Mixpanel: Πώς η πλατφόρμα Analytics προϊόντων μετατρέπει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα δεδομένα τους για να κατανοήσουν την εμπειρία του χρήστη

TL; Δρ: Είτε οι επιχειρήσεις παρακολουθούν τους ιστότοπούς τους με τα δωρεάν προγράμματα ανάλυσης της Google είτε αγοράζουν πιο ακριβές, προηγμένες και ισχυρές λύσεις, υπάρχουν ένα εκατομμύριο διαφορετικοί τρόποι συλλογής δεδομένων. Είναι εύκολο να ταφείς κάτω από ένα βουνό με ανεπαρκώς οργανωμένες και δύσκολες επεξεργασίες πληροφοριών – εάν οι επιχειρηματίες, οι έμποροι και οι σχεδιαστές προϊόντων δεν μπορούν να κοσκινίσουν αυτό που έχει σημασία από ό, τι όχι, όλα τα δεδομένα καθίστανται άχρηστα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Mixpanel έχει ενσωματώσει εύχρηστες τεχνολογίες που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναδιατάξουν τα δεδομένα σε ενεργές πληροφορίες, μετατρέποντας τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες επιλύουν προβλήματα και σχεδιάζουν το μέλλον.


Πριν από μια δεκαετία, οι ειδικοί των αναλυτικών στοιχείων εστίασαν σε μεγάλο βαθμό στις προβολές σελίδων, τα ποσοστά εγκατάλειψης και τις μετρήσεις που το Google Analytics εξακολουθεί να παρέχει δωρεάν για να μετρήσει πόσα άτομα επισκέπτονται έναν ιστότοπο. Ο Suhail Doshi, ωστόσο, δεν πίστευε ότι αυτά τα σημεία δεδομένων παρακολούθησαν με ακρίβεια τον τρόπο με τον οποίο οι ηγέτες της βιομηχανίας ανέπτυξαν και κυκλοφόρησαν τα προϊόντα τους.

Αντί να χρησιμοποιήσει την πρακτική του στο Slide αποκλειστικά για να κερδίσει σχολική πίστωση ή εμπειρία, ο Suhail δημιούργησε μια πλατφόρμα που θα παρείχε πιο ισχυρές και ενεργές πληροφορίες για εταιρείες που έπρεπε να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα προγράμματα ανάλυσης εσωτερικά..

Αντί να μετράει μοναδικούς επισκέπτες, το Mixpanel παρακολουθεί την αφοσίωση και τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών που μπορούν να καθοδηγήσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την ανάπτυξη προϊόντων και τις επιχειρηματικές αποφάσεις σε πολλές ομάδες ενός οργανισμού.

“Το πρόβλημα που έχουν είναι ότι δεν υπάρχει πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων που να βλέπει δεδομένα από τμήματα χρηματοδότησης, μάρκετινγκ και πωλήσεων για να δώσει στα στελέχη μια εικόνα 1.000 ποδιών για όλα όσα συμβαίνουν”, δήλωσε ο Rob Banning, Διευθυντής Επικοινωνιών.

Εκτός από τη συλλογή και την ανάλυση 7 τρισεκατομμυρίων σημείων δεδομένων κάθε χρόνο, το Mixpanel ενσωματώνεται με δεκάδες δημοφιλείς πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Salesforce, Zapier, Marketo και Zendesk για να αποκαλύψει πληροφορίες που είχαν προηγουμένως θαφτεί κάτω από τα βουνά των δύσκολων προς ανάλυση δεδομένων.

«Όλα έχουν να κάνουν με τη λεπτομερή λεπτομέρεια», είπε ο Rob. «Ο στόχος της Mixpanel είναι να είναι η επικάλυψη για μια ποικιλία διαφορετικών τεχνολογικών στοιβών, καθιστώντας κάθε ένα από αυτά πιο πολύτιμο. Θέλουμε να φέρουμε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας λαμβάνουν επιχειρηματικές αποφάσεις. “

Το Mixpanel μετατοπίζει δεδομένα για να αποκαλύψει ενεργές πληροφορίες

Οι επιχειρήσεις δεν χρειάζονται δαπανηρές υπηρεσίες για τη συλλογή τόνων δεδομένων. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά των χρηστών δωρεάν, πολλές από αυτές τις πλατφόρμες συλλέγουν ρηχά σημεία δεδομένων και αποκρύβουν ακούσια σημαντικές πληροφορίες.

Εικόνα του λογότυπου Rob Banning και Mixpanel

Η Mixpanel αποκαλύπτει σχετικές πληροφορίες σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις των πελατών με έναν ιστότοπο, μια εφαρμογή ή ένα προϊόν, δήλωσε ο Rob.

Τα ιδιόκτητα συστήματα συχνά δεν οργανώνουν μετρήσεις με τρόπους που οι επαγγελματίες της ανάλυσης ή οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να ταξινομήσουν και να κατανοήσουν διαισθητικά. Παρόλο που μια επιχείρηση μπορεί να συλλέξει εκατομμύρια σημεία δεδομένων, ο Rob είπε ότι το λογισμικό μπορεί μερικές φορές να κάνει την ανάλυση πολύ συντριπτική και περίπλοκη.

«Ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα μας είναι να συνδέσουν όλα τα σημεία δεδομένων που έχουν και να δουν τι γνώσεις ανακαλύπτει η μηχανική μάθηση και η AI», είπε. «Ακόμα και έμπειροι ειδικοί αναλυτικών στοιχείων δεν ξέρουν να αναζητούν τις πληροφορίες που ανακαλύπτει η τεχνολογία μας».

Το Mixpanel λειτουργεί σαν κόσκινο: Οι χρήστες εισάγουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων και οι αλγόριθμοι μηχανικής εκμάθησης της Mixpanel αποκαλύπτουν αυτόματα πληροφορίες, ανωμαλίες και τμήματα χρηστών.

«Οι χρήστες μας δεν χρειάζονται πτυχίο επιστήμης δεδομένων», δήλωσε ο Rob. “Το προϊόν μας εκδημοκρατίζει προηγμένα αναλυτικά στοιχεία.”

Λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε μεμονωμένο πελάτη

Οι ομάδες υποστήριξης πελατών της Mixpanel δείχνουν στους χρήστες ποιες δυνατότητες ταιριάζουν καλύτερα στους επιχειρηματικούς τους στόχους και θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους. Η εταιρεία έχει επινοήσει διαδικασίες ενσωμάτωσης προσαρμοσμένες στις διάφορες βιομηχανίες, τους πελάτες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνήθως οι οργανισμοί.

«Στη συνέχεια αναρωτιόμαστε,« Πώς εφαρμόσαμε με επιτυχία την τεχνολογία μας για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων; » Ο Ρομπ είπε. «Θέλουμε το Mixpanel να είναι αρκετά απλό ώστε οι χρήστες να κατανοούν διαισθητικά τα προϊόντα μας, αλλά πρέπει επίσης να είναι αρκετά ισχυροί για να ανακαλύψουν βαθιές γνώσεις. Είναι μια προσεκτική ισορροπία. “

Στιγμιότυπα οθόνης των ταμπλό Mixpanel

Η Mixpanel επεξεργάζεται 7 τρισεκατομμύρια σημεία δεδομένων κάθε χρόνο για περίπου 20.000 πελάτες.

Οι διαχειριστές προϊόντων της Mixpanel βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους πελάτες, οδηγώντας τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση σε ολόκληρη την εταιρεία. Ο Ρομπ μάς είπε για πρόσφατη συνομιλία με έναν συνάδελφο που έκανε περισσότερες από 200 συνεντεύξεις με πελάτες για να εκτιμήσει τις αναλυτικές ανάγκες τους τα επόμενα δύο χρόνια.

«Θα πάρει τις απαντήσεις τους και θα τις συνθέσει σε μια αναφορά που οι μηχανικοί και οι διαχειριστές προϊόντων μας θα διαβάσουν για να αποδείξουν μελλοντικά τα προϊόντα που κατασκευάζουν», είπε. «Ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στα σχόλια των πελατών σχετικά με τα υπάρχοντα προϊόντα. Ποτέ δεν πρωτοπορούμε σε ένα νέο έργο πριν βγούμε και ρωτάμε τους πελάτες αν ο οδικός χάρτης που έχουμε αναπτύξει ταιριάζει στα μελλοντικά τους σχέδια. “

Εταιρική κουλτούρα και ανατροφοδότηση πελατών Καινοτομία

Σήμερα, η Mixpanel απασχολεί περίπου 300 υπαλλήλους σε γραφεία στο Σαν Φρανσίσκο, το Σιάτλ, τη Γιούτα, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Κάθε γραφείο έχει τη δική του ατμόσφαιρα και μια ζωντανή εταιρική κουλτούρα, την οποία ο Rob είπε ότι εκτιμά.

«Συνήθιζα να δουλεύω σε μια εταιρεία που άνοιξε 16 γραφεία σε ένα χρόνο και είδα ότι είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσω μια συνεκτική εταιρική κουλτούρα», είπε. «Το καταφέραμε, ωστόσο, αυτό είναι υπέροχο γιατί μου αρέσει να δουλεύω εδώ».

Εικόνα υπαλλήλων της Mixpanel

Οι 300 υπάλληλοι της Mixpanel απολαμβάνουν μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα σε πέντε παγκόσμια γραφεία.

Η συντροφικότητα του Mixpanel επεκτείνεται τακτικά πέρα ​​από το γραφείο, καθώς ο Ρομπ ανέφερε αρκετές δυνάμεις συναδέλφων που γίνονται φίλοι και συγκάτοικοι.

«Δημιουργήσαμε ένα τόσο διασκεδαστικό, συνεργατικό και ελκυστικό περιβάλλον», είπε. «Αυτή η κουλτούρα κάνει όλους να απολαμβάνουν να περνούν χρόνο στο γραφείο. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω καλά μόλις μπω από την πόρτα. “

Ο Ρομπ απέδωσε τη θετική ενέργεια στο Mixpanel στην αποτελεσματική επικοινωνία και σε πολλές δραστηριότητες δημιουργίας ομάδων. Εκτός από το πάρτι των διακοπών, η εταιρεία πραγματοποιεί ετήσιο ταξίδι σκι στη λίμνη Tahoe.

«Δεν δουλεύουμε. Απλώς κάνουμε σκι, κάνουμε παρέα στο καταφύγιο και πίνουμε ζεστό κακάο », είπε. «Μας βοηθά να γνωρίσουμε τους συναδέλφους μας σε ατομικό επίπεδο.»

Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός της ομάδας μεταφράζονται σε νέα προϊόντα και ενημερώσεις, δήλωσε ο Rob. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017, η εταιρεία παρουσίασε περισσότερες δυνατότητες από ό, τι είχε στο σύνολο του 2016. Φέτος, η ομάδα έχει τα βλέμματα για τη μηχανική μάθηση.

«Κυκλοφορούμε νέους αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο μήνες», είπε. «Είναι πραγματικά ένας από τους μοναδικούς τρόπους ανάλυσης του τεράστιου όγκου δεδομένων που συλλέγονται και εξοικονομεί πολύ χρόνο και χρήμα. Οι ανταγωνιστές μας δεν έχουν κυκλοφορήσει κάτι παρόμοιο. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me