Μια μικρή κριτική πορτοκαλί

«Από το 2003, το A Small Orange χτίζει μια εταιρική κουλτούρα "οικιακός" για να ενσωματώσει δύο στόχους: (1) λύσεις που δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν τους πελάτες να αναπτυχθούν στο διαδίκτυο και (2) ένα περιβάλλον στο χώρο εργασίας όπου οι εργαζόμενοι ευδοκιμούν και μένουν. Τρία μέλη της ομάδας μας καθοδήγησαν τόσο σε αυτό που προσελκύει τους πελάτες στη φιλοξενία A Small Orange όσο και σε αυτό που τους ώθησε να εργαστούν για αυτήν την παθιασμένη και δημιουργική εταιρεία. Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Zach Kwarta, ο Διευθυντής Τεχνολογίας Ryan Echter και ο Διευθυντής Επιχειρήσεων Datacenter Matt Harris μας παρουσίασαν σε λύσεις φιλοξενίας A Small Orange, επιτρέποντάς μας στη συνέχεια να πάρουμε τους διακομιστές για μια περιστροφή με τις δικές μας δοκιμές απόδοσης.


Contents

Μια Μικρή Πορτοκαλί Ομάδα Ορίζει το “Homegrown Hosting”

Το ASmallOrange.com λέει, "Οι άνθρωποι βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Αυτό περιλαμβάνει τους υπαλλήλους μας, τους πελάτες μας και τις κοινότητές μας. Είναι τόσο απλό." Όταν συνομιλήσαμε με μερικούς από τους ανθρώπους όλων των αστέρων στο A Small Orange, ενημερώσαμε για την έννοια του όρου "οικιακός," όπως χρησιμοποιείται συχνά σε όλο το μήνυμα μάρκετινγκ της εταιρείας φιλοξενίας. Ερμηνεύσαμε τον ορισμό τους για "φιλοξενία στο σπίτι" να έχουμε δύο εστιάσεις:

 1. Τεχνολογία QA’d για συγκεκριμένες ανάγκες πελατών
 2. Υποστήριξη ποιότητας για επίλυση προβλημάτων & ΚΡΑΤΗΜΑ χεριων

Με βάση το πάθος που δείχνει η ομάδα για τους πελάτες και τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν, "οικιακός" υποδεικνύει τη φροντίδα που πηγαίνει στη δημιουργία νέων λύσεων και στη φροντίδα των πελατών καθώς μαθαίνουν να τις χρησιμοποιούν.

Αναπαραγωγή ταχύτητας 15x: SSD, Caching, & Εσωτερική τεχνολογία

Η τεχνολογία πίσω από το A Small Orange δίνει έμφαση στην γρήγορη και ασφαλή απόδοση. Έχοντας υπόψη αυτήν την αποστολή, όλα τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας του A Small Orange είναι εξοπλισμένα με διακομιστές SSD για φόρτωση σελίδας 15 φορές πιο γρήγορα. "Είμαστε γνωστοί για την τεχνολογία μας," Ο Zach είπε, και ειδικά μετά την εξαγορά της εταιρείας από τον ισχυρό Endurance International Group (EIG), η ομάδα προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει όλο και περισσότερες επιδόσεις στις υπηρεσίες που δημιουργούν για τους πελάτες τους.

Στην κατασκευή τους "μοναδικός" Cloud Platform, για παράδειγμα, η ομάδα έχει δημιουργήσει πολλά μοναδικά πρότυπα που είναι ειδικά για διάφορα λειτουργικά συστήματα. Είναι φορτωμένες με τεχνολογίες προσωρινής αποθήκευσης και τροφοδοτούνται από SSD. Ορισμένες από τις υπηρεσίες cloud τους βασίζονται σε SAN, μερικές είναι σε τοπικό δίσκο, αλλά τα πρότυπά τους είναι όλα ενσωματωμένα με βάση αυτό που βλέπουν οι πελάτες τους να κάνουν και να χρειάζονται να φιλοξενήσουν την επιχείρησή τους. "Έχουμε ένα πρότυπο βελτιστοποιημένο για WordPress που χρησιμοποιεί πραγματικά το NGINX αντί του διακομιστή ιστού Apache για να παρέχει ταχύτερη φόρτωση περιεχομένου για τους επισκέπτες των πελατών," Ο Ματ μοιράστηκε μαζί μας, για παράδειγμα. "Έχουμε δημιουργήσει επίσης PHP-FPM και άλλες τεχνολογίες προσωρινής αποθήκευσης σε επίπεδο PHP." Χτίζοντας αυτά τα πρότυπα από το μηδέν στο σπίτι, το A Small Orange προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ενίσχυσε τις δυνατότητες απόδοσης στους χρήστες του.

Οι συμπαίκτες μας είπαν ότι το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της A Small Orange επικεντρώνεται γύρω από τον πελάτη και τις ανάγκες του – και αρχίζει να παίζει "Βιβλίο αντοχής" έχει διευρύνει μόνο τις δυνατότητές τους να εξυπηρετούν τον πελάτη. "Είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων," Ο Ryan είπε, αναφερόμενος στην εμπειρία τους με τον EIG. "Η αντοχή μας επέτρεψε να τρέξουμε έχοντας κατά νου τον τρόπο ανάπτυξης και το πνεύμα μας, οπότε καταφέραμε να κλιμακώσουμε πολύ γρηγορότερα και να αποκτήσουμε κάποιο πολύ δροσερό υλικό. Παίρνουμε τελικά το καλύτερο και των δύο κόσμων με αυτήν την επιχειρηματική ελευθερία, ενώ έχουμε επίσης την υποστήριξη μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο φιλοξενίας."

Καλλιέργεια για επιχειρήσεις: cPanel, Uptime, & Υποστήριξη ΗΠΑ

Το Small Orange επικεντρώνει το επιχειρηματικό μοντέλο του γύρω σας βοηθώντας να δημιουργήσετε το επιχειρηματικό σας μοντέλο στον Ιστό. Για αυτόν τον λόγο, δεν υπόσχονται απεριόριστους πόρους με κρυφές ατζέντες και χρεώσεις, προσφέρουν μια δωρεάν άδεια cPanel με όλα τα σχέδια φιλοξενίας και βεβαιώνουν ότι το εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό τους είναι στη διάθεσή σας για να βοηθήσει σε κάθε βήμα του τρόπου. "Παίρνετε αυτό που πληρώνετε και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι με αυτό," Ο Ζαχ είπε. "Είναι πραγματικά σε θέση να αξιοποιήσουν την τεχνολογία του διακομιστή."

Ο Matt μας είπε ότι στο τέλος της υποστήριξης, είναι μια προσωπική εμπειρία. "Η υποστήριξη ήταν πάντα μεγάλη υπόθεση στην ASO και πιστεύω ότι οι πελάτες το αναγνωρίζουν αυτό," αυτός είπε. "Προσφέρουμε έναν προσωπικό χαρακτήρα υποστήριξης. αντιμετωπίζουμε τους πελάτες όπως θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται." Όλη η υποστήριξή τους πραγματοποιείται εσωτερικά και είναι μια ομάδα που εδρεύει στις ΗΠΑ – είναι άμεσα διαθέσιμη και περισσότερο από ευχάριστη θέση να επιλύσει προβλήματα (ή χειροκίνητη, εάν χρειάζεται) 24/7/365.

Τελικές λέξεις: Η μακροζωία των εργαζομένων ωφελεί τον πελάτη

Ένα Small Orange υπήρξε από το 2003 και τα μέλη της ομάδας με τα οποία μιλήσαμε ήταν μαζί με την ομάδα για περίπου μια δεκαετία, συλλογικά. "Σίγουρα υπήρξε μεγάλη μακροζωία σε αυτήν την ομάδα," Ο Ματ είπε. "Νομίζω ότι πολλά έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους." Το πάθος για τους ανθρώπους με τους οποίους εργάζονται και εργάζονται (εσείς!) Υπερβαίνει την ευχαρίστηση της συνολικής εμπειρίας φιλοξενίας με το A Small Orange. Υλικό υψηλής τεχνολογίας, εσωτερικές βελτιώσεις απόδοσης και μια ομάδα που πραγματικά ενδιαφέρεται – που είναι αξιόπιστη φιλοξενία με την πιο αληθινή έννοια των λέξεων. “

 • Αποκτήστε 2 μήνες ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία με "Μικρό," "Μεσαίο," ή "Μεγάλο" σχέδια
 • Οι διακομιστές SSD με γρήγορη κραυγή προσφέρουν 15 φορές περισσότερες αποδόσεις σελίδων
 • Περιλαμβάνει τον έλεγχο cPanel, τον ιστότοπο Weebly και το απεριόριστο email
 • Η ομάδα υποστήριξης ειδικών είναι διαθέσιμη 24/7/365 μέσω email και ζωντανής συνομιλίας
 • 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Ξεκινήστε με ένα μικρό πορτοκαλί.

«Η φιλοξενία Small Orange περιλαμβάνει κοινόχρηστα σχέδια για την κάλυψη μιας σειράς αναγκών πελατών, το οποίο οδηγεί σε εύρος τιμών που οι φιλοξενούμενοι νέοι και παλιοί πρέπει να βρίσκουν άξιο προσοχής. Ακόμα κι αν "Μικροσκοπικός" το σχέδιο είναι ό, τι χρειάζεστε, θα επωφεληθείτε από τις γρήγορες κινήσεις στερεάς κατάστασης που προσφέρουν στον κοινόχρηστο διακομιστή σας μια επιπλέον δύναμη. Όσον αφορά τα βασικά, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε email και webmail, τον δημοφιλή πίνακα ελέγχου cPanel και μια ομάδα υποστήριξης πελατών που εδρεύει εδώ στις ΗΠΑ. "Οι ζωντανές συνομιλίες μας είναι εκεί για να βοηθήσουν," Ο Zach μας διαβεβαίωσε. "Έχουμε ειδικούς έτοιμους να ξεκινήσουν!"

Κοινόχρηστη φιλοξενία: «Φρέσκο ​​συμπιεσμένο» για ευτυχείς πελάτες

Λέει κάτι για την πραγματική αξία μιας εταιρείας όταν είναι τόσο σίγουροι για το ποσοστό ικανοποίησης των πελατών τους που είναι πρόθυμοι να προσφέρουν το προϊόν τους δωρεάν για 60 ημέρες ως δοκιμαστική περίοδο. Το Small Orange προσφέρει μια γλυκιά προσφορά εγγραφής για όσους επιλέγουν μία από αυτές "Μικρό," "Μεσαίο," ή "Μεγάλο" σχέδια φιλοξενίας για ένα έτος ή περισσότερο: δωρεάν φιλοξενία για δύο μήνες με δωρεάν όνομα τομέα .COM. Επιπλέον, οι χρήστες κοινόχρηστων διακομιστών έχουν πρόσβαση σε απεριόριστους λογαριασμούς email με προστασία SPAM, λίστες αλληλογραφίας και αυτόματους ανταποκριτές.

Το Small Orange αποδέχεται την πρόκληση να προσφέρει αδιάκοπα εξαιρετική υποστήριξη, δυνατότητες και τιμές, καθώς και μια εμπειρία χρήστη που αξίζει τη δέσμευση 12 μηνών. "Θέλουμε να είμαστε ο καλύτερος κοινόχρηστος οικοδεσπότης για όλους," Ο Ζαχ είπε. Κοιτώντας προς το 2016 και το μέλλον, μας είπε, "Πιθανότατα θα μας δείτε να επαναλαμβάνουμε και να κάνουμε την κοινόχρηστη πλατφόρμα μας ακόμη καλύτερη."

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με μια μικρή πορτοκαλί φιλοξενία cPanel

Ο Zach μας είπε ότι η εταιρεία "τρώει" το κόστος της αδειοδότησης cPanel, έτσι ώστε όποιος θέλει να ξεκινήσει με τη φιλοξενία μπορεί να αποφύγει αυτήν την πρόσθετη χρέωση. "Θέλουμε πραγματικά να κάνουμε το καλύτερο από τον πελάτη," Ο Ζαχ είπε. "Είναι αυτοί που μας κάνουν να συνεχίζουμε καθημερινά, οπότε δεν θέλουμε ποτέ να ξεχάσουμε αυτήν την αποστολή." Από το cPanel, οι πελάτες μπορούν να εγκαταστήσουν όλα τα είδη των δημοφιλών σεναρίων εφαρμογών ιστού, συμπεριλαμβανομένων των WordPress, Drupal και Magento – μερικές από τις πιο φιλικές προς τον χρήστη δρόμους για τη δημιουργία προσωπικών ή επαγγελματικών ιστότοπων.

Η ομάδα δημιουργεί ενσωματωμένα εργαλεία cPanel & Πρότυπα για μέγιστη απόδοση

Η ομάδα μας είπε για τεχνικές καινοτομίες που έχουν επινοήσει για να βελτιώσουν περαιτέρω τις φιλοξενίες τους. Έχουν εφαρμόσει μια ποικιλία τεχνολογιών προσωρινής αποθήκευσης και προσφέρουν MariaDB και MySQL για επιλογές αποθήκευσης και διαχείρισης αρχείων. Έχουν επίσης σχεδιάσει μια σειρά προτύπων που καλύπτουν συγκεκριμένα λειτουργικά συστήματα, τα οποία οι πελάτες μπορούν να αλλάζουν απρόσκοπτα ανάλογα με τις ανάγκες. Για παράδειγμα, δημιούργησαν ένα πρότυπο βελτιστοποιημένο στο WordPress χρησιμοποιώντας το NGINX (ένας διακομιστής ιστού για να βοηθήσει τον ιστότοπό σας να φορτώνει περιεχόμενο σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες). "Αυτά τα πρότυπα προσφέρουν μεγάλη ευελιξία, επειδή τα δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι," Ο Ράιαν είπε. "Πολλά από αυτά τα εργαλεία είναι ενσωματώσεις cPanel που έχουμε κάνει εσωτερικά για όποιον θέλει αυτές τις βελτιώσεις απόδοσης."

Έχουν δημιουργήσει μια εταιρική στοίβα υλικού / λογισμικού για να σας υποστηρίξουν

Το υλικό σε επίπεδο επιχειρήσεων διατίθεται στάνταρ. Ακόμη και σε κοινόχρηστα σχέδια διακομιστών, το A Small Orange χρησιμοποιεί επεξεργαστές Intel υψηλής ισχύος για να προσφέρει στους πελάτες κορυφαία απόδοση. "Είμαστε γνωστοί για την τεχνολογία μας," Ο Ζαχ είπε. "Έχουμε τεράστια υποδομή, οπότε πολλοί πελάτες μας έχουν έρθει σε εμάς για αυτό."

Τελικές λέξεις: Προσιτότητα & Ένα μικρό πορτοκαλί πηγαίνει χέρι-χέρι

Μια κοινόχρηστη τιμολόγηση φιλοξενίας Small Orange κυμαίνεται από λιγότερο από τρία έως 20 δολάρια το μήνα, γεγονός που επιτρέπει στους υποψήφιους πελάτες να επιλέξουν ένα σχέδιο βάσει των πόρων που χρειάζονται και του κόστους με το οποίο μπορούν να είναι άνετα. Αυτό που δεν μπορείτε πραγματικά να βάλετε μια τιμή, ωστόσο, είναι η επιπλέον σκέψη που η τεχνική ομάδα έβαλε στις εσωτερικές της καινοτομίες. Με αύξηση ταχύτητας SSD, πρόσβαση στο cPanel, απεριόριστες διευθύνσεις email και εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% – καθώς και προώθηση 2 μηνών για δωρεάν φιλοξενία – Ένας Μικρός Πορτοκαλής ξέρει πώς να παρασύρει ένα αρκετά ελκυστικό καρότο όσον αφορά το κοινό κόστος φιλοξενίας. “

 • ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία για 2 μήνες με "Μικρό," "Μεσαίο," ή "Μεγάλο" σχέδια
 • ΔΩΡΕΑΝ δημιουργός ιστότοπων Weebly, 100 πρότυπα και σχέδια φιλικά προς κινητά
 • Η αύξηση της ταχύτητας SSD καθιστά τον διακομιστή του ιστότοπού σας 15 φορές πιο αποδοτικό
 • Περιλαμβάνει cPanel, απεριόριστες διευθύνσεις email και 99,9% χρόνο λειτουργίας
 • Υποστήριξη ειδικών 24/7/365
 • Ξεκινήστε με ένα μικρό πορτοκαλί.

«Μια φιλοξενία Small Orange σε αποκλειστικούς διακομιστές περιλαμβάνει τα ακόλουθα: υλικό εταιρικού επιπέδου, ενημερώσεις και ενημερώσεις ασφαλείας που διαχειρίζονται ειδικοί και ακριβώς τους πόρους που χρειάζεστε για το αποκλειστικό περιβάλλον σας. Η ομάδα ASO θα προσαρμόσει τον διακομιστή σας στις προδιαγραφές σας, θα ρυθμίσει τη διαχείριση και θα παρακολουθεί την κύρια διεύθυνση IP σας (με παρακολούθηση ping επίσης). Παίρνετε τη δύναμη ενός αποκλειστικού σχεδίου με την ηρεμία ενός πλήρως διαχειριζόμενου κοινού σχεδίου.

Η κορυφαία τεχνολογία είναι ένα πρότυπο, όχι μια επιλογή

Οι μονάδες δίσκου στερεάς κατάστασης, η κατοχύρωση δίσκου RAID 1 και οι κορυφαίοι επεξεργαστές Intel διατίθενται τυπικά σε προγράμματα διακομιστή A Small Orange. "Έχουμε ένα υπέροχο σύνολο υλικού / λογισμικού," Ο Zach είπε – η στοίβα είναι ποιότητας σε επίπεδο επιχείρησης με παρακολούθηση 24/7/365 από μια εξειδικευμένη ομάδα. "Έχουμε τεράστια υποδομή, οπότε πολλοί πελάτες μας έχουν έρθει σε εμάς για αυτό."

Όλοι οι πελάτες της ASO έχουν πλήρη πρόσβαση root καθώς και cPanel / WHM έλεγχο για τη διαχείριση των διακομιστών τους. Από την πλευρά της διαχείρισης του συστήματος, ο Ryan και μια ομάδα 10 περίπου λειτουργούν την υποδομή και ανταποκρίνονται σε τυχόν ζητήματα που υπερβαίνουν τα μέσα παραδοσιακής υποστήριξης που ενδέχεται να προκύψουν.

Η μακροζωία υπαλλήλων δημιουργεί μια ομάδα με καλά λιπαρά μηχανήματα

Ο Ryan είναι μέλος της ομάδας φιλοξενίας της A Small Orange για περίπου πέντε χρόνια τώρα. Ο Zach προσχώρησε πρόσφατα στο A Small Orange και ο Matt ήταν εδώ για τέσσερα χρόνια. Όλοι συμφώνησαν ότι η εταιρεία κατέχει ένα ιστορικό μακροζωίας των εργαζομένων που μεταφράζεται τόσο σε ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον όσο και σε μια καλύτερη εμπειρία πελατών.

Όταν ρωτήθηκε τι τους κρατάει, απέδωσαν το ραβδί τους με την ASO στους επαγγελματίες τους. "Νομίζω ότι πολλά έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους – πραγματικά απολαμβάνω όλους με τους οποίους συνεργάζομαι," Ο Ματ είπε. "Έχουμε πολύ διασκέδαση μαζί," Ο Ράιαν αντήχησε. Η ομάδα λαμβάνει απεριόριστο χρόνο διακοπών, καθημερινά hangout βίντεο (για συζήτηση που σχετίζεται με την εργασία και για διασκέδαση) και την επιλογή να εργαστεί από το σπίτι ή να επιλέξει το πρόγραμμά τους. "Στο τέλος της ημέρας, είμαστε μια τεράστια ομάδα και μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια," Ο Zach κατέληξε. Αυτό το ηθικό των υπαλλήλων μεταφράζεται σε μια καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας για τον πελάτη. "Μας ενδιαφέρει πραγματικά ο πελάτης και θέλουμε να τους προσφέρουμε μια καλή εξυπηρέτηση," Ο Ματ είπε.

Τελικός λόγος για την εύρεση του αποκλειστικού διακομιστή για να ταιριάζει στις ανάγκες σας

Η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή με A Small Orange σημαίνει ευελιξία. Παίρνετε μια σειρά επιλογών για ρυθμίσεις μνήμης και αποθήκευσης δίσκου – από 4 έως 16 gigabytes και 128 gigabytes έως ένα terabyte, αντίστοιχα. Παίρνετε τη δύναμη ενός επεξεργαστή Intel Xeon core. Παίρνετε τον έλεγχο της πρόσβασης διαχειριστή cPanel, WHM και root. Με το A Small Orange, αποκτάτε τη δύναμη των ειδικών πόρων, υποστηριζόμενων από μια ομάδα που μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες ασφάλειας, εγκατάστασης και αντιμετώπισης προβλημάτων που συνοδεύουν αυτήν την ευθύνη του διακομιστή. "Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας βασίζεται στον πελάτη και σε ό, τι χρειάζονται," Ο Zach ολοκλήρωσε. “

 • ΔΩΡΕΑΝ άδεια cPanel / WHM, πρόσβαση ρίζας και 5 διευθύνσεις IP
 • Οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν βοήθεια με ενημερώσεις, ενημερώσεις κώδικα και συντήρηση
 • Ο κατοπτρισμός δίσκου RAID 1 διατίθεται στάνταρ για την αποφυγή απώλειας δεδομένων διακομιστή
 • 4-32 GB μνήμης και η επιλογή των διακομιστών μονής ή πολλαπλής CPU
 • Διατίθεται υποστήριξη που βασίζεται στις ΗΠΑ 24/7/365
 • Ξεκινήστε με ένα μικρό πορτοκαλί.

«KVM virtualization, Intel Xeon 6-core επεξεργαστές, αυτόματο failover και state-of-the-art δίκτυο διασφάλιση – ένα θόλωμα γραμμάτων και λέξεων buzz για τη φιλοξενία αρχάριων, αλλά για τον πιο έξυπνο αγοραστή VPS, αυτές οι λειτουργίες είναι ακριβώς αυτό που εσείς ψάχνω σε διακομιστή που βασίζεται σε σύννεφο. Η φιλοξενία Small Orange cloud περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες απόδοσης, οπότε μπορείτε να περιμένετε βοήθεια σε επίπεδο επιχειρήσεων και σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων για την ασφαλή και παρακολούθηση του. Οι Ryan, Matt και Zach μας παρουσίασαν στην υποδομή φιλοξενίας VPS τους, μιλώντας μέσω της τεχνολογίας και της ομάδας πίσω από αυτήν.

Ο έλεγχος απόδοσης αποκαλύπτει 100ms Χρόνους απόκρισης

Το Cloud Spectator πραγματοποίησε δοκιμές απόδοσης σε A Small Orange και άλλους παρόχους και ανέφερε 100% χρόνο λειτουργίας για τη φιλοξενία A Small Orange Linux τον Φεβρουάριο του 2016. Κατά τη σύγκριση των χρόνων απόκρισης που προέρχονταν από διάφορα κέντρα δεδομένων, τα αποτελέσματα για τον Φεβρουάριο του 2016 κυμάνθηκαν από 297 χιλιοστά του δευτερολέπτου για να απαντήσουν σε χαμηλός χρόνος φόρτωσης 100 χιλιοστών του δευτερολέπτου.

Αναφορά Cloud Spectator: Μια Μικρή Πορτοκαλί Linux Φιλοξενία Χρόνοι Απόκρισης
Φεβ 2016:Διάρκεια ζωής (Αυγ 2014 – Φεβ 2016):
Δυτική Βόρεια Αμερική:101 χιλιοστά του δευτερολέπτου473 χιλιοστά του δευτερολέπτου
Ανατολική Βόρεια Αμερική:136 χιλιοστά του δευτερολέπτου458 χιλιοστά του δευτερολέπτου
Μέση Βόρεια Αμερική:100 χιλιοστά του δευτερολέπτου454 χιλιοστά του δευτερολέπτου
Ευρώπη:297 χιλιοστά του δευτερολέπτου603 χιλιοστά του δευτερολέπτου

Η ASO υπόσχεται 99,9% χρόνο λειτουργίας, κάτι που δεν πέφτει στον χώρο φιλοξενίας. Ωστόσο, ήταν ένας από τους τρεις παρόχους με 100% χρόνο λειτουργίας τον Φεβρουάριο του 2016, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της επισκόπησης απόδοσης του Cloud Spectator.

Η ομάδα της ASO μιλά για την τεχνολογία που τροφοδοτεί τη δύναμη του προϊόντος Cloud

Συζητώντας τις προσφορές φιλοξενίας του A Small Orange, ο Zach μας είπε ότι το προϊόν cloud είναι ιδιαίτερα "μοναδικό." Αυτό έπληξε το ενδιαφέρον μας αμέσως. "Ο τρόπος που το έχουμε ρυθμίσει είναι πολύ καλός," εξήγησε ότι ολόκληρη η πλατφόρμα τροφοδοτείται με SSD με μονάδες στερεάς κατάστασης RAID και πολλές "δροσερές τεχνολογίες προσωρινής αποθήκευσης" στη θέση του (π.χ. PHP-FPM / FastCGI Process Manager και άλλα εργαλεία προσωρινής αποθήκευσης σε επίπεδο PHP).

NGINX & Caching Galore: Οι εσωτερικές καινοτομίες προσφέρουν περισσότερη απόδοση & Ευκαμψία

"Ένα από τα πράγματα που διαφοροποιούν πραγματικά την πλατφόρμα cloud μας και μας επιτρέπει πραγματικά να παρέχουμε υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών από άλλους παρόχους στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι ότι όλα τα πρότυπα μας για διαφορετικά λειτουργικά συστήματα είναι homegrown," Ο Ματ είπε. "Αυτό που εννοώ είναι ότι αντί να κατεβάζουμε ένα πρότυπο από τους προγραμματιστές του λογισμικού εικονικοποίησης, τα δημιουργούμε με βάση όσα μάθαμε για το τι κάνουν πραγματικά οι πελάτες μας στον πραγματικό κόσμο. τότε βελτιστοποιούμε τα πρότυπα γύρω από αυτήν την έρευνα."

Για παράδειγμα, η ομάδα του A Small Orange δημιούργησε ένα πρότυπο βελτιστοποιημένο στο WordPress χρησιμοποιώντας το NGINX για να παρέχει ταχύτερη φόρτωση περιεχομένου για τους επισκέπτες του ιστότοπου των πελατών. "Αυτά τα πρότυπα προσφέρουν μεγάλη ευελιξία, επειδή τα έχουμε δημιουργήσει εσωτερικά," Ο Ματ είπε. "Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ορισμένα μπόνους απόδοσης που δεν μπορείτε να βρείτε με οποιονδήποτε άλλο πάροχο." Οι πελάτες μπορούν να αλλάζουν απρόσκοπτα μεταξύ διαφόρων προτύπων καθώς οι ανάγκες φιλοξενίας τους κυμαίνονται.

Περισσότερα είναι καλύτερα: Έλεγχος με cPanel, Ταχύτητα με SSD, Προστασία δεδομένων με RAID 1

"Από την πλευρά του μάρκετινγκ, περιλαμβάνεται το cPanel," Ο Ζαχ είπε, "οπότε όποιος θέλει να ξεκινήσει με το VPS δεν αντιμετωπίζει αυτήν την πρόσθετη χρέωση." Ο Ryan πρόσθεσε ότι πολλά από τα εσωτερικά εργαλεία που συζητήσαμε είναι ενσωματωμένα στο cPanel, "οπότε αν κάποιος θέλει να λάβει αυτές τις βελτιώσεις απόδοσης, υπάρχουν ενσωματώσεις cPanel που έχουμε κάνει εσωτερικά και αποτελούν μέρος αυτών των στοιβών."

Εκτός από τη φιλοξενία cPanel, οι πελάτες του A Small Orange VPS επωφελούνται από την αύξηση της ταχύτητας SSD, με αποτέλεσμα γρήγορους χρόνους απόκρισης. Για να προστατεύσει τα πολύτιμα δεδομένα του ιστότοπού σας, το A Small Orange πραγματοποιεί καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων, με επιλογές για επαναφορά σε προηγούμενες εκδόσεις σε χρονικό διάστημα 7 ημερών. Προσφέρουν επίσης αντίγραφα ασφαλείας του R1Soft’s Bare-Metal Restore (BMR) για όλους τους διακομιστές τους, μαζί με κατοπτρισμό δίσκων RAID 1.

Τελικές λέξεις: Λάβετε πελάτες VPS "Μεγάλο ζήτημα" Υποστήριξη

Αναγνωρίζοντας ότι καμία λύση φιλοξενίας δεν μπορεί να είναι ενιαία για όλους, η ομάδα υποστήριξης φιλοξενίας της A Small Orange είναι εκεί για να βοηθήσει στην επίλυση των λεπτομερειών εγκατάστασης και ασφάλειας. Προσφέρουν δωρεάν βοήθεια μετανάστευσης, παρακολούθηση δικτύου 24/7 και α "ευπαρουσίαστος" υποστηρίξτε την εμπειρία, για να χρησιμοποιήσετε τα λόγια του Ματ. "Αντιμετωπίζουμε τον πελάτη όπως θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται," αυτός είπε. Έχουν περίπου 100 περίπου υπαλλήλους υποστήριξης και ο Zach μας είπε ότι αυτοί οι άνθρωποι συνθέτουν το "όγκος" του προσωπικού της ASO. "Η υποστήριξη ήταν πάντα μεγάλη υπόθεση στην ASO και νομίζω ότι το αναγνωρίζουν οι πελάτες," Ο Ματ είπε. "Πραγματικά λάμπει σε όλα τα κανάλια υποστήριξής μας."

Συνοψίζοντας: Το VPS απαιτεί ευελιξία και ότι η ισχύς απαιτεί ανάγκη για αδιάκοπα αξιόπιστη υποστήριξη. ότι η υποστήριξη πρέπει να μεταφραστεί από την πύλη συνομιλίας στο δίκτυο διακομιστών – διακομιστών που πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Η φιλοξενία cloud του Small Orange για Linux αποδίδει γρήγορους χρόνους απόκρισης, η ομάδα προσφέρει υποστήριξη στην οποία μπορείτε να βασιστείτε και η εταιρεία υπόσχεται 99,9% χρόνο λειτουργίας για τον ιστότοπό σας. Αυτή είναι μια εικονική συμφωνία για την οποία κυριολεκτικά αισθάνεστε καλά. “

 • Κλιμάκωση στο Cloud ΔΩΡΕΑΝ για τους πρώτους 2 μήνες με ετήσια προγράμματα
 • Η αυτόματη ανακατεύθυνση καθιστά το υλικό σας λιγότερο ευαίσθητο σε αστοχία
 • 24/7 παρακολούθηση και SSD caching για εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας
 • Υλικό πρώτης κατηγορίας, ΔΩΡΕΑΝ βοήθεια μετεγκατάστασης και εικονικοποίηση KVM
 • Διατίθεται υποστήριξη που βασίζεται στις ΗΠΑ 24/7/365 και περιλαμβάνεται η πρόσβαση cPanel / WHM
 • Ξεκινήστε με ένα μικρό πορτοκαλί.

«Η φιλοξενία WordPress είναι μια δημοφιλής λεωφόρος για ιδιώτες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και bloggers για να ξεκινήσουν μια νέα ιστοσελίδα γρήγορα και εύκολα. Ορισμένες από τις προσφορές ASmallOrange.com ωφελούν τους αναζητούντες φιλοξενία WordPress, ξεκινώντας με τη συμφωνία εγγραφής τους για ετήσια προγράμματα (δύο μήνες δωρεάν φιλοξενίας). Με τον εξαιρετικά δημοφιλή πίνακα ελέγχου cPanel, οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν και να εγκαταστήσουν εύκολα το WordPress, μαζί με εκατοντάδες άλλες εφαρμογές ιστού, μέσω του αυτόματου προγράμματος εγκατάστασης Softaculous. Μόλις ξεκινήσετε να λειτουργεί, ο ιστότοπός σας θα εκτελεί έως και 15 φορές γρηγορότερα, χάρη στους διακομιστές που λειτουργούν με SSD της A Small Orange.

Ενσωματωμένα πρότυπα βελτιστοποιημένα για WordPress

Η ομάδα μας είπε για μερικές εντυπωσιακές βελτιώσεις απόδοσης που έχουν κατασκευαστεί στο σπίτι. Προσφέρουν μια ποικιλία προτύπων ειδικά για το σύστημα, με ένα φορτίο caching και τεχνολογίες ενίσχυσης ταχύτητας SSD. Ο Ryan εξήγησε ειδικότερα έναν τύπο προτύπου: "Έχουμε ένα πρότυπο βελτιστοποιημένο για WordPress που χρησιμοποιεί πραγματικά το NGINX αντί του διακομιστή ιστού Apache για να παρέχει ταχύτερη φόρτωση περιεχομένου για τους επισκέπτες των πελατών."

Καθορίζουν τι είδους πρότυπα και εσωτερικές καινοτομίες θα δουλέψουν στη συνέχεια με βάση αυτό που παρατηρούν οι πελάτες τους να κάνουν, να χρησιμοποιούν ή να χρειάζονται. "Δημιουργούμε αυτά τα πρότυπα βάσει των όσων μάθαμε για το τι κάνουν πραγματικά οι πελάτες μας στον πραγματικό κόσμο," Ο Ράιαν είπε. "Δημιουργώντας αυτά τα πρότυπα εσωτερικά, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ορισμένα μπόνους απόδοσης που δεν μπορείτε να βρείτε με οποιονδήποτε άλλο πάροχο."

Υποστήριξη από τους ειδικούς με 99,9% Uptime Promise

Το WordPress είναι πολύ δημοφιλές και καλά υποστηριζόμενο στην κοινότητα φιλοξενίας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας χωρίς πρόβλημα. Το Small Orange προσφέρει τη βοήθεια του φιλικού προσωπικού υποστήριξης 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 52 εβδομάδες το χρόνο. Βρίσκονται στις ΗΠΑ και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα ασφαλείας τους παρακολουθεί επίσης τον ιστότοπο και τον διακομιστή σας. Διεξάγουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων, με επιλογές επαναφοράς 7 ημερών και υπόσχονται εγγύηση 99,9% χρόνου λειτουργίας. Τα δεδομένα σας προστατεύονται επίσης καλύτερα με αντίγραφα ασφαλείας Bare Metal Restore (BMR).

Το WordPress με ένα μικρό πορτοκαλί σε αναθεώρηση

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από την εγκατάσταση με ένα κλικ, την ενίσχυση ταχύτητας SSD και μια ομάδα υποστήριξης με έδρα τις ΗΠΑ για να ξεκινήσετε με την πολύ δημοφιλή πλατφόρμα blogging, WordPress; Το Small Orange καθιστά εύκολη, προσιτή και ευχάριστη την εκτόξευση ενός ιστότοπου WP για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. "Ο πελάτης ήταν πάντα ένα πολύ σημαντικό μέρος της επιχείρησής μας," Ο Ζαχ είπε. "Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας βασίζεται στον πελάτη και σε ό, τι χρειάζονται." Το Small Orange εστιάζει στην επιχείρησή σας βοηθώντας σας να χτίσετε την επιχείρησή σας. “

 • Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ 2 μήνες με "Μικρό," "Μεσαίο," ή "Μεγάλο" πρόγραμμα εγγραφής
 • Εγκαταστήστε το WordPress με ένα κλικ μέσω του αυτόματου προγράμματος εγκατάστασης Softaculous
 • Περιλαμβάνει cPanel, υποστήριξη που βασίζεται στις ΗΠΑ και 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Πρόσβαση σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, POP3, IMAP, φιλτράρισμα SPAM και αυτόματες αποκρίσεις
 • Μέχρι απεριόριστους τομείς και email
 • Ξεκινήστε με ένα μικρό πορτοκαλί.

«Ένα μικρό πορτοκαλί βασίζεται στις εύχρηστες και ευέλικτες προσφορές φιλοξενίας τους, με το Weebly να παρέχει το "Επαγγελματίας" και "Επιχείρηση" σχέδια δημιουργίας ιστότοπων. Λάβετε υπόψη ότι όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας συνοδεύονται από ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Weebly, αλλά αυτές οι συγκεκριμένες υπηρεσίες σας προσφέρουν την ίδια ευκολία χρήσης, χωρίς την επωνυμία ASO. Αυτά τα πρόσθετα σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση σε λίγα μόνο λεπτά και είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί για πελάτες με ηλεκτρονικό εμπόριο ή για εκείνους που δεν έχουν εμπειρία προγραμματισμού (και δεν ενδιαφέρονται να γίνουν προγραμματιστές μια μέρα στην άλλη). Και τα δύο σχέδια περιλαμβάνουν λειτουργίες φιλοξενίας A Small Orange, όπως πρόσβαση στο cPanel και απεριόριστες διευθύνσεις email, καθώς και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7/365.

Προωθήστε την προσωπική σας επωνυμία με το Weebly Drag-and-Drop

Προσαρμόστε μια όμορφη ιδιοκτησία ιστού που μπορεί να υπερηφανεύεται για την επωνυμία σας με την απλότητα του εργαλείου δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης του Weebly. Με οποιοδήποτε από τα σχέδια δημιουργίας ιστού του A Small Orange, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό σελίδων, ένα προσαρμοσμένο υποσέλιδο για να τα συνδέσετε όλα και μια παρουσίαση για να τραβήξετε τα μάτια των επισκεπτών κατά την πρώτη προσγείωση. Σελίδες προστασίας κωδικού πρόσβασης, προσθέστε ήχο ή βίντεο και φιλοξενήστε το αριστούργημά σας σε ένα εξατομικευμένο όνομα τομέα. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το σχέδιό σας, πατήστε "Δημοσιεύω" και αρχίστε να προωθείτε την επωνυμία σας ή να επωφεληθείτε από τα προϊόντα σας.

Κόλπα SMB: Καλάθια αγορών, κωδικοί προσφοράς, & Αριθμομηχανές

Εάν δημιουργείτε μια διαδικτυακή αγορά, το A Small Orange προσφέρει όλες τις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου που χρειάζεστε για να εμφανίσετε και να πουλήσετε τα προϊόντα σας στον Ιστό με ευκολία. Δυνατότητα έως και 25 προϊόντων με το "Επαγγελματίας" σχέδιο ή εμφάνιση όσων μπορείτε να βρείτε με τη χρήση του "Επιχείρηση" σχέδιο. Άλλα προνόμια για την επιλογή του ελαφρώς πιο ακριβού "Επιχείρηση" Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα καλάθι αγορών που είναι ενσωματωμένο στον τομέα σας (αντί να το τοποθετείτε σε έναν υποτομέα Weebly.com), χωρίς χρεώσεις συναλλαγής και πρόσθετα εργαλεία για τον υπολογισμό των αποστολών, των φόρων και των κωδικών κουπονιών. Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας και τις προσδοκίες πωλήσεων, μπορείτε να καθορίσετε ποιο σχέδιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του αποθέματός σας.

Η κατώτατη γραμμή: Το Web Building με ASO είναι εύκολο

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που θέλουμε να τονίσουμε εδώ, είναι ότι η ομάδα A Small Orange είναι άμεσα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις φιλοξενίας ή δημιουργίας ιστότοπων. "Προσφέρουμε έναν προσωπικό τύπο υποστήριξης," Ο Ματ είπε. "Μας ενδιαφέρει πραγματικά ο πελάτης και θέλουμε να τους προσφέρουμε μια καλή εξυπηρέτηση." Με βάση τη συνομιλία μας με την ομάδα ASO, πιστεύουμε ότι η στάση τους είναι: η επιτυχία της επιχείρησής σας είναι δική τους. “

 • ΔΩΡΕΑΝ δημιουργός ιστοσελίδων Weebly και 99,9% χρόνος λειτουργίας για τον νέο σας ιστότοπο
 • Επιλέξτε από 100s προτύπων και φιλικών προς κινητά σχέδια
 • Δημιουργήστε φόρμες, σχεδιάστε παρουσιάσεις και εμφανίστε έως και απεριόριστα προϊόντα
 • Περιλαμβάνει cPanel, απεριόριστες διευθύνσεις email και απεριόριστες σελίδες
 • Χωρίς επωνυμία ASO και μπορείτε να προσθέσετε ένα καλάθι αγορών στον τομέα σας
 • Ξεκινήστε με ένα μικρό πορτοκαλί.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me