Το Rebel φέρνει επανάσταση στο Web Hosting και τις αγορές ονομάτων τομέα με κεντρικές υπηρεσίες και προσπάθειες ανάπτυξης

TL; Δρ: Η οικοδόμηση μιας διαδικτυακής παρουσίας είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι μπορούν να προσφέρουν με λίγη βοήθεια στην αρχή. Η εταιρεία φιλοξενίας Rebel στοχεύει να παρέχει στις επιχειρήσεις και τα άτομα το ξεκίνημα που χρειάζονται για να δημιουργήσουν τη δική τους ιστοσελίδα. Με στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνεισφέρουν στο διαδίκτυο, η Rebel επιβάλλει μια ανανεωμένη χρέωση για να βελτιώσει την εξυπηρέτηση πελατών, να κάνει τους πελάτες μέρος της διαδικασίας ανάπτυξης και να επεκτείνει την πλατφόρμα φιλοξενίας VPS. Μέσω του προγράμματος Rebel Ethos, η εταιρεία χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία για να κάνει μια κοινωνική διαφορά.


Η επιχείρηση ψηφιακών πρακτορείων αλλάζει. Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι πελάτες βασίζονταν κάποτε σε έναν πάροχο υπηρεσιών για δημοσίευση στο διαδίκτυο, εξαρτώνται λιγότερο. Ταυτόχρονα, ωστόσο, πολλές επιχειρήσεις χρειάζονται ακόμη βοήθεια για να ξεκινήσετε.

Εξισορροπώντας τις τάσεις της φιλοξενίας της αυτοεξυπηρέτησης και του αυτοματισμού με μια προσωπική προσέγγιση που βοηθά τους πελάτες να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή παρουσία, η Rebel διπλασιάζει την υποστήριξη πελατών και επεκτείνει τις υπηρεσίες της.

«Αυτό που κάναμε τον προηγούμενο χρόνο αλλάζει από το να είμαστε καταχωρητές τομέα πρώτα σε εταιρεία φιλοξενίας πρώτα», δήλωσε ο Διευθυντής Τεχνολογίας Brett Tackaberry. “Το Rebel προορίζεται για όσους θέλουν να αυτοδιαχειρίζονται – άτομα που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εμπειρία επωνυμίας – αλλά επίσης υποστηρίζουμε και βοηθούμε τους ανθρώπους να συνδεθούν στο διαδίκτυο.”

Πολλή γνώση και εμπειρία είναι πίσω από την καινοτομία στο Rebel. Η εταιρεία έχει επικεντρωθεί ιδιαίτερα στην εμπειρία των χρηστών – τόσο προσφέροντας ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών όσο και αναπτύσσοντας δυνατότητες με τη βοήθεια πελατών.

«Τους τελευταίους έξι μήνες έως ένα χρόνο, έχουμε πραγματοποιήσει μια πολύ πιο επικεντρωμένη στο χρήστη και πιο βασισμένη στη χρήση διαδικασία λήψης αποφάσεων», δήλωσε ο Brett. «Δοκιμάσαμε πολλές από τις νέες δυνατότητες που παρουσιάσαμε πέρυσι με διάφορες ομάδες πελατών. Θα κυκλοφορήσουμε μια λειτουργία στο 10% του κοινού μας, θα τους ζητήσουμε σχόλια, θα πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές και θα συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε το προϊόν με αυτόν τον τρόπο. “

Εικόνα του λογότυπου Brett Tackaberry και Rebel

Οι επιλογές του Rebel κυμαίνονται από έναν δημιουργό ιστότοπων έως ισχυρούς εικονικούς διακομιστές, δήλωσε ο Διευθυντής Τεχνολογίας Brett Tackaberry.

Αυτή η διπλή προσπάθεια να καθοδηγήσει τους πελάτες να συνδεθούν στο διαδίκτυο και να τους συμπεριλάβει στη δημιουργική διαδικασία αντιπροσωπεύει την ικανότητα του Rebel να διατηρεί ευχαριστημένο ένα ευρύ φάσμα πελατών.

«Επιστρέφει στο σύνθημά μας να βοηθάμε τους ανθρώπους να συνεισφέρουν στο διαδίκτυο, και ό, τι χρειάζονται εκεί», είπε ο Brett. “Είναι τρομακτικό να αποκτήσετε αυτόν τον νέο τομέα και να αντιμετωπίσετε πολλές ερωτήσεις: Πώς ανεβάζετε τον ιστότοπο; Πρέπει να προσλάβεις κάποιον; Πρέπει να πληρώσετε κάποιον; Αυτά είναι τα σκληρά μέρη που προσπαθούμε πραγματικά να καλύψουμε. “

Απαιτήσεις συνάντησης σε όλο το φάσμα πελατών, από μαθητές έως εμπόρους λιανικής

Οι υπηρεσίες του Rebel περιλαμβάνουν εγγραφή και μεταφορά ονομάτων τομέα, δημιουργία και φιλοξενία ιστότοπων, ηλεκτρονικό εμπόριο, email και ασφάλεια. Πολλοί πελάτες δεν γνωρίζουν ιδιαίτερα την τεχνολογία, είπε ο Brett, αλλά έχουν μια καλή ιδέα για την επιχείρησή τους και πώς θέλουν να την παρουσιάσουν στο διαδίκτυο.

«Μερικές φορές βλέπετε μαθητές να αναζητούν δουλειά ή άτομα που προσπαθούν να μεταβούν στην καριέρα τους», δήλωσε ο Brett. “Ή μπορεί να είναι φωτογράφος, οπότε θα έχουν έναν ιστότοπο ή μια σελίδα τριών σελίδων και θα ξεκινήσουν ένα χαρτοφυλάκιο ή μια μικρή επιχείρηση. Στον ίδιο χώρο, έχουμε άτομα που πουλάνε ένα σπίτι ή παντρεύονται και έχουν μια μικρή ιστοσελίδα. “

Εικόνες υπαλλήλων του Rebel σε εκδηλώσεις

Για να εξυπηρετήσει το εύρος των πελατών της, το Rebel απαντά σε κλήσεις υποστήριξης σε λιγότερο από δύο λεπτά και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λιγότερο από δύο ώρες.

Στο άλλο άκρο του φάσματος είναι πιο ώριμες επιχειρήσεις που θέλουν να πουλήσουν στο διαδίκτυο, μαζί με προγραμματιστές ιστού, εταιρείες σχεδιασμού, εταιρείες πληροφορικής και εταιρείες που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις υπηρεσίες φιλοξενίας του Rebel VPS.

“Αυτό είναι στην πραγματικότητα το οποίο επικεντρωνόμαστε τον επόμενο χρόνο”, δήλωσε ο Brett.

Η ανανεωμένη υποστήριξη πελατών παρέχει ενσωμάτωση 1 σε 1

Όταν η Rebel αποφάσισε να ενισχύσει την υποστήριξη των πελατών της, η εταιρεία έψαχνε ως μια επιχείρηση της Οτάβα ως μοντέλο, είπε ο Brett.

«Το Shopify έχει αυτήν την πρακτική, απίστευτη διαδικασία επιβίβασης», είπε. «Έχουν αυτούς τους γκουρού που προσπαθούν να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε στο κατάστημά σας. Αυτό που κάναμε τους τελευταίους έξι μήνες είναι μια τέτοια προσέγγιση. “

Ο Rebel πρόσθεσε ένα-προς-ένα υποβοηθούμενες ρυθμίσεις, όπου ένας αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών θα συνεργαστεί στενά με έναν πελάτη χρησιμοποιώντας κοινή χρήση οθόνης για να βοηθήσει στην αναβάθμιση του ιστότοπού του αρχικά. Επιπλέον, η υπηρεσία μετεγκατάστασης ιστότοπου της εταιρείας είναι πλέον δωρεάν.

«Η πρόσβαση στο διαδικτυακό τόπο είναι το δύσκολο κομμάτι», δήλωσε ο Μπρετ. «Η διαχείριση μόλις σηκωθεί και τρέχει με λίγη προπόνηση είναι εύκολη. Γι ‘αυτό προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε μέσα από τα δύσκολα μέρη. “

Ανανεώνοντας τις προσπάθειες εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας, η Rebel στοχεύει να είναι πιο συμπαθητική με τις διαδικασίες των πελατών και να προσδιορίσει πού θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο η εταιρεία.

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι περνούν όταν προσπαθούν να δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο και τι είναι το άγχος και τα σημεία πόνου», δήλωσε ο Brett.

Η ανάπτυξη εστιάζει σε έργα VPS για εταιρείες και εταιρείες πληροφορικής

Πρόσφατα, το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες φιλοξενίας VPS της Rebel ώθησε την εταιρεία να μετατοπίσει περισσότερη ενέργεια για περαιτέρω βελτιστοποίηση και εμπορία της πλατφόρμας, σύμφωνα με τον Brett.

“Ανακαλύψαμε ξανά πώς το προσφέρουμε και μας επέτρεψε να το επεκτείνουμε”, είπε. “Είναι ένας άλλος τομέας ανάπτυξης που έχουμε βρει, οπότε θέλαμε να το ξεπεράσουμε και να βοηθήσουμε αυτούς τους πελάτες να κλιμακώσουν.”

Τα αυτοδιαχειριζόμενα σχέδια, που τροφοδοτούνται από μονάδες στερεάς κατάστασης, διαθέτουν πλήρη πρόσβαση root και έναν προεγκατεστημένο πίνακα ελέγχου Plesk. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν έως και τέσσερις CPU με 16 GB RAM, 200 GB αποθηκευτικού χώρου, 5 TB εύρους ζώνης και αποκλειστικές διευθύνσεις IP.

Εικόνες υπαλλήλων του Rebel

Όταν δεν υποστηρίζουν πελάτες ή κλιμακώνουν την πλατφόρμα VPS, οι υπάλληλοι του Rebel απολαμβάνουν συνέδρια και φιλανθρωπική εργασία.

Μερικοί από τους πελάτες VPS του Rebel περιλαμβάνουν προγραμματιστές ιστού, εταιρείες που επιθυμούν να εξορθολογίσουν την επιχείρησή τους και μεγαλύτερες επιχειρήσεις με το τεχνικό προσωπικό για να διατηρήσουν ένα περιβάλλον φιλοξενίας.

“Μέρος του λόγου για τον οποίο οι άνθρωποι αγοράζουν περισσότερο από το VPS τους τελευταίους έξι μήνες είναι ότι θα θέλουν να αγοράσουν έναν διακομιστή VPS και να φιλοξενήσουν τους 10 ή 20 πελάτες που έχουν σε έναν διακομιστή”, είπε. «Το προσωπικό πληροφορικής θέλει να τα διαχειριστεί όλα με τον ίδιο τρόπο. Εάν μια εταιρεία διαθέτει προγραμματιστή ιστού ή τεχνικούς υπαλλήλους που μπορούν να τη διαχειριστούν, θα έχουν έναν διακομιστή ιστού VPS υψηλής απόδοσης στον οποίο μπορούν να φιλοξενήσουν το υλικό τους. “

Επιστροφή με την κατάρρευση των εμποδίων για τη σύνδεση στο Διαδίκτυο

Εκτός από την εξυπηρέτηση πελατών και την κλιμάκωση μιας πλατφόρμας VPS, η Rebel δίνει επίσης προτεραιότητα στις φιλανθρωπικές συνεισφορές μέσω του προγράμματος Rebel Ethos.

«Στο μοντέλο μας για διαδικτυακή συνεισφορά, θέλουμε να βοηθήσουμε στη μείωση των εμποδίων για όσους έχουν δυσκολία να συμβεί αυτό», δήλωσε ο Brett. «Κάνουμε πολλά σε αυτόν τον τομέα. Είναι υπέροχο για την εργασιακή κουλτούρα και την ομάδα, αλλά έχει πραγματικό αντίκτυπο. “

Εκτός από την προσφορά εκπτώσεων φιλοξενίας και συνεργασιών σε ΜΚΟ, φοιτητές και κοινωνικές επιχειρήσεις που κάνουν τη διαφορά, η πρωτοβουλία περιλαμβάνει επίσης χορηγίες και φιλοξενία εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων των Random Hacks of Kindness, Tech4Good Ottawa και Ladies Learning Code.

«Προσπαθούμε να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ της τεχνολογίας και των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και των κοινωνικών επιχειρήσεων στην κοινότητά μας», δήλωσε ο Brett. «Δεν ασχολούμαστε με την παραγωγή τόνων και τόνων χρημάτων. είμαστε στην επιχείρηση φιλοξενίας. Γι ‘αυτό προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να συνεισφέρουν στο διαδίκτυο παρέχοντας τις υπηρεσίες μας δωρεάν όταν μπορούμε. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me