Μια φωτεινή επιλογή: Οι διαχειριζόμενες λύσεις WordPress της Sunny HQ επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να επικεντρώνονται στις αποστολές τους παρά στις περιπλοκές της συντήρησης ιστότοπων

TL; Δρ: Το Sunny HQ έχει ως αποστολή να κάνει τη συντήρηση ιστότοπων WordPress χωρίς άγχος με ολοκληρωμένη διαχείριση, υποστήριξη από ειδικούς και ασφαλή φιλοξενία που έχει διαμορφωθεί για μεμονωμένες επιχειρήσεις. Το Smart Managed WordPress Hosting της εταιρείας εξοικονομεί χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους στους πελάτες, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στις βασικές επιχειρηματικές τους αποστολές. Όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, ο απώτερος στόχος της Sunny HQ είναι να βοηθήσει τους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους ιστότοπούς τους απολαμβάνοντας μια εμπειρία χωρίς προβλήματα.


Το WordPress, το οποίο τροφοδοτεί σχεδόν το 35% των σημερινών ιστότοπων μέσω τεχνολογίας ανοιχτού κώδικα, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες στον κόσμο για τη δημιουργία, την προσαρμογή και τη διατήρηση μιας διαδικτυακής παρουσίας. Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο αγαπούν το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για το χαμηλό κόστος, την ευκολία χρήσης, την ευελιξία και την εκτεταμένη διαθεσιμότητα προσθηκών, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων.

Λογότυπο Sunny HQ

Βεβαιωθείτε ότι η πρόβλεψή σας στο διαδίκτυο είναι φωτεινή με το Sunny HQ.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμπύλη μάθησης. Στην πραγματικότητα, όσον αφορά τη φιλοξενία, το σχεδιασμό, την ασφάλεια και τη βελτιστοποίηση ενός ιστότοπου WordPress, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων βρίσκονται εντελώς στο σκοτάδι.

«Υπάρχει αυτή η μεγάλη παρεξήγηση στην αγορά όπου οι πελάτες σκέφτονται αν φιλοξενούν έναν ιστότοπο WordPress με μια μεγάλη εταιρεία, όπως το GoDaddy, αποκτούν μια εμπειρία από άκρο σε άκρο όπου τα πάντα φροντίζονται – αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια », δήλωσε ο Ντίλαν Μποστ, ιδρυτής της Sunny HQ. “Αυτό δεν είναι εναντίον του GoDaddy, αλλά απεικονίζει τη γενική αντίληψη του κοινού.”

Ως μια εταιρεία χωρίς αποκλεισμούς φιλοξενίας, η Sunny HQ είναι σε αποστολή να δείξει σε αυτούς τους πελάτες το φως. Μέσω των λύσεων WordPress που διαχειρίζεται το turnkey, η εταιρεία χειρίζεται τα πάντα, από τη φιλοξενία και τη συντήρηση έως την ασφάλεια, το σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση.

Η ετικέτα του Sunny HQ είναι “Όπου οι ιστότοποι WP λάμπουν” – και αυτό δεν είναι υποτιμητικό. Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι, τελικά, να βοηθήσει τους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους ιστότοπούς τους σε ένα περιβάλλον χωρίς ανησυχίες. Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους, ώστε να μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο για αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό – τις βασικές επιχειρηματικές τους αποστολές. (Και ίσως ακόμη και διακοπές τώρα και μετά!)

Υποστήριξη και συντήρηση Turnkey για το πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο

Το Sunny HQ, που εδρεύει στο Raleigh της Βόρειας Καρολίνας, ιδρύθηκε από τον Dylan και τον συνιδρυτή John Henson τον Αύγουστο του 2016 μετά από περισσότερο από μια δεκαετία εμπειρίας φιλοξενίας εκατοντάδων ιστότοπων για πελάτες ενός γραφείου μάρκετινγκ.

Ενώ η φιλοξενία και η ανάπτυξη ιστοσελίδων έγινε σταδιακά ευκολότερη και λιγότερο δαπανηρή με την πάροδο των ετών, ο Dylan είπε ότι η περίπλοκη φύση της δημιουργίας και υποστήριξης ενός ιστότοπου παρέμεινε αμετάβλητη.

“Στο τέλος της ημέρας, εκτός αν εκτελείτε μια επιχείρηση ιστού, δεν έχει νόημα να διαχειρίζεστε όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με τη συντήρηση ενός ιστότοπου”, είπε. “Είναι σαν να θέλεις να τρέξεις το δικό σου τηλεφωνικό σύστημα όταν δεν πουλάς τηλέφωνα – δεν χρειάζεται να μάθεις τα πάντα για αυτά, απλά τα χρησιμοποιείς.”

Έξυπνες υπηρεσίες WordPress

Η Sunny HQ στοχεύει να βοηθήσει τις εταιρείες να αξιοποιήσουν τα διαδικτυακά τους περιουσιακά στοιχεία στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Ο Dylan μας είπε ότι τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress του Sunny HQ, τα οποία οργανώνονται απαίσια από το SPF, είναι σχεδόν όλα όσα μπορείτε να πάρετε. Το σχέδιο SPF 25 παρέχει βασικές ενημερώσεις WordPress, θέματα, προσθήκες, ασφάλεια, υποστήριξη και φιλοξενία εταιρικού επιπέδου. Για αυξημένη κάλυψη, τα σχέδια SPF 50 και SPF 75 περιλαμβάνουν επίσης μία ώρα διαβούλευσης ή δύο ώρες σχεδιασμού και υποστήριξης περιεχομένου, αντίστοιχα. Με το πρόγραμμα SPF 90, οι πελάτες μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερη υποστήριξη – αξίας έως και τεσσάρων ωρών.

Για απόλυτη προστασία – το οξείδιο του ψευδαργύρου των διαχειριζόμενων υπηρεσιών – το σχέδιο SPF Infinity της Sunny HQ προσφέρει ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα που απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις με ειδικές ανάγκες όσον αφορά την επεκτασιμότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

“Από την αρχή, βγήκαμε από την πύλη και είπαμε ότι η φιλοξενία μας ήταν all-inclusive – δεν με νοιάζει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο ιστότοπος – αν τρέχει στο WordPress, θα προσπαθούσαμε να το συνεχίσουμε”, δήλωσε ο Dylan. “Και αυτό ισχύει ακόμα σήμερα.”

Εξοικονόμηση χρόνου, χρημάτων και τεχνικών πονοκεφάλων στους πελάτες

Η Dylan είπε ότι η υπηρεσία λευκού γαντιού της Sunny HQ ξεκινά αμέσως μόλις η εταιρεία συνάψει συμφωνία με έναν νέο πελάτη. «Από την πρώτη μέρα, μεταναστεύουμε τον ιστότοπο και μεταφέρουμε το DNS στον λογαριασμό μας Cloudflare για να προσφέρουμε καλύτερη ασφάλεια και ταχύτητα», είπε. “Στη συνέχεια, διαχειριζόμαστε τις θεματικές ενημερώσεις, τις βασικές ενημερώσεις του WordPress, την ασφάλεια και τα αντίγραφα ασφαλείας σε καθημερινή βάση.”

Η ομάδα του Sunny HQ έχει περάσει χρόνια γυαλίζοντας την πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress ειδικά για να βοηθήσει τους πελάτες να αποφύγουν τις ταλαιπωρίες που ενυπάρχουν στη διαχείριση ενός ιστότοπου που είναι γρήγορος, επεκτάσιμος και ασφαλής. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία μπορεί να διασφαλίσει ότι η εμπειρία του πελάτη εστιάζεται αποκλειστικά στην εισαγωγή και επεξεργασία περιεχομένου.

Ακόμα και τότε, οι πελάτες έχουν κάπου να στρίψουν. “Δεν δημιουργούμε περιεχόμενο, αλλά είμαστε ειδικοί του WordPress, οπότε αν ξεχάσουν πώς να προσθέσουν κάτι, να αλλάξουν μια ημερομηνία ή να λήξουν μια ανάρτηση, έχουν ένα αξιόπιστο μέρος για να καλέσουν.”

Sunny HQ λογότυπο σε μια αιώρα

Το πάρτε εύκολο: Η εταιρεία στοχεύει να διατηρήσει υψηλή ποιότητα και χαμηλή πίεση για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Η Sunny HQ αναθέτει σε κάθε πελάτη έναν ειδικό ειδικό λογαριασμού για να διασφαλίσει ότι ο υπάλληλος έχει λεπτομερείς γνώσεις για τον ιστότοπο, εξοικονομώντας χρόνο στους πελάτες και απογοήτευση να εξηγούν τις ίδιες βασικές έννοιες κάθε φορά που παίρνουν το τηλέφωνο. Αυτός ο ειδικός διαχειρίζεται επίσης τον ιστότοπο σε καθημερινή βάση.

“Οι εκπρόσωποί μας όχι μόνο απαντούν στο τηλέφωνο και σας βοηθούν να επιλύσετε προβλήματα, αλλά διατηρούν τον ιστότοπό σας, ελέγχουν τα αναλυτικά στοιχεία SEO και ελέγχουν ακόμη και τις πωλήσεις στο λογαριασμό σας στο WooCommerce για να δουν αν έχουν ιδέες να σας βοηθήσουν”, δήλωσε ο Dylan. «Είναι να βοηθήσουμε τον πελάτη να αξιοποιήσει στο έπακρο τους ιστότοπούς του, αντί να τους κάνει να κάθονται εκεί».

Μόλις οι πελάτες βιώσουν το επίπεδο υποστήριξης που παρέχει η Sunny HQ, ο Dylan είπε ότι καταλαβαίνουν ότι η σχετική τιμή είναι αρκετά προσιτή – και πολύτιμη. Σε τελική ανάλυση, ακόμη και αν ένας πελάτης δεν πουλά προϊόντα ή υπηρεσίες στο διαδίκτυο, ένας ιστότοπος αποτελεί άμεσο προβληματισμό της επιχείρησης.

Ένας μακροπρόθεσμος συνεργάτης για τα πάντα κάτω από τον ήλιο

Κοιτώντας μπροστά, ο Dylan μας είπε ότι επικεντρώνεται περισσότερο στους μακροπρόθεσμους στόχους παρά στο να κερδίζει γρήγορα και φθηνά βραχυπρόθεσμα κέρδη. Ως το πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο, το WordPress δεν πηγαίνει πουθενά, αφήνοντας πολύ χώρο για την εταιρεία να σχεδιάσει ένα λαμπρό μέλλον.

Το όραμά του για το Sunny HQ περιλαμβάνει τη λήψη της υπάρχουσας προσέγγισης end-to-end της εταιρείας στο επόμενο επίπεδο με μηνιαία προγράμματα εξυπηρέτησης υψηλής αφής που καλύπτουν ολόκληρο το πακέτο ιστότοπου.

«Νομίζω ότι οι ιστότοποι θα συνεχίσουν να μετακινούνται σε μια δομή ενιαίου κόστους, όπου αντί για μια μεγάλη δαπάνη κεφαλαίου ύψους 20.000 $, είναι πολύ καλύτερο να πληρώσετε σε κάποιον 400 $ ή 500 $ το μήνα για να έχει τη δομή για να καλύψει τις ανάγκες σας μια συνεχή βάση χωρίς κρυφά κόστη », είπε. “Από επιχειρηματική άποψη, είναι πολύ πιο εύκολο να προγραμματιστείς.”

Η Sunny HQ συνεργάζεται επί του παρόντος με ένα τοπικό πανεπιστήμιο που δημιούργησε έναν ιστότοπο 150.000 $ που απαιτεί σημαντική εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Δεδομένου ότι η εταιρεία διαχειρίζεται όλα όσα σχετίζονται με τον ιστότοπο – και όχι μόνο ένα στοιχείο – είναι σε θέση να κάνει τα πράγματα πιο αποτελεσματικά, κάτι που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα στο πανεπιστήμιο.

«Αν είμαστε σε μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους, δεν χρειάζεται να βγάζουμε όλα τα χρήματά μας σήμερα», είπε. «Θέλουμε η σχέση να είναι μια μακροπρόθεσμη νίκη, οικονομικά και αλλιώς, και για τους δύο μας».

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me