Το Spine-health.com έχει πλάτη προγραμματιστή με ανεξάρτητες συμβουλές για εργονομία και στάση

TL; Δρ: Ιδρύθηκε πριν από σχεδόν 20 χρόνια από μια ομάδα επαγγελματιών ιατρικής πολλαπλών ειδικοτήτων, το Spine-health.com είναι ένας έγκυρος ιστότοπος που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της διατήρησης της φυσικής κατάστασης και της άνεσης μέσα στα όρια ενός καθιστικού χώρου εργασίας. Μέσα από συγκεκριμένες συμβουλές σχετικά με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού γραφείου, οδηγίες για την εφαρμογή θεραπειών άσκησης οπουδήποτε και από έναν κατάλογο ειδικών για επικοινωνία σε περίπτωση οσφυϊκών προβλημάτων, η υγεία της σπονδυλικής στήλης βοηθά στη μείωση του βάρους στις πλάτες πολλών εργατικών ΤΠ επαγγελματίες. Η υγεία της σπονδυλικής στήλης είναι μια ολοκληρωμένη αποθήκη πληροφοριών σχετικά με το πώς οι υπάλληλοι γραφείου μπορούν να κάνουν το σώμα τους να αισθάνεται καλύτερα και γι ‘αυτό κέρδισαν το βραβείο Developers ’Choice ™ για την εργονομική εκπαίδευση.


Εάν είστε προγραμματιστής, οι πιθανότητες είναι καλές καθίστε μπροστά στον υπολογιστή σας για ώρες κάθε φορά, τελειοποιώντας και καταρτίζοντας έργα. Μέσα στο περιβάλλον του γραφείου, υπάρχει συνήθως λίγος χώρος και χρόνος για να τεντώσετε τα πόδια σας, πολύ λιγότερη άσκηση. Για όσους έχουν χρόνια δουλειά στον τομέα της πληροφορικής, ο πόνος στην πλάτη μπορεί να είναι ένα πραγματικό και μερικές φορές εξουθενωτικό ζήτημα.

Ευτυχώς, οι προγραμματιστές μπορούν να βρουν ανακούφιση με το Spine-health.com. Ο ιστότοπος είναι μια αρχή για τη θεραπεία του πόνου στην πλάτη και στον αυχένα και σχετικές παθήσεις από τις οποίες υποφέρουν τόσοι πολλοί υπάλληλοι γραφείου.

Η υγεία της σπονδυλικής στήλης δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών του ιατρικού τομέα που πίστευαν ότι η πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, έγκυρη περιεκτικότητα όχι μόνο ωφελεί τα άτομα που πάσχουν από πόνο στον αυχένα και την πλάτη, αλλά επίσης λειτουργεί ως πηγή για τους ειδικούς που θεραπεύουν αυτούς τους ασθενείς.

Με πολλά άρθρα σχετικά με τον εξοπλισμό γραφείου, την άσκηση και την επιλογή της σωστής θεραπείας για τις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, η υγεία της σπονδυλικής στήλης είναι ένας ανεκτίμητος πόρος για το πλήθος των επαγγελματιών πληροφορικής που συνεργάζονται όλη μέρα. Λόγω των εξαιρετικών συμβουλών του ιστότοπου και της αφθονίας εκπαιδευτικού υλικού, είμαστε υπερήφανοι που αναγνωρίζουμε το Spine-health.com με το βραβείο Developers ’Choice ™ για την εργονομική εκπαίδευση.

Η επιλογή της σωστής καρέκλας γραφείου είναι κρίσιμη για την πρόληψη του πόνου στην πλάτη

Το OSHA ορίζει την εργονομία ως προσαρμογή μιας εργασίας σε ένα άτομο. Μερικές φορές αυτό σημαίνει κυριολεκτικά τοποθέτηση εξοπλισμού, επίπλων και αξεσουάρ σε τύπους αμαξώματος. Η εργονομία στο χώρο εργασίας δεν είναι μόνο επωφελής για τους εργαζομένους, αλλά και για τις εταιρείες. Οι άνετοι και υγιείς εργαζόμενοι μπορούν να εργαστούν πιο αποτελεσματικά, και ο καλά σχεδιασμένος εξοπλισμός μπορεί ακόμη και να εξοικονομήσει χρήματα για καινοτομία μακροπρόθεσμα.

Η Spine-health αναγνωρίζει ότι ο εργονομικά σχεδιασμένος εξοπλισμός γραφείου, όπως οι καρέκλες, είναι απαραίτητος για τη μακροχρόνια άνεση των εργαζομένων στο γραφείο. Η κακή στάση του σώματος είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που οδηγούν σε πίεση του λαιμού και της πλάτης και η υγεία της σπονδυλικής στήλης σημειώνει ότι είναι ζωτικής σημασίας να ευθυγραμμιστούν σωστά τα μέρη του σώματος σε σχέση μεταξύ τους για να αποφευχθεί ο πόνος.

Γραφικό που δείχνει καλή στάση με εργονομικά σχεδιασμένη καρέκλα και κακή στάση με κανονική καρέκλα

Οι εργονομικά σχεδιασμένες καρέκλες βοηθούν τους εργαζόμενους να διατηρούν καλή στάση, κάτι που είναι απαραίτητο για μια υγιή σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με την υγεία της σπονδυλικής στήλης, οι περισσότερες καρέκλες γραφείου δεν παρέχουν επαρκή υποστήριξη στο κάτω μέρος της πλάτης. Η δυστυχώς κοινή στάση προς τα εμπρός αυτές οι καρέκλες δημιουργούν αμφισβητήσεις την ισορροπία μεταξύ των κοιλιακών και των μυών της πλάτης, οδηγώντας σε αφύσικη πίεση.

Μια καρέκλα με επαρκή οσφυϊκή υποστήριξη εμποδίζει τους εργαζομένους της πληροφορικής να κλίνουν πολύ μακριά από την οθόνη του υπολογιστή για ώρες, μειώνοντας έτσι το φορτίο στη σπονδυλική στήλη και τους μύες και επιτρέποντας στον εργασιομανικό προγραμματιστή να εστιάσει πιο άνετα τις προσπάθειες στο έργο που βρίσκεται στο χέρι.

Εύκολες ασκήσεις, χωρίς εξοπλισμό για να σας κρατήσουν υγιείς σε ένα γραφείο

Η παρακολούθηση της άσκησης στο γραφείο είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της εστίασης και της συνολικής υγείας. Η κατάσταση της υγείας της σπονδυλικής στήλης, επειδή η σπονδυλική στήλη έχει σχεδιαστεί για κίνηση, η περιορισμένη κίνηση πολλών καρεκλών γραφείων που εμποδίζουν την ευελιξία πρέπει να παρακαμφθεί με επαρκές τέντωμα και λίγο ελαφρύ περπάτημα. Δεδομένου ότι οι χώροι γραφείων είναι περιορισμένοι, οι πιο πρακτικές ασκήσεις είναι συχνά χωρίς εξοπλισμό.

Μεταξύ των πιο δημοφιλών μεθόδων που συνιστά η υγεία της σπονδυλικής στήλης είναι οι ασκήσεις τεντώματος και ενίσχυσης της πλάτης, όπως αυτές που βρίσκονται στη θεραπεία με McKenzie. Η θεραπεία με McKenzie είναι μια τυποποιημένη προσέγγιση για τη θεραπεία της ισχιαλγίας και λειτουργεί επεκτείνοντας τη σπονδυλική στήλη για την ανακούφιση της πίεσης στους δίσκους.

Γραφικό που απεικονίζει μια ακτινογραφία με την οσφυϊκή περιοχή με κόκκινο χρώμα και ένα γραφικό που απεικονίζει έναν σκελετό να ασκεί

Η υγεία της σπονδυλικής στήλης ενημερώνει τους αναγνώστες πώς μπορούν να σταθεροποιήσουν τις οσφυϊκές περιοχές τους μέσω γρήγορων και απλών ασκήσεων.

Η δυναμική οσφυϊκή σταθεροποίηση απαιτεί από το άτομο να βρει το ουδέτερο σημείο της σπονδυλικής στήλης – την πιο άνετη θέση – και να εκπαιδεύσει τους μυς να διατηρήσουν αυτή τη θέση. Πολλές από αυτές τις ασκήσεις σταθεροποίησης της πλάτης μπορεί να εκτελεστούν ενώ στέκονται όρθιοι, καθιστώντας τις ιδανικές για οποιονδήποτε χώρο γραφείου – ακόμη και περιορισμένους θαλάμους.

Αυτές οι ασκήσεις είναι γρήγορες και εύκολες στην εκτέλεση. Δεν κοστίζουν τίποτα, δεν χρειάζονται εξοπλισμό και κρατούν το αίμα που ρέει στον εγκέφαλο.

Ένας κατάλογος πίσω γιατρών & Οι χειρουργοί της σπονδυλικής στήλης σας οδηγούν στη βοήθεια

Εκτός από την παροχή στους χρήστες πληροφοριών σχετικά με τις καρέκλες γραφείου και την άσκηση, το Spine-health διαθέτει έναν τεράστιο κατάλογο γιατρών για όσους έχουν ανάγκη. Η υγεία της σπονδυλικής στήλης ασχολείται με την ευημερία των χρηστών, ακόμη και αυτούς που ενδέχεται να μην είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα.

Όταν συμβαίνει σοβαρός τραυματισμός ή όταν συσσωρεύεται πόνος, ορισμένοι εργαζόμενοι στην πληροφορική μπορούν να ζητήσουν τη βοήθεια ιατρών, χειροπράκτρων και χειρουργών της σπονδυλικής στήλης. Ο κατάλογος γιατρών της Spine-health επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν παρόχους με βάση την τοποθεσία.

Δεν περιλαμβάνονται μόνο γιατροί και νοσοκομεία ανά πολιτεία, αλλά παρέχεται ξεχωριστό προφίλ για το καθένα, αναφέροντας λεπτομερώς τους τύπους πρακτικής και θεραπείας που παρέχονται, καθώς και ειδικούς καταλόγους και καταστάσεις που αντιμετωπίζονται. Τα προφίλ περιλαμβάνουν επίσης οδηγίες, ώρες γραφείου, αριθμούς τηλεφώνου και πληροφορίες ασφάλισης – όλα όσα θα χρειαζόταν ένας χρήστης να κάνει το επόμενο βήμα προς τη θεραπεία.

Μια αξιόπιστη, περιεκτική εκπαιδευτική πηγή για την υγεία της σπονδυλικής στήλης

Η αυστηρή διαδικασία σύνταξης του Veritas Health, εκδότης της Spine-health, διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο είναι πραγματικό και κατάλληλο για ιατρικές συμβουλές πραγματικής ζωής. Η υγεία της σπονδυλικής στήλης απαιτεί όλο το περιεχόμενο να είναι μη εμπορικό, να ελέγχεται από τα γεγονότα από ένα μέλος του ιατρικού συμβουλευτικού συμβουλίου του και να έχει συνταχθεί από πραγματικούς επαγγελματίες του ιατρικού τομέα..

Παρόλο που υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που σχετίζονται με την υγεία, η Spine-health ξεχωρίζει παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο αρχείο εντελώς πρωτότυπου, 100% περιεχομένου από ομοτίμους. Κάθε άρθρο εξετάζεται από τουλάχιστον ένα μέλος του Ιατρικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου πριν αναρτηθεί. Για την επίπονη διασφάλιση ότι όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς και αξιόπιστες, η υγεία της σπονδυλικής στήλης αξίζει τη διάκριση ως μία από τις κορυφαίες εκπαιδευτικές διαδικτυακές αρχές για τη μυοσκελετική υγεία, γι ‘αυτό ο ιστότοπος είναι η επιλογή μας για την εργονομική εκπαίδευση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me