LogoMix (Now LogoMaker) Παρέχει Turnkey Digital Business Solutions για επιχειρηματίες που επιθυμούν να αυξήσουν το κοινό και τις ροές εσόδων στο Διαδίκτυο

TL; Δρ: Όταν οι επιχειρήσεις δημιουργούν μάρκες, χρειάζονται λογότυπα που επικοινωνούν τη δύναμη των προϊόντων τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί επιχειρηματίες και ιδρυτές έχουν στραφεί στο LogoMix (τώρα επίσης γνωστό ως LogoMaker) και το ισχυρό εργαλείο σχεδίασης λογότυπων. Αλλά η εταιρεία ασχολείται με κάτι περισσότερο από απλώς τη γραφιστική. Τώρα με δυνατότητα πρόσβασης στους τεράστιους πόρους της μητρικής εταιρείας Deluxe, το LogoMaker προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών σε επαγγελματίες του ηλεκτρονικού εμπορίου που θέλουν να βελτιστοποιήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Πρόσφατα καθόμασταν με τον Γενικό Διευθυντή Damon Fieldgate, ο οποίος μας είπε για την αφοσίωση της LogoMaker στην παροχή των απαραίτητων λύσεων για επιτυχία στην διαδικτυακή αγορά.


Στον σημερινό ανταγωνιστικό χώρο ηλεκτρονικού εμπορίου, οι επιχειρήσεις πρέπει να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Αλλά αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα για την προστασία των πελατών.

Η αποτελεσματική επωνυμία είναι πώς οι επιχειρήσεις ξεχωρίζουν από το πακέτο. Το πώς μια επιχείρηση εμφανίζεται στον κόσμο παίζει τεράστιο ρόλο στο πώς οι δυνητικοί πελάτες βλέπουν μια μάρκα. Και, πολλές φορές, ένα λογότυπο είναι η πρώτη αλληλεπίδραση που έχει ο καταναλωτής με μια επιχείρηση.

Εκεί μπαίνει το LogoMix (τώρα επίσης γνωστό ως LogoMaker). Το διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας λογότυπου της εταιρείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους, από μαμά και ποπ καταστήματα έως ιδρυτές με γνώμονα τα δεδομένα που έχουν μηδενικό υπόβαθρο στη γραφιστική. Το εργαλείο χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να δώσει στους επιχειρηματίες μια σειρά επιλογών κατά τη δημιουργία του λογότυπου τους. Εάν οι πελάτες θέλουν λίγη ανθρώπινη βοήθεια, μπορούν να συνεργαστούν με τους ταλαντούχους σχεδιαστές της LogoMaker.

«Είναι καλό για τον πελάτη, επειδή έχουν όλα όσα χρειάζονται για το λογότυπό τους σε ένα μέρος», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της LogoMaker Damon Fieldgate. «Και κατέχουν το σχέδιο και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όπου θέλουν.»

Ενώ η δημιουργία λογότυπων είναι το βασικό χαρακτηριστικό γύρω από την οποία κατασκευάζεται η πλατφόρμα του LogoMaker, απέχει πολύ από τη μοναδική προσφορά της εταιρείας.

«Θέλουμε να είμαστε εκεί όταν οι επιχειρηματίες πρέπει να κάνουν αυτό το πρώτο βήμα και να αναπτύξουν υλικό μάρκετινγκ και προώθησης», δήλωσε ο Damon. «Αλλά μετά συνεχίζουμε να βοηθούμε καθώς αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας, μπορούν να εφαρμόσουν την εργασία που έχουν ήδη κάνει καθώς μεγαλώνουν και μετακινούνται σε νέες περιοχές. “

Φωτογραφία του Damon Fieldgate και του λογότυπου LogoMix

Ο Damon Fieldgate της LogoMaker δήλωσε ότι η εταιρεία έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να πετύχουν στην πολυσύχναστη αγορά.

Το LogoMaker αγοράστηκε πρόσφατα από την Deluxe. Και η Damon μας είπε ότι η εξαγορά είχε μεγάλη σχέση με τον τρόπο με τον οποίο η LogoMaker προσέγγισε τους πελάτες της και πόση αξία μπορούσε να προσφέρει η επιχείρηση.

«Η Deluxe άρεσε πολύ ότι το LogoMaker ήταν κάτι περισσότερο από μια εταιρεία λογότυπων», είπε. «Η μηχανική εκμάθηση αναλύει το ιστορικό μάρκετινγκ και προώθησης των πελατών και, στη συνέχεια, χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να κατευθύνει τους πελάτες προς τις πρόσθετες υπηρεσίες που θα βοηθήσουν καλύτερα τις επιχειρήσεις τους».

Οι λύσεις του LogoMaker περιλαμβάνουν σχεδιασμό επαγγελματικών καρτών, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μάρκετινγκ και κατασκευή ιστοσελίδων, μεταξύ πολλών άλλων.

«Η πλατφόρμα που αναπτύσσουμε είναι ένα κοινό οικοσύστημα για τους πελάτες», δήλωσε ο Damon. «Τους παρέχει ένα ενιαίο κατάστημα για όλες τις μικρές επιχειρηματικές τους ανάγκες, από το μάρκετινγκ έως τις επιχειρήσεις έως τη μισθοδοσία. Είτε μια εταιρεία βρίσκεται σε αναπτυξιακό τρόπο είτε διατηρεί, έχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους επιτρέπουν να ευδοκιμήσουν. “

Ενεργοποίηση του οικοσυστήματος του Deluxe με τις ισχυρές λύσεις του LogoMaker

Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της LogoMaker ξεκίνησε το 2006. Το 2016, οι ιδρυτές της άρχισαν να μιλούν με την ομάδα στο Deluxe και οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν μια συνεργασία. Ενώ η Deluxe εντυπωσιάστηκε με τις λύσεις του LogoMaker, ο οργανισμός ήθελε να κατανοήσει βαθύτερα την επιχείρησή του.

«Υπήρχε μια μακρά περίοδος ερωτοτροπίας», είπε ο Ντέμον. «Ήταν σημαντικό τόσο για τις ομάδες Deluxe όσο και για το LogoMaker ότι καταλαβαίνουμε πώς θα ταιριάζουν οι εταιρείες. Ο ιδρυτής της LogoMaker ήθελε να μάθει ότι ο Deluxe θα συνέχιζε το ταξίδι στο οποίο ήταν η επιχείρησή του. Και ο Deluxe ήθελε να βεβαιωθεί ότι το LogoMaker ήταν μια ισχυρή πολιτιστική εφαρμογή. “

Κατά τη διαδικασία εξαγοράς, το LogoMaker μεγάλωσε εντυπωσιακά. Ο Damon μας είπε ότι οι νέοι πελάτες συρρέουν στις βασικές υπηρεσίες λογότυπου της εταιρείας και οι καθιερωμένοι πελάτες εξερευνούσαν το ευρύτερο φάσμα λύσεων που προσφέρονται από το LogoMaker.

Γεγονότα καταχώρησης γραφικών σχετικά με τα εργαλεία LogoMix με κεφαλίδες με την ένδειξη "Απλές, γρήγορες και εκπληκτικές μελέτες"

Τα εργαλεία που παρέχει το LogoMaker είναι επαγγελματικής ποιότητας και εύχρηστα.

Αλλά η Deluxe ενδιαφερόταν να κάνει περισσότερα από την απλή απόκτηση εργαλείων του LogoMaker.

«Φυσικά, η Deluxe άρεσε ότι η επιχείρηση αναπτύσσεται», είπε ο Damon. «Αλλά, τελικά, ο λόγος που πέρασε η εξαγορά ήταν επειδή ήταν ενθουσιασμένοι που πήραν την πλατφόρμα LogoMaker και την προσέφεραν σε όλους στις υπηρεσίες δικτύου της Deluxe. Η επέκτασή του σε ολόκληρο το οικοσύστημα μας βοήθησε όλους τους πελάτες μας, είτε χρειάζονται λογότυπα, εργαλεία μάρκετινγκ μέσω email ή λύσεις ιστότοπου. “

Η εξαγορά αποδείχθηκε απίστευτα επιτυχημένη. Ο Damon μας είπε ότι ο Deluxe ήταν σε θέση να διατηρήσει ολόκληρη την ομάδα του LogoMaker.

«Είναι ενθουσιασμένοι για τις ευκαιρίες τόσο για την προσωπική ανάπτυξη όσο και για την ευκαιρία να συνεργαστούν με τους πελάτες της Deluxe και να ενσωματωθούν στις λύσεις της», δήλωσε ο Damon..

Πώς να ευδοκιμήσετε σε μια πολυσύχναστη και εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο χώρος δημιουργίας λογότυπων ήταν ανοιχτός. Σε αυτό το περιβάλλον, ήταν εύκολο να αναπτυχθούν νέες λύσεις σχεδιασμού λογότυπου. Πρόσφατα, η αγορά έχει αλλάξει, σύμφωνα με τον Damon.

«Τους τελευταίους έξι έως εννέα μήνες, η αγορά έχει γίνει πολύ πιο γεμάτη και ο ανταγωνισμός έχει ενταθεί», είπε.

Ο Damon μας είπε ότι ο πρωταρχικός τρόπος με τον οποίο η LogoMaker στοχεύει να διαφοροποιηθεί είναι να προσφέρει το καλύτερο προϊόν στην αγορά. Λόγω της εστίασης της LogoMaker στην ενσωμάτωση της μηχανικής μάθησης στη λύση της, το εργαλείο της εταιρείας είναι σε θέση να δημιουργήσει ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι πελάτες.

“Έχουμε έναν τόνο σχεδίων στη βάση δεδομένων μας και μπορούμε να εφαρμόσουμε τα σωστά στην κάθετη κάθε πελάτη”, δήλωσε ο Damon. «Πρώτον, τους δίνουμε τις πιο σχετικές λύσεις. Στη συνέχεια, τους δίνουμε την ευκαιρία να τροποποιήσουν αυτές τις λύσεις και να δώσουν τη δική τους αίσθηση στο σχεδιασμό. Ακόμα κι αν ένας πελάτης αποφασίσει ότι δεν θέλει να ακολουθήσει τη διαδρομή «do-it-yourself», προσφέρουμε μια υπηρεσία do-it-for-me. “

Φωτογραφία ιστοτόπων πελατών και επαγγελματικών καρτών LogoMix

Το LogoMaker βοηθά τους πελάτες να συντονίζουν το branding και να διασφαλίζουν ότι η αισθητική τους είναι συνεπής σε όλα τα σημεία επαφής.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο η LogoMaker κατάφερε να ευδοκιμήσει στο χώρο του σχεδιασμού και των επιχειρηματικών λύσεων είναι να σκεφτούμε τα λογότυπα ως το πρώτο βήμα σε μια μακρύτερη διαδικασία. Η εταιρεία δεν θέλει οι πελάτες να αποκτήσουν ένα υπέροχο λογότυπο και στη συνέχεια να προχωρήσουν χωρίς να κοιτάξουν πίσω.

«Αφού οι πελάτες μας σχεδιάσουν το τέλειο λογότυπό τους, κάνουν ένα ταξίδι στο οικοσύστημα μας», δήλωσε ο Damon.

Για παράδειγμα, αφού τελειώσει το λογότυπο, οι πελάτες μπορούν να πάρουν τις επαγγελματικές τους κάρτες και μπλουζάκια μέσω του LogoMaker.

«Μπορούν να πάρουν το λογότυπό τους και να το εφαρμόσουν σε όλο το διαφημιστικό τους υλικό χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουν αρχεία ή να στείλουν διαφορετικές μορφές σε νέους παρόχους ή να κόψουν και να επικολλήσουν. Κάνουμε τα πάντα απλά », είπε ο Damon.

Όταν οι πελάτες θέλουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, το LogoMaker και το Deluxe είναι εκεί για να τους βοηθήσουν στο ταξίδι. Ο Damon μας είπε ότι το LogoMaker στοχεύει να βοηθήσει τους πελάτες να ενεργοποιήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, να τους βοηθήσουν να σχεδιάσουν τους ιστότοπούς τους και να εκτελέσουν τις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email. Με το LogoMaker, οι μικρές επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες δεν χρειάζεται να αναζητούν μια ποικιλία διαφορετικών προμηθευτών – μπορούν να κάνουν τα πάντα σε ένα βολικό σημείο.

Στρατηγική προγραμματιστή προϊόντος: Στρέψτε στους πελάτες & Χρησιμοποιήστε προϊόντα εσωτερικά

Όταν η LogoMaker αναπτύσσει νέα προϊόντα και λύσεις, η ομάδα ακολουθεί μια φιλοσοφία να στραφεί στην εσωτερική εμπειρία της και εξετάζει τη βάση χρηστών για να καθορίσει τι χρειάζεται.

«Ο χάρτης πορείας του προϊόντος επινοείται από τον επικεφαλής διαχειριστή προϊόντων», δήλωσε ο Damon. “Προφανώς, ξοδεύουν πολύ χρόνο εξετάζοντας τη δραστηριότητα της αγοράς, αλλά επίσης εξετάζουν τα αιτήματα των πελατών.”

Ο Damon είπε ότι ο μόνος τρόπος για να μάθουμε αν λειτουργεί μια λύση είναι να χρησιμοποιήσει τη λύση, γι ‘αυτό η LogoMaker χρησιμοποιεί όλα τα εργαλεία της εσωτερικά.

«Αυτό μας βοηθά να βρούμε και να διορθώσουμε προκλήσεις μπροστά στους πελάτες μας», είπε. “Η διαδικασία καθιστά τα προϊόντα μας ευκολότερα στη χρήση και πιο ισχυρά.”

Η Φιλοσοφία: Η οικοδόμηση ενός κύκλου εμπιστοσύνης

Το εσωτερικό πρόγραμμα της LogoMaker “The Circle of Trust” υπόσχεται να προσφέρει στους πελάτες ένα προϊόν με τιμή που υπερβαίνει το κόστος του προϊόντος.

«Η παροχή στους πελάτες μιας εξαιρετικής εμπειρίας σημαίνει τη δημιουργία εύχρηστων διεπαφών και την παροχή λύσεων έγκαιρα και αποτελεσματικά», δήλωσε ο Damon. «Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την αγορά μιας υπηρεσίας και την εκπλήρωση των προσδοκιών σας. Αυτό ισχύει διπλά για μια υπηρεσία όπως η γραφιστική, που έχει αποτελέσματα που μερικές φορές είναι άυλα. “

Όταν το Circle of Trust πετύχει, η ομάδα του LogoMaker γνωρίζει ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών.

«Κάθε φορά που δίνουμε στον πελάτη ένα πραγματικά υπέροχο προϊόν, κερδίζουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε μαζί του για άλλες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρουμε», δήλωσε ο Damon..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me