Pushing Industry Batas: Η φρέσκια λήψη της διαχείρισης της φιλοξενίας WordPress της Kinsta προσφέρει ταχύτητα, ασφάλεια και υποστήριξη από ειδικούς

TL; Δρ: Το Kinsta – μια Διαχειριζόμενη Πλατφόρμα Φιλοξενίας WordPress που τυλίγει την ταχύτητα και την ασφάλεια του Google Cloud σε ένα φιλικό προς το χρήστη πακέτο – προσφέρει σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μια υπηρεσία αιχμής που υποστηρίζεται από εξειδικευμένη υποστήριξη. Τα σχόλια των πελατών είναι ενσωματωμένα στη διαδικασία ανάπτυξης, με αποτέλεσμα κεντρικές λειτουργίες όπως ένας προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου, ωριαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ένα ευρύ φάσμα μοντέλων τιμολόγησης. Με ένα νέο σύστημα πολλαπλής πρόσβασης για τον πίνακα ελέγχου MyKinsta στον ορίζοντα, η εταιρεία συνεχίζει την κληρονομιά της καινοτομίας.


Δεν είναι μυστικό ότι η Google βαδίζει στο ρυθμό του δικού της τυμπάνου. Είναι η δύναμη πίσω από ορδές zany και φαινομενικά ατελείωτα προϊόντα και υπηρεσίες. Υπάρχει το ψυχεδελικό γλυπτό που επισκέπτονται οι επισκέπτες με το Chrome. Ένα αυτοκίνητο Itty-bitty Street View που χτίστηκε για να χαρτογραφήσει το “Miniatur Wunderland”, το μεγαλύτερο μοντέλο σιδηροδρόμου στον κόσμο. Ένα αναδυόμενο γήπεδο γκολφ με τεχνητή νοημοσύνη. Η λίστα συνεχίζει και συνεχίζει.

Τα κέντρα δεδομένων του δεν είναι λιγότερο ενδιαφέροντα, με χρωματικούς κωδικούς σωλήνες ψύξης σε μπλε, πράσινο, κίτρινο και κόκκινο. αμέτρητοι ενεργειακά αποδοτικοί διακομιστές αρχειοθετημένοι τακτοποιημένοι σε ράφια. και υπαλλήλους που οδηγούν GBikes σε όλες τις εγκαταστάσεις. Στη συνέχεια, υπάρχει το καλώδιο οπτικών ινών που η εταιρεία έχει τρέξει κατά μήκος του πυθμένα του ωκεανού για δεκάδες χιλιάδες μίλια, έξυπνα ενισχυμένο με προστατευτική επίστρωση που δρα ως εμπόδιο κατά των πεινασμένων καρχαριών.

Λαμβάνοντας υπόψη το πρωτοποριακό ιστορικό της, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι εταιρείες φιλοξενίας στρέφονται στο Google Cloud για να τροφοδοτήσουν τις ανάγκες υποδομής τους. Η Kinsta, ωστόσο, έχει από καιρό αξιοποιήσει την πλατφόρμα για να παρέχει μια ασφαλή, υψηλής απόδοσης υπηρεσία φιλοξενίας ειδικά σχεδιασμένη για το WordPress.

«Αρχικά ξεκινήσαμε χρησιμοποιώντας το Linode ως πάροχο μας, αλλά σύντομα ανακάλυψα ότι δεν θα λειτουργούσε», δήλωσε ο Brian Jackson, CMO στην Kinsta. “Στις αρχές του 2014, αποφασίσαμε να κάνουμε τη μετάβαση στο Google Cloud Platform αποκλειστικά, παρόλο που ήταν ακόμη στα σπάργανα.”

Headshot του Brian Jackson, CMO στο Kinsta και λογότυπο της εταιρείας

Ο Brian Jackson, CMO της Kinsta, μας είπε ότι η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 από βετεράνους προγραμματιστές WordPress.

Πράγματι, η Google ήταν ένας σχετικά νέος παίκτης στην αγορά σε σύγκριση με τους AWS και Azure, αλλά η Kinsta έκανε ένα άλμα πίστης. «Προβλέπουν ότι η Google θα έχει την υποδομή και τα χρήματα πίσω τους για να κάνει κάτι υπέροχο», δήλωσε ο Μπράιαν.

Η κίνηση απέδωσε. «Γρήγορα προωθούμε σήμερα, και ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσαν ποτέ να είχαν κάνει, επειδή το Google Cloud εγκαινιάζει νέους κέντρα δεδομένων σχεδόν κάθε μήνα», δήλωσε ο Brian..

Χρησιμοποιώντας το Google Cloud ως ίδρυμα, η Kinsta δημιούργησε μια Διαχειρισμένη Πλατφόρμα Φιλοξενίας WordPress με όλες τις καμπάνες και τους σφυρίχτρες, συμπεριλαμβανομένου ενός προσαρμοσμένου πίνακα ελέγχου, γνώσης υποστήριξης και ενός συνεχούς αγωγού ενημερωμένων λειτουργιών. Τώρα, με ένα νέο σύστημα πολλαπλής πρόσβασης για το MyKinsta, η εταιρεία συνεχίζει να ωθεί τα όρια της βιομηχανίας.

Εξαιρετικά γρήγοροι, εξαιρετικά αξιόπιστοι διακομιστές που υποστηρίζονται από το Google Cloud

Το Kinsta προσφέρει SMB και επιχειρήσεις, όπως μια πλήρως διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress που παρέχει τη δύναμη και την ταχύτητα του Google Cloud σε ένα εύχρηστο πακέτο. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από 17 τοποθεσίες κέντρων δεδομένων που καλύπτουν τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, το Βέλγιο, τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, την Ινδία, τις Κάτω Χώρες και τη Σιγκαπούρη.

“Το Google Cloud Platform είναι γρήγορο όπως είναι, αλλά προσφέρουν ένα δίκτυο βασικής και πρώτης κατηγορίας”, δήλωσε ο Brian. “Πληρώνουμε από την τσέπη μας για να είμαστε στο κορυφαίο δίκτυο, γιατί είναι πολύ πιο γρήγορο.”

Καθώς άλλοι πάροχοι φιλοξενίας μετακινούνται στο Google Cloud, ο Brian πιστεύει ότι η Kinsta έχει ένα πλεονέκτημα.

“Ανεξάρτητα από τον πάροχο που χρησιμοποιείτε ή πόσο εκπληκτική είναι η ομάδα σας – επειδή κάθε οικοδεσπότης θα πει ότι έχει την καλύτερη ομάδα στον πλανήτη – υπάρχουν πάντα αυξανόμενοι πόνοι”, είπε. “Δεδομένου ότι είμαστε με το Google Cloud από το 2014, γνωρίζουμε την πλατφόρμα πολύ καλά.”

Γραφικό που απεικονίζει την premium φιλοξενία WordPress

Η διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress του Kinsta δημιουργήθηκε με έμφαση στη σταθερότητα, την ταχύτητα και την ασφάλεια.

Με μεγάλους πελάτες όπως η Intuit, η General Electric και το TripAdvisor, ο Brian είπε ότι δεν υπάρχει χώρος για λάθη. «Ανακαλύψαμε τρόπους για να δημιουργήσουμε πράγματα γύρω από το Google, ώστε οι πελάτες μας να μην επηρεάζονται από κανένα από τα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε σε εβδομαδιαία βάση», είπε.

Μια άλλη κίνηση που έκανε το Kinsta να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ήταν η απόφαση χρήσης κοντέινερ Linux για όλους τους πελάτες.

«Βασικά αυτό που κάνει είναι να επιτρέπει σε όλα να παραμένουν εντελώς απομονωμένα στο δοχείο, έτσι ώστε η μνήμη και η CPU να μπορούν να εκχωρηθούν αυτόματα», δήλωσε ο Brian. “Ο ιστότοπος WordPress κάθε πελάτη έχει το δικό του Nginx και ο καθένας έχει τη δική του βάση δεδομένων MySQL, οπότε ενώ είναι ασφαλής, είναι επίσης εξαιρετικό για απόδοση.”

Τα υψηλά ποσοστά απόδοσης και η υποστήριξη εγκεφάλου κρατούν τους πελάτες γύρω

Ο ρυθμός μετάβασης πελατών μιας εταιρείας – το ποσοστό των πελατών που διακόπτουν την υπηρεσία εντός μιας δεδομένης περιόδου – αποτελεί άμεσο δείκτη ικανοποίησης των πελατών. Το αποδεκτό ετήσιο κύμα κυμαίνεται συνήθως στο εύρος 5% έως 7%, ανάλογα με την υπηρεσία και το Kinsta είναι χαμηλότερο από 5%.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό – δείχνει ότι κάνουμε κάτι σωστό», είπε ο Brian. “Είναι μια μεγάλη φωνή στην ομάδα υποστήριξής μας.”

Η υποστήριξη πελατών είναι ένας άλλος τομέας στον οποίο ο Kinsta έχει ανοίξει το διακόπτη. Αντί της τυπικής μεθοδολογίας υποστήριξης τριών επιπέδων, όπου οι πελάτες πρέπει να περιηγηθούν σε μια αλυσίδα προσωπικού υποστήριξης, το μοντέλο του Kinsta τους οδηγεί κατευθείαν στην κορυφή.

Γραφικό που απεικονίζει εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών

Για να εξασφαλιστεί γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, η ομάδα υποστήριξης της Kinsta αποτελείται από μηχανικούς Linux και προγραμματιστές WordPress.

«Προσλαμβάνουμε μόνο εξειδικευμένους μηχανικούς Linux και προγραμματιστές WordPress, οπότε όποιος επικοινωνείτε με την ομάδα υποστήριξης μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας», δήλωσε ο Brian. «Δεν υπάρχει αναπήδηση, κάτι που εξοικονομεί χρόνο παρόλο που πρέπει να επενδύσουμε περισσότερο στους μισθούς».

Ο Brian είπε ότι το χαμηλό ποσοστό στροφών της εταιρείας αντικατοπτρίζει επίσης την ταχεία απόδοση της πλατφόρμας. Συχνά, είπε, οι ιστότοποι με τους οποίους μεταναστεύει η εταιρεία από άλλους διαχειριζόμενους παρόχους φιλοξενίας WordPress λειτουργούν πιο γρήγορα στο Kinsta, ειδικά εάν ο πελάτης έχει πολλούς ιστότοπους σε έναν μοναδικό VPS ή έναν αποκλειστικό διακομιστή με άλλον πάροχο.

Το Kinsta περιλαμβάνει επίσης το KeyCDN – ένα παγκόσμιο δίκτυο παράδοσης περιεχομένου που βελτιώνει την ταχύτητα, την επεκτασιμότητα και τη διαθεσιμότητα – σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας. «Συνεργαστήκαμε με το KeyCDN ειδικά επειδή οι πελάτες θέλουν τους γρηγορότερους χρόνους ping και τη χαμηλότερη δυνατή καθυστέρηση», δήλωσε ο Brian.

Ενημερωμένες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των ωριαίων αντιγράφων ασφαλείας, βάσει των σχολίων πελατών

Το Kinsta διατηρεί επίσης τους πελάτες ευχαριστημένους ακούγοντας προτάσεις και, όποτε είναι δυνατόν, τις εφαρμόζουν. Για να το αποδείξει, η εταιρεία διατηρεί έναν αριθμό ενημερώσεων στον ιστότοπό της για να ειδοποιεί τους πελάτες όταν γίνονται διαθέσιμες νέες δυνατότητες. «Θα έλεγα ότι το 85% όλων όσων κάνουμε βασίζονται στα σχόλια των χρηστών», είπε ο Brian.

Τον Ιούνιο, για παράδειγμα, η Kinsta παρουσίασε αντίγραφα ασφαλείας με δυνατότητα λήψης με ένα κλικ. Και, τον Ιούλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα τοποθεσία κέντρου δεδομένων στο Λος Άντζελες, η οποία επέκτεινε την εμβέλεια της εταιρείας στη Δυτική Ακτή. Επειδή το Kinsta χρησιμοποιεί τη λειτουργία ανάπτυξης πολλαπλών περιφερειών του Google Cloud Platform, οι χρήστες έχουν την επιλογή να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών τοποθεσιών κέντρου δεδομένων για κάθε έναν από τους ιστότοπούς τους. Αυτό διασφαλίζει ότι οι ιστότοποι τοποθετούνται όσο το δυνατόν πιο κοντά στους επισκέπτες, επιταχύνοντας τους χρόνους φόρτωσης και μειώνοντας την καθυστέρηση.

Γραφικό που δείχνει το προσωπικό της Kinsta και το λογότυπο της Kinsta

Προς μεγάλη ικανοποίηση των πελατών, η ομάδα Kinsta χρησιμοποιεί τα σχόλια των πελατών για να ενημερώσει τις αποφάσεις για την ανάπτυξη προϊόντων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της WooCommerce, η Kinsta ξεκίνησε ένα ωριαίο πρόσθετο εφεδρικού – μια από τις πιο απαιτούμενες δυνατότητες της εταιρείας – τον Μάιο. «Οι πελάτες μας στο WooCommerce είπαν ότι τα αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας δεν ήταν αρκετά, γιατί αν κάτι πήγε στραβά, θα χάσουν τα δεδομένα συναλλαγών», δήλωσε ο Brian. “Τώρα έχουμε ωριαία αντίγραφα ασφαλείας και πραγματικά σκεφτόμαστε να προσθέσουμε ένα άλλο επίπεδο αντιγράφων ασφαλείας.”

Η εταιρεία αναδιάρθρωσε ακόμη και το μοντέλο τιμολόγησης αφού έλαβε αιτήματα πελατών. Αφού επικεντρώθηκε στις μεσαίες επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις, η Kinsta εξυπηρετεί πλέον πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

“Ένα από τα μεγαλύτερα αιτήματα που ακούσαμε ήταν,” Μακάρι να ξεκινήσεις ένα φθηνότερο πακέτο επειδή είμαστε μια μικρή επιχείρηση και είμαστε στην άκρη “, δήλωσε ο Brian. «Πριν από τον Νοέμβριο του 2017, τα σχέδιά μας ήταν 100 $ το μήνα και πάνω. Μετά τον Νοέμβριο του 2017, ξεκινήσαμε τα πακέτα μας 30 και 60 $, τα οποία είναι πολύ δημοφιλή στους bloggers και τις μικρές επιχειρήσεις. “

Το πιο πρόσφατο: Ένα σύστημα πρόσβασης πολλαπλών χρηστών για τον πίνακα ελέγχου MyKinsta

Μη ικανοποιημένος με το cPanel ή το Plesk, ο Kinsta δημιούργησε τον δικό του πίνακα ελέγχου – MyKinsta – ειδικά για χρήστες WordPress. Ο Brian μας είπε ότι ο πίνακας ελέγχου περιέχει όλες τις δυνατότητες των υπαρχουσών λύσεων του πίνακα ελέγχου και πολλά άλλα, όπως ενοποίηση SSL με ένα κλικ, υποστήριξη 24/7, διαισθητικά περιβάλλοντα στάσης, αναλυτικά στοιχεία με δυνατότητα δράσης, παρακολούθηση απόδοσης, αποκατάσταση αντιγράφων ασφαλείας και διαχείριση DNS.

Συνεχώς σε εξέλιξη, ο πίνακας ελέγχου ενημερώνεται συχνά με νέες δυνατότητες βάσει των αιτημάτων των πελατών. Τον Ιούνιο, η εταιρεία ενσωμάτωσε τη δυνατότητα προσθήκης κλειδιών SSH στον Πίνακα ελέγχου MyKinsta, παρέχοντας έναν πιο ασφαλή τρόπο σύνδεσης σε διακομιστές. Και, τον Αύγουστο του 2018, η εταιρεία παρουσίασε το MyKinsta v3 με μια επανασχεδιασμένη διεπαφή που έφερε στους χρήστες μια πιο διαισθητική εμπειρία μαζί με νέες ενσωματώσεις και δυνατότητες.

Η Kinsta μόλις κυκλοφόρησε το νέο σύστημα πρόσβασης πολλαπλών χρηστών. “Απλώς δημιουργήσαμε ένα πλήρες σύστημα πολλαπλών χρηστών όπου μπορείτε να εκχωρήσετε διαφορετικά επίπεδα άδειας στους χρήστες”, δήλωσε ο Brian. «Πολλοί χρήστες δεν θέλουν να παρέχουν πλήρη πρόσβαση στους χρήστες τους. θέλουν μόνο να δώσουν πρόσβαση προγραμματιστή ή πρόσβαση χρέωσης. Έχουμε τώρα όλα τα διαφορετικά επίπεδα και επίπεδα αδειών και ρόλους χρήστη. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για τις εταιρείες! “

Όπως και η Google, η καταναλωτική προσέγγιση της καινοτομίας της Kinsta παρέχει στην εταιρεία ένα ξεχωριστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map