SUPERAntiSpyware για επιχειρήσεις: Μια ελαφριά, επεκτάσιμη λύση λογισμικού για κεντρική διαχείριση απειλών ασφαλείας

TL; Δρ: Οι πελάτες εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις κάθε φορά που παραδίδουν πιστωτικές κάρτες ή άλλες προσωπικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια των συναλλαγών. Εάν όμως η εμπιστοσύνη των πελατών σπάσει σε οποιοδήποτε σημείο, μπορεί να έχει καταστροφικές επιπτώσεις στην κατώτατη γραμμή μιας επιχείρησης. Έγινε λήψη περισσότερων από 55 εκατομμύρια φορές από την αρχική του κυκλοφορία το 2006, το SUPERAntiSpyware ειδικεύεται στην προστασία των υπολογιστών από κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές, διατηρώντας τα δεδομένα από τα χέρια εγκληματιών στον κυβερνοχώρο. Η επιχειρηματική της πλατφόρμα δίνει στα τμήματα πληροφορικής μια κεντρική κονσόλα διαχείρισης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη σάρωση και την παρακολούθηση κάθε τελικού σημείου εντός της υποδομής μιας εταιρείας. Το SUPERAntiSpyware για επιχειρήσεις είναι μια προσιτή και ελαφριά λύση ασφάλειας, που δίνει στις επιχειρήσεις την ηρεμία ότι τα δεδομένα των πελατών τους είναι ασφαλή.


Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ένα ατελείωτο φράγμα κακόβουλου λογισμικού καθώς οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο αναζητούν τρωτά σημεία σε συστήματα για την εκκίνηση επιθέσεων ransomware που απειλούν τη φήμη της μάρκας. Οι πελάτες εμπιστεύονται τις εταιρείες να κρατήσουν τα δεδομένα τους μακριά από εκείνους που προσπαθούν να κλέψουν τα προσωπικά τους στοιχεία και ένας αρνητικός τίτλος μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Η ομάδα του SUPERAntiSpyware έχει περάσει περισσότερα από 10 χρόνια βελτιώνοντας τη μηχανή σάρωσης που χρησιμοποιεί στις δωρεάν, επαγγελματικές και επιχειρηματικές εκδόσεις της πλατφόρμας ασφαλείας. Το προϊόν λογισμικού έχει ληφθεί περισσότερες από 55 εκατομμύρια φορές και αγοράστηκε από το Support.com το 2011, το οποίο είναι κατάλληλο επειδή η ομάδα έχει επωφεληθεί από την υποστήριξη που λαμβάνει από την επένδυση της μητρικής της εταιρείας στην πλατφόρμα.

«Εργαζόμαστε στην τεχνολογία για περισσότερα από 10 χρόνια και συνεχίσαμε στο Support.com να κάνουμε το ίδιο πράγμα που πάντα κάναμε, το οποίο ξεκινά μια ενεργή απάντηση σε αναδυόμενα κακόβουλα προγράμματα», δήλωσε ο Geoff Bullard , Senior Software Engineer II στο Support.com.

Το SUPERAntiSpyware για επιχειρήσεις είναι μια ελαφριά, επεκτάσιμη και προσιτή λύση που μπορεί να λειτουργήσει το τμήμα πληροφορικής μιας εταιρείας μέσω μιας κεντρικής κονσόλας διαχείρισης, χρησιμοποιώντας το ως πρώτη ή δεύτερη γραμμή άμυνας. Ο John Jost, Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ για το SUPERAntiSpyware (SAS), μας είπε ότι οι πελάτες εκτιμούν πόσο καλά λειτουργεί η πλατφόρμα μαζί με άλλα βασικά εταιρικά λογισμικά.

Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας SUPERAntiSoftware

Το SUPERAntiSpyware διαθέτει δωρεάν, επαγγελματικές και επιχειρηματικές εκδόσεις που λειτουργούν με την ίδια ισχυρή τεχνολογία σάρωσης.

«Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το (SAS) για επιχειρήσεις ως κύρια ή δευτερεύουσα λύση», είπε ο John. “Αυτό κάνουν συνήθως οι επιχειρήσεις – εκτελούν πολλές εφαρμογές για να διατηρούν τα συστήματά τους καθαρά.”

Η ομάδα των μηχανικών της απολαμβάνει την καθημερινή πρόκληση του εντοπισμού και της αφαίρεσης επιβλαβών αρχείων από υπολογιστές πελατών. Η SAS παρέχει την πιο κατάλληλη προστασία με βάση τους τύπους επιθέσεων που βλέπουν οι πελάτες.

«Εξετάζουμε τους πραγματικούς καταναλωτές μας και ρωτάμε,« Τι απειλές έχετε στους υπολογιστές σας; »Στη συνέχεια, προσαρμόζουμε την απάντησή μας για να ταιριάζει με τους πελάτες μας», δήλωσε ο Geoff. «Μπορείτε να κάνετε πολλή έρευνα για κακόβουλα προγράμματα και να δημοσιεύσετε πολλούς ορισμούς, αλλά μπορεί να μην δείτε ποτέ αυτές τις απειλές σε ένα πραγματικό σύστημα. Διασφαλίζουμε ότι αυτό που εντοπίζουμε βρίσκεται στα μηχανήματα των πελατών μας. “

Καθημερινές ενημερώσεις λογισμικού για να αποτρέψουν εκατομμύρια απειλές κακόβουλου λογισμικού

Τα μέλη της ομάδας SAS βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καθημερινά βρίσκοντας τις τελευταίες απειλές για κακόβουλο λογισμικό και τους εμποδίζουν να βλάψουν τη φήμη των πελατών τους.

«Κυκλοφορούμε τη νέα τεχνολογία για την εξάλειψη των απειλών μερικές φορές την ημέρα», δήλωσε ο Don Fowler, υπεύθυνος ανάπτυξης προϊόντων για το Support.com. «Διαχειριζόμαστε μια ροή 80.000 δειγμάτων κακόβουλου λογισμικού κάθε μέρα, οπότε λαμβάνουμε μια σταθερή ροή τρεχουσών απειλών για αποκλεισμό».

Στιγμιότυπο οθόνης της λεπτομέρειας σάρωσης στο SAS

Οι χρήστες του SAS λαμβάνουν ολοκληρωμένη σάρωση που τους ειδοποιεί για κακόβουλο λογισμικό που εντοπίζεται στα συστήματά τους.

Αναγνωρίζοντας τις απειλές που επηρεάζουν τους πελάτες, η ομάδα προσπαθεί να προσαρμόσει και να εστιάσει την ενέργειά της στο σημείο που χρειάζεται περισσότερο.

«Δουλεύοντας σε ένα μικρό περιβάλλον εδώ στη SAS, είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε στις αλλαγές που απαιτούν οι πελάτες», δήλωσε ο John. “Μπορούμε να κάνουμε αλλαγές για τις επαγγελματικές ή επαγγελματικές λύσεις αρκετά γρήγορα και αυτό είναι πολύ ωραίο όταν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών.”

Η ομάδα εντοπίζει εκατομμύρια αντικείμενα κάθε μέρα σε διάφορες εκδόσεις της SAS και πολλά από αυτά αποτελούν σοβαρές απειλές για τα συστήματα υπολογιστών.

«Πολλές από αυτές είναι στην πραγματικότητα απειλές βαρέως τύπου, όπως Δούρειοι άλογα και σκουλήκια», δήλωσε ο Geoff. “Το Ransomware είναι τεράστιο.”

Ο Geoff μας είπε ότι δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα (PUP) ήταν επίσης διαδεδομένα, καθώς ορισμένες εταιρείες λογισμικού θα συνδυάσουν πρόσθετες εφαρμογές σε λήψεις. Τα PUP χρησιμοποιούνται συχνά για την παρακολούθηση της χρήσης ιστού για την πώληση πληροφοριών σε διαφημιζόμενους.

«Αυτό που οδηγεί ότι όλη αυτή τη φορά είναι τα έσοδα», είπε ο Geoff. “Οι άνθρωποι που δημιουργούν αυτό το κακόβουλο λογισμικό τελικά επιδιώκουν να βγάλουν λεφτά με κάποιο τρόπο.”

Μια προσιτή, προσιτή πλατφόρμα για την προστασία των επιχειρήσεων

Κάποιο λογισμικό ασφαλείας που προστατεύει τις επιχειρήσεις μπορεί να είναι εκφοβιστικό για τους χρήστες. Ωστόσο, το SAS δημιουργήθηκε από προγραμματιστές με φόντο πληροφορικής και εστίαση στη διατήρησή του φιλικό προς το χρήστη, ελαφρύ και φθηνό.

«Ένα από τα πράγματα που είναι ελκυστικά για την επιχειρηματική μας λύση είναι ότι είναι προσιτό σε σύγκριση με άλλους τύπους πιο εκφοβιστικών εταιρικών επιπέδων λογισμικού», δήλωσε ο Geoff. “Γι ‘αυτό οι άνθρωποι έρχονται σε εμάς.”

Το SAS για επιχειρήσεις χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή σάρωσης που υπάρχει στις δωρεάν και τις εκδόσεις, αλλά δίνει στα τμήματα πληροφορικής μια κεντρική λύση για τη διαχείριση των ρυθμίσεων σάρωσης και των ειδοποιήσεων για πολλούς χρήστες.

«Η διαδικασία ανάπτυξης είναι πολύ εύκολη για τη διανομή του λογισμικού στους μεμονωμένους πελάτες και είναι επεκτάσιμη», δήλωσε ο Geoff. “Έτσι, μπορείτε να υποστηρίξετε πέντε σταθμούς εργασίας ή 500.”

Κολάζ στιγμιότυπων οθόνης του συστήματος διαχείρισης του SAS for Business Central

Μια σάρωση σε εξέλιξη (αριστερά) και αντικείμενα καραντίνας (δεξιά) στο κεντρικό σύστημα διαχείρισης του SAS for Business.

Το Portage Community Bank of Ravenna, Ohio, είναι πελάτης της SAS και το τμήμα πληροφορικής της έχει δει από πρώτο χέρι πόσο ευέλικτο και αποτελεσματικό μπορεί να είναι το επιχειρηματικό λογισμικό στη διατήρηση κάθε ασφαλούς σημείου. Σε τελική ανάλυση, μόνο ένας υπάλληλος πρέπει να παραβιαστεί για να προκαλέσει σοβαρές ζημιές.

«Η SAS για επιχειρήσεις κατέστησε δυνατή (εμείς) να εκμεταλλευτούμε πλήρως την εξαιρετική προστασία spyware και malware που παρέχεται από το SUPERAntiSpyware», δήλωσε ο Charles Bevan, ειδικός πληροφορικής στην τράπεζα. «Με την κεντρική κονσόλα διαχείρισης, είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε γρήγορα το SAS στους επιτραπέζιους υπολογιστές μας και να παρέχουμε στο προσωπικό πληροφορικής μας τα εργαλεία που χρειάζονται για να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους επιτραπέζιους υπολογιστές μας».

Η επιχειρηματική πλατφόρμα λειτουργεί στον ίδιο κινητήρα σάρωσης με τις άλλες πλατφόρμες SAS, οπότε οτιδήποτε εντοπίζεται από τα εκατομμύρια των αρχείων που βλέπουν καθημερινά καταργείται ως απειλή.

«Αξιοποιούμε την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιούμε στην έκδοση για καταναλωτές του (SAS) για να διατηρούμε τα πάντα λειτουργικά ίδια και για να διατηρούμε ενημερωμένες όλες τις απειλές και στις δύο αυτές», δήλωσε ο Don. “Όταν ένας πελάτης εκτελεί σάρωση, αναφέρει στον διακομιστή εάν εντοπίσει κάτι και μπορεί είτε να αφαιρεθεί αυτόματα είτε χειροκίνητα από τον διαχειριστή.”

Οι πελάτες προστασίας από κακόβουλο λογισμικό έχουν έρθει να βασίζονται

Η προστασία από κακόβουλα προγράμματα και προγράμματα προστασίας από ιούς είναι απαραίτητα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Όταν οι πελάτες πραγματοποιούν αγορές με εταιρείες, εμπιστεύονται αυτήν την επιχείρηση για να κρατήσουν τις πληροφορίες τους εκτός των εγκληματιών. Εάν αυτή η εμπιστοσύνη προδοθεί ή αμφισβητηθεί, οι καταναλωτές θα στραφούν σε άλλες επιχειρήσεις όπου η εμπιστοσύνη τους παραμένει ανέπαφη.

Η ομάδα του SUPERAntiSpyware αναπτύσσει και βελτιώνει τα προϊόντα της για περισσότερα από 10 χρόνια, διασφαλίζοντας ότι οι υπολογιστές των χρηστών παραμένουν καθαροί. Η κεντρικά διαχειριζόμενη επιχειρηματική λύση της πλατφόρμας διασφαλίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και βασίζεται σε αυτήν τη σχέση για να βοηθήσει τους επιχειρηματικούς πελάτες της να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν.

Ενώ η ομάδα της SAS αντλεί την ικανοποίησή της από την καθημερινή παρακολούθηση και την απομάκρυνση των απειλών από κακόβουλο λογισμικό, η ακρόαση από τους πελάτες προχωρεί επίσης πολύ.

“Έχουμε λάβει πολλά θετικά σχόλια από τους πελάτες”, δήλωσε ο John. «Τους αρέσει πώς λειτουργεί. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και κάνει ό, τι λέει ότι πρόκειται να κάνει. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me