Ένα ενιαίο σημείο υπευθυνότητας: OneNeck IT Solutions Spurs Digital Transformation Through a Diverse Infrastructure Portofolio

TL; Δρ: Το OneNeck IT Solutions είναι ένας οργανισμός που βασίζεται σε σκοπό και αρχές, που πιστεύει στην μετασχηματιστική δύναμη του ηγέτη της τεχνολογίας. Το χαρτοφυλάκιο της ψηφιακής υποδομής, της ασφάλειας, της υβριδικής πληροφορικής, του εκσυγχρονισμού εφαρμογών και των υπηρεσιών πολλαπλών cloud, υποστηριζόμενη από στρατηγικές σχέσεις με κορυφαίους συνεργάτες της βιομηχανίας, έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τους πελάτες της σε οποιοδήποτε στάδιο της εξέλιξης της πληροφορικής τους. Το OneNeck αγκαλιάζει το ρόλο του ως ένα επιπλέον σύνολο εξειδικευμένων χεριών και επενδύει τόσο σε στρατηγικό όσο και σε τεχνικό ταλέντο για να βοηθήσει τους πελάτες του να εκτελέσουν την παραδοσιακή τους ατζέντα πληροφορικής, εστιάζοντας στην υποστήριξη και τον μετασχηματισμό εσωτερικών λειτουργιών, καθώς και αποτελεσμάτων εστιασμένων στις επιχειρήσεις που μπορούν και πρέπει να συνδέονται με η ατζέντα πληροφορικής.


Όταν η ηγετική ομάδα της Telephone and Data Systems, Inc. (TDS) ξεκίνησε το 2010 για να δημιουργήσει αυτό που είναι τώρα OneNeck IT Solutions, ήξερε ότι ένας ισχυρός συνδυασμός παικτών ισχύος θα έκανε για μια νικήτρια εταιρεία. Γι ‘αυτό, μέσω εξαγορών, η εταιρεία ανέπτυξε την ομάδα της στρατηγικά και σκόπιμα – επιδιορθώνοντας μια επίμονη δύναμη πληροφορικής.

Λογότυπο OneNeck

Το OneNeck παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής με ένα μόνο σημείο υπευθυνότητας.

Οι δυνάμεις τους συνδυάστηκαν, η εταιρεία εμφανίστηκε ως OneNeck IT Solutions – ένας ολοκληρωμένος πάροχος υβριδικών λύσεων IT πολλαπλών cloud εταιρικών κατηγοριών για μεσαίες αγορές και αναδυόμενες επιχειρήσεις. “Πέντε διαφορετικές εταιρείες ενώθηκαν μεταξύ Μαρτίου 2010 και Σεπτεμβρίου 2014, φέρνοντας μοναδικές δυνατότητες στο τραπέζι και δημιουργώντας ένα επιτυχημένο παιχνίδι ψηφιακών υποδομών”, δήλωσε ο Terry Swanson, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της OneNeck IT Solutions.

Σήμερα, το OneNeck συνεχίζει να αξιοποιεί τις διαφορετικές προοπτικές και τις δυνατότητές του για να προσφέρει στο εκτεταμένο χαρτοφυλάκιό του. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να προσαρμόζει τις υπηρεσίες της στις ξεχωριστές και περίπλοκες ανάγκες των πελατών, όπου κι αν βρίσκονται στο ταξίδι μετασχηματισμού πληροφορικής. Με μια σειρά νέων προϊόντων και υπηρεσιών έτοιμων για κυκλοφορία, το OneNeck βρίσκει ακόμη περισσότερους τρόπους για να προσφέρει αξία ως επέκταση των ομάδων πληροφορικής παγκοσμίως.

Λύσεις από άκρο σε άκρο προσαρμοσμένες σε ξεχωριστές και σύνθετες ανάγκες

Το διακριτικό όνομα της εταιρείας, OneNeck IT Solutions, παρέχει ένα ισχυρό μήνυμα στους πελάτες. “Το OneNeck αντιπροσωπεύει ένα μόνο σημείο λογοδοσίας”, δήλωσε ο Terry. «Οι πελάτες μπορούν να έρθουν σε εμάς για μια ευρεία γκάμα τεχνολογικών λύσεων και λειτουργούμε ως μία πηγή – παρέχοντας αυτό που υποσχόμαστε στις σχέσεις μας και στις συμφωνίες σε επίπεδο υπηρεσιών».

Ο Terry είπε ότι οι επιχειρήσεις χρειάζονται ένα ισχυρό και ασφαλές ίδρυμα πληροφορικής για να τις υποστηρίξουν εν μέσω ενός ταχύτατα εξελισσόμενου τεχνολογικού χώρου. Σήμερα, υπάρχουν περισσότερες επιλογές που πρέπει να κάνετε από ποτέ σε σχέση με τις πλατφόρμες.

Μειώστε το κόστος, βελτιώστε την απόδοση, αυξήστε τα αποτελέσματα

Η εταιρεία βοηθά τους πελάτες να καθορίσουν την καλύτερη πορεία προς τα εμπρός μέσω εκσυγχρονισμένων υποδομών και υπηρεσιών.

«Υπάρχουν παραδοσιακές ευκαιρίες εσωτερικής εγκατάστασης, cloud και SaaS. ολόκληρος αυτός ο κόσμος της επιλογής και της πολυπλοκότητας έχει επιταχυνθεί τα τελευταία πέντε και πλέον χρόνια », είπε ο Terry. “Για να διαφοροποιηθούν και να επιτύχουν σε αυτό το περιβάλλον, οι πελάτες χρειάζονται ένα ίδρυμα που μπορεί να τους βοηθήσει να επιταχύνουν, να προσαρμοστούν και, στη συνέχεια, να οδηγήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό που χρειάζονται για να παραμείνουν σχετικοί και ανταγωνιστικοί.”

Με την πάροδο του χρόνου, το OneNeck έχει δει το βάρος της οικοδόμησης, της συντήρησης και της εξασφάλισης αυτού του ιδρύματος να εμπίπτει πρωτίστως στους ηγέτες της τεχνολογίας, οι οποίοι αγωνίζονται σε ορισμένες περιπτώσεις να εξισορροπήσουν καινοτόμες ιδέες μεγάλης εικόνας με τις καθημερινές απαιτήσεις που διατηρούν την επιχείρηση σε λειτουργία.

«Το βλέπουμε ακόμη πιο διαδεδομένο στη μεσαία αγορά και στον αναδυόμενο επιχειρηματικό χώρο, όπου οι πελάτες απαιτούν πολλές από τις δυνατότητες που διαθέτουν οι μεγάλοι εταιρικοί λογαριασμοί όσον αφορά την τεχνολογία και την υψηλή διαθεσιμότητα», δήλωσε ο Terry. “Αλλά δεν έχουν απαραίτητα το εύρος των δεξιοτήτων, των ανθρώπων ή των προϋπολογισμών για να το βγάλουν. Εκεί μπαίνουμε. “

Ένας ουδέτερος συνεργάτης πληροφορικής που θα σας συναντήσει όπου βρίσκεστε

Το OneNeck συνεργάζεται στενά με τις επιχειρήσεις για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της στρατηγικής και της εκτέλεσης, αποκτώντας μια πλήρη κατανόηση του τρέχοντος περιβάλλοντος, των προκλήσεων και των στόχων του πελάτη. Αυτή η προσέγγιση στις διαχειριζόμενες υπηρεσίες επιτρέπει στην εταιρεία να συναντήσει πελάτες όπου βρίσκονται όσον αφορά το τεχνολογικό τους ταξίδι και να τους βοηθήσει να βελτιστοποιήσουν αυτό που ήδη διαθέτουν και να προσθέσουν νέες υπηρεσίες όπου χρειάζεται περισσότερο.

«Μπορούμε να βοηθήσουμε στην πορεία ως ένα επιπλέον σύνολο εξειδικευμένων χεριών για να τους βοηθήσουμε να πάνε από το Α στο Β», είπε ο Terry. “Συνήθως, θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών σταδιακά, βοηθώντας τους με κάποιο μέρος του σχεδιασμού, της ανάπτυξης ή της διαχείρισης των τεχνολογικών υπηρεσιών τους – και θα το κάνουμε με τον ρυθμό τους.”

Από εκεί, το OneNeck είναι διαθέσιμο για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κλιμακώσουν ανάλογα με τις ανάγκες. Ο Terry είπε ότι η εταιρεία παρέχει στους πελάτες την ευκαιρία να εκφορτώσουν διαδικασίες όπως αποκατάσταση καταστροφών, διαχείριση βάσεων δεδομένων, διαχείριση εφαρμογών, ασφάλεια και διαχείριση αποθήκευσης, μεταξύ ενός τεράστιου χαρτοφυλακίου πρόσθετων πρωτοβουλιών. «Το κάνουμε με τον βέλτιστο τρόπο, διασφαλίζοντας το καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών στην καλύτερη δυνατή τιμή», δήλωσε ο Terry.

Το OneNeck προσεγγίζει κάθε πελάτη από ουδέτερη άποψη, δεδομένου ότι, λόγω του εξαιρετικά διαφορετικού χαρτοφυλακίου του, η εταιρεία μπορεί να εξυπηρετεί εξίσου μεμονωμένους πελάτες, ανεξάρτητα από τον τύπο υποδομής που έχουν.

“Εάν χρησιμοποιείτε παραδοσιακές δυνατότητες, μπορούμε να βοηθήσουμε με λύσεις εσωτερικής εγκατάστασης”, δήλωσε ο Terry. «Ίσως θα θέλατε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ενός φόρτου εργασίας σε ένα δευτερεύον κέντρο δεδομένων. Ή χρειάζεστε να αναλάβουμε ορισμένες από τις υπηρεσίες σας μέσω μιας υβριδικής λύσης. Μπορούμε να επεκτείνουμε αυτές τις δυνατότητες και να επεξεργαστούμε την τροφική αλυσίδα των υπηρεσιών που μπορούμε να παρέχουμε. “

Αποκτήστε την ειρήνη του μυαλού ως επέκταση της ομάδας σας

Το OneNeck συνεργάζεται επίσης με εταιρείες όπως η Cisco, η Microsoft, η Dell EMC, η HP και το VMware, καθώς και ένα ευρύ φάσμα άλλων παρόχων λύσεων, για την προμήθεια του υλικού και του λογισμικού που συχνά απαιτούνται για τη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων.

«Δημιουργούμε μια διαδρομή για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις με διαχειριζόμενες υπηρεσίες, είτε ο φόρτος εργασίας τους βρίσκεται σε οποιονδήποτε συνδυασμό υβριδικών, on-prem, ή πλατφόρμας IaaS και Azure», δήλωσε ο Terry. «Εκτελούμε το φάσμα της παραδοσιακής, εσωτερικής τεχνολογίας πληροφορικής σε πολλούς τύπους υπηρεσιών cloud και μέσω του επιπέδου εφαρμογής».

Διαφήμιση με ένδειξη "Γέφυρα του χάσματος πολλαπλών σύννεφων μεταξύ τώρα και επόμενου".

Το OneNeck βοηθά τις επιχειρήσεις να κάνουν το άλμα σε μια υποδομή πολλαπλών δυνατοτήτων.

Η μοναδική πρόταση αξίας του OneNeck είναι προϊόν εμπειρίας άνω των δύο δεκαετιών μεταξύ των πέντε εταιρειών που ενώθηκαν δυνάμεις για να γίνουν η εταιρεία που η Terry γνωρίζει σήμερα. «Όταν κοιτάζετε μόνο το OneNeck IT Solutions, φαίνεται σαν μια νεότερη εταιρεία», είπε. «Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι διαθέτουμε τους τεχνικούς πόρους, τις δυνατότητες επεξεργασίας και τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες που έχουν αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια με μια ισχυρή βάση πελατών με δυνατότητα αναφοράς.»

Αυτή η εμπειρία βοηθά την εταιρεία να οικοδομήσει εμπιστοσύνη με τις επιχειρήσεις που εξυπηρετεί, καθιστώντας τον εαυτό του ως ένα υψηλής ποιότητας σύνολο βοηθητικών χεριών – ένα που θα τους επιτρέψει να διαθέσουν τους καλύτερους ανθρώπινους πόρους τους σε πιο κρίσιμες και στρατηγικές πρωτοβουλίες.

Τελικά, αυτό μεταφράζεται σε μειωμένο άγχος. «Μπορεί να ξεκινήσουμε με μια συγκεκριμένη ανάγκη ή περίπτωση χρήσης, αλλά με την πάροδο του χρόνου, καθώς αρχίζουμε να αφαιρούμε το βάρος της καθημερινής υποδομής και της διαχείρισης εφαρμογών και να χτίζουμε εμπιστοσύνη, οι πελάτες μας λένε συστηματικά« δεν ανησυχούμε »» Terry είπε. Με άλλα λόγια, τους δίνουμε ηρεμία. γνωρίζουν ότι η λειτουργία τους είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στις στρατηγικές τους προτεραιότητες. Μαζί, η επιχείρηση θα είναι σε καλύτερη θέση. “

Εικονικά CISO, Εκσυγχρονισμός Εφαρμογών και Azure-Centric PaaS

Ο Terry οδήγησε πρόσφατα το OneNeck μέσω μιας στρατηγικής αναπτυξιακής πρωτοβουλίας στην οποία η εταιρεία συναντήθηκε με αναλυτές της βιομηχανίας, διανέμει και ανέλυσε έρευνες πελατών και πραγματοποίησε επιπλέον σε βάθος έρευνα αγοράς. Με βάση αυτά τα ευρήματα, το OneNeck περιόρισε τρεις τομείς μελλοντικής εστίασης: ασφάλεια, εκσυγχρονισμός εφαρμογών και ευκαιρίες συνεργασίας.

Η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα το Virtual CISO Services, το οποίο έχει ως στόχο να επιτρέψει στις εταιρείες να παρακάμψουν τη διαδικασία πρόσληψης επικεφαλής αξιωματικού ασφαλείας πληροφοριών. Ο Terry είπε ότι η υπηρεσία είναι ένα σημείο εκκίνησης για ευρύτερες προσφορές ασφάλειας τον επόμενο χρόνο. «Αναλύουμε το τρέχον περιβάλλον σας. εκθέστε κενά, διατυπώστε προτάσεις για βελτίωση, είτε τεχνικά, αρχιτεκτονικά είτε πολιτικά. και να συνεργαστείτε με τον πελάτη σε μια πορεία προς τα εμπρός », είπε.

Το OneNeck σχεδιάζει επίσης να επεκταθεί στον χώρο εκσυγχρονισμού εφαρμογών μέσω συμβουλευτικών υπηρεσιών. “Θα πραγματοποιήσουμε ένα απόθεμα εφαρμογών για να βοηθήσουμε τους πελάτες να χειριστούν αυτό που έχουν επί του παρόντος όσον αφορά το εύρος του χαρτοφυλακίου εφαρμογών τους”, δήλωσε ο Terry. “Στη συνέχεια, θα εντοπίσουμε εξαρτήσεις, θα προσδώσουμε σοφία και θα συνεργαστούμε μαζί τους για να καθορίσουμε και, στη συνέχεια, να δημιουργήσουμε μια λύση που να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες τους.”

Τέλος, η εταιρεία σχεδιάζει να διευρύνει τη συμμετοχή της στο χώρο της Microsoft. Το OneNeck ήδη βοηθά τους πελάτες να διαχειρίζονται περίπλοκα περιβάλλοντα Microsoft Dynamics AX και Office 365. “Πάνω από το 70% των πελατών που ερευνήσαμε είπαν ότι χρησιμοποιούν τη Microsoft σε σημαντικό και σημαντικό βαθμό στο περιβάλλον τους σήμερα”, είπε. “Θα θέλαμε να επεκταθούμε σε άλλες λύσεις Microsoft Platform-as-a-Service με τις οποίες έρχονται στην αγορά, ειδικά εκείνες που είναι κεντρικές για το Azure.”

Αυτή η προσέγγιση θα βοηθήσει την ήδη ισχυρή και διαφοροποιημένη εταιρεία να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αξία ως επέκταση των ομάδων πληροφορικής παγκοσμίως.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me