Μια προσέγγιση χωρίς απογοήτευση: Το No-Code Website Builder του SITE123 θέτει τις επιχειρήσεις για επιτυχία με την πρόκληση του μοντέλου μεταφοράς και απόθεσης

TL; Δρ: Οι συντάκτες μεταφοράς και απόθεσης ενδέχεται να είναι το πρότυπο για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να δημιουργήσουν διαδικτυακή παρουσία χωρίς τεχνικές γνώσεις, αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος να ακολουθήσουν. Το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του SITE123 παρέχει μια εύχρηστη εναλλακτική λύση για τη δημιουργία αποκριτικών, φιλικών προς SEO ιστότοπων. Με διαισθητικές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και 24ωρη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, η εταιρεία στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και χωρίς απογοητευτική εμπειρία που τελικά οδηγεί σε επιχειρηματική επιτυχία.


Το 2015, ο Noam Alloush και η ομάδα ανάπτυξης ιστού βρέθηκαν σε σταυροδρόμι. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης που είχαν ξεκινήσει 10 χρόνια νωρίτερα ήταν πολύ επιτυχημένο στο Ισραήλ – αλλά οι πελάτες αντιμετώπιζαν ένα ιδιαίτερο πρόβλημα: είχαν πάρα πολλές επιλογές.

«Ο σκοπός ενός ιστότοπου είναι να αντιπροσωπεύει μια επιχείρηση και ότι η επιχείρηση θα επηρεαστεί εάν ο ιστότοπος δεν φαίνεται καλός, δεν έχει βελτιστοποιηθεί για SEO ή διακοπεί», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της SITE123 Shai Zrihan. “Εάν παρέχετε στους πελάτες πάρα πολλές δυνατότητες, οι πιθανότητες είναι ότι ο ιστότοπος δεν θα είναι τέλειος.”

Έτσι, η εταιρεία με έδρα το Λος Άντζελες, με επικεφαλής τον ιδρυτή Noam Alloush, άλλαξε πορεία. «Σε αυτό το σημείο, μάθαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τους πελάτες μας: ποιοι ήταν, τι προσπαθούσαν να χτίσουν και ποια προβλήματα αντιμετώπισαν», είπε. «Χρησιμοποιήσαμε αυτήν την κατανόηση για να δημιουργήσουμε το δεύτερο προϊόν μας, το SITE123, στις αρχές του 2016».

Πρότυπα λογότυπου και διάταξης Site123

Το SITE123 παρέχει μια εναλλακτική λύση χωρίς κωδικό για τους κατασκευαστές μεταφοράς και απόθεσης για επιχειρήσεις που επιθυμούν να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Η ομάδα δημιούργησε ένα πρόγραμμα δημιουργίας στυλ επεξεργαστή με τα βασικά εργαλεία που είχαν καθορίσει ότι οι πελάτες χρειάζονται παρά μια συντριπτική πληθώρα χαρακτηριστικών. «Όλα έχουν ήδη σχεδιαστεί και σχεδιαστεί – ο πελάτης χρειάζεται μόνο να παρέχει περιεχόμενο», δήλωσε ο Shai. “Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για να σέρνουν τα πράγματα στη σελίδα και να τα τοποθετούν τέλεια.”

Σήμερα, το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του SITE123 παρέχει μια αποτελεσματική, δωρεάν εναλλακτική λύση για το drag-and-drop web builders για επιχειρήσεις και επιχειρηματίες χωρίς γνώσεις κωδικοποίησης για την ενίσχυση της διαδικτυακής παρουσίας. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ανταποκρίνονται, βελτιστοποιημένους ιστότοπους SEO γρήγορα και εύκολα. Με φιλικές προς το χρήστη λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και 24ωρη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, το SITE123 προσπαθεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να πετύχουν επιτυχία στο διαδίκτυο με ευκολία.

Ένας προσιτός, απλός τρόπος δημιουργίας διαδικτυακής παρουσίας

Το όραμα του Noam για το SITE123 ήταν απλό – να δημιουργήσει έναν δημιουργό ιστότοπων που ο 60χρονος πατέρας του θα αισθανόταν άνετα να το χρησιμοποιεί. «Ο κύριος στόχος μας ήταν να αναπτύξουμε κάτι που θα επέτρεπε σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει τον δικό του ιστότοπο χωρίς να αισθάνεται ότι η τεχνολογία είναι πολύ προηγμένη και την αφήνει στην άκρη», δήλωσε ο Shai.

Η εταιρεία ήθελε επίσης να δημιουργήσει μια προσιτή λύση. «Δεν θέλαμε οι άνθρωποι να πληρώσουν 4.000 $ για κάποιον να δημιουργήσει τον ιστότοπό του, επειδή δοκίμασαν έναν οικοδόμο και απογοητευμένοι προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν 1.000 δυνατότητες», δήλωσε ο Shai. «Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όλοι οι κατασκευαστές ιστού είναι οι ίδιοι και θέλουμε να αλλάξουμε αυτήν τη σκέψη».

Φωτογραφία ενός άνδρα με φορητό υπολογιστή και το λογότυπο Site123

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων περιλαμβάνει πρόσβαση σε μια δωρεάν συλλογή εικόνων, εικονιδίων και βίντεο προσαρμοσμένων σε μια ποικιλία βιομηχανιών.

Για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ιστότοπους με επαγγελματική εμφάνιση, το SITE123 παρέχει μια δωρεάν συλλογή εικόνων, εικονιδίων και βίντεο κατάλληλων για μια σειρά βιομηχανιών, από την υγεία και την ιατρική έως τον αθλητισμό και τις τέχνες. Επαγγελματικά συνδυασμένες παλέτες χρωμάτων εξασφαλίζουν μια συνεκτική εμφάνιση και κάθε σχέδιο συνοδεύεται από τουλάχιστον δύο διαφορετικές επιλογές διάταξης. Το πρόγραμμα δημιουργίας διαθέτει επίσης ενοποίηση με τη βιβλιοθήκη γραμματοσειρών Google.

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα blog; Το Site123 προσπαθεί να βοηθήσει τους χρήστες να ολοκληρώσουν την εργασία γρήγορα και εύκολα με μια σειρά προτύπων blog, επιλογών συνδρομής, ενός εργαλείου RSS και ενός ενσωματωμένου συστήματος σχολίων.

Η ιδέα, είπε ο Σάι, είναι να δώσει σε όλους την ευκαιρία να πουν κάτι στον κόσμο με έναν απλό, ασφαλή τρόπο που δεν είναι πολύ περιοριστικός. «Παρέχουμε επιλογές, αλλά δεν θέλουμε να παρέχουμε πάρα πολλά, όπου γίνεται συντριπτική και ο πελάτης απογοητεύεται», είπε.

Βελτιστοποιημένες για SEO, Πλήρως Αποκριτικοί Ιστότοποι με Επιλογές Αναβάθμισης

Το δωρεάν πρόγραμμα του SITE123 – το οποίο περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 500MB, εύρος ζώνης 1 GB και έναν υποτομέα – επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν την υπηρεσία χωρίς δέσμευση. Ακόμα καλύτερα, δεν απαιτείται από τους χρήστες να εισάγουν πιστωτική κάρτα για οποιαδήποτε δοκιμαστική περίοδο. Το πρόγραμμα διαρκεί επ ‘αόριστον, αλλά οι διαφημίσεις με επωνυμία SITE123 τοποθετούνται σε ιστότοπους που χρησιμοποιούν τη δωρεάν επιλογή για να ενθαρρύνουν τους χρήστες να κάνουν αναβάθμιση.

Για 10,80 $ το μήνα, οι χρήστες θα λάβουν έναν δωρεάν τομέα, χώρο αποθήκευσης 10 GB, εύρος ζώνης 5 GB, λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, λογαριασμούς email και δυνατότητα αφαίρεσης του λογότυπου SITE123. Τα προγράμματα Premium περιλαμβάνουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών και διατίθενται εκπτώσεις σε μακροπρόθεσμα προγράμματα. Όλα τα πακέτα SITE123 διαθέτουν δωρεάν φιλοξενία cloud.

Ο Shai είπε ότι το SITE123 έχει ήδη αναπτυχθεί για να εξυπηρετήσει σχεδιαστές, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεσαίες επιχειρήσεις. «Έχουμε ακόμη και ένα ειδικό πρόγραμμα για άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο για τους πελάτες τους», είπε. «Κερδίζουν χρήματα από αυτό, και μπορούν να το κάνουν πολύ γρήγορα – έχουμε σχεδιαστές που χτίζουν πέντε ιστότοπους την ημέρα για τους πελάτες αντί να ξοδεύουν 30 ημέρες σε έναν ιστότοπο».

Γραφική απεικόνιση απόκρισης σχεδιασμού για κινητά

Τα πρότυπα σχεδιαστικής απόκρισης της πλατφόρμας είναι συμβατά με μια ποικιλία συσκευών για να διασφαλιστεί μια συνεκτική εμφάνιση.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει επίσης τα εργαλεία που χρειάζονται οι χρήστες για να βελτιώσουν τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης και να προσελκύσουν επισκεψιμότητα στους ιστότοπούς τους. “Το αποτέλεσμα είναι ένας όμορφος, βελτιστοποιημένος με SEO ιστότοπος όπου όλα λειτουργούν σωστά”, δήλωσε ο Shai. “Είναι επίσης πλήρως ανταποκρινόμενο, επομένως ο πελάτης δεν χρειάζεται να δημιουργήσει μια έκδοση για κινητά από τους ιστότοπούς του. Φροντίζουμε τα πάντα. “

Είστε περίεργοι πώς θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας σε επιτραπέζιο, φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone; Το ενσωματωμένο εργαλείο προεπισκόπησης του SITE123 διευκολύνει την επιβεβαίωση ότι τα πρότυπα σχεδίασης της απόκρισης της πλατφόρμας είναι συμβατά με μια ποικιλία προγραμμάτων περιήγησης και συσκευών.

Δημιουργήστε διαδικτυακά καταστήματα με μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου με το κλειδί στο χέρι

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να προσελκύει τον κόσμο της λιανικής. Το 2017, εκτιμάται ότι 1,6 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αγόρασαν προϊόντα στο διαδίκτυο, αριθμός που αυξάνεται μόνο με την αυξημένη χρήση κινητών συσκευών. Σκεφτείτε το εξής: Οι παγκόσμιες διαδικτυακές πωλήσεις ανήλθαν σε 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2017 και οι προβλέψεις δείχνουν ότι ο αριθμός θα αυξηθεί στα 4,5 τρισεκατομμύρια δολάρια έως το 2021.

Ο Σάι μας είπε ότι έχει παρατηρήσει αύξηση στον αριθμό των ατόμων που αναζητούν λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου τα τελευταία χρόνια. «Στην αρχή, οι άνθρωποι ήθελαν απλώς να δημιουργήσουν έναν απλό ιστότοπο για να εμφανίσουν τις υπηρεσίες τους, αλλά τώρα βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να ψάχνουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο», είπε. “Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι πλέον μεγαλύτερο μέρος του δημιουργού ιστότοπων.”

Τα premium σχέδια του SITE123 επιτρέπουν στους χρήστες να καθορίζουν τον τύπο του διαδικτυακού καταστήματος που θα ήθελαν να δημιουργήσουν, να προσθέσουν προϊόντα και να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις για φόρους και αποστολές. Όλοι οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνουν πιστοποιητικά SSL και είναι προσβάσιμοι από οποιαδήποτε συσκευή. Πρόσθετες δυνατότητες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα παρακολούθησης παραγγελιών, δημιουργίας κωδικών κουπονιών, διαχείρισης αποθέματος και επιλογής από περισσότερα από 80 νομίσματα. Η διαδικτυακή επεξεργασία πληρωμών διατίθεται μέσω της επιλογής των χρηστών 2Checkout, Braintree ή Stripe.

«Η διαχείριση ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να είναι πολύ δύσκολη για μικρές επιχειρήσεις και άτομα που δεν ξέρουν πώς να κατασκευάζουν ιστότοπους, αλλά το Site123 καθιστά απλή τη λειτουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος», δήλωσε ο Shai. “Μπορείτε να έχετε ένα κατάστημα στο διαδίκτυο σε λιγότερο από δύο ώρες.”

Ο στόχος της εταιρείας για το 2019 και μετά είναι να κάνει την πλατφόρμα ακόμα πιο διαισθητική. «Προσπαθούμε πάντα να βρούμε έναν τρόπο να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά για τους πελάτες μας», δήλωσε ο Shai. “Αυτό είναι το πιο συναρπαστικό μέρος – εξετάζουμε τα δεδομένα μας για να δούμε πού αντιμετωπίζουν προβλήματα οι άνθρωποι και αναζητούν αμέσως λύσεις.”

24/7 Ζωντανή υποστήριξη και ανάπτυξη με βάση τις ανάγκες των πελατών

Το Site123 υπερηφανεύεται επίσης για την 24ωρη υποστήριξή του, η οποία είναι διαθέσιμη σε 15 γλώσσες για την εξυπηρέτηση μιας γεωγραφικά διαφορετικής πελατειακής βάσης. Αν και η εταιρεία είναι μικρή, το προσωπικό βρίσκεται διεθνώς, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας, της Αιγύπτου και των ΗΠΑ.

Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. «Αν πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά για εσένα, κάποιος είναι πάντα διαθέσιμος στο διαδίκτυο – και είναι πραγματικοί άνθρωποι, όχι bots», είπε ο Shai. «Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να πιστεύουν στο γεγονός ότι μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους ιστότοπο».

Η εταιρεία προσπαθεί να ακούσει τους πελάτες της και να χρησιμοποιήσει τις ανησυχίες τους για να ενημερώσει την ανάπτυξη προϊόντων. «Συλλέγουμε όλα τα σχόλια που έχουμε από τους πελάτες σε μια μεγάλη λίστα στην οποία αναφερόμαστε κατά την ανάπτυξη λειτουργιών και μερικές φορές λαμβάνουμε αποφάσεις με βάση τον αριθμό των αιτημάτων που έχουμε για μια συγκεκριμένη δυνατότητα», δήλωσε ο Shai..

Στο τέλος της ημέρας, όλα εξαρτώνται από τη βοήθεια των πελατών στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων. «Η ουσία είναι ότι θέλουμε οι άνθρωποι να έχουν ιστότοπους υψηλής μετατροπής που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους», δήλωσε ο Shai. “Εάν δεν έχετε δυνητικούς πελάτες, δεν έχετε τίποτα.”

Φυσικά, με την αληθινή μόδα του Site123, ο στόχος είναι να το κάνουμε με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me