Progress® OpenEdge® Πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών – Πώς οι 55Κ οργανισμοί δημιουργούν και αναπτύσσουν γρήγορα εφαρμογές για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί

TL; Δρ: Οι εξελίξεις στις τεχνολογίες cloud και η αυξανόμενη ζήτηση για αποτελεσματική διαχείριση περισσότερων δεδομένων οδηγούν τις επιχειρήσεις να αναζητήσουν λύσεις εκσυγχρονισμού εφαρμογών για να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Το Progress® OpenEdge® είναι ένα περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών που απλοποιεί την ανάπτυξη και παράδοση κρίσιμων επιχειρηματικών εφαρμογών. Η πλατφόρμα παρέχει μια αξιόπιστη βάση δεδομένων υψηλής απόδοσης και προσφέρει μια σειρά εργαλείων, μεταξύ άλλων μια μηχανή κανόνων, διαδικασίες ροής εργασίας και αναλυτικά στοιχεία, μεταξύ άλλων. Προσφέροντας μια ευέλικτη και επεκτάσιμη πλατφόρμα, το OpenEdge διευκολύνει τη γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη εφαρμογών, την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό, γι ‘αυτό περισσότερες από 55.000 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τη λύση.


Η ανάγκη εκσυγχρονισμού των εφαρμογών παλαιού τύπου δεν είναι ειδήσεις για τις περισσότερες επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχείρησης. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, το 60% έως 80% των προϋπολογισμών πληροφορικής προορίζεται για τη συντήρηση των τρεχόντων συστημάτων και εφαρμογών που έχουν γίνει αργή και ξεπερασμένη στον σημερινό κόσμο που πεινάει δεδομένα.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, ότι περισσότερα από 150 δισεκατομμύρια δολάρια σε δαπάνες λογισμικού προορίζονται για εκσυγχρονισμό αυτών των παλαιών εφαρμογών για να διατηρήσουν υπό έλεγχο τα έξοδα συντήρησης πληροφορικής – και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να παραμείνουν ανταγωνιστικές σε αγορές που απαιτούν ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Οι υπεύθυνοι επιχειρήσεων της Astute γνωρίζουν πόσο χρόνο θυσιάζεται για τον εκσυγχρονισμό εφαρμογών παλαιού τύπου. Η γρήγορη ανακύκλωση και η απόδοση επένδυσης (ROI) πρέπει να ληφθούν υπόψη για να μειωθεί το κόστος και το ανθρώπινο δυναμικό να επικεντρωθεί στις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης. Εκεί μπαίνει το Progress® για να σας βοηθήσει.

Το Progress® OpenEdge® επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εκσυγχρονίζουν αποτελεσματικά παλιές εφαρμογές και να δημιουργούν νέες και η απλή σύνταξή της είναι εύκολη στην εκμάθηση.

Λογότυπο Progress OpenEdge

Το Progress® βοηθά τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν, να εκσυγχρονίσουν και να αναπτύξουν αποτελεσματικές εφαρμογές on-prem ή στο cloud.

Η πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών παρέχει μια βάση δεδομένων υψηλής απόδοσης γνωστή για την επεκτασιμότητα και την αξιοπιστία της και προσφέρει μια σειρά από τεχνολογικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης μιας μηχανής κανόνων, διαδικασιών ροής εργασίας και αναλυτικών στοιχείων, μεταξύ άλλων. Το OpenEdge προσαρμόζεται σε κάθε τύπο επιχείρησης και προσφέρει ένα από τα χαμηλότερα συνολικά κόστη ιδιοκτησίας.

Με τη γρήγορη και αποτελεσματική αναβάθμιση των παλαιών εφαρμογών παλαιού τύπου, οι λύσεις του Progress βοηθούν τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία των χρηστών, η οποία τελικά λειτουργεί για να αυξήσει τα έσοδα και να ενθαρρύνει την αφοσίωση των πελατών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περισσότερες από 55.000 επιχειρήσεις σε μια σειρά βιομηχανιών χρησιμοποιούν το OpenEdge για να αναπτύξουν και να αναπτύξουν τις εφαρμογές του αύριο.

Μια ευέλικτη, επεκτάσιμη και προσιτή πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες σας

Το OpenEdge είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα για τη δημιουργία σύγχρονων εφαρμογών. Ενημερωμένες και υπάρχουσες εφαρμογές μπορεί να αναπτυχθούν σε διαφορετικές πλατφόρμες και διεπαφές – συμπεριλαμβανομένων των κινητών και του cloud.

Οι εφαρμογές WebSpeed ​​του Progress μπορούν να μετεγκατασταθούν στον Progress Application Server (PAS) για να επωφεληθούν από νέα εργαλεία κωδικοποίησης για αναβάθμιση. Ο Progress Application Server γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ παλαιότερου λογισμικού παλαιού τύπου και νεότερου, πιο ασφαλούς λογισμικού χρησιμοποιώντας λιγότερους πόρους και εφαρμόζοντας ένα ενσωματωμένο πλαίσιο ασφαλείας.

Το PAS μειώνει το χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται για τη βελτίωση των παλαιών προγραμμάτων, μειώνοντας έτσι το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και λειτουργίας. Η πλατφόρμα ανάπτυξης του OpenEdge μειώνει αποτελεσματικά το κόστος κατά 30% σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες και τα χρήματα που εξοικονομούνται από το να μην ανακαλύψετε ξανά παλιές εφαρμογές μπορούν αντ ‘αυτού να δαπανηθούν για την ανάπτυξη νέων εφαρμογών.

Η επεκτασιμότητα της πλατφόρμας λειτουργεί και προς τις δύο κατευθύνσεις. Οι εφαρμογές μπορούν είτε να αυξήσουν τη χωρητικότητα όταν είναι απασχολημένες είτε να μειώσουν την κλίμακα για να εξοικονομήσουν πόρους όταν δεν χρειάζονται. Ο αυξημένος αυτοματισμός και το μειωμένο κόστος απελευθερώνουν πόρους και δίνουν στις επιχειρήσεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Εκσυγχρονίστε τις παλαιότερες εφαρμογές για να βελτιώσετε το UX και να διατηρήσετε το μερίδιο αγοράς σας

Σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά, οι επιχειρήσεις πρέπει να προσαρμοστούν για να παραμείνουν σε λειτουργία. Η μετατροπή των εφαρμογών παλαιού τύπου σε σύγχρονες επαναλήψεις βοηθά στη διατήρηση των πελατών καθώς και στην προσέλκυση νέων βελτιώνοντας την εμπειρία χρήστη (UX).

Οι εφαρμογές με φιλικές προς το χρήστη διασυνδέσεις που λειτουργούν ομαλά και χωρίς πόρους απογοήτευσης είναι πάντα προτιμότερες. Οι βελτιωμένες εφαρμογές ανοίγουν νέες ροές εσόδων και διατηρούν τις τρέχουσες, για να διατηρούν τη λειτουργία των επιχειρήσεων διατηρώντας επαφή με τη βάση χρηστών τους. Το UX δεν αφορά μόνο τη διεπαφή. Η σχεδιαστική σκέψη παίζει τεράστιο ρόλο.

Τα γραφικά, η διαισθητικότητα, η ευχρηστία, η εμφάνιση και η αίσθηση και η διεπαφή λειτουργούν όλα όταν σκεφτόμαστε το UX και έτσι προσεγγίζει το Progress την ανάπτυξη εφαρμογών. Η Progress απέκτησε την Telerik το 2014, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του Kendo UI Builder. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει τη μετατροπή μιας εφαρμογής OpenEdge για την παροχή εφαρμογών ιστού με κομψές μπροστινές άκρες. Αυτό σημαίνει την ταχύτερη ανάπτυξη εφαρμογών που ικανοποιούν τις ανάγκες των τελικών χρηστών και παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Ένας συγκεκριμένος αριθμός δυνητικών πελατών χρησιμοποιεί αποκλειστικά tablet και τηλέφωνα και οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να παραμελούν την κινητοποίηση. Οι εταιρείες που επωφελούνται από την κινητοποίηση έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν μια λιγότερο κορεσμένη και πιο ανεκμετάλλευτη ροή εσόδων.

OpenEdge® – Μετασχηματισμός επιχειρηματικών σημείων επαφής σε όλες τις βιομηχανίες

Το Akioma Software και το Westminster Financial είναι από τις χιλιάδες επιχειρήσεις που το OpenEdge βοήθησε στην ανάπτυξη, ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό εφαρμογών.

Το Akioma Software λειτουργεί με σκοπό να απλοποιήσει την πολυπλοκότητα του συχνά επαχθούς έργου της ανάπτυξης νέων εργαλείων προσφοράς. Με τη βοήθεια του Progress OpenEdge, η εταιρεία δημιούργησε το Akioma.config, το οποίο μειώνει σημαντικά τους χρόνους ανάπτυξης για εργαλεία διαμόρφωσης. Ο ίδιος διαμορφωτής που πήρε παραδοσιακά εννέα μήνες για να γράψει τώρα διαρκεί μόνο δύο εβδομάδες για να αναπτυχθεί και να αναπτυχθεί. Το σύνθετο λογισμικό διαχείρισης προσφορών της Akioma επιτρέπει σε μεγάλες εταιρείες να προσφέρουν προσαρμοσμένες προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε πελάτες βάσει προσαρμοσμένων κανόνων.

Εν τω μεταξύ, η Westminster Financial, ένας άλλος πελάτης του OpenEdge, γνώριζε την ανάγκη μείωσης του ανθρώπινου σφάλματος. Η εταιρεία απαιτούσε έναν πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για τη διαχείριση της δημιουργίας αναφορών και βάσεων δεδομένων.

Προηγουμένως εκτελούμενες με μη αυτόματο τρόπο, αυτές οι εργασίες θα αυτοματοποιηθούν με τη βοήθεια μιας νέας εφαρμογής που βασίζεται σε σύννεφο και σχεδιάστηκε με το Rollbase του Progress. Ως αποτέλεσμα, τα σφάλματα εισαγωγής δεδομένων μειώθηκαν κατά 20%. Αυτά και πολλά άλλα πραγματικά παραδείγματα δείχνουν πώς η συνεργασία με το OpenEdge οδηγεί σε αμοιβαία επωφελείς επιχειρηματικές σχέσεις με αποτέλεσμα λιγότερα σφάλματα και υψηλότερη απόδοση επένδυσης.

Συνεχής αφιέρωση για τη δημιουργία και ανάπτυξη των εφαρμογών του αύριο

Το Progress είναι αφιερωμένο στη δημιουργία και ανάπτυξη των εφαρμογών του μέλλοντος. Ο Yogesh Gupta, Διευθύνων Σύμβουλος της Progress, ανακοίνωσε πρόσφατα την επερχόμενη κυκλοφορία του OpenEdge 12 και διπλασίασε τη δέσμευση της εταιρείας για καινοτομία που ξεκίνησε πριν από 35 χρόνια με την επένδυσή της στο OpenEdge. Τον Μάρτιο του 2017, το Progress παρέδωσε το OpenEdge 11.7, το οποίο προσφέρει αυξημένη υψηλή διαθεσιμότητα, επεκτασιμότητα και ασφάλεια.

«Οι πελάτες μας βασίζονται στην πλατφόρμα OpenEdge για να αναπτύξουν και να αναπτύξουν εφαρμογές που οδηγούν τις επιχειρήσεις τους. Εξαρτώνται από εμάς για να προωθήσουμε τα όρια της πλατφόρμας OpenEdge με κάθε κυκλοφορία, για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε ό, τι χρειάζονται για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί », δήλωσε η Colleen Smith, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Progress OpenEdge. «Με την κυκλοφορία της πλατφόρμας OpenEdge 11.7, αναπτύσσουμε αυτήν την παράδοση αριστείας με δυνατότητες που παρέχουν πρόσθετες εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας, ασφάλειας και ακριβών αναλυτικών στοιχείων.»

Χρησιμοποιώντας το OpenEdge, πλήθος επιχειρήσεων έχουν κάνει το βήμα στον 21ο αιώνα. Η ενσωμάτωση του OpenEdge στο επιχειρηματικό μοντέλο κάποιου δεν είναι μόνο ένας έξυπνος τρόπος για την αύξηση της αποτελεσματικότητας – αλλά είναι επίσης πολύ αποτελεσματική στην αύξηση των κατώτατων γραμμών.

Με το Progress, τα τμήματα πληροφορικής δεν χρειάζεται πλέον να αφιερώνουν το 60% έως το 80% των πόρων τους για τη διατήρηση μη ενημερωμένων συστημάτων. Οι επιχειρήσεις πρέπει να επενδύσουν στο μέλλον και η Progress διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να εξοικονομήσει χρόνο, ενέργεια και χρήματα μακροπρόθεσμα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me