Ο ιδρυτής του TWT Group Shawn Freeman σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ειδικοί πληροφορικής του Calgary βοηθούν τις μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να ευημερούν με ασφάλεια

TL; Δρ: Από την ίδρυσή του το 2011, ο Όμιλος TWT λειτουργεί με έμφαση στην ευφυΐα, την ακεραιότητα, την ελευθερία, τις σχέσεις και την ευχαρίστηση. Σήμερα, η εταιρεία είναι γνωστή για την καινοτόμο κουλτούρα της, την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και την ταχεία ανάπτυξή της στον δυτικό Καναδά, όπου βοηθά τις μικρές και μεσαίες οργανώσεις να επιτύχουν μακροπρόθεσμους επιχειρηματικούς στόχους μέσω διαχειριζόμενων υπηρεσιών πληροφορικής. Πρόσφατα συζητήσαμε με τον Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της TWT Shawn Freeman για να μάθουμε πώς οι έξυπνες τεχνολογικές λύσεις της εταιρείας βελτιώνουν την ασφάλεια, αυξάνουν την αξιοπιστία και τοποθετούν τις επιχειρήσεις για ανάπτυξη.


Όπως πολλοί μικρομεσαίες επιχειρήσεις που συνεργάζονται με γίγαντες πληροφορικής, το Bow Valley Club έμοιαζε σαν ένα μικρό ψάρι σε μια μεγάλη λίμνη. Το Club, το οποίο παρέχει σε σχεδόν 1.400 μέλη στο κέντρο του Κάλγκαρι ένα μέρος για να ασκηθείτε, να δειπνήσετε και να διασκεδάσετε, αντιμετώπισε τακτικά σημαντικές διακοπές λειτουργίας και διακοπές υπηρεσιών με τον διεθνή πάροχο υπηρεσιών πληροφορικής. Η εταιρεία προσπάθησε να λάβει επαρκείς λύσεις σε αυτές τις τεχνολογικές προκλήσεις – και, όταν παραδόθηκε μια λύση, το Club ήταν συχνά δυσαρεστημένο με το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών που έλαβε.

Το Bow Valley Club χρειαζόταν έναν πάροχο στον οποίο θα μπορούσαν να βασίζονται, έτσι φαινόταν λίγο πιο κοντά στο σπίτι. και, μετά την πρώτη του διαβούλευση με το TWT Group με έδρα το Κάλγκαρι, το Club δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Η TWT εργάστηκε γρήγορα για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του οργανισμού, πράγμα που σήμαινε την αντικατάσταση του δικτύου του με ένα νέο σύστημα Cisco Meraki, την επανεπεξεργασία της καλωδίωσης και την παροχή ενός νέου διακομιστή.

«Έχουμε επαναφέρει πλήρως την πληροφορική μας», δήλωσε ο Steve Cropper, πρόεδρος του Bow Valley Club σε συνέντευξή του. «Είναι απρόσκοπτη. Καθώς κοιτάμε μπροστά, ξέρουμε ότι το TWT θα συνεχίσει να μας καθοδηγεί. “

Η ανακούφιση του είδους των πονοκεφάλων πληροφορικής που βίωσε το Bow Valley Club είναι ακριβώς αυτό που ο Shawn Freeman ξεκίνησε να κάνει όταν ίδρυσε το TWT Group το 2011.

«Το σύνθημά μας είναι ότι ανησυχούμε για την πληροφορική σας, εστιάζετε σε αυτό που κάνετε», είπε ο Shawn. “Οι αρχές μας περιλαμβάνουν τη βελτίωση της ασφάλειας, την αύξηση της αξιοπιστίας και, στη συνέχεια, εάν είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία, τη διαχείριση αυτής της ανάπτυξης και τη βοήθειά τους να κλιμακώνονται, ώστε να μην ξεπερνούν την τεχνολογία.”

Το κεφάλι Shawn Freeman και το λογότυπο TWT

Ο Shawn Freeman της TWT μας είπε ότι η εταιρεία βοηθά τις επιχειρήσεις να πετύχουν μέσω ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.

Η ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας μιλά για την αποτελεσματικότητα αυτής της προσέγγισης. Σε μόλις επτά χρόνια, η TWT έχει δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση με την τοπική κοινότητά της. κατατάχθηκε ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του Καναδά. και αναγνωρίστηκε για την εξαιρετική απόδοση, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την κερδοφορία. Ίσως το πιο σημαντικό, το TWT έχει γίνει μια αξιόπιστη πηγή αξιόπιστων, καινοτόμων λύσεων πληροφορικής που ενδυναμώνουν τις ανερχόμενες επιχειρήσεις του Κάλγκαρι, διατηρώντας παράλληλα τις.

Μια πολυεπίπεδη προσέγγιση για τη διατήρηση της λειτουργίας της επιχείρησης και την ασφάλεια των δεδομένων

Καθώς οι χάκερ με κακόβουλη πρόθεση γίνονται μια αυξανόμενη απειλή, η TWT δεσμεύεται να εκπαιδεύσει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους συμβαίνουν παραβιάσεις δεδομένων, καθώς και πώς να τις αποτρέψουν. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα δωρεάν eBook, «Πρόληψη καταστροφών πληροφορικής: Διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων της επιχείρησής σας», το οποίο καθοδηγεί τους αναγνώστες μέσω έξι σε βάθος στρατηγικών για την προστασία των δεδομένων και των επιχειρήσεων τους.

Αλλά η εκπαίδευση είναι μόνο το πρώτο βήμα. Συνεχίζοντας την εστίαση της εταιρείας στην καινοτομία – δοκιμάζοντας νέα πράγματα, αμφισβητώντας το status quo και βρίσκοντας τρόπους να λειτουργήσει πιο έξυπνα και γρηγορότερα – η TWT έχει αναπτύξει ένα πολύπλευρο σύστημα ασφαλείας.

Στιγμιότυπο οθόνης του εξωφύλλου του eBook του TWT

Η TWT έχει δεσμευτεί να διατηρεί ασφαλείς τους πελάτες στο ολοένα και πιο επικίνδυνο ψηφιακό τοπίο.

Η λύση καλύπτει όλες τις βάσεις και περιλαμβάνει προστασία DNS για συσκευές, συνεπή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και μια λύση τείχους προστασίας μέσω του Meraki και της Ομπρέλας που βασίζεται στο cloud της Cisco. Το σύστημα διαθέτει επίσης λογισμικό anti-malware, anti-ransomware και anti-virus, καθώς και εργαλεία κατά της εκμετάλλευσης.

«Υπάρχουν πολλές εταιρείες διαχείρισης υπηρεσιών εκεί έξω, αλλά προσπαθούμε να λειτουργήσουμε λίγο διαφορετικά από μια προληπτική άποψη», δήλωσε ο Shawn. «Η ασφάλεια έχει γίνει μεγάλο πράγμα για εμάς και η ύπαρξη πολλών επιπέδων ασφάλειας μάς βοήθησε να διατηρήσουμε τους πελάτες μας ασφαλείς».

Αξιόπιστες υπηρεσίες πληροφορικής που χτίζονται γύρω από μακροπρόθεσμους επιχειρηματικούς στόχους

Οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες πληροφορικής της TWT ενισχύουν επίσης την ανάπτυξη αυξάνοντας την αξιοπιστία του δικτύου.

«Υπήρξε μια μετάβαση από τις υπηρεσίες IT break-fix σε προληπτικές υπηρεσίες all-you-can-eat, και εκεί βρισκόμαστε», είπε ο Shawn. “Υπάρχουν ακόμα ορισμένοι πάροχοι εκεί έξω που κάνουν break-fix, αλλά θεωρούμε ότι δεν είναι τόσο επιτυχημένοι και προφανώς έχουν περισσότερα προβλήματα από την πλευρά των πελατών τους.”

Ως μέρος της έμφασης της TWT στην ακεραιότητα, ο στόχος είναι να βεβαιωθείτε ότι οι λύσεις πληροφορικής επιλέγονται προσεκτικά και εφαρμόζονται για να αποφευχθεί η εμφάνιση προβλημάτων. Φυσικά, κανένα δίκτυο δεν είναι αλάνθαστο, οπότε αν κάτι πάει στραβά, οι πελάτες TWT έχουν εγγυημένο χρόνο απόκρισης 15 λεπτών ή λιγότερο, μέρα και νύχτα. Ο πρωταρχικός στόχος, μας είπε ο Shawn, είναι να κάνουμε τους πελάτες προτεραιότητα και να κάνουμε τη δουλειά με τον σωστό τρόπο.

Φωτογραφία ατόμων που κάθονται σε ένα φορητό υπολογιστή που συνεργάζεται

Το TWT βοηθά τις εταιρείες να κλιμακώσουν επιτυχώς τις λειτουργίες τους μέσω λύσεων προγραμματισμού πληροφορικής.

Πέρα από τη μειωμένη διακοπή λειτουργίας, οι λύσεις της TWT επεκτείνονται σε ολοκληρωμένα σχέδια ανάπτυξης που υποστηρίζουν τους μακροπρόθεσμους στόχους μιας επιχείρησης μέσω της τεχνολογίας.

«Ο ρόλος μας αλλάζει από την απλή επιδιόρθωση υπολογιστών σε περισσότερο συμβουλευτικό ρόλο», δήλωσε ο Shawn.

Με αυτή την ιδιότητα, η TWT αξιολογεί τις ανάγκες μιας εταιρείας για να κάνει συστάσεις σχετικά με τα προγράμματα παράδοσης, το κόστος συντήρησης και αναβάθμισης, την επεκτασιμότητα και την υποδομή, μεταξύ άλλων θεμάτων.

Εμπειρογνώμονες πληροφορικής που υποστηρίζονται από εργασιακό περιβάλλον μόνο για αποτελέσματα

Η καινοτόμος κουλτούρα της TWT βασίζεται σε ένα περιβάλλον εργασίας μόνο για αποτελέσματα (ROWE) στο οποίο οι εργαζόμενοι αποζημιώνονται με βάση τα αποτελέσματα που προσφέρουν, αντί να ορίζουν ώρες σε ένα αυστηρό περιβάλλον γραφείου. Οι εργαζόμενοι μπορούν να εργαστούν όπου θέλουν, όποτε θέλουν – αρκεί να παράγουν αποτελέσματα.

Οι υποστηρικτές της στρατηγικής διαχείρισης υποστηρίζουν ότι αυξάνει την ευτυχία των εργαζομένων, ενισχύει την επιθυμία και προωθεί έναν πιο ευέλικτο χώρο εργασίας.

Η μεθοδολογία ευθυγραμμίζεται σε μεγάλο βαθμό με τις βασικές αξίες της ελευθερίας της εταιρείας.

Φωτογραφία της ομάδας TWT

Οι ειδικοί της TWT εργάζονται ως επέκταση του προσωπικού των πελατών τους για να διασφαλίσουν τη μέγιστη απόδοση των τεχνολογικών επενδύσεων.

«Δουλεύουμε καλύτερα όταν έχουμε την ελευθερία να επιλέξουμε πού και πώς δουλεύουμε», είπε ο Shawn.

Το αποτέλεσμα είναι μια αυτόνομη ομάδα επαγγελματιών που ενδιαφέρονται πραγματικά για το τι κάνουν. Και, όπως έχουν μάθει και άλλες επιτυχημένες εταιρείες, οι χαρούμενοι και αφοσιωμένοι υπάλληλοι παρέχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

«Οι εργαζόμενοί μας σίγουρα αγαπούν αυτήν την ελευθερία, αλλά αυτό είναι και αυτό που παρέχουμε στους πελάτες μας – την ελευθερία να χρησιμοποιούν τεχνολογία για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη», δήλωσε ο Shawn.

Διατροφή σχέσεων με πελάτες και επιστροφή στην τοπική κοινότητα

Ο Shawn μας είπε ότι η TWT επικεντρώθηκε πάντα στην ανθρώπινη πλευρά της τεχνολογίας.

«Μία από τις αξίες μας είναι οι σχέσεις και νομίζω ότι καταλαβαίνουμε ότι δεν αφορά την τεχνολογία, αλλά για τους ανθρώπους – απλά φροντίζοντας να μπορούν να κάνουν ό, τι πρέπει να κάνουν», είπε.

Αυτή η φιλοσοφία περιλαμβάνει την επιστροφή στην τοπική κοινότητα. Η εταιρεία προσφέρει οικονομική, επαγγελματική και εθελοντική υποστήριξη σε φιλανθρωπικά ιδρύματα με έδρα το Κάλγκαρι, συμπεριλαμβανομένων των αγοριών & Girls Clubs of Canada, Youth Central, CHAS Calgary, Calgary Meals on Wheels, Nickle Family Foundation και KidSport, μεταξύ άλλων.

Στο πνεύμα του Calgary Stampede – ένα ροντέο 10 ημερών, μια έκθεση και ένα φεστιβάλ που διοργανώνονται στην πόλη κάθε Ιούλιο – η TWT φιλοξενεί ακόμη και τη δική της φιλανθρωπική εκδήλωση. Το 2016, η εκδήλωση συγκέντρωσε περισσότερα από 5.000 $ για να υποστηρίξει έναν οργανισμό που θαυμάζει η TWT.

«Είναι μεγάλο πράγμα στο Κάλγκαρι εδώ, και συγκεντρώνουμε χρήματα κάθε χρόνο για τα Boys and Girls Clubs του Κάλγκαρι», είπε ο Shawn..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me