Ο επιχειρηματίας Muhammad Hamza μιλά την πελατοκεντρική προσέγγιση της Limitless Hosting για την παροχή φιλοξενίας κοινόχρηστων, cloud και παιχνιδιών

TL; Δρ: Ιδρύθηκε το 2016 από έναν 16χρονο επιχειρηματία με πάθος για τυχερά παιχνίδια, το Limitless Hosting έχει ωριμάσει γρήγορα σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο φιλοξενίας κοινόχρηστων, cloud και διακομιστών παιχνιδιών. Αν και η εταιρεία που εδρεύει στο Πακιστάν μόλις γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό της, εξυπηρετεί ήδη άτομα, νεοσύστατες επιχειρήσεις και καθιερωμένες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Με σχέδια που ξεκινούν από μόλις 50 σεντς το μήνα και υποστηρίζονται από συνεπή, πεπειραμένη υποστήριξη, η Limitless Hosting σκοπεύει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια..


Στην ηλικία των 16 ετών, ο Muhammad Hamza ίδρυσε το Limitless Hosting για να παρέχει δωρεάν διακομιστές παιχνιδιών από $ 5 VPS που είχε αγοράσει.

Στα 17, άρχισε να προσφέρει premium web hosting για μόλις 50 σεντς το μήνα.

Σήμερα, στα 18, ο Μωάμεθ έχει αναπτύξει την εταιρεία σε έναν ισχυρό πάροχο κοινόχρηστου διακομιστή, cloud και διακομιστή παιχνιδιών που φιλοξενεί περισσότερους από 300 πελάτες. Και, μέχρι το 19, σκοπεύει να εξυπηρετήσει τουλάχιστον 700 ακόμη.

Λογότυπο απεριόριστης φιλοξενίας

Το Limitless Hosting ιδρύθηκε το 2015 από έναν νεαρό ενθουσιώδη τυχερό παίκτη που γύρισε πάροχο φιλοξενίας.

«Είναι ένα συνεχές ταξίδι», είπε ο Μωάμεθ. Ήταν εντελώς αυτοδίδακτος, συγκεντρώνοντας γνώσεις φιλοξενίας από σεμινάρια, φόρουμ και ιστολόγια για να σχηματίσει μια εταιρεία που εξυπηρετεί πλέον άτομα, bloggers, υπηρεσίες επιβολής του νόμου και καθιερωμένες επιχειρήσεις.

Αν και η εταιρεία εξακολουθεί να τιμά τις ρίζες της στα παιχνίδια με σχέδια φιλοξενίας βελτιστοποιημένα για το Counter-Strike 1.6, το San Andreas Multiplayer και το Multi Theft Auto, το 80% των εσόδων του προέρχεται πλέον από web hosting. Η εταιρεία προσφέρει φιλοξενία ιστοσελίδων cPanel εκτός κέντρων δεδομένων στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Σιγκαπούρη, καθώς και οικονομικούς, υψηλής ποιότητας διακομιστές cloud με επεξεργαστές Intel.

99% Uptime Server και τιμές ξεκινώντας από 50 Cents το μήνα

Στα 50 σεντς το μήνα – η τιμή μιας μπάλας από ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης παιχνιδιών – Η Limitless Hosting παρέχει κοινόχρηστη φιλοξενία με χώρο δίσκου 1 GB, εύρος ζώνης 50 GB, έναν πρόσθετο τομέα και πέντε βάσεις δεδομένων MySQL.

“Το πακέτο των 50 σεντ ανά μήνα είναι το πιο διάσημο μας και αύξησε τις πωλήσεις της εταιρείας μας στην αρχή”, δήλωσε ο Μωάμεθ. «Το παρέχουμε ακόμα. Οι προδιαγραφές του πακέτου είναι αρκετά χαμηλές, αλλά το κάνουμε αυτό για να διατηρήσουμε την υπηρεσία μας σταθερή και να παρέχουμε υψηλό χρόνο λειτουργίας σε εκπληκτική τιμή. “

Οι πελάτες που αναζητούν πρόσθετους πόρους μπορούν πάντα να αναβαθμίσουν σε ένα πρόγραμμα 1,40 $ το μήνα με χώρο στο δίσκο 5 GB, ένα πρόγραμμα 2,50 $ το μήνα με 10 GB ή ένα πρόγραμμα 3 $ το μήνα με 15 GB. Για 5 $ το μήνα, το πιο περιεκτικό πακέτο της εταιρείας προσφέρει χώρο δίσκου 20 GB και εύρος ζώνης 500 GB, καθώς και απεριόριστους τομείς πρόσθετων, υποτομείς και βάσεις δεδομένων MySQL.

Εικονίδια που απεικονίζουν 2 χρόνια υπηρεσίας, 99% χρόνο λειτουργίας διακομιστή και 50 σεντ ξεκινά

Σφιχτά σε μετρητά; Το πρόγραμμα εκκίνησης της εταιρείας μπορεί να είναι δικό σας για δύο τέταρτα το μήνα.

Δεν είναι μυστικό ότι τα πιστοποιητικά SSL είναι απαραίτητα για οποιονδήποτε ιστότοπο. Εάν δεν διαθέτετε, η Google θα εμφανίσει μια προειδοποίηση “Μη ασφαλής” στη γραμμή διευθύνσεων URL – μια σαφώς κακή εμφάνιση στο σημερινό διαδικτυακό περιβάλλον που αφορά την ασφάλεια. Κρυπτογραφώντας δεδομένα που αποστέλλονται από το πρόγραμμα περιήγησης ενός πελάτη στον διακομιστή μιας εταιρείας, τα πιστοποιητικά SSL προστατεύουν τους επισκέπτες του ιστότοπου και πρέπει να αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα για οποιαδήποτε επιχείρηση.

Η Απεριόριστη Φιλοξενία κάνει αυτό το μέτρο ασφάλειας ένα αεράκι με δωρεάν πιστοποιητικά μέσω του Let’s Encrypt, μιας εταιρείας που στοχεύει στη «δημιουργία ενός πιο ασφαλούς και σεβασμού της ιδιωτικής ζωής ιστού». Με μια υπηρεσία εγκατάστασης με ένα κλικ που διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα, δεν υπάρχει λόγος να μην προστατεύσετε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας.

Προσιτοί, υψηλής ποιότητας διακομιστές cloud από 14 τοποθεσίες

Το έχετε ακούσει εκατομμύριο φορές: Η αγορά φιλοξενίας είναι πολύ κορεσμένη. Το 2018, για παράδειγμα, η βιομηχανία cloud computing και φιλοξενίας εκτιμάται ότι ανέρχεται περίπου σε 118 δισεκατομμύρια δολάρια. Με αυτό το επίπεδο ανταγωνισμού, επιχειρήσεις όπως η Limitless Hosting δεν έχουν άλλη επιλογή από το να διαφοροποιήσουν.

«Για να ανταγωνιστούμε σε αυτήν την αγορά, έχουμε σχέδια που είναι πολύ προσιτά και κατάλληλα για προσωπικές υπηρεσίες έως και τις μεγαλύτερες εταιρείες», δήλωσε ο Μωάμεθ. «Έχουμε ακόμη διακομιστές σε 14 διαφορετικές τοποθεσίες για μεγάλες εταιρείες. Ξεκινούν από 8 $ και τελειώνουν στα 60 $. Έχουμε λύσεις για όλες τις διαφορετικές ανάγκες. “

Διαφήμιση banner υψηλής ποιότητας διακομιστές cloud

Οι διακομιστές cloud του Limitless Host περιλαμβάνουν πλήρη πρόσβαση root και προηγμένη προστασία DDoS.

Όλοι οι διακομιστές cloud ρυθμίζονται αμέσως μετά την πληρωμή και περιλαμβάνουν πλήρη πρόσβαση root για πλήρη διαχείριση διακομιστή. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά λειτουργικών συστημάτων – συμπεριλαμβανομένων των Ubuntu, Debian, CentOS και Fedora – και οι εφεδρικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για μόλις 3 $ το μήνα.

Οι επιθέσεις κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας (DDoS), στις οποίες οι εγκληματίες Ιστού χρησιμοποιούν πολλαπλά συστήματα για να κατακλύσουν ένα δίκτυο με υπερβολική κίνηση, έχουν γίνει πολύ συνηθισμένα. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, ο αριθμός των παγκόσμιων επιθέσεων αυξήθηκε σημαντικά το 2018, με τη μεγαλύτερη να διαρκεί περισσότερο από 12 ημέρες.

Για την προστασία των πελατών από τέτοιες απειλές, η Limitless Hosting παρέχει βασική προστασία DDoS σε όλους τους διακομιστές cloud χωρίς χρέωση. Ωστόσο, οι χάκερ αναζητούν πάντα τρόπους για να κάνουν αυτές τις επιθέσεις πιο ισχυρές. Για προστασία από απειλές υψηλότερου επιπέδου, το Limitless Hosting παρέχει προηγμένη προστασία DDoS έως και 10Gbps για $ 15 ανά μήνα.

Φιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών ημι-διαχειριζόμενων, SSD-Powered με χαμηλό λανθάνοντα χρόνο

Όσον αφορά το παιχνίδι με πολλούς πόρους, τα SSD είναι πολύτιμα για την παροχή γρήγορων χρόνων φόρτωσης και την αύξηση της συνολικής απόδοσης. Είναι επίσης γνωστό ότι μειώνουν τις σύντομες παύσεις, γνωστές ως εμπόδια, που προκαλούνται όταν ένα παιχνίδι δεν μπορεί να τραβήξει στοιχεία από τον σκληρό δίσκο του αρκετά γρήγορα.

Το Limitless Hosting γνωρίζει τη φιλοξενία διακομιστών παιχνιδιών. εξάλλου, εκεί ξεκίνησε η εταιρεία. Για να εξασφαλίσει κορυφαία απόδοση, η εταιρεία χρησιμοποιεί SSD για όλους τους διακομιστές παιχνιδιών της. Ένα παγκόσμιο δίκτυο με πολλές τοποθεσίες επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν έναν διακομιστή σε μικρή απόσταση για χαμηλότερο χρόνο καθυστέρησης.

Η εταιρεία παρακολουθεί επίσης διακομιστές για να εξασφαλίσει χρόνο λειτουργίας τουλάχιστον 99%, προσφέροντας ημι-διαχειριζόμενη υποστήριξη για ζητήματα που σχετίζονται με την απόδοση σε περίπτωση που υπάρχει διακοπή λειτουργίας. Επιπλέον, ο προηγμένος πίνακας ελέγχου παιχνιδιών της Limitless Hosting είναι διαθέσιμος σε πολλές γλώσσες και θα επανεκκινηθεί αυτόματα σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας του διακομιστή.

Φιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών διαφημίσεων banner

Οι διακομιστές παιχνιδιών της εταιρείας είναι βελτιστοποιημένοι για μια σειρά από δημοφιλή παιχνίδια.

Ως μπόνους, η εταιρεία παρέχει διακομιστές τυχερού παιχνιδιού βελτιστοποιημένους για δημοφιλή παιχνίδια όπως το αγαπημένο Counter-Strike 1.6. Το Limitless Hosting θα αναπτύξει επίσης μια σειρά σχεδίων προσαρμοσμένων για το San Andreas Multiplayer και το Multi Theft Auto. Όπως και με την υπηρεσία φιλοξενίας ιστού της εταιρείας, η ζωντανή υποστήριξη συνομιλίας είναι διαθέσιμη 24/7 και η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσει προσαρμοσμένα πακέτα με βάση τις ατομικές ανάγκες.

Εντός των διαδικτυακών κοινοτήτων φιλοξενίας και τυχερών παιχνιδιών, το Limitless Hosting εξαρτάται από το στόμα στο στόμα του μάρκετινγκ για την προσέλκυση νέων πελατών. «Διατηρούμε τον προϋπολογισμό μάρκετινγκ χαμηλό για να διατηρήσουμε την υπηρεσία μας πολύ σταθερή», δήλωσε ο Μωάμεθ. “Ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων μας για συντήρηση διακομιστή.”

Ανάπτυξη προϊόντων με βάση την έρευνα και συνεπή υποστήριξη

Η επίδραση της εξυπηρέτησης πελατών στην κατώτατη γραμμή ενός οικοδεσπότη είναι αναμφισβήτητη όταν θεωρείτε ότι το 44% των καταναλωτών των ΗΠΑ μεταφέρουν την επιχείρησή τους αλλού αφού λάβουν κακή εξυπηρέτηση. Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά, η τάση δεν επιβραδύνεται σύντομα: Μέχρι το 2020, η εμπειρία των πελατών αναμένεται να γίνει πιο σημαντική από την τιμή ή ακόμη και το ίδιο το προϊόν.

Η ομάδα πίσω από το Limitless Hosting αντιλαμβάνεται ότι μια μόνο αρνητική αλληλεπίδραση εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να απομακρύνει τον πελάτη από το καλό. «Το μεγαλύτερο επίτευγμα της ομάδας μας είναι η διατήρηση της εξυπηρέτησης πελατών μας συνεπή», δήλωσε ο Μωάμεθ.

Αν και η εταιρεία παρέχει τεχνικά μη διαχειριζόμενες υπηρεσίες, ο Μωάμεθ μας είπε ότι δεν απορρίπτει ποτέ πελάτη που έχει ανάγκη. Εργάστηκε σκληρά για να δημιουργήσει τη βάση πελατών του και δεν σκοπεύει να χάσει κανέναν. «Ακόμα κι αν ένας πελάτης ζητήσει μια διαχειριζόμενη λύση, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να απαντήσουμε στις ερωτήσεις τους», είπε. «Δεν απορρίπτουμε ποτέ ένα αίτημα από τους πελάτες μας και δεν είμαστε ποτέ αγενείς».

Ο Μωάμεθ είπε ότι η ομάδα αφιερώνει ώρες στην αναζήτηση δημοφιλών φόρουμ φιλοξενίας όπως το WebHostingTalk και το LowEndTalk για την ενημέρωση της ανάπτυξης προϊόντων. «Έχουμε μια ειδική ομάδα ενεργή στα φόρουμ φιλοξενίας ιστοσελίδων που διαβάζουν κυριολεκτικά κάθε νήμα για να δουν τι ψάχνουν οι πελάτες και ποια προϊόντα πρέπει να αναπτύξουμε», είπε.

Εάν ο Μωάμεθ έχει αναπτύξει αυτό το διεξοδικό σύστημα μέχρι την ηλικία των 19 ετών, φανταστείτε απλώς πού θα βρίσκεται σε άλλα πέντε χρόνια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map