Nimbus Hosting: Βοηθώντας στην παροχή εξυπνότερης φιλοξενίας σε βρετανικές εταιρείες

TL; Δρ: Ο ιδρυτής του Nimbus Hosting Tim Dunton ήταν ακόμα έφηβος όταν άρχισε να φιλοξενεί ιστότοπους με έναν μόνο διακομιστή από τη μελέτη των γονιών του. Τις επόμενες δύο δεκαετίες, ο Tim θα ακονίσει τις ικανότητές του ως ηγέτης στον κλάδο, μετατρέποντας αυτό το ένα μηχάνημα σε πολλές για να τροφοδοτήσει εφαρμογές Ιστού για ιδιοκτήτες ιστότοπων σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2011, ο Tim ξεκίνησε τη Nimbus Hosting ως απάντηση στη ζήτηση της αγοράς για έναν πάροχο φιλοξενίας που ειδικεύτηκε στη φιλοξενία για τον τομέα των πρακτορείων του Ηνωμένου Βασιλείου, παρέχοντας στενή σχέση εργασίας, και όχι απλώς προμηθευτή. Σήμερα, τα πρακτορεία στρέφονται στη Nimbus Hosting για την υψηλής ποιότητας υποστήριξη πελατών και την ολοκαίνουργια πλατφόρμα φιλοξενίας STORM που έχει αναπτυχθεί εσωτερικά και λαμβάνει rave κριτικές.


Ο ιδρυτής της Nimbus Hosting, Tim Dunton, γνώριζε ότι η τεχνολογία θα έπαιζε πολύ νωρίς στη ζωή του. Όταν πολλοί από τους συνομηλίκους του ήταν απασχολημένοι με παιχνίδια στον υπολογιστή, ο 16χρονος Tim ήταν απασχολημένος με την εγγραφή τομέα και διδάσκοντας τον εαυτό του τις τεχνικές πτυχές της φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Αυτό οδήγησε τελικά τον Tim να αγοράσει τον πρώτο του διακομιστή και να δημιουργήσει κατάστημα στη μελέτη των γονιών του – μια κίνηση που θα τον έβαλε στο δρόμο για την ίδρυση μιας από τις πρώτες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στην ικανοποίηση των πελατών.

«Πριν από τη Nimbus Hosting, ο Tim διέθετε την Global Gold Hosting με μερικά βασικά μέλη της ομάδας Nimbus Hosting», δήλωσε η Lydia Plant, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Nimbus Hosting. «Τελικά, όμως, ο Tim απογοητεύτηκε με αυτό που θεωρούσε ως τυπική προσφορά στην αγορά – υπήρχαν πολλές εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω που έκαναν το ίδιο παλιό πράγμα – οπότε ελήφθη η απόφαση να επικεντρωθεί εκ νέου και να παρέχει μια εναλλακτική λύση σε πελάτες που άρχισαν να απαιτούν περισσότερα από τους παρόχους φιλοξενίας τους. “

Οι φωτογραφίες της Lydia Plant και του Tim Dunton και το λογότυπο Nimbus Hosting

Το Lydia Plant (L) της Nimbus μας είπε ότι ο Tim Dunton (R) ξεκίνησε την εταιρεία με μια αποστολή επικεντρωμένη στην επιτυχία των πελατών.

Αφού αποχώρησε από το Global Gold, ο Tim ξεκίνησε τη Nimbus Hosting το 2011 για να αντιμετωπίσει τις κοινές απογοητεύσεις που αντιμετώπιζαν οι πελάτες από άλλους παρόχους του κλάδου. Η Lydia μας είπε ότι οι ιδιοκτήτες ιστότοπων απαιτούσαν περισσότερα από τους παρόχους φιλοξενίας τους, με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες τους, έτσι η ομάδα της Nimbus Hosting – με την τάση της για καινοτομία – στόχευε να προσφέρει ακριβώς αυτόν τον τύπο υπηρεσίας στους πελάτες της – με ιδιαίτερη έμφαση ψηφιακές εταιρείες.

Αποφυγή της ταλαιπωρίας της κοινής φιλοξενίας

Η Nimbus Hosting είχε πάντα ένα όραμα να ξεπεράσει τους παρόχους, προσφέροντας κοινόχρηστη φιλοξενία σε τιμές ευκαιρίας. Αντ ‘αυτού, η Nimbus θα επικεντρωνόταν στην εξειδικευμένη αγορά ψηφιακών πρακτορείων που απαιτούσαν έναν συνεργάτη παρά έναν φθηνό τρόπο φιλοξενίας των ιστοτόπων τους. Η εταιρεία έχει εργαστεί ακούραστα για να παρέχει ακριβώς αυτό στους πελάτες τους, και τα σημάδια είναι θετικά, με την ετήσια ανάπτυξη σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά.

«Δεν κάνουμε κοινόχρηστη φιλοξενία, κάτι που είναι μάλλον ασυνήθιστο για έναν πάροχο φιλοξενίας», είπε η Λυδία. «Με την κοινή χρήση, ανταγωνίζεστε την τιμή, αλλά διαπιστώσαμε ότι το επίπεδο υποστήριξης που απαιτείται για τους κοινόχρηστους πελάτες ήταν τόσο υψηλό, αν όχι υψηλότερο από το VPS ή αφιερωμένο, με προφανές χαμηλότερο εισόδημα ανά πελάτη, οπότε πήραμε την απόφαση να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο VPS και αποκλειστικούς διακομιστές. “

Εκτός από την παροχή γρήγορων και αξιόπιστων διακομιστών HP Enterprise, το Nimbus Hosting παρέχει πολλές άλλες σχετικές υπηρεσίες, όπως πιστοποιητικά SSL και καταχώριση ονόματος τομέα. Αν και φαινομενικά βασικές, αυτές οι πρόσθετες υπηρεσίες βοηθούν στην παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης στους πελάτες της εταιρείας τους, οι οποίοι χρειάζονται ένα μόνο σημείο επαφής για όλες τις απαιτήσεις φιλοξενίας τους.

«Μειώσαμε ολόκληρη την προσφορά μας για να βεβαιωθούμε ότι επικεντρωνόμαστε στις εξελισσόμενες ανάγκες του τομέα των ψηφιακών πρακτορείων», δήλωσε η Lydia. «Πρέπει να είμαστε σε θέση να αντιδράμε γρήγορα στις αλλαγές και να παρέχουμε τις σωστές λύσεις για τους πελάτες μας και όχι το βιομηχανικό πρότυπο που ντύνεται ως κάτι που δεν είναι. Αυτός ο τρόπος σκέψης οδήγησε στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ολοκαίνουργιας πλατφόρμας φιλοξενίας STORM.

STORM® – Μια πλατφόρμα χτισμένη γύρω από την ταχύτητα και την απλότητα

Στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόσμο της φιλοξενίας, η Nimbus Hosting έπρεπε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό με πολλούς τρόπους. Εκτός από την εστίαση σε συγκεκριμένες εξειδικευμένες αγορές, η εταιρεία ξεκίνησε την πλατφόρμα NORMUS Hosting 100% STORM το 2017, για να διευκολύνει τους πελάτες τους να διαχειρίζονται τους διακομιστές τους.

«Παρουσιάσαμε πρόσφατα την ολοκαίνουργια πλατφόρμα φιλοξενίας STORM, η οποία χρειάστηκε 2 χρόνια για να αναπτυχθεί», δήλωσε η Lydia. «Αυτό που έχουμε επιτύχει, είναι να προσφέρουμε μια ολοκαίνουργια προσέγγιση στη διαχείριση των διακομιστών σας, η οποία επιτρέπει στους πελάτες της εταιρείας μας να εργάζονται με πιο έξυπνο τρόπο. Τα αρχικά σχόλια ήταν πολύ ενθαρρυντικά και τα σχέδια για νέες δυνατότητες θα είναι πραγματικά συναρπαστικά. “

Διατηρώντας το θέμα του cloud, η Nimbus Hosting αποφάσισε να καλέσει την ιδιόκτητη πλατφόρμα STORM – ένα κατάλληλο όνομα για ένα προϊόν φιλοξενίας με επίκεντρο την ταχύτητα και την απόδοση.

Το STORM δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τις κοινές απογοητεύσεις που αντιμετώπιζαν πολλοί πελάτες της Nimbus Hosting με τους κύριους πίνακες ελέγχου, αλλά είναι κάτι περισσότερο από απλώς έναν πίνακα ελέγχου. Σχεδιασμένο ως πλατφόρμα, το STORM φιλοξενείται στη δική του υποδομή εντός του ασφαλούς κέντρου δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, οπότε δεν χρησιμοποιεί κανέναν από τους πολύτιμους πόρους στον διακομιστή σας, ο οποίος στα μικρότερα πακέτα προδιαγραφών είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπου.

Όπως και με κάθε άλλη πτυχή του επιχειρηματικού μοντέλου της Nimbus Hosting, η Lydia μας είπε ότι το STORM δεν πρόκειται απλώς να είναι αντίγραφο των άλλων πινάκων ελέγχου, οπότε τα χαρακτηριστικά που εφαρμόστηκαν επιλέχθηκαν προσεκτικά, με αποτέλεσμα μια διαισθητική διεπαφή που βρίσκουν οι εταιρείες απλό στη χρήση Το STORM συμβάλλει στη βελτίωση των ροών εργασίας με γρήγορες εγκαταστάσεις εφαρμογών, απλοποιημένη διαχείριση ομάδας και έλεγχο διακομιστή με ένα κλικ. Τα οφέλη εκτιμώνται πραγματικά όταν διαχειρίζεστε πολλούς διακομιστές, οι οποίοι μπορούν να βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικούς λογαριασμούς, αλλά εξακολουθούν να διαχειρίζονται από μία μόνο σύνδεση, εξαλείφοντας την ανάγκη σύνδεσης και αποσύνδεσης από διάφορους διακομιστές.

Με το STORM, οι χρήστες μπορούν να επανεκκινήσουν το MySQL, το PHP, το Apache ή ακόμα και ολόκληρο τον διακομιστή με ένα μόνο κλικ και να έχουν άμεση πρόσβαση στον διακομιστή με SSH. Επιπλέον, το STORM διαθέτει απλοποιημένη συμμόρφωση PCI και πρόσβαση πιστοποιητικών SSL – συμπεριλαμβανομένων δωρεάν πιστοποιητικών που παρέχονται από το Let’s Encrypt. Με ιδιαίτερη έμφαση στην απλότητα και την ταχύτητα, το STORM ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις με δυνατότητες γρήγορης διαχείρισης.

Η Nimbus Hosting προσφέρει αυτήν τη στιγμή μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών STORM, με πλήρη πρόσβαση για να διερευνήσει πόσο πλατφόρμα μπορεί να απλοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο οι ψηφιακές εταιρείες διαχειρίζονται και φιλοξενούν τους ιστότοπους των πελατών τους.

Διατήρηση πελατών μέσω αφιέρωσης στην ποιότητα

Μαζί με τους εξαιρετικά εξειδικευμένους διακομιστές και μια ολοκαίνουργια προσέγγιση στη φιλοξενία, η Nimbus Hosting αποδίδει μεγάλη προσοχή στην εξυπηρέτηση πελατών. Με μια στενότερη αγορά από τους περισσότερους ανταγωνιστές της, η Nimbus Hosting απολαμβάνει υψηλό ποσοστό διατήρησης πελατών.

«Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα πράγμα στο οποίο έχουμε ξεχωρίσει και επικεντρωθούμε από την πρώτη μέρα», δήλωσε η Lydia. «Ήταν ενδιαφέρον να δούμε τους ανταγωνιστές μας και να δούμε πώς ο καθένας διαθέτει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Γίνεται δύσκολο να προβάλλετε τη θέση σας και πώς θα ξεχωρίσετε από οποιονδήποτε άλλο, αλλά η εξυπηρέτηση πελατών είναι πολλά από αυτά που πουλάμε και οι πελάτες μας το αναθεωρούν. “

Όχι μόνο η Nimbus Hosting χειρίζεται εισιτήρια υποστήριξης μέσω τηλεφώνου και email, αλλά η εταιρεία παρέχει επίσης στους πελάτες μια εκτεταμένη βάση γνώσεων που περιέχει προκαταρκτικές διαδικασίες αντιμετώπισης προβλημάτων και απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις.

Η Lydia αποδίδει τις λίγες αποχωρήσεις πελατών της εταιρείας σε συγκρούσεις τιμών και επιχειρήσεις που κλείνουν. Υποστηριζόμενοι από διακομιστές προηγμένης τεχνολογίας, τα πακέτα της Nimbus Hosting αντιπροσωπεύουν μια απόκλιση από τους παρόχους που προσφέρουν μόνο φθηνά, κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας.

«Έχουμε την τάση να χάνουμε πελάτες μόνο λόγω της τιμής και πραγματικά δεν θέλαμε να μπει σε αυτήν τη μάχη, παρέχουμε μια premium υπηρεσία στους πελάτες της εταιρείας μας, και με την προσθήκη του STORM, πιστεύουμε ότι η Nimbus Hosting παρέχει μεγάλη αξία »Είπε η Λυδία. “Κοιτάζω πολλά από τα κορυφαία 10 άρθρα και βλέπω ότι καθοδηγούνται πάντα από την τιμή και όχι τόσο από την ποιότητα των υπηρεσιών, κάτι που είναι κρίμα.”

Ενώ οι υψηλότερες τιμές ενδέχεται να απομακρύνουν κάποιες επιχειρήσεις, η αμοιβή για τα διαφημιστικά μηνύματα ισχύει με τη Nimbus Hosting – η εταιρεία διαθέτει περισσότερες από 100 κριτικές Google πέντε αστέρων.

Μια στενή ομάδα με αποστολή να βελτιώσει την εμπειρία της εταιρείας

Η προσωπικότητα της Nimbus Hosting λάμπει στην εξυπηρέτηση πελατών και την εταιρική κουλτούρα. Ακριβώς όπως ο Tim ήταν κάποτε παθιασμένος έφηβος με όραμα, η ομάδα Nimbus Hosting αποτελείται από λάτρεις της τεχνολογίας που αγκαλιάζουν την καινοτομία.

«Υπάρχουν αρκετές εταιρείες εκεί έξω όπου μπορείτε να αποκτήσετε μόνο μια ομάδα υποστήριξης μέσω εισιτηρίου», είπε η Lydia. «Έχουμε ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα εισιτηρίων, αλλά αν πρέπει να μιλήσετε με κάποιον, είναι διαθέσιμη η επιλογή να σηκώσετε το τηλέφωνο και να μιλήσετε με την ομάδα υποστήριξης χωρίς αναμονή κλήσεων και είμαστε περήφανοι που πολλοί από τους πελάτες μας είναι μια βάση ονόματος με την ομάδα μας. “

Η στενή ομάδα της εταιρείας άρχισε πρόσφατα να επικεντρώνεται στη βελτίωση της εμπειρίας των webmaster μέσω γνωστών πλατφορμών όπως το WordPress.

«Έχουμε ασχοληθεί πολύ με το WordPress εδώ και υποστηρίζουμε την Ομάδα Προσβασιμότητας του WordPress με τους διακομιστές δοκιμών τους», δήλωσε η Lydia.

Προσπαθώντας να επεκτείνει περαιτέρω τη συμμετοχή της στην κοινότητα του WordPress, η Nimbus Hosting βοήθησε να υποστηρίξει πολλές συναντήσεις WordPress σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και τις διάφορες WordCamps που πραγματοποιήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Nimbus Hosting σχεδιάζει επίσης να υιοθετήσει άλλες πλατφόρμες CMS, συμπεριλαμβανομένης της Craft, η οποία έχει αποκτήσει δημοτικότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία χρόνια.

Ιδρύθηκε από έναν οραματιστή και τροφοδοτείται από την κουλτούρα του techie, το Nimbus Hosting ξεχωρίζει ως ένας μικρός αλλά ισχυρός πάροχος στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου που ειδικεύεται στον τομέα των πρακτορείων. Εστιάζοντας στην ποιότητα – και όχι απλώς στην ποσότητα ή την τιμή – η Nimbus Hosting συνειδητοποιεί ότι η αποστολή της είναι να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε μια προηγουμένως εξειδικευμένη αγορά που λιμοκτονεί.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map