Το phoenixNAP προσφέρει ένα διεθνές αποτύπωμα κέντρου δεδομένων για την παροχή ασφαλών λύσεων φιλοξενίας υψηλής απόδοσης για τους πελάτες του

TL; Δρ: Αν και το όνομά του αναφέρεται στην πατρίδα του στην Αριζόνα, το phoenixNAP αναπτύσσει μια παγκόσμια παρουσία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η εταιρεία διαθέτει 13 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να επεκτείνει το αποτύπωμά της, ενώ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων για τους πελάτες της. Καθώς η αγορά πληροφορικής γίνεται πιο απαιτητική και εξατομικευμένη, το phoenixNAP μπορεί να αναπτύξει πρωτότυπους συνδυασμούς υπηρεσιών, IaaS και προσαρμοσμένες δυνατότητες που ικανοποιούν μοναδικούς επιχειρηματικούς στόχους. Μαζί με την εστίαση στην εξατομίκευση, το phoenixNAP παρέχει επεκτασιμότητα και ασφάλεια που μπορούν να εμπιστεύονται οι πελάτες της.


Η γεωγραφική προέλευση του web host phoenixNAP είναι στο όνομά της. Αλλά ακόμη και όταν η εταιρεία ετοιμαζόταν να ανοίξει το πρώτο κέντρο δεδομένων της στην Αριζόνα το 2010, είχε την ευκαιρία να κατασκευάσει κάτι μεγαλύτερο.

«Όταν ανοίξαμε το κορυφαίο κέντρο δεδομένων μας, είχαμε την αποστολή να αναπτύξουμε τις υπηρεσίες σημείου πρόσβασης δικτύου (NAP) τόσο εγχώρια όσο και παγκοσμίως», δήλωσε ο Martin Wielomski, διευθυντής προϊόντων της phoenixNAP.

Η εταιρεία είχε ήδη αναγνωρίσει την παγκόσμια ανάγκη για αποκλειστικούς διακομιστές, cloud και προσφορές υποδομής ως υπηρεσία που δεν ήταν ακόμη ευρέως διαθέσιμες. Αυτό ώθησε το phoenixNAP να προσθέσει πιο στιβαρές υπηρεσίες και να ξεκινήσει την ανάπτυξη του παγκόσμιου δικτύου του.

Η εταιρεία έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του ονείρου όταν άνοιξε την πρώτη της διεθνή τοποθεσία στο Άμστερνταμ το 2012. Η τοποθεσία στις Κάτω Χώρες σχεδιάστηκε για Ευρωπαίους πελάτες – και για όσους χρειάζονταν πρόσβαση στην αγορά – αναζητώντας αποκλειστικούς διακομιστές, συντοπισμό, διαχείριση cloud και υπηρεσίες αποκατάστασης καταστροφών.

«Σήμερα, το phoenixNAP είναι παρόν σε πολλές τοποθεσίες στις Η.Π.Α., την Ευρώπη, τον Ασία-Ειρηνικό και σύντομα στη Λατινική Αμερική», δήλωσε ο Martin. Αυτό περιλαμβάνει έξι τοποθεσίες γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έξι στην Ευρώπη, μία στην Ασία και μία στην Αυστραλία.

Στιγμιότυπο οθόνης παγκόσμιων τοποθεσιών phoenixNAP

Με τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, το phoenixNAP βοηθά τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τους πελάτες τους σε οποιαδήποτε αγορά.

Η εταιρεία ανέκαθεν ακολουθούσε μια ολιστική προσέγγιση στη φιλοξενία και κατάλαβε νωρίς ότι ένα διευρυμένο αποτύπωμα θα πετύχαινε κάτι περισσότερο από το να προσελκύει πελάτες από διαφορετικές περιοχές. Θα επέτρεπε στις εταιρείες να φτάσουν και σε αυτές τις τοποθεσίες.

Τα κέντρα δεδομένων δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας και αναπτύσσουν περιβάλλοντα σε πολλές χώρες, τα οποία, με τη σειρά τους, επιτρέπουν στις εταιρείες να υπολογίζουν και να μεταφέρουν αποθηκευτικό χώρο σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι εταιρείες μπορούν να αξιοποιήσουν περισσότερες από μία τοποθεσίες κέντρων δεδομένων, καθώς και να συνδυάσουν υπηρεσίες μέσω του phoenixNAP.

Τα οφέλη από αυτές τις στρατηγικές τοποθεσίες είναι ξεκάθαρα, αλλά το phoenixNAP προσφέρει επίσης άλλες εντυπωσιακές δυνατότητες για τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης με κέντρο δεδομένων 2,35 Tbps, εγγύηση 100% uptime και πάντα διαθέσιμη υποστήριξη.

Όλες αυτές οι αποφάσεις έχουν βοηθήσει το phoenixNAP να αναπτυχθεί επίσης. Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 450 άτομα και συνεργάτες με περίπου 35 αερομεταφορείς συνεγκατάστασης.

Διατήρηση πλεονεκτήματος στην αγορά μέσω της ασφάλειας και της επεκτασιμότητας

Η εταιρεία συνέχισε να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών, ενώ παραμένει στο προσκήνιο της καινοτομίας, ειδικά καθώς το τοπίο πληροφορικής εξελίσσεται γρήγορα.

Σήμερα, οι επιχειρήσεις απαιτούν σημαντική αξιοπιστία από τα κέντρα δεδομένων. Πρέπει να παρέχουν συνεπές χρόνο λειτουργίας, ασφάλεια, κάλυψη δικτύου και ισχυρές προσφορές υπηρεσιών.

Ανταποκρινόμενη σε αυτή τη ζήτηση, το phoenixNAP ανέπτυξε ένα χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στους μοναδικούς στόχους των ποικίλων βιομηχανιών.

λογότυπο phoenixNAP

Το 2017, η phoenixNAP παρουσίασε το Cloud Security Data που συνδυάζει λύσεις υλικού και λογισμικού.

Πρώτον, το phoenixNAP διατηρεί την εστίαση στην παροχή της ασφάλειας που περιμένουν οι πελάτες από την αρχή. Το 2017, η εταιρεία ξεκίνησε το Data Security Cloud, ένα περιβάλλον που συνδυάζει λογισμικό και υλικό για την προστασία δεδομένων cloud.

Ωστόσο, η εταιρεία συνεχίζει όχι μόνο να αναζητά τις τελευταίες προστασίες ασφαλείας, αλλά το phoenixNAP εργάζεται επίσης για τα δικά του προϊόντα προστασίας.

«Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την πλατφόρμα στην αποστολή μας για την οικοδόμηση της πιο ασφαλούς λύσης υποδομής cloud στον κόσμο», δήλωσε ο Martin.

Ένας άλλος λόγος που οι εταιρείες στραφούν στο phoenixNAP είναι ότι δεν μπορούν να κλιμακωθούν στο βαθμό που πρέπει να συμβαδίζουν με την ανάπτυξη. Ωστόσο, το phoenixNAP επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν το φάσμα των υπηρεσιών και των τεχνολογιών τους για να ρυθμίζουν γρήγορα περιβάλλοντα. Από εκεί, μπορούν να κλιμακώσουν αυτά τα περιβάλλοντα όποτε είναι απαραίτητο.

Αυτό βοηθά πολλούς πελάτες μεσαίας αγοράς του phoenixNAP που διαθέτουν υποδομή, αλλά δεν μπορούν να κλιμακώσουν αυτό το υλικό για να καλύψουν τις τρέχουσες – ή τις μελλοντικές τους ανάγκες.

Και το phoenixNAP αντιμετωπίζει τις ανησυχίες των νέων χρηστών μέσω επαγγελματικής υποστήριξης 24/7, αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες και, φυσικά, επεκτείνοντας το δίκτυο κέντρων δεδομένων.

Ανάπτυξη εταιρικών επιπέδων IAAS για εταιρικούς πελάτες

Πολλοί οργανισμοί αναζητούν συμπληρωματικές υποδομές πληροφορικής που τους επιτρέπουν να αναπτυχθούν πέρα ​​από τις δυνατότητές τους και ανταποκρίνονται στα χρονοδιαγράμματα κυκλοφορίας και στους κύκλους ανάπτυξης. Σε απάντηση, το phoenixNAP παρέχει υπηρεσίες SaaS που ταιριάζουν σε μια ποικιλία αναγκών, όπως συναθροίσεις, cloud, hosting και υβριδικές προσφορές.

«Στόχος μας είναι να συμπληρώσουμε τις υπάρχουσες εσωτερικές υποδομές πληροφορικής και τις ομάδες οργανώσεων με οικονομικά αποδοτικές λύσεις», δήλωσε ο Martin.

Άλλες επιχειρήσεις προσπαθούν να προσθέσουν σχέδια υποδομής ως υπηρεσία και να στραφούν στο phoenixNAP για βοήθεια στην εφαρμογή τους. Μπορούν να παρακολουθούν τις υπηρεσίες τους χρησιμοποιώντας έναν πίνακα ελέγχου που ενημερώνεται συχνά – το PhoenixNAP Client Portal (PNCP).

«Μπορούμε να τους βοηθήσουμε να δημιουργήσουν μια υποδομή που ανταποκρίνεται στους στόχους απόδοσης, ασφάλειας και διαθεσιμότητας», δήλωσε ο Martin.

Για παράδειγμα, το phoenixNAP ανέπτυξε μια υπηρεσία IaaS για Sneaker Server, μια εταιρεία που εξυπηρετεί την αγορά συλλεκτικών παπουτσιών. Η εταιρεία ήθελε διαχειριζόμενους διακομιστές που θα μπορούσε να αναπτύξει αποτελεσματικά κατά παραγγελία.

Ο Sneaker Server έλαβε ασφάλεια, δυνατότητα κλιμάκωσης, προϊόντα διακομιστή με γρήγορη παροχή και εγγύηση 100% λειτουργίας. Επιπλέον, το phoenixNap καθοδήγησε τη νέα εταιρεία σχετικά με τις τεχνικές της προκλήσεις, οι οποίες την βοήθησαν να αυξήσει την εμβέλειά της.

«Το PhoenixNAP μπόρεσε να προσφέρει την επιθυμητή λύση κατανοώντας τις ανάγκες του Sneaker Server και την παρέχοντας κάθε φορά μέσα σε λίγες ώρες, προσφέροντας ασταμάτητη υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια», δήλωσε η εταιρεία σε μια μελέτη περίπτωσης..

Σύντομα, το phoenixNAP σχεδιάζει να αναπτύξει περισσότερες υπηρεσίες για να βοηθήσει τους πελάτες του IaaS, συμπεριλαμβανομένων νέων τοποθεσιών κέντρου δεδομένων. Η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με Intel, Veeam και VMware για την ανάπτυξη πιο σύγχρονων λύσεων λογισμικού και υλικού.

“Πρόσφατα, ξεκινήσαμε τους επεξεργαστές Intel Xeon 2ης γενιάς με δυνατότητα κλιμάκωσης, οι οποίοι προσφέρουν πρωτοφανείς επιδόσεις για απαιτητικούς φόρτους εργασίας, όπως AI, ML και HPC”, δήλωσε ο Martin.

Επιλογές Colocation και Cloud Επιτρέπουν στις εταιρείες να προσαρμόζουν σχέδια φιλοξενίας

Από την ίδρυσή της στην Αριζόνα το 2010, το phoenixNAP σχεδίαζε να αναπτύξει ένα παγκόσμιο δίκτυο κέντρων δεδομένων και να παραμείνει στην κορυφή των εξελίξεων στην τεχνολογία. Και μια τάση που βλέπει το phoenixNAP είναι η αυξανόμενη ζήτηση για προσαρμοσμένες υποδομές και εξειδικευμένες υπηρεσίες.

«Καθώς οι οργανισμοί υφίστανται ψηφιακό μετασχηματισμό, οι ανάγκες τους σε τεχνολογίες εξελίσσονται – και συχνά απαιτούν πολύ εξελιγμένες λύσεις υλικού και λογισμικού», δήλωσε ο Martin.

Σε απάντηση σε αυτές τις απαιτήσεις, το phoenixNAP εξατομικεύει την προσέγγισή του για συνεργασία με κάθε επιχείρηση. Κατανοεί ότι, ενώ μια εταιρεία μπορεί να χρειάζεται απλώς υπηρεσίες συμπαραγωγής, μια άλλη μπορεί να απαιτεί μια πλήρως διαχειριζόμενη λύση.

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι διαθέτουμε τεχνολογίες, τοποθεσίες και προσωπικό για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς στόχους που ενδέχεται να έχουν οι πελάτες μας». – Martin Wielomski, διευθυντής προϊόντος στο phoenixNAP

Οι δυνατότητες που προσελκύουν τους πελάτες στις υπηρεσίες συμπαραγωγής του phoenixNAP περιλαμβάνουν τη δέσμευση της εταιρείας για περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Και το phoenixNAP colocation είναι επίσης ελκυστικό για την κατάσταση του Computer Data Center Program (CDCP), έναν κρατικό κανονισμό που απαλλάσσει ορισμένους κέντρα δεδομένων από την καταβολή φόρων για εξοπλισμό. Η εταιρεία μεταβιβάζει αυτές τις εξοικονομήσεις στους πελάτες της.

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι διαθέτουμε τεχνολογίες, τοποθεσίες και προσωπικό για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς στόχους που μπορεί να έχουν οι πελάτες μας», δήλωσε ο Martin.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το phoenixNAP προσφέρει ένα τέτοιο εύρος επιλογών και υπηρεσιών φιλοξενίας. Θέλει να παρέχει σε εταιρείες όλων των μεγεθών, ακόμη και σε εκείνους με τους πιο φιλόδοξους στόχους, τη σωστή υποδομή για να ταιριάζει στις ανάγκες τους – χωρίς να περιπλέκει το χαρτοφυλάκιο του ή να αυξάνει το κόστος.

Αυτές οι υπηρεσίες παρέχουν επίσης πολλές ευνοϊκές οδούς για επιχειρηματίες. εταιρείες μπορούν να αναπτυχθούν, να επιλέξουν νέες λύσεις ή να αλλάξουν τους στόχους τους χωρίς να χρειάζεται να βρουν διαφορετικό πάροχο υπηρεσιών.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me