Memset – 15 χρόνια παράδοσης λύσεων φιλοξενίας υψηλής ποιότητας, με δυνατότητα κλιμάκωσης με μια οικογενειακή αίσθηση σε επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου

TL; Δρ: Το 2002, τα αδέλφια Kate και Nick Craig-Wood παρατήρησαν ένα κενό στην τιμολόγηση και την ποιότητα των υπηρεσιών των μεγάλων παρόχων φιλοξενίας της ημέρας. Ήξεραν ότι υπήρχε ένας καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν διαδικτυακή παρουσία, οπότε γύρισαν τα μανίκια τους και ξεκίνησαν το Memset. Τα τελευταία 15 χρόνια, η εταιρεία προσφέρει πρώτης τάξεως αποκλειστικές και εικονικές λύσεις φιλοξενίας σε επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου σε τιμές κλιμακωτές για τις ανάγκες τους. Η πρακτική προσέγγιση της Memset στην εξυπηρέτηση πελατών επικεντρώνεται στην άμεση αντιμετώπιση των ατομικών αναγκών των πελατών της. Και, επειδή ο οικοδεσπότης λειτουργεί με μια φιλοσοφία ακεραιότητας, διαφάνειας και σκληρής δουλειάς, οι επιχειρήσεις βρίσκουν το Memset να είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης για να τους βοηθήσει να τροφοδοτήσουν τα διαδικτυακά περιουσιακά στοιχεία που οδηγούν τα έσοδά τους.


Η σημασία της διατήρησης των ιατρικών αρχείων των ασθενών ακριβή και ασφαλή δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί – οι ζωές διακυβεύονται κυριολεκτικά. Η Bloomsbury Health Ltd. ανέπτυξε το πρόγραμμα referapatient® για να παρέχει στους γιατρούς ενημερωμένες πληροφορίες από επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και μιλούν πολλές γλώσσες.

Τώρα που χρησιμοποιείται από περισσότερα από 80 νοσοκομεία, το referapatient® απαιτεί μια ασφαλή και ισχυρή πλατφόρμα cloud που εξασφαλίζει την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση ευαίσθητων πληροφοριών ασθενούς. Σύμφωνα με τον Σύμβουλο Πελατών της Bloomsbury Health, Graham Jeffries, η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης έχει δει απότομη αύξηση των επαγγελματιών που αναζητούν συμβουλές από άλλους ειδικούς.

“Αυτό το επίπεδο επικοινωνίας δεν μπορεί να διατηρηθεί μέσω τηλεφώνου ή email”, δήλωσε ο Graham. “Μεγάλο μέρος της έκθεσης μιας εμπιστοσύνης σε δικαστικές διαφορές προέρχεται από κακή τεκμηρίωση και επικοινωνία σχετικά με επείγουσες και έκτακτες παραπομπές.”

Για να βελτιώσει τα αξιόπιστα ποσοστά λειτουργίας, την ταχύτητα εξυπηρέτησης και την ευκολία προσβασιμότητας, η ομάδα referapatient® στράφηκε στον βετεράνο της βιομηχανίας φιλοξενίας του Ηνωμένου Βασιλείου Memset για μια λύση.

«Η συμμόρφωση με τη σύγχρονη πολιτική και τη νομοθεσία το έκανε εξαιρετικά σημαντικό ο πάροχος κέντρων δεδομένων μας να παραμένει ενημερωμένος και η Memset επιλύει αυτές τις προκλήσεις», δήλωσε ο Graham. «Οι οργανισμοί της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας (NHS) ενθαρρύνονται να επανεξετάσουν την οικονομία της κλίμακας και φέρνει η εικονικοποίηση ασφάλειας».

Από τη μετάβαση στο Memset, το referapatient® μείωσε το χρόνο που απαιτείται για τη θεραπεία ενός ασθενούς περισσότερο από 50% μετά τη λήψη ειδικών συμβουλών – αριθμός που επηρεάζει άμεσα την ευημερία ενός ασθενούς. Από το 2002, η Memset βοηθά οργανισμούς, όπως το Bloomsbury Health, να βελτιστοποιήσουν τις διαδικτυακές τους εφαρμογές μέσω υψηλής ποιότητας εικονικών και αποκλειστικών λύσεων φιλοξενίας. Εστιάζοντας στην παροχή προηγμένων τεχνολογιών Ιστού, προσιτών τιμών και εξατομικευμένης υποστήριξης, η Memset δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να πραγματοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους οράματα και να αυξήσουν τις ροές εσόδων.

Χτισμένο σε ένα ίδρυμα ακεραιότητας, διαφάνειας και σκληρής δουλειάς

Η Memset επιδιώκει να είναι ο κορυφαίος πάροχος φιλοξενίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και προωθεί μια εταιρική κουλτούρα ανοιχτότητας, δικαιοσύνης και σκληρής δουλειάς ενώ ξεπερνά τον ανταγωνισμό. Το Memset δημιουργήθηκε το 2002 από τα αδέλφια Nick και Kate Craig-Wood σε μια εποχή που η φιλοξενία και η διαχείριση του ιστότοπου ήταν ακόμα πολύ τεχνική και λιγότερο προσβάσιμη στους γενικούς επιχειρηματίες.

«Η Kate και ο Nick είχαν συνηθίσει να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της εποχής και δεν είχαν πραγματικά αυτό που ήθελαν από τη φιλοξενία λύσεων», δήλωσε η Annalisa O’Rourke, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Memset. “Το 2002, αποφάσισαν να βάλουν όλα αυτά τα πράγματα από τη λίστα επιθυμιών τους σε μια εταιρεία για τον εαυτό τους.”

Το σύνθημα και ο στόχος του Memset έγινε σύντομα να «αυτοματοποιήσει τα πάντα», αγκαλιάζοντας νέες τεχνολογίες με το πνεύμα να βοηθήσουμε τους άλλους να πάρουν αυτό που τους λείπει από τον ανταγωνισμό. Η προσέγγιση της εταιρείας θα προσελκύσει το τεχνολογικά προβληματικό επιχειρηματικό πλήθος – και την ανάγκη της για φιλικά προς το χρήστη εργαλεία διαχείρισης – καθώς και τους τύπους “geek” που αγκαλιάζουν με ενθουσιασμό την εταιρική κουλτούρα καινοτομίας.

Τα ακουστικά του Nick και της Kate Craig-Wood και το λογότυπο Memset

Το Memset ιδρύθηκε από τα αδέλφια Kate και Nick Craig-Wood για να επεκτείνει την πρόσβαση της μικρής επιχειρηματικής κοινότητας στον ιστό.

Όπως και πολλοί άλλοι οικοδεσπότες χαμηλού κόστους, η Memset έχει δημιουργήσει τη φήμη της σε τεχνολογία ανοιχτού κώδικα και έχει αφιερώσει την ανάπτυξη και την υποστήριξη εντός της εταιρείας, την οποία εξακολουθεί να ηγείται ο Nick. Με το εκτεταμένο υπόβαθρο του Nick στον τομέα της πληροφορικής και τον ενθουσιασμό της Kate για την τεχνολογία, το δίδυμο ανέπτυξε τη δική του τεχνολογία εικονικοποίησης cloud VPS.

Και η τεχνική υποστήριξη που λαμβάνουν οι πελάτες του Memset προέρχεται απευθείας από τους προγραμματιστές.

«Ήταν για την προσφορά υψηλής ποιότητας, ευέλικτων και επεκτάσιμων λύσεων που θα μπορούσαν να είναι για τις ΜΜΕ στην ευρύτερη αγορά, αλλά και να διασφαλίσουμε ότι ήταν πολύ ασφαλές και σε λογικές τιμές», δήλωσε η Annalisa..

Η άμεση εμπλοκή της Memset και η γενική ανησυχία για την επιτυχία των πελατών τονίζουν τις κατευθυντήριες αρχές της διαφάνειας, της δικαιοσύνης και της διαφάνειας, όπως οραματίστηκαν τα αδέλφια Craig-Wood.

Χρησιμοποιώντας μια προσωπική πινελιά για να απαντήσετε στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων

Δεδομένης της καταγωγής του Memset ως οικογενειακής εταιρείας, είναι λογικό ότι η Memset σήμερα συνεχίζει να επαναλαμβάνει μια ισχυρή αίσθηση ενότητας. Ακριβώς όπως ο Nick και η Kate Craig-Wood, η ομάδα του Memset είναι μια σφιχτά δεμένη ομάδα τύπων techie που συνδυάζεται με αγάπη για τη νέα τεχνολογία και πάθος για να βοηθήσει τους άλλους να πετύχουν.

«Γνωρίζουμε έντονα ότι, ουσιαστικά, διαχειριζόμαστε το backend της εταιρείας των πελατών μας», δήλωσε η Annalisa. «Είναι λοιπόν κρίσιμο να έχει σημασία το μέγεθος του πελάτη που έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε πρακτική εξυπηρέτηση και χρόνο.»

Για να ανταποκριθεί στην κρίσιμη διαθεσιμότητα και τις ανάγκες ασφάλειας των πελατών της, η Memset διαβουλεύεται με επιχειρήσεις σε κάθε βήμα στη σχέση φιλοξενίας, διαβεβαιώνοντας τους πελάτες ότι δεν είναι μόνοι στις επιδιώξεις τους.

Annalisa Oâ € R Rourke και Tom Owen headshots και το λογότυπο Memset

Η Annalisa O’Rourke και ο Tom Owen της Memset μας είπε πώς η εταιρεία στοχεύει να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η Memset παίρνει το χρόνο να καθίσει με τους πελάτες της και να συζητήσει απευθείας τις επιχειρηματικές ανάγκες. Οι γραμμές επικοινωνίας παραμένουν ανοιχτές, με το Memset να αναλαμβάνει συχνά την πρωτοβουλία να βοηθήσει τους πελάτες προτού ζητήσουν βοήθεια. Το Memset διαθέτει εντυπωσιακούς χρόνους απόκρισης για υποστήριξη αιτημάτων, με 60 δευτερόλεπτα ανά τηλεφωνική κλήση και απαντήσεις μέσω email εντός τεσσάρων ωρών.

«Οι πελάτες δεν έχουν απλώς τη διαχείριση λογαριασμού, αλλά μιλούν με επικεφαλής τμημάτων και βασικούς προγραμματιστές», δήλωσε η Annalisa.

«Κατάφεραν να διατηρήσουν αυτή την οικογενειακή αίσθηση ενώ εξακολουθούν να είναι geeky και ενθουσιώδεις», πρόσθεσε ο Tom Owen, επικεφαλής ασφάλειας στο Memset. “Ο διαχειριστής του λογαριασμού σας μπορεί στην πραγματικότητα να απέχει μόνο δύο ή τρεις θέσεις από τον διαχειριστή συστήματος που ασχολείται με το ερώτημά σας ή τον Διευθυντή Τεχνολογίας.”

Προσαρμοσμένες λύσεις φιλοξενίας που καθοδηγούν την ανάπτυξη για τις ΜΜΕ Tech-Savvy

Η προσωπική προσέγγιση της Memset αντικατοπτρίζει τις ιδρυτικές αρχές της σχετικά με το άνοιγμα και την ανησυχία των πελατών. Έχοντας αυτά κατά νου, η Memset εργάζεται σκληρά για την επίτευξη του στόχου της να διατηρεί υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για ΜΜΕ σε συνδυασμό με μια οικογενειακή αίσθηση και προσιτή τιμή.

Όλα τα κέντρα δεδομένων της Memset είναι εξαιρετικά ασφαλή και εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την εταιρεία να γίνεται ο πρώτος πιστοποιημένος πάροχος φιλοξενίας Carbon Neutral της χώρας. Τα μέλη του προσωπικού του Datacenter υποβάλλονται σε ελέγχους ιστορικού και η Memset έχει αποκτήσει πολλές πιστοποιήσεις ISO καθ ‘όλη τη διάρκεια των 15 χρόνων.

«Λαμβάνουμε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνδυασμένη προσέγγιση», είπε ο Τομ. «Ήμασταν πάντα μια πολύ ανοιχτή πηγή-θετική, οικοδομήσουμε-και-θα-θα έρθει- συνδυάζοντας αυτό το υλικό ανοιχτού κώδικα με προϊόντα χαμηλού κόστους, εκτός καταστημάτων για να φέρουμε τους πελάτες σε το πιο αποτελεσματικό σημείο τιμής. “

Για να καλύψει τις ανάγκες των μοναδικών πελατών, η Memset προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλήρως προσαρμόσιμων διακομιστών – από αυτοδιαχειριζόμενο έως πλήρως διαχειριζόμενο. Το Memset ελέγχει τις πτυχές του υλικού για τους αυτοδιαχειριζόμενους πελάτες διακομιστών που απολαμβάνουν πολλά από τα ίδια οφέλη με εκείνους των οποίων οι διακομιστές διαχειρίζονται πλήρως. Τα πακέτα Cloud VPS διατίθενται σε διάφορες βαθμίδες, με πακέτα χαμηλότερης βαθμίδας που προσφέρουν μικρότερο εύρος ζώνης και λιγότερους πυρήνες επεξεργαστή και μεγαλύτερα πακέτα που διαθέτουν έως και 1.000 Mbps εύρους ζώνης.

Για επιχειρήσεις των οποίων οι ανάγκες κυμαίνονται μεταξύ πολλών επιπέδων, η προσαρμογή και οι ατομικές αναβαθμίσεις διατίθενται με επιπλέον κόστος.

«Συνεργαζόμαστε με πελάτες μεσαίας κλίμακας που μπορεί να μην έχουν χιλιάδες επαγγελματίες στο προσωπικό», είπε ο Τομ. “Είναι πολύ τεχνολογικοί και έχουν μερικές συναρπαστικές δυνατότητες προϊόντων.”

Εκτός από τα παραδοσιακά πακέτα φιλοξενίας, η Memset προσφέρει υπηρεσίες δικτύωσης και ασφάλειας που έχουν αποκτήσει την εμπιστοσύνη πελατών υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών υπηρεσιών. Το Memset προσφέρει εγγραφή ονόματος τομέα, εξισορρόπηση φορτίου και πιστοποίηση SSL. Και οι πελάτες μπορούν να κανονίσουν διαχειριζόμενα αντίγραφα ασφαλείας, προηγμένα τείχη προστασίας και σάρωση ευπάθειας και εντοπισμό εισβολών.

Οι διαχειριζόμενες ρυθμίσεις διακομιστή επιτρέπουν στους πελάτες να επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους, ενώ η Memset διατηρεί την ασφάλειά τους. Το Memset’s Government Community Cloud έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον δημόσιο τομέα του Ηνωμένου Βασιλείου και διαθέτει εντυπωσιακή ασφάλεια και επεκτασιμότητα.

Κηρύσσοντας την αξία μιας συμβουλευτικής προσέγγισης για την ασφάλεια και την υποστήριξη

Η Memset τάσσεται υπέρ μιας συμβουλευτικής προσέγγισης για την ασφάλεια και την υποστήριξη – και με βάσιμους λόγους. Η κύρια έκκληση της εταιρείας είναι η προθυμία της να συμβουλεύεται απευθείας με πελάτες σε προσωπικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη τις μοναδικές επιχειρηματικές ανάγκες.

«Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε σε αυτό που πραγματικά χρειάζονται οι πελάτες μας για να διευθύνουν την επιχείρησή τους. Προσπαθούμε να είμαστε τέτοιοι άνθρωποι στους οποίους οι πελάτες μπορούν πραγματικά να έρθουν και να ζητήσουν συμβουλές και συμβουλές », είπε ο Τομ. «Προσπαθούμε επίσης να πάμε λίγο πάνω και πέρα, επεκτείνοντας τη βασική ενότητα υποστήριξης και διασφαλίζοντας ότι ο κίνδυνος που έχουν είναι κάτι που μπορούμε να τους βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν».

Το Memset ήταν το έργο πάθους μερικών λάτρεις της τεχνολογίας που ήθελαν να προσθέσουν κάτι στον κόσμο της φιλοξενίας. Ως αποτέλεσμα, δημιούργησαν μια εταιρεία που εργάζεται για τη δημιουργία επιχειρηματικών σχέσεων με πελάτες με προσωπικό, οικογενειακό τρόπο.

«Όταν ξεκίνησα με τη Memset, με ενδιέφερε πραγματικά το γεγονός ότι υπήρχε αυτή η αίσθηση της οικογένειας για την εταιρεία», είπε η Annalisa. «Και αυτή η κουλτούρα μεταφράζεται άμεσα στον τρόπο με τον οποίο προσελκύουμε τους πελάτες μας. Είναι πολύ αναζωογονητικό. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me