Το νέο αυτοδιαχειριζόμενο VPS του InMotion – Διαχειριστής συστημάτων Trey Faison σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η λύση δίνει στους τεχνολογικούς χρήστες αυξημένη ελευθερία και ασφάλεια

TL; Δρ: Προγραμματιστές και προχωρημένοι διαχειριστές συστήματος – που ο Διαχειριστής Συστημάτων Φιλοξενίας InMotion ονομάζει Trey Faison “SysAdmins / WebDevs” – συνήθως πρέπει να επιλέξουν μεταξύ του cPanel ως εμπόδιο στις ροές εργασίας τους ή να χάσουν την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα χωρίς το εργαλείο κατά τη διαχείριση εικονικών ιδιωτικών διακομιστών (VPSs). Όμως, αληθινά ως καινοτόμος στο χώρο, το InMotion έχει επινοήσει μια λύση. Το νέο Self-Managed VPS του κεντρικού υπολογιστή δίνει στους χρήστες την ευελιξία να βελτιστοποιούν τις ροές εργασίας διατηρώντας παράλληλα τα ασφαλή περιβάλλοντα που χρειάζονται. Όπως είπε ο Trey, ο στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες με πιο περίπλοκες τεχνικές ανάγκες το καλύτερο του cPanel χωρίς να χρειάζεται να το ξεπεράσεις.


Ένας εικονικός ιδιωτικός διακομιστής (VPS) είναι μια επιλογή φιλοξενίας ιστού που εκτελεί ένα ξεχωριστό αντίγραφο ενός λειτουργικού συστήματος σε μια παρουσία με άμμο που ονομάζεται εικονική μηχανή. Οι πελάτες που εκτελούν εφαρμογές ιστού σε εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν και να εκτελέσουν σχεδόν οποιοδήποτε λογισμικό ή σενάριο χωρίς σημαντικό κίνδυνο να επηρεάσουν ή να επηρεαστούν από άλλους πελάτες ενός κεντρικού υπολογιστή.

Οι λόγοι για την επιλογή αυτής της μορφής φιλοξενίας Ιστού ποικίλλουν, αλλά οι περισσότεροι που ακολουθούν τη διαδρομή VPS είναι τεχνικά ικανοί όταν πρόκειται για τη διαχείριση των πολυπλοκότητας των ιστότοπων και των εικονικών διακομιστών τους. Ορισμένοι το χρησιμοποιούν επειδή χρειάζονται την ελευθερία να εκτελούν σενάρια που απλά δεν θα ήταν συνετό να εκτελούνται σε κοινόχρηστα περιβάλλοντα όπου ενδέχεται να επηρεάζονται εύκολα άλλοι λογαριασμοί. Άλλοι στρέφονται στο VPS για την έμφυτη ικανότητά του να διαχωρίζει υπηρεσίες για τη διαχείριση δευτερευόντων λογαριασμών για πολλούς πελάτες από έναν μόνο λογαριασμό.

Πλατφόρμες όπως το Plesk και το cPanel επιτρέπουν την εύκολη διαμόρφωση και διαχείριση των διακομιστών VPS και των συστατικών τεχνολογιών και συστημάτων τους. Τέτοιες πλατφόρμες φιλοξενίας μειώνουν την καμπύλη εκμάθησης για λιγότερο έμπειρους διαχειριστές ιστότοπων, ενώ παρέχουν επίσης στους βετεράνους διαχειριστές ιστότοπων εύκολη πρόσβαση σε ελέγχους σε πιο προηγμένες πτυχές των διακομιστών τους. Για την InMotion Hosting, το μεγαλύτερο μέρος της πελατειακής της βάσης ωφελείται από το να έχει το cPanel ως διεπαφή για τη διαχείριση εικονικών ιδιωτικών διακομιστών.

Το κεφάλι του Trey Faison και το λογότυπο InMotion

Το Trey Faison της InMotion μας είπε ότι το νέο Self-Managed VPS της εταιρείας βοηθά τους πελάτες να βελτιστοποιήσουν τις ροές εργασίας.

Αλλά υπάρχει μια άλλη κατηγορία πελατών VPS για τους οποίους το cPanel είναι πραγματικά εμπόδιο. Αυτοί είναι οι προγραμματιστές λογισμικού που χρειάζονται VPS για τη δοκιμή έργων καθώς και διαχειριστές συστήματος ανώτερης βαθμίδας που θέλουν να διαμορφώσουν τα παντα για τους διακομιστές τους. Για τέτοιους πελάτες φιλοξενίας ιστοσελίδων, το cPanel και το Plesk, στην καλύτερη περίπτωση, απαιτούν εργασία. στη χειρότερη περίπτωση, αποκλείουν εντελώς κάποια πτυχή του διακομιστή που πρέπει να ελέγχουν οι πελάτες.

Με την κυκλοφορία του νέου αυτοδιαχειριζόμενου προϊόντος VPS, η InMotion προσφέρει σε αυτούς τους προχωρημένους πελάτες αυτό που χρειάζονται – την ασφάλεια και προστασία του cPanel χωρίς κανέναν περιορισμό.

Αυτοδιαχείριση και καθιστώντας προτεραιότητα το SysAdmins / WebDevs

Ο Διαχειριστής Συστημάτων InMotion Hosting, Trey Faison, καλεί αυτούς τους σημαντικούς, αλλά ανεπαρκείς πελάτες φιλοξενίας “SysAdmins / WebDevs”. Ο Trey μας είπε ότι αυτό το δημογραφικό στοιχείο αντιπροσωπεύει σκληροπυρηνικούς προγραμματιστές και εξειδικευμένους διαχειριστές που ξέρουν τι κάνουν. Και πολλοί από αυτούς απογοητεύονται με τους περιορισμούς των cPanel και Plesk.

“Δεν χρειάζονται βοήθεια για τη δημιουργία λογαριασμών email”, δήλωσε ο Trey. «Πραγματικά θέλουν απλώς να αποκτήσουν πρόσβαση στο root και να ξεκινήσουν με όσα χρειάζονται για να ξεκινήσουν, είτε με το cPanel είτε χωρίς αυτό.»

Παρόλο που το σετ προτιμήσεων cPanel αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος της πελατειακής βάσης της InMotion, η εταιρεία φιλοξενίας που εδρεύει στο Λος Άντζελες αναλαμβάνει τον κίνδυνο να προσφέρει ποιοτικό προϊόν σε όσους χρειάζονται εργασία χωρίς cPanel.

Στιγμιότυπο οθόνης του αυτοδιαχειριζόμενου AMP VPS

Η λύση Self-Managed δημιουργήθηκε για να δώσει στους προγραμματιστές και στους διαχειριστές συστημάτων τεχνολογίας που έχουν μεγαλύτερη ελευθερία αφαιρώντας το cPanel.

«Πηγαίνουμε με τον αυτοδιαχειριζόμενο τώρα για να βάλουμε τον εαυτό μας εκεί έξω για αυτό το είδος αγοράς και να καταλάβουμε πώς να το αγοράσουμε γιατί είναι νέο έδαφος για εμάς ως επί το πλείστον», δήλωσε ο Trey.

Ο στόχος, όπως σημείωσε ο Trey, είναι να εκτιμήσει το InMotion πώς αυτοί οι πελάτες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Self-Managed και πώς τους βοηθά να βελτιστοποιήσουν τις ροές εργασίας τους. Πρόκειται για μια νέα προσέγγιση και μια προσέγγιση που λαμβάνεται καλά από το δημογραφικό στόχο της τεχνολογίας. Και ο Τρέυ και η ομάδα του δεν συγκρατούν τα καλούδια.

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, φιλοσοφικά, είναι να ρωτήσουμε« Τι κάνουμε ως εταιρεία για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και υπάρχει λόγος που δεν μπορούμε να το εκθέσουμε στην πελατειακή μας βάση; »» είπε. “Επειδή αν πρόκειται να κάνουμε λάθος – και έχουμε – θα πρέπει να παρέχουμε τα ίδια εργαλεία, λύσεις και διορθώσεις στους πελάτες μας, επειδή μπορεί να κάνουν το ίδιο πράγμα.”

Παρέχοντας το καλύτερο της διαχειριζόμενης φιλοξενίας του InMotion χωρίς εμπόδια

Η εκτέλεση με το cPanel ή μια διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας δίνει στους πελάτες σιγουριά για τον χειρισμό των ενημερώσεων ασφαλείας τους.

«Εάν ένας πελάτης έχει δεχτεί εισβολή ή ηλεκτρονικό ψάρεμα, γνωρίζουμε γενικά ότι δεν είναι το ίδιο το λειτουργικό σύστημα ή το ίδιο το VPS», δήλωσε ο Trey..

Ωστόσο, ο Trey μας είπε ότι η ανάπτυξη του νέου Self-Managed VPS του InMotion έθεσε μια μεγάλη πρόκληση. Χωρίς το εργαλείο, ο οικοδεσπότης έπρεπε να επινοήσει έναν τρόπο για να προσελκύσει καλύτερα αυτούς τους πελάτες.

«Όμως, παρείχαμε πολλά εργαλεία για να τους βοηθήσουμε στη ροή εργασίας τους», είπε. «Ήταν εκπληκτικά η πιο δύσκολη πλευρά του ντεμπούτου αυτού του προϊόντος, διότι βασίζουμε τόσο στο cPanel για μερικά από τα βασικά που έπρεπε πραγματικά να αναδιαμορφώσουμε τη δική μας υποδομή για να το χειριστούμε».

Στιγμιότυπο οθόνης του αυτοδιαχειριζόμενου AMP VPS

Οι πελάτες VPS που διαχειρίζονται οι ίδιοι μπορούν να ενορχηστρώσουν αλλαγές στο τείχος προστασίας από τον πίνακα διαχείρισης λογαριασμού (AMP).

Η υποστήριξη και η διαχείριση συστήματος για αυτό το προϊόν εστιάζεται στη διασφάλιση της λειτουργίας και της λειτουργίας του VPS και στην παροχή βοήθειας στον πελάτη να αποκτήσει είσοδο στο VPS (αν και το διαχειριζόμενο τμήμα φιλοξενίας της εταιρείας είναι διαθέσιμο για πιο εμπεριστατωμένη βοήθεια). Το προϊόν Self-Managed VPS θα διατίθεται με το Centos 7 ως βασικό λειτουργικό σύστημα, προεγκατεστημένο τείχος προστασίας και θα ταιριάζει με τα τρέχοντα διαχειριζόμενα σχέδια VPS όσον αφορά τους πόρους, αν και με χαμηλότερη τιμή.

Οι πελάτες δεν εμποδίζονται από το cPanel, αλλά έχουν πρόσβαση στον πίνακα διαχείρισης λογαριασμού InMotion (AMP), ο οποίος τους βοηθά να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους και να διαμορφώνουν ό, τι χρειάζονται χωρίς όρια.

“Εάν ο πελάτης θέλει να διαχειριστεί το DNS μέσω του περιβάλλοντος DNS του InMotion, αντί να εγκαταστήσει τοπικά το BIND ως παράδειγμα, αυτό μπορεί επίσης να γίνει μέσω του AMP του”, δήλωσε ο Trey.

Διασφάλιση ασφάλειας με πλήρη πρόσβαση μέσω SSH Key Infrastructure

Η Trey μας είπε ότι η ανάπτυξη του νέου προϊόντος Self-Managed ήταν πάντα επικεντρωμένη στο να προσφέρει στους χρήστες τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ελήφθησαν προφυλάξεις ασφαλείας.

«Το τελευταίο πράγμα που θέλαμε ήταν ένα VPS χωρίς cPanel που θα μπορούσε εύκολα να χακαριστεί», είπε ο Trey. «Γι ‘αυτό δημιουργήσαμε την βασική μας υποδομή SSH. Έτσι, μπορούν να ριζώσουν, χωρίς πρόβλημα, αλλά χρησιμοποιούν κλειδιά από προεπιλογή, όχι κανονικό έλεγχο ταυτότητας κωδικού πρόσβασης – απλώς για να βεβαιωθούμε ότι δεν έχουμε επιθέσεις ζόμπι VPS σε άλλα άτομα. “

Τα κλειδιά SSH διαμορφώνονται στο AMP και μπορούν να αναδιανεμηθούν όπως απαιτείται σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα αυτοδιαχειριζόμενων VPS που διαθέτει ο πελάτης. Εάν οι πελάτες αντιμετωπίσουν προβλήματα δημιουργίας κλειδιών SSH, το InMotion τους καθοδηγεί στον τρόπο επίλυσής τους.

Στιγμιότυπο οθόνης του αυτοδιαχειριζόμενου AMP VPS

Το InMotion AMP επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν, να αφαιρούν και να διαχειρίζονται τα κλειδιά SSH σε ένα μη-cPanel VPS.

«Η υπόσχεσή μας είναι να βάλουμε τον πελάτη στο VPS τους», είπε ο Trey. “Εάν φταίμε ότι είναι κάτω, θα βεβαιωθούμε ότι το VPS είναι σε λειτουργία.”

Όταν απαιτείται υποστήριξη υψηλότερου επιπέδου, το SysAdmins της InMotion θα το παρέχει. Το τμήμα Managed Hosting της εταιρείας είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Ανατολική, Δευτέρα έως Παρασκευή. Έτσι, οι πελάτες που είναι δεσμευμένοι λαμβάνουν βοήθεια γρήγορα.

«Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συμβουλευτικές υπηρεσίες, είτε πρόκειται για τηλεφωνική κλήση είτε βάσει εισιτηρίων», δήλωσε ο Trey. «Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν έναν καθορισμένο αριθμό ωρών ή ίσως μία ώρα το μήνα που θα ανανεωθεί και μπορούν να καλέσουν στη Managed Hosting εάν χρειάζονται λίγη καθοδήγηση.»

Εγκαταστήστε και πειραματιστείτε με την ασφάλεια των στιγμιότυπων στο Διαδίκτυο και του Re-OS

Η Trey και η ομάδα του InMotion δήλωσαν ότι είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι για τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που συνοδεύουν το νέο προϊόν Self-Managed VPS. Και ο Trey σημείωσε ότι η λειτουργία Live-State Snapshot που έχουν ενσωματώσει μέσω του Virtuozzo είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα τόσο στις λύσεις Managed όσο και Self-Managed.

«Δεν έχουμε κάνει τόσο μεγάλη συμφωνία όσο θα έπρεπε», είπε. «Μερικές φορές μπορείτε να τα κάνετε εκτός σύνδεσης, αλλά μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τα δικά μας στο διαδίκτυο, οπότε δεν χρειάζεται να σταματήσετε το VPS για να κάνετε το στιγμιότυπο. Μπορείτε να το κάνετε ζωντανά και χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος. Επομένως, εάν βλάψετε την εγκατάσταση κάτι, μπορείτε να επιστρέψετε στο σημείο που βρισκόσασταν όταν τραβήξατε το στιγμιότυπο. “

Αυτά τα στιγμιότυπα, σημείωσε ο Trey, λειτουργούν ως κάρτες χωρίς φυλακή. Επαναφέροντας πίσω όταν λήφθηκε ένα στιγμιότυπο, οι διαδικασίες που εκτελούνται πριν από την εικόνα θα εκτελούνται κατά την επαναφορά.

«Δεν είναι απλώς μια απόρριψη αρχείων», είπε. “Είναι μια κυριολεκτική επιστροφή στο χρόνο, η επιστροφή στη στιγμή πήγε στραβά. Και δεν χρειάζεται καθόλου χρόνος για να δημιουργηθεί. “

Στιγμιότυπο οθόνης της διεπαφής εργαλείου στιγμιότυπων

Με στιγμιότυπα, οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των κοντέινερ τους και να εκτελούν διαδικασίες και να επαναφέρουν σε αυτό το σημείο.

Και τα στιγμιότυπα δεν είναι μόνο δίχτυ ασφαλείας των πελατών. Το InMotion διαθέτει επίσης μια λειτουργία Re-OS που επαναφέρει τα συστήματα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

«Το ονομάζω στιγμή Etch-A-Sketch, όπου μπορείτε απλά να ξεκινήσετε ξανά και να μην χρειάζεται να καλέσετε για υποστήριξη», είπε ο Trey. «Όλοι ήμασταν εκεί, όπου είναι σαν« Άνθρωπος, έχω χάσει. »Και η διόρθωση θα διαρκέσει περισσότερο από το να ξαναρχίσω.»

Ο Trey είπε ότι η παροχή ευελιξίας και ασφάλειας στους διαχειριστές και στους προγραμματιστές της τεχνολογίας θα είναι ο δρόμος προς τα εμπρός όταν προσελκύει αυτό το δημογραφικό – και για καλό λόγο. Η αυτοδιαχειριζόμενη λύση σημαίνει αυξημένη ελευθερία για τους χρήστες να καινοτομούν.

«Είναι σαν μια κενή πλάκα», είπε. “Δεν είστε ποτέ απόλυτα σίγουροι πώς ένας πελάτης θα χρησιμοποιήσει το προϊόν σας. Τους δίνετε ένα ορισμένο ποσό λειτουργικότητας, αλλά οι χρήστες τείνουν πάντα να εκπλήσσουν. Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι απλώς να βλέπεις τι κάνουν. Δεν μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί για τον πελάτη. Μπορούμε απλώς να προσφέρουμε έναν καμβά και να τους αφήσουμε να κάνουν ό, τι πρέπει να κάνουν για να λύσουν τα επιχειρηματικά τους προβλήματα. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me