Ένα εργαλείο που πρέπει να έχετε για χρήστες πολύγλωσσων Windows: Το LangOver σάς επιτρέπει να εργάζεστε στη γλώσσα και το σύνολο χαρακτήρων της επιλογής σας

TL; Δρ: Εάν μιλάτε περισσότερες από μία γλώσσες, θα θελήσετε να πάρετε αμέσως τα χέρια σας στο LangOver. Το δωρεάν λογισμικό διευκολύνει την ψηφιακή σας ζωή, επιτρέποντάς σας να κάνετε εναλλαγή μεταξύ γλωσσών, αλλαγής περιπτώσεων, αντίστροφων λέξεων, εκτέλεσης αναζητήσεων και μετάφρασης κειμένου με λίγα μόνο κλικ. Μέσω ενός δωρεάν SDK, είναι πιο εύκολο από ποτέ να ενσωματώσετε τις λειτουργίες τρίτου μέρους του LangOver σε ιστότοπους και εφαρμογές – και για αυτό το εργαλείο διαχείρισης γλωσσών έχει κερδίσει την έγκριση της επιλογής μας για προγραμματιστές.


Μπορεί να μην είναι εμφανές ανάλογα με τον πολιτιστικό σας φακό, αλλά τα μονογλωσσικά άτομα είναι μια μειονότητα παγκοσμίως. Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού μιλά μόνο μία γλώσσα, ενώ το επιβλητικό 60% του πληθυσμού μιλά δύο ή περισσότερες. Αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει πολυγλωττίνες, τις υψηλότερες επιδόσεις στην κλίμακα γλωσσικής επάρκειας, οι οποίοι μιλούν άπταιστα τουλάχιστον πέντε γλώσσες και αποτελούν λιγότερο από το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των ατόμων που μιλούν περισσότερες από μία γλώσσες – για να μην αναφέρουμε την αξία τους στο χώρο εργασίας – θα νομίζατε ότι θα υπήρχε μια ευρεία επιλογή εργαλείων διαθέσιμων για πολύγλωσσους χρήστες των Windows. Σε κάποιο βαθμό, υπάρχουν: Στα Windows, μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα διεπαφής του υπολογιστή σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορα σύνολα χαρακτήρων. Αλλά τα απογοητευτικά προβλήματα είναι κοινά. Για παράδειγμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ALT + SHIFT για εναλλαγή μεταξύ των γλωσσών και αν ξεχάσετε, θα καταλήξετε με χαλάσεις χρόνου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το LangOver είναι η επιλογή μας για χρήστες πολύγλωσσων Windows που θέλουν να εναλλάσσονται γρήγορα μεταξύ γλωσσών και να πραγματοποιούν σχετικές εργασίες – όπως αλλαγή περιπτώσεων, αντιστροφή λέξεων, εκτέλεση αναζητήσεων και μετάφραση κειμένου. Η δωρεάν εφαρμογή είναι ανεκτίμητη για όσους μιλούν μια γλώσσα στην εργασία και μια άλλη με την οικογένεια ή τους φίλους, καθώς και για εκείνους που διαμένουν σε πολύγλωσσες κοινωνίες. Το LangOver είναι επίσης χρήσιμο για μεταφραστές και όσους επιθυμούν να μάθουν μια νέα γλώσσα.

Προς το παρόν προσφέρεται ως δωρεάν λογισμικό, μέσω περιορισμένης διαδικτυακής υπηρεσίας και μέσω SDK που απευθύνεται σε προγραμματιστές, ο στόχος της LangOver είναι να παρέχει λύσεις κατάλληλες για μια σειρά χρηστών που καλύπτουν τον κόσμο. Με περισσότερες από 23.000 επισημάνσεις “μου αρέσει” στο Facebook, η εταιρεία ξεκινά αναμφίβολα για μια ισχυρή αρχή.

Διατίθεται ως δωρεάν λογισμικό ή σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία

Το LangOver διατίθεται με άδεια χρήσης δωρεάν λογισμικού, που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το λογισμικό χωρίς κόστος και να διανείμετε δωρεάν αντίγραφα αυτού, αρκεί να συμπεριλάβετε μια ειδοποίηση περί πνευματικών δικαιωμάτων και αποποίηση εγγύησης. Οι προγραμματιστές μπορούν να προσφέρουν προγράμματα ως δωρεάν λογισμικό για την προώθηση της επωνυμίας τους, την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό τους ή την παροχή μη κερδοσκοπικής υπηρεσίας. Ο χρήστης στη συνέχεια ωφελείται μέσω της δυνατότητας λήψης και χρήσης του λογισμικού για απεριόριστο χρόνο.

Σε αντίθεση με το λογισμικό ανοιχτού κώδικα, οι προμηθευτές δωρεάν λογισμικού δεν αποκαλύπτουν τον υποκείμενο πηγαίο κώδικα, επομένως δεν μπορείτε να τροποποιήσετε το πρόγραμμα. Ωστόσο, το δωρεάν λογισμικό ενδέχεται να ενέχει μικρότερο κίνδυνο ασφαλείας σε σύγκριση με το λογισμικό ανοιχτού κώδικα, καθώς οι χάκερ συχνά εξετάζουν τον ανοιχτό διαθέσιμο πηγαίο κώδικα για να εκμεταλλευτούν τρύπες ασφαλείας.

Κινούμενα σχέδια LangOver

Με το LangOver, η μετατροπή μεταξύ γλωσσών και αλφαβήτων είναι ένα μόνο κλικ.

Οι χρήστες που επιθυμούν να υποστηρίξουν το δωρεάν εργαλείο και να ενθαρρύνουν την περαιτέρω ανάπτυξη μπορούν να κάνουν μια δωρεά μέσω του PayPal, να συμμετάσχουν στην ομάδα Facebook της εταιρείας ή να προσθέσουν έναν σύνδεσμο στον ιστότοπό τους στον ιστότοπο LangOver. Υπάρχει ακόμη και η επιλογή να αγοράσετε μια επιλογή αντικειμένων με επωνυμία LangOver στο CafePress, που κυμαίνονται από γεμισμένα ζώα έως τσάντες και κούπες. Φυσικά, το καλό παλιομοδίτικο μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα κάνει θαύματα και γι ‘αυτό η εταιρεία συνιστά να διαδώσετε τη λέξη εάν σας αρέσει το λογισμικό.

Εκτός από το δωρεάν λογισμικό, το LangOver διατίθεται ως ηλεκτρονική υπηρεσία μέσω του LangOver Online. Το απλό εργαλείο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ της καθορισμένης γλώσσας και του αλφαβήτου του υπολογιστή τους και αμέτρητων εναλλακτικών λύσεων, καθώς και αντίστροφων λέξεων και προτάσεων και αλλαγής περιπτώσεων.

Κάντε τη ζωή σας ευκολότερη με αυτές τις 5 συντομεύσεις

Δεν υπάρχει τίποτα σαν μια απλή συντόμευση πληκτρολογίου για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της απόδοσης. Ορισμένοι ακόμη εκτιμούν ότι η χρήση των πιο βασικών συντομεύσεων θα μπορούσε να σώσει εκείνους με πλήρους απασχόλησης προσανατολισμένους στον υπολογιστή θέσεις εργασίας έως και οκτώ πλήρεις εργάσιμες ημέρες το χρόνο.

Η έξυπνη χρήση της συντόμευσης πληκτρολογίου είναι ένας τρόπος με τον οποίο λάμπει το LangOver. Ακολουθούν πέντε συντομεύσεις που κάθε χρήστης LangOver πρέπει να δεσμεύει στη μνήμη για να παρακολουθεί γρήγορα την εμπειρία του χρήστη.

1. Εναλλαγή μεταξύ γλωσσών

Εκείνοι που εργάζονται σε πολύγλωσσα περιβάλλοντα συχνά στρέφονται στο ALT + SHIFT για εναλλαγή μεταξύ πληκτρολογίων πριν πληκτρολογήσουν νέο κείμενο. Αλλά αν ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πριν αρχίσετε να πληκτρολογείτε, ενδέχεται να καταλήξετε με κείμενο σε λάθος γλώσσα ή ακόμα χειρότερα – μια δυσλειτουργία μπορεί να προκαλέσει ασυναρτησίες. Για να μετατρέψετε γρήγορα το κείμενό σας στην επιθυμητή γλώσσα, επισημάνετε την πρότασή σας και πατήστε F10. Όπως η μαγεία, το κείμενό σας θα εμφανιστεί όπως σκοπεύετε. Έχω δοκιμάσει τη λειτουργία καθώς πληκτρολογώ αυτό το έγγραφο και λειτούργησε σαν γοητεία.

2. Γρήγορη αλλαγή περιπτώσεων

Εάν εισαγάγετε κατά λάθος τους χαρακτήρες σας με κεφαλαία όταν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε πεζά, δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε ξανά ολόκληρη την πρόταση. Με το LangOver, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SHIFT + F10 για να μετατρέψετε το κείμενό σας στην επιθυμητή θήκη. Εάν το αρχικό σας κείμενο εμφανίζεται σε κεφαλαία ή πεζά, το LangOver θα μετατρέψει ολόκληρη τη συμβολοσειρά του επιλεγμένου κειμένου στην αντίθετη περίπτωση του αρχικού πρώτου χαρακτήρα. Για παράδειγμα, «Το όνομά μου είναι Χριστίνη» θα μετατραπεί σε «Το όνομά μου είναι Χριστίνη». Εάν στη συνέχεια επισημάνετε “το όνομά μου είναι χριστιανική” και πατήσετε ξανά το SHIFT + 10, το αποτέλεσμα θα είναι “ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ”.

3. Αντίστροφες λέξεις και προτάσεις

Εάν η αλλαγή περιπτώσεων με ένα μόνο πλήκτρο δεν είναι αρκετά συναρπαστική, το LangOver σάς επιτρέπει να αντιστρέψετε και τις δύο λέξεις και ολόκληρες προτάσεις χρησιμοποιώντας το F6. Χρησιμοποιώντας αυτό το κλειδί, αν επιλέξω “Το όνομά μου είναι Christine”, το αποτέλεσμα είναι “Christine is name My.” Ή, αντιστρέψτε όλες τις λέξεις και τη σειρά της φράσης: “enitsirhC si eman yM.”

4. Αναζητήστε μια φράση χρησιμοποιώντας το Google

Όμως, το LangOver δεν σταματά με την αντιστροφή κειμένου όταν πρόκειται για απρόσμενες λειτουργίες. Για παράδειγμα, εάν αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα που γράφετε, απλώς επισημάνετε το σχετικό κείμενο και πατήστε CTRL + G. Αυτή η εύχρηστη συντόμευση θα ανοίξει ένα παράθυρο προγράμματος περιήγησης που θα εμφανίζει τα αποτελέσματα αναζήτησης για το κείμενό σας.

5. Ταχεία μετάφραση λογισμικού

Εάν ψάχνετε για μια εξαιρετικά γρήγορη λύση μετάφρασης, η ενσωματωμένη λειτουργία μετάφρασης λογισμικού του LangOver το καθιστά εύκολο να μεταφράσετε κείμενο από οποιαδήποτε γλώσσα στην προτιμώμενη γλώσσα σας χρησιμοποιώντας τη Μετάφραση Google – μια δωρεάν υπηρεσία που μεταφράζει μεταξύ Αγγλικών και περισσότερες από 100 γλώσσες. Απλώς επισημάνετε την επιλογή κειμένου και κάντε κλικ στο CTRL + T και το LangOver θα ανοίξει σε ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης που θα εμφανίζει τα αποτελέσματα της Μετάφρασης Google.

Ενοποιήσεις εφαρμογών και ιστότοπων μέσω ενός δωρεάν SDK

Τα κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK) είναι πακέτα προγραμματισμού που περιλαμβάνουν συνήθως API, εργαλεία και τεκμηρίωση που επιτρέπουν στους προγραμματιστές να ενσωματώνουν λογισμικό τρίτων σε εφαρμογές και ιστότοπους. Οι προγραμματιστές που είναι εξοπλισμένοι με SDK απολαμβάνουν πολλά οφέλη, από επιταχυνόμενο χρόνο έως αγορά και καθοδήγηση βέλτιστων πρακτικών έως αυξημένη ασφάλεια.

Το δωρεάν SDK του LangOver δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να ενσωματώσουν ομαλά το δωρεάν λογισμικό σε υπάρχουσες εφαρμογές και ιστότοπους, ενισχύοντας τη λειτουργικότητά τους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού μιλά δύο ή περισσότερες γλώσσες, αυτό το εργαλείο έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει έναν αριθμό ψηφιακών εργαλείων – γι ‘αυτό ακριβώς το εργαλείο διαχείρισης γλωσσών έχει κερδίσει την έγκριση του Developers ’Choice ™.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map