετίζεται με τα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων σας δίνει απεριόριστο χώρο για να αυξηθεί από πολλές απόψεις, μαζί με το πρόσθετο πλεονέκτημα της λήψης μόνο ενός λογαριασμού για τις διαδικτυακές υπηρεσίες σας. Οι χρήστες μπορούν συνήθως να διαχειρίζονται τα εισερχόμενά τους, τον πελάτη email web και άλλες τεχνικές διαμορφώσεις από τον ίδιο πίνακα ελέγχου που συνδέει τους κατόχους ιστότοπων με τα αρχεία και τις λειτουργίες του ιστότοπού τους.

Ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επί πληρωμή?

Λοιπόν, ίσως το web-and-email hosting που διπλασιάζουμε να ξεφεύγει από το χέρι. Παρόλο που οι υπηρεσίες email περιλαμβάνονται δωρεάν με ακόμη και τα πιο προσιτά πακέτα, εξακολουθείτε να πληρώνετε τεχνικά κάτι.

Ωστόσο, η συνεργασία με πλατφόρμες που ειδικεύονται μόνο στη φιλοξενία και την παράδοση email μπορεί να είναι ένα σημαντικό εργαλείο για μεσαίες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις που απαιτούν μεγάλο αριθμό εισερχομένων, κορυφαία αξιοπιστία και τόνους αποθηκευτικού χώρου. Ακόμα καλύτερα, πολλά από αυτά τα premium προϊόντα διαθέτουν επιπλέον δυνατότητες για παραγωγικότητα και συνεργασία, από αναλυτικά στοιχεία και αυτοματισμούς έως πρότυπα μάρκετινγκ και ενσωματώσεις κοινωνικών μέσων. Ρίξτε μια ματιά στις υπηρεσίες επί πληρωμή που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • G Suite
 • Γραφείο 365
 • ProtonMail
 • Γρήγορη αλληλογραφία
 • Χώρος ραφιών
 • Υπέροχο ταχυδρομείο
 • Pobox
 • Runbox
 • IceWarp

Για να είμαστε δίκαιοι, αυτή η λίστα δεν είναι καθόλου ολοκληρωμένη – αλλά παρέχει μια σταθερή διατομή των αγαπημένων μας επιλογών για επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών. Ανεξάρτητα από την επιλογή που επιλέγετε, φροντίστε να δώσετε προτεραιότητα στις ομάδες υποστήριξης πελατών που μπορούν να ανταποκριθούν γρήγορα σε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω τον δικό μου τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δωρεάν?

Πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μάθετε πώς να στέλνετε μηνύματα από το δικό σας όνομα τομέα; Η δημιουργία μιας διεύθυνσης email επιχείρησης μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτική, αλλά υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι πόροι για να σας βοηθήσουν στην πορεία.

Απεικόνιση ενός υπολογιστή που στέλνει email σε όλο τον κόσμο

Ένας προσαρμοσμένος τομέας email δεν χρειάζεται να σπάσει την τράπεζα – στην πραγματικότητα, είναι συνήθως δωρεάν με ένα πρόγραμμα φιλοξενίας.

Για αρχάριους, θα πρέπει να εγγραφείτε (ή να έχετε) ένα όνομα τομέα. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες τομέα περιλαμβάνουν έναν δωρεάν όταν εγγραφείτε για τουλάχιστον ένα χρόνο υπηρεσίας. Από εκεί, θα πρέπει να διαμορφώσετε τους λογαριασμούς email και τα εισερχόμενά σας – συνήθως γίνεται μέσω του cPanel ή άλλου κορυφαίου πίνακα διαχείρισης ιστού.

Το τελευταίο βήμα είναι να ενημερώσετε τις εγγραφές DNS σας, ώστε οι διακομιστές του κόσμου να γνωρίζουν πού να δρομολογούν τα εισερχόμενα μηνύματά σας. Η διεπαφή κάθε κεντρικού υπολογιστή είναι ελαφρώς διαφορετική, αλλά σίγουρα θα έχουν ένα άρθρο γνωριμίας ή ένα σεμινάριο για να σας βοηθήσουν.

Τι είναι ο ασφαλέστερος πάροχος email?

Παρά τη διεισδυτικότητα και τη δημοτικότητα των επικοινωνιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην πραγματικότητα δεν είναι μια εξαιρετικά ασφαλής μέθοδος ανταλλαγής σημαντικών ή ευαίσθητων πληροφοριών. Τα μηνύματα πρέπει να περνούν από πολλά δίκτυα και διακομιστές για να φτάσουν στον παραλήπτη που θέλετε, και κάθε νέο σημείο εκθέτει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε επίθεση εάν δεν είναι σωστά ασφαλή.

Για την πλήρη προστασία ενός μηνύματος email, πρέπει να είναι κρυπτογραφημένο καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ο παραλήπτης πρέπει να χρησιμοποιήσει το ίδιο σύστημα κρυπτογράφησης, το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο να διαμορφωθεί και δύσκολο να διαχειριστεί. Αυτές οι εταιρείες υπερέχουν στο χειρισμό της προκλητικής τεχνολογίας παρουσιάζοντας απλοποιημένους πελάτες αλληλογραφίας και εφαρμογές για κινητά.

 • ProtonMail: Ευρέως θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους ασφαλείς παρόχους email στον κλάδο, οι διακομιστές ProtonMail στην Ελβετία προστατεύουν τα δεδομένα σας ενώ αλληλεπιδράτε με την εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη διεπαφή της πλατφόρμας. Οι χρήστες λαμβάνουν έναν δωρεάν λογαριασμό protonmail.com ή premium πακέτα έως 34 $ ανά μήνα για απεριόριστους χρήστες.
 • CounterMail: Χρησιμοποιώντας θεωρητικά άθραυστη κρυπτογράφηση OpenPGP, το CounterMail είναι ο πρώτος ασφαλής πάροχος email που προσφέρει διακομιστές χωρίς δίσκους (που εκκινούν από ένα CD-ROM) και προστατεύει από επιθέσεις man-in-the-middle. Μπορείτε να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή μιας εβδομάδας του CounterMail ή να ξοδέψετε μεταξύ 3 $ και 5 $ ανά μήνα για 4 GB αποθηκευτικού χώρου.
 • Τοτάνοτα: Για όσους αγαπούν το λογισμικό ανοιχτού κώδικα, η Tutanota είναι σε αποστολή να προστατεύσει το απόρρητο και να αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εκατομμύρια έχουν εγγραφεί στην κρυπτογράφηση Tutanota από άκρο σε άκρο που καλύπτει ολόκληρο το γραμματοκιβώτιο ενός χρήστη. Όσοι αναζητούν ασφάλεια βάσει κοινότητας μπορούν να εγγραφούν στο Tutanota δωρεάν στον τομέα τους ή να ξοδέψουν έως και 7 $ ανά μήνα για προσαρμοσμένους τομείς, επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και μια διεπαφή λευκής ετικέτας.

Γενικά, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι κρυπτογραφημένα εάν δεν χρησιμοποιείτε εξειδικευμένη πλατφόρμα, πράγμα που σημαίνει ότι οι εισβολείς που διεισδύουν σε δίκτυο ή διακομιστή μπορούν εύκολα να διαβάσουν το πλήρες κείμενο των μηνυμάτων ή να προβάλλουν συνημμένα. Ανεξάρτητα από το επίπεδο ασφάλειας που επιλέγετε να εφαρμόσετε στις διαδικτυακές σας επικοινωνίες, μπορείτε να ενισχύσετε την προστασία σας με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, ισχυρή διαχείριση κωδικών πρόσβασης και να παρακολουθείτε τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ψαρέματος και ύποπτα συνημμένα.

Ενισχύστε την επωνυμία σας με έναν προσαρμοσμένο τομέα και δωρεάν φιλοξενία email

Από τότε που η πανταχού παρούσα ειδοποίηση “Έχετε αλληλογραφία” που ανακοινώνει ένα νέο μήνυμα στα εισερχόμενά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χρησιμοποιείται για την έγκαιρη επικοινωνία μεταξύ φίλων, οικογένειας, συναδέλφων και πελατών. Παρά την αυξανόμενη δημοτικότητα των συνομιλιών μέσω συνομιλίας και βίντεο, το email εξακολουθεί να είναι από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Απεικόνιση μηνυμάτων που εισέρχονται σε γραμματοκιβώτιο

Το επιτυχημένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να ενισχύσει τα έσοδα και τη φήμη μιας εταιρείας, όλα για πολύ λίγες επενδύσεις.

Σύμφωνα με μια μελέτη από την εταιρεία έρευνας αγοράς τεχνολογίας Radicati Group, τα επιχειρησιακά email αντιπροσωπεύουν σχεδόν 140 δισεκατομμύρια μηνύματα που αποστέλλονται και λαμβάνονται καθημερινά, με άτομα που αλληλεπιδρούν μεμονωμένα με περίπου 120 email κατά μέσο όρο – και αυτοί οι αριθμοί αναμένεται να αυξηθούν μόνο.

Αντιστοίχιση από ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα αντικατοπτρίζει την επωνυμία της εταιρείας σας, κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών και δημιουργεί επαγγελματική νομιμότητα. Όταν τα εισερχόμενά σας είναι όλα έτοιμα και ακμάζουν, φροντίστε να εξερευνήσετε πλατφόρμες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε λίστες αλληλογραφίας και να δείτε ποιος ανοίγει και κάνει κλικ στα μηνύματά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map