Δημόσιες σχέσεις εντός προσέγγισης: Η Promotehour ανοίγει πόρτες και αυξάνει τις ταχύτητες για νεοσύστατες επιχειρήσεις μέσω εγγυημένης κάλυψης τύπου

TL; Δρ: Το Promotehour, ένα πρακτορείο δημοσίων σχέσεων που έχει σχεδιαστεί για νεοσύστατες επιχειρήσεις, βοηθά τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να αποκτήσουν την κάλυψη του τύπου που χρειάζονται σε τιμές που πιθανώς να αντέχουν. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 200.000 επιχειρηματίες έχουν αξιοποιήσει τα αποτελεσματικά, στοχευμένα μηνύματα της εταιρείας για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα των ιστότοπων και να αυξήσουν τις πωλήσεις. Με σχέδια που διαθέτουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων και πρόσβαση σε όλη τη ζωή σε μια επιμελημένη βάση δεδομένων 7.000 δημοσιογράφων, η Promotehour στοχεύει στη μείωση του κινδύνου που ενέχει η επένδυση στις δημόσιες σχέσεις.


Όπως κάθε επιτυχημένος οργανισμός δημοσίων σχέσεων, η Promotehour μελετά τους ανταγωνιστές της.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία έχει παρατηρήσει ένα κοινό νήμα: υψηλές τιμές (σκεφτείτε εκατομμύρια ετησίως, σε ορισμένες περιπτώσεις). Αυτό είναι ένα πράγμα για τις καθιερωμένες επιχειρήσεις που θέλουν να ανεβούν σε γίγαντες, αλλά τι γίνεται με τον μικρό άντρα που αγωνίζεται να ριζώσει?

«Το PR είναι αρκετά ακριβό», δήλωσε ο συνιδρυτής της Promotehour, Jit Salunke. «Ορισμένες εταιρείες χρεώνουν μεταξύ 5.000 και 10.000 $ το μήνα ή περισσότερα με τα απαιτούμενα ετήσια συμβόλαια. Όμως, δεδομένου ότι οι περισσότερες νεοσύστατες εταιρείες δεν έχουν συγκεντρώσει τόσο μεγάλη χρηματοδότηση, αυτό δεν επιτρέπει στα πρακτορεία δημοσίων σχέσεων. “

Λογότυπο προώθησης

Κατασκευασμένο για νεοσύστατες επιχειρήσεις: Το Promotehour σχεδιάστηκε για να παρέχει στις αναδυόμενες επιχειρήσεις τους πόρους δημοσίων σχέσεων που χρειάζονται για να ευημερήσουν.

Με τη βοήθεια της Mona Soundankar, η Jit ίδρυσε το Promotehour το 2014 για να δώσει σε αυτές τις επιχειρήσεις την ευκαιρία να ευδοκιμήσουν. Εκείνη την εποχή, η Jit και η Mona προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες στο ψηφιακό μάρκετινγκ για νεοσύστατες επιχειρήσεις.

«Γενικά, όταν ξεκινούν οι εκκινήσεις, θα προσπαθήσουν να προωθηθούν μέσω διαφορετικών καταλόγων και κοινοτήτων εκκίνησης», δήλωσε ο Jit. «Το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε ούτε μία θεραπευτική λίστα αυτών των καταλόγων. Έτσι δημιουργήσαμε το δικό μας. “

Ο Jit είπε ότι ο δωρεάν πόρος ήταν δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και ήταν αρχικά η κύρια προσφορά στην αρχική σελίδα του Promotehour. Από τότε, η εταιρεία έχει επεκτείνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό της. «Συνειδητοποιήσαμε ότι θα μπορούσαμε επίσης να βοηθήσουμε τις νεοσύστατες επιχειρήσεις με υπηρεσίες μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις με μια ευρεία έννοια», είπε.

Για το σκοπό αυτό, το Promotehour του σήμερα βοηθά περισσότερους από 200.000 επιχειρηματίες να λάβουν την κάλυψη τύπου που χρειάζονται για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και να αυξήσουν τις πωλήσεις. Με χαμηλά σημεία τιμών, εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων και πρόσβαση σε όλη τη ζωή σε μια επιμελημένη βάση δεδομένων 7.000 δημοσιογράφων, η εταιρεία υποστηρίζει την αρχική της αποστολή: να βοηθήσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης σε μικρές επιχειρήσεις και να το κάνει οικονομικά.

Ο στόχος: Να καταστεί προσιτό το μάρκετινγκ για αναδυόμενες επιχειρήσεις

Το Promotehour παρέχει μια επιλογή τριών προγραμμάτων τιμολόγησης, το καθένα με μια εφάπαξ χρέωση. Το εισαγωγικό πρόγραμμα της εταιρείας 79 $, για παράδειγμα, περιλαμβάνει την υποβολή πληροφοριών εκκίνησης σε 100 καταλόγους εκκίνησης, συνδέσμους σε ζωντανές υποβολές και μια αναφορά με στιγμιότυπα οθόνης που επαληθεύουν τις υποβολές. Το σχέδιο προορίζεται να εξοικονομήσει περίπου 20 ώρες χρόνου, να αυξήσει τις κατατάξεις αναζήτησης και να βελτιώσει την αξιοπιστία.

Λογότυπα καταστημάτων μέσων στα οποία η Promotehour έχει βοηθήσει τους πελάτες να διασφαλίσουν την κάλυψη

Η Promotehour πιστεύει ότι οι μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να λάβουν κάλυψη από τον τύπο.

Για 599 $, το Coverage PRO περιλαμβάνει τις ίδιες δυνατότητες στο εισαγωγικό σχέδιο, καθώς και προσέγγιση σε 100 δημοσιογράφους και 500 πηγές μέσων, δημιουργία περιεχομένου, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οργανική κάλυψη τύπου σε ένα έως τρία καταστήματα. «Διαχειριζόμαστε ολόκληρη την εκστρατεία: Γράφουμε το δελτίο τύπου για αυτούς, προβληματίζουμε τη γωνία PR και αναγνωρίζουμε 100 σχετικούς δημοσιογράφους και επικοινωνούμε μαζί τους», δήλωσε ο Jit..

Προσφέροντας το πιο ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων, η κάλυψη GRAND περιλαμβάνει τα ίδια οφέλη με το σχέδιο PRO συν μια αναφορά ανάλυσης καμπάνιας, προσέγγιση 100 επιπλέον δημοσιογράφων και κάλυψη τύπου σε δύο έως τέσσερα καταστήματα. Το πακέτο είναι διαθέσιμο με εφάπαξ κόστος 1,119 $.

Με την πάροδο των ετών, ο Jit είπε ότι τα σχέδια βοήθησαν μια σειρά από νεοσύστατες επιχειρήσεις να αποκτήσουν κάλυψη σε εξέχοντα μέσα ενημέρωσης, όπως Entrepreneur, Digital Trends, TechCrunch, TheNextWeb και VentureBeat. «Η κάλυψη βοηθά τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να προσελκύσουν πελάτες, να αυξήσουν το ενδιαφέρον των επενδυτών, να προσελκύσουν ταλέντα και τελικά να ενισχύσουν τη συνολική επιτυχία», είπε.

Πατήστε κάλυψη εντός 30 ημερών ή επιστρέψτε τα μισά χρήματά σας

Ο Jit είπε ότι η συνεργασία με το Promotehour περιλαμβάνει μερικά απλά βήματα. «Η υπηρεσία μας είναι εντελώς κλειστή», είπε ο Jit. «Ζητάμε από τους πελάτες μας να παρέχουν λίγες πληροφορίες και στη συνέχεια μπορούμε να χειριστούμε τα πάντα από εκεί.»

Αφού εγγραφεί για ένα σχέδιο υποβολής ή κάλυψης, ο πελάτης συμπληρώνει ένα σύντομο ερωτηματολόγιο που χρησιμοποιεί η Promotehour για να καταλάβει τι κάνει η εκκίνηση, το πρόβλημα που επιλύει, το κοινό-στόχο και τους ανταγωνιστές του στο χώρο. Στη συνέχεια, η Promotehour προετοιμάζει ένα κιτ τύπου που περιέχει γωνίες ιστορίας, βήματα και σελίδες πόρων.

Η εταιρεία παρουσιάζει το τελικό πακέτο σε σχετικούς δημοσιογράφους μέσω εξατομικευμένων αλληλεπιδράσεων, φέρνει σε επαφή τις νεοσύστατες επιχειρήσεις με τους ενδιαφερόμενους δημοσιογράφους και μάλιστα παρακολουθεί αυτούς που δεν ανταποκρίνονται. Και, επειδή η Promotehour αναγνωρίζει ότι οι νεοσύστατες εταιρείες είναι τελικά στο έλεος των δημοσιογράφων όταν πρόκειται για συντακτικές αποφάσεις, η εταιρεία παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 50%.

Εγγυημένο λογότυπο ικανοποίησης

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων της εταιρείας 50% δίνει σιγουριά στους επιχειρηματίες που έχουν πρόβλημα μετρητών.

“Αυτό είναι πολύ μοναδικό – είναι κάτι που πολλές εταιρείες δημοσίων σχέσεων δεν κάνουν, ειδικά στο σημείο τιμών μας”, δήλωσε ο Jit. «Προσπαθούμε όσο μπορούμε, αλλά στο τέλος της ημέρας το PR είναι μια δραστηριότητα μάρκετινγκ υψηλού κινδύνου, οπότε αν δεν μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την κάλυψη που θέλετε, μια επιστροφή χρημάτων 50% θα είναι το χειρότερο σενάριο “

Σύμφωνα με τον Jit, το ποσοστό επιτυχίας της εταιρείας είναι σήμερα περίπου 60% ή καλύτερο.

«Μόλις περνούσα τα έσοδα τις προάλλες, και για τα τελευταία 100.000 $ των εσόδων επιστρέψαμε περίπου 10.000 $ – έτσι, 10% σε αυτήν την περίπτωση», είπε.

Η αποτυχία ασφαλούς κάλυψης δεν οδηγεί την Promotehour να εγκαταλείψει έναν πελάτη. «Τους λέμε,« Εάν έχετε οποιεσδήποτε ενημερώσεις στο μέλλον, απλώς ενημερώστε μας και θα θέσουμε ξανά το κιτ τύπου μπροστά στους δημοσιογράφους », είπε ο Jit. «Χρειάζεται χρόνος, αλλά νομίζω ότι κάθε εκκίνηση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για να καλυφθεί κάπου», είπε.

Αποτελεσματικά μηνύματα που οδηγούν την επισκεψιμότητα του ιστότοπου για 200Κ ιδρυτές

Η απόκτηση κάλυψης τύπου είναι θέμα αποστολής κατάλληλων μηνυμάτων στα σωστά μέσα ενημέρωσης την κατάλληλη στιγμή. Η Promotehour ξέρει πώς να το κάνει οικονομικά αποδοτικά μέσω μιας διαδικασίας που αναφέρεται ως “Lean PR”.

Αντί να απαιτεί ετήσιες συμβάσεις παρακράτησης και να χρεώνει πελάτες άνω των 5.000 $ ανά μήνα, η εταιρεία προωθεί τις κορυφαίες επαφές πολυμέσων καθώς και εξειδικευμένα καταστήματα που σχετίζονται άμεσα με κάθε εκκίνηση. “Για παράδειγμα, αν δημιουργήσετε μια εφαρμογή παραγωγικότητας, θα προωθήσουμε τους TechCrunch, Lifehacker κ.λπ.”, δήλωσε ο Jit..

Ενώ η εταιρεία μεταδίδει δελτία τύπου σε σχετικούς δημοσιογράφους, δεν βασίζεται μόνο στην κοινοπραξία για να αυξήσει την προβολή στο διαδίκτυο. Η Jit μας είπε ότι τέτοια κάλυψη σπάνια εμφανίζεται στις αρχικές σελίδες των ειδησεογραφικών ιστότοπων και ο αλγόριθμος Panda 4.0 της Google έκανε μη πρωτότυπο περιεχόμενο (όπως δελτία τύπου που κοινοποιούνται μέσω πολλαπλών καταστημάτων) κατατάσσεται χαμηλότερα από ποτέ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, μέσω των σχεδίων Coverage PRO και Coverage GRAND, η εταιρεία δημιουργεί και διανέμει προσαρμοσμένα δελτία τύπου και βήματα σε βασικούς δημοσιογράφους. Για παράδειγμα, η Promotehour βοήθησε το Meshfire, μια εταιρεία που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να αυξήσει την παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να δημιουργήσει εξουσιοδότηση μέσω μιας θέσης επισκεπτών στο VentureBeat.

Η εταιρεία βοήθησε επίσης τη διαχείριση Twitter και την υπηρεσία μάρκετινγκ SwiftSocial να γράψει ένα μοναδικό άρθρο και να στείλει εξατομικευμένα email στην πύλη ειδήσεων Inman, καταλήγοντας τελικά στην κάλυψη ειδήσεων.

«Νομίζω ότι έχει να κάνει με τα κίνητρα των μέσων ενημέρωσης να γράφουν», είπε ο Jit. «Έχουμε δει τις ανταμοιβές που βγαίνουν από την κάλυψη του Τύπου μας καθώς οι ιδρυτές αρχίζουν να αναγνωρίζουν».

Η εφαρμογή Jona: Μια επιμελημένη βάση δεδομένων περισσότερων από 7Κ δημοσιογράφων

Όλοι έχουμε ακούσει ότι η επιτυχία δεν εξαρτάται από τι ξέρετε, αλλά που ξέρεις. Συνεπώς, οι στενές σχέσεις με τους σωστούς δημοσιογράφους μπορούν να αποδειχθούν ανεκτίμητες για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις που είναι απελπισμένες να μεταδώσουν τα μηνύματά τους στις μάζες.

Η αποκλειστική εφαρμογή της Promotehour, η Jona, παρέχει στις νεοσύστατες επιχειρήσεις άμεση πρόσβαση σε αυτές τις σχέσεις μέσω μιας βάσης δεδομένων πληροφοριών επικοινωνίας για 7.000 δημοσιογράφους από περισσότερα από 1.000 μέσα ενημέρωσης. Εάν θέλετε να κάνετε την εφαρμογή για μια περιστροφή, το δωρεάν πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει περιορισμένη πρόσβαση στη βάση δεδομένων Jona, απεριόριστη αναζήτηση και πληροφορίες για 30 επαφές κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής περιόδου επτά ημερών..

Για 30 $ το μήνα, το Pro Plan της εταιρείας παρέχει απεριόριστη πρόσβαση στη βάση δεδομένων πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένης της απεριόριστης αναζήτησης και επαφών. Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης βοήθεια με στρατηγικές δημοσίων σχέσεων. Στην κορυφή της γκάμας, το VIP Plan της Promotehour παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλη τη ζωή και μία καμπάνια PR με εφάπαξ χρέωση 299 $. Εκτός από αυτά τα προγράμματα, όποιος εγγραφεί στο πρόγραμμα κάλυψης PRO ή Coverage Grand θα έχει απεριόριστη πρόσβαση στη ζωή στη Jona.

Λογότυπο εφαρμογής Jona

Δωρεάν, Pro ή VIP: Επιλέξτε από μια σειρά σχεδίων Jona που διαφέρουν ανάλογα με την τιμή και την πρόσβαση δημοσιογράφων.

Η εφαρμογή επιτρέπει στις νεοσύστατες επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν λέξεις-κλειδιά για να εντοπίζουν δημοσιογράφους που ειδικεύονται στον κλάδο τους, να τις οργανώνουν προσθέτοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε διάφορες λίστες και, στη συνέχεια, εξάγουν τις λίστες ως αρχεία CSV για μελλοντική αναφορά.

Ο στόχος της Promotehour είναι να παρέχει μια προσιτή λύση για ιδρυτές και εμπόρους που θέλουν να προωθήσουν τις ιδέες τους σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους.

«Ας πούμε ότι είστε εκκίνηση υγείας», είπε ο Jit. “Για νεοσύστατες υπηρεσίες υγείας, οι δημοσιογράφοι που γράφουν για την υγεία είναι οι πιο σχετικοί, οπότε θα μπορούσατε να τραβήξετε μια επιμελημένη λίστα για δημοσιογράφους που γράφουν για αυτό το συγκεκριμένο θέμα.”

Ο Jit μας είπε ότι το σχέδιο 30 $ της Jona είναι μια συμφωνία σε σύγκριση με πολλές εναλλακτικές λύσεις. «Με ορισμένες υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, κοστίζει 150 $ για να λάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας 100 δημοσιογράφων», είπε. Και με σχέδια να προσθέτει συνεχώς περισσότερους δημοσιογράφους στη λίστα, η Promotehour επιδιώκει να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αξία στις νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, η αρχική αποστολή της εταιρείας δεν έχει αλλάξει ούτε ένα κομμάτι: «Προσπαθούμε να παρέχουμε μια πλήρη γκάμα προσιτών λύσεων δημοσίων σχέσεων για νεοσύστατες επιχειρήσεις», δήλωσε ο Jit..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me