JotForm: Ένα διαισθητικό Online Form Builder που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συλλέγουν και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά δεδομένα

TL; Δρ: Το 2006, η Aytekin Tank ήταν σύμβουλος λογισμικού που ήθελε ένα εργαλείο για να τον βοηθήσει να δημιουργήσει ηλεκτρονικές φόρμες πιο αποτελεσματικά. Όταν δεν βρήκε ένα, αποφάσισε να δημιουργήσει το JotForm, ένα εργαλείο που εξοικονομεί χρόνο στους χρήστες δημιουργώντας γρήγορα ισχυρές, διαισθητικές φόρμες. Σήμερα, όλοι οι τύποι οργανισμών – συμπεριλαμβανομένων σχολείων, επιχειρήσεων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών – χρησιμοποιούν τα εργαλεία δημιουργίας φορμών του JotForm για εξοικονόμηση πόρων. Και η εταιρεία συνεχίζει να κάνει τα προϊόντα της ακόμα πιο ισχυρά ακούγοντας σχόλια και σχεδιάζοντας χαρακτηριστικά που εστιάζονται στη διαχείριση δεδομένων.


Όταν η Aytekin Tank εργαζόταν ως σύμβουλος λογισμικού στη Νέα Υόρκη το 2006, περιφρόνησε βαθιά την ηλεκτρονική κωδικοποίηση των εντύπων. Η εργασία ήταν τόσο βαρετή όσο ήταν χρονοβόρα, οπότε η Aytekin έβγαλε το διαδίκτυο για μια συντόμευση, αλλά δεν βρήκε καμία λύση. Οι λίγοι κατασκευαστές φόρμας που βασίζονται στο Διαδίκτυο στον οποίο έπεσε ήταν κακοί και δύσκολο να χρησιμοποιηθούν.

Μετέτρεψε την απογοήτευσή του σε μια λύση ιδρύοντας το JotForm, μια διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργίας φορμών που παρέχει στους χρήστες τη φυσική εμπειρία που αναζητούσε. Αρχικά, ο JotForm ήταν ένα δευτερεύον έργο καθώς συνέχισε να εργάζεται στην καθημερινή του εργασία.

Αλλά καθώς πέρασε τις μέρες του στο γραφείο και τις νύχτες δουλεύοντας στο σπίτι, η βάση χρηστών του JotForm άρχισε να αυξάνεται. Σύντομα, αποφάσισε να επικεντρωθεί στο JotForm με πλήρη απασχόληση. Και αυτή η απόφαση απέδωσε.

Φωτογραφία του Ιδρυτή JotForm Aytekin Tank

Το Aytekin Tank ξεκίνησε το JotForm αφού απογοητεύτηκε από την έλλειψη online επιλογών δημιουργίας φορμών το 2006.

«Έψαχνα μια καλή διαισθητική λύση για τη δημιουργία φόρμας. Έκανα το μερίδιό μου για άσχημους κατασκευαστές φόρμας, αλλά πιστεύω ότι έλυσα επιτέλους το πρόβλημα. ” Ο Aytekin είπε λίγο πριν ξεκινήσει το JotForm.

Ενώ η αρχική ιδέα ήταν να δημιουργήσουν φόρμες που οι τεχνικοί επαγγελματίες δεν είχαν χρόνο να δημιουργήσουν τους εαυτούς τους, περισσότεροι εργαζόμενοι της μη τεχνολογίας άρχισαν να εγγραφούν για να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα. Αυτό έδειξε την ευρεία έκκληση της υπηρεσίας JotForm.

«Τα προϊόντα ήταν τόσο προσιτά που όλοι μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν. Ο Aytekin συνειδητοποίησε ότι όλοι χρειάζονταν έναν εύκολο τρόπο για να συλλέξουν πληροφορίες με οργανωμένο και αποτελεσματικό τρόπο, όχι μόνο κωδικοποιητές », δήλωσε ο Chad Reid, VP του Marketing και Επικοινωνιών της JotForm. “Γι ‘αυτό ξεκινήσαμε να διαθέτουμε τα εργαλεία μας σε ένα ευρύτερο κοινό.”

Σήμερα, το JotForm έχει περισσότερους από 4 εκατομμύρια χρήστες και δημιουργεί πάνω από 1.000 νέες φόρμες κάθε μέρα. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε 177 χώρες και σε περισσότερες από δώδεκα γλώσσες. Και η JotForm βασίζεται στα σχόλια της παγκόσμιας βάσης χρηστών για να συνεχίσει να βελτιώνει το προϊόν.

JotForm: Μια εταιρεία που κατανοεί την αξία της εξοικονόμησης χρόνου

Ενώ το JotForm κάνει τη συλλογή πληροφοριών πιο οργανωμένη και αποτελεσματική διαδικασία, το πιο πολύτιμο όφελος που προσφέρει στους πελάτες είναι ο χρόνος. Λόγω του χαμηλού εμποδίου εισόδου του JotForm, ακόμη και οι νεότερες νεοσύστατες επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία της από την αρχή για να γίνουν πιο μεθοδικά στον τρόπο συλλογής και αποθήκευσης δεδομένων.

«Η ευκολία χρήσης είναι σημαντική, αλλά η διαχείριση του χρόνου είναι το μεγαλύτερο βασικό πλεονέκτημα του JotForm. Για παράδειγμα, εάν ο μόνος τρόπος για να λάβετε πληροφορίες από πιθανούς πελάτες ή από μακροχρόνιους πελάτες είναι μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δημοσιεύσει στον ιστότοπό σας, η οργάνωση των πληροφοριών που σας στέλνουν θα είναι πολύ δύσκολη », δήλωσε ο Τσαντ. . “Αλλά αν δώσετε σε αυτά τα άτομα πρόσβαση σε μια απλή φόρμα, τότε είναι εύκολο.”

Τελικά, τα εργαλεία JotForm βοηθούν τους ανθρώπους να συνδεθούν με άλλους που έχουν τα δεδομένα που χρειάζονται. Επίσης, μειώνουν τα ηλεκτρονικά μηνύματα που σπαταλούν χρόνο σε τόσους πολλούς οργανισμούς, γεγονός που ελευθερώνει τους εργαζόμενους να επικεντρωθούν στους στόχους παραγωγικότητας.

Ένα από τα πιο ισχυρά και δημοφιλή χαρακτηριστικά του JotForm είναι τα εργαλεία ενοποίησης πληρωμών. Επιτρέπει στους χρήστες υπηρεσιών όπως το Square, το PayPal, το Stripe και το BlueSnap να ενσωματώνουν τις φόρμες παραγγελίας τους. Με αυτό το εργαλείο, οι επιχειρήσεις μπορούν να διεκπεραιώνουν πληρωμές στο σημείο υποβολής, είτε πρόκειται για έντυπο παραγγελίας, φόρμα δωρεάς ή αίτηση. Τα πάντα φροντίζονται ταυτόχρονα, καθιστώντας τη διαδικασία ευκολότερη και ταχύτερη τόσο για την επιχείρηση όσο και για τους πελάτες της.

Το ισχυρό σύνολο προϊόντων της JotForm έχει μερικές φορές εκπληκτικές χρήσεις. Επειδή είναι τόσο εύκολο στη χρήση, ακόμη και ο Τσαντ διαπίστωσε ότι τα εργαλεία της εταιρείας τον βοηθούν με απροσδόκητους τρόπους.

«Είμαι στη διαδικασία προγραμματισμού ενός γάμου αυτήν τη στιγμή, οπότε έπρεπε να συλλέξω διευθύνσεις από φίλους και μέλη της οικογένειας. Στην αρχή, σκέφτηκα, «θα πρέπει να τους πω όλους να μου στείλουν τις πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου», κάτι που θα ήταν μια δύσκολη διαδικασία », είπε. «Τότε συνειδητοποίησα ότι η ευκολότερη λύση ήταν να δημιουργήσω μια φόρμα. Δεν είμαι τεχνικός, αλλά μου πήρε ακόμα λιγότερο από δύο λεπτά. Έστειλα τον σύνδεσμο σε όλους και συγκέντρωσα όλες τις πληροφορίες τους σε ένα μέρος που είναι εύκολο να συγχωνευτούν σε οποιοδήποτε σύστημα ή υπολογιστικό φύλλο. Το πρόβλημα λύθηκε.”

Εργαλεία για κάθε τύπο οργάνωσης – από σχολεία έως επιχειρήσεις

Το JotForm προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες επιλογές δωρεάν προτύπων που διατίθενται στο διαδίκτυο. Οι πελάτες μπορούν να βρουν φόρμες που έχουν σχεδιαστεί για να συλλέγουν λεπτομέρειες παραγγελίας, σχόλια και πληροφορίες εφαρμογής για σχεδόν κάθε κλάδο. Εάν μια εταιρεία δεν βρει επιλογές που να ταιριάζουν στις ανάγκες της, είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια νέα με τη δημιουργία φόρμας μεταφοράς και απόθεσης JotForm.

Και ο τεράστιος τρόπος με τον οποίο τα προϊόντα της JotForm βοηθούν τους χρήστες να διατηρούν το Chad απασχολημένο.

«Ως ομάδα μάρκετινγκ, η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ότι είναι δύσκολο να εντοπίσουμε έναν τύπο χρήστη. Οι πελάτες μας προέρχονται από παντού. Είναι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που χρειάζονται φόρμες και μορφές δωρεάς για εθελοντές. Είναι σχολεία που χρειάζονται έντυπα εγγραφής και μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται φόρμες δημιουργίας δυνητικών πελατών και σχολίων. Ακόμα κι αν είμαστε εδώ και περισσότερα από 13 χρόνια, οι τύποι επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τις φόρμες μας συνεχίζουν να αυξάνονται. “

Στιγμιότυπο οθόνης προτύπων JotForm

Το JotForm προσφέρει εξειδικευμένα πρότυπα για πολλούς κλάδους, καθώς και άτομα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η JotForm δημιούργησε μια ομάδα ερευνητών χρηστών με μεγάλη επιβάρυνση, με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες να κάνουν ποιοτική έρευνα, αντί να συγκεντρώνουν απλά δεδομένα. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στο JotForm να δημιουργήσει περιεχόμενο που είναι συναφές και χρήσιμο.

Η ερευνητική ομάδα χρηστών της JotForm συνεργάζεται με τους πελάτες της για να καταλάβει πώς να διορθώσει σημεία πόνου, να προσθέσει ισχυρές νέες δυνατότητες και να σχεδιάσει τον καλύτερο δυνατό χάρτη πορείας προϊόντων. Στη συνέχεια, το JotForm συνδυάζει αυτές τις πληροφορίες με δεδομένα από την ομάδα υποστήριξης πελατών – συμπεριλαμβανομένων αναφορών για σφάλματα ή ιδέες για μια νέα ενσωμάτωση.

Βελτιώνοντας πάντα τα προϊόντα με τη διαχείριση δεδομένων στο μυαλό

Από τότε που η Aytekin ίδρυσε την εταιρεία το 2006, ο στόχος της JotForm ήταν να διευκολύνει τη διαδικασία δημιουργίας φορμών. Ακούγοντας σχόλια από μεμονωμένους, επιχειρηματικούς και μη κερδοσκοπικούς πελάτες της, η εταιρεία υπερέβη σε αυτήν την αποστολή.

«Αυτό ήταν το ψωμί και το βούτυρό μας. Αναρωτηθήκαμε «Πώς κάνουμε αυτήν τη διαδικασία πιο γρήγορη; Πώς προσθέτουμε τη λειτουργικότητα του σχεδιασμού για να το κάνουμε απλούστερο; «Οι ενημερώσεις προϊόντων μας επικεντρώθηκαν στην απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις», δήλωσε ο Τσαντ.

Φωτογραφία του διευθυντή επικοινωνιών JotForm Τσαντ Ριντ

Ο Τσαντ Ριντ μίλησε μαζί μας για τις πολλές περιπτώσεις χρήσης του JotForm.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία άρχισε να κάνει και άλλες ερωτήσεις. Σήμερα, το JotForm ενδιαφέρεται εξίσου για τον τελικό χρήστη, όπως και για τους πελάτες που δημιουργούν τις φόρμες. Ο στόχος είναι να συμπληρώσετε μια φόρμα μια ευχάριστη εμπειρία, η οποία θα αυξήσει τα ποσοστά απόκρισης.

Το 2019, η JotForm σκοπεύει να μάθει περισσότερα σχετικά με τον τρόπο συλλογής των πληροφοριών μέσω των εντύπων της και τον τρόπο με τον οποίο τις αξιοποιούν οι εταιρείες.

«Θέλουμε να μάθουμε πώς οι πελάτες μας αναλύουν δεδομένα, πώς τα μοιράζονται εσωτερικά και πώς τα χρησιμοποιούν για τη διαμόρφωση αποφάσεων», δήλωσε ο Τσαντ. «Πολύς οδικός χάρτης μας το 2019 και το 2020 πρόκειται να αφιερωθεί στην απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις».

Πρώτον, η JotForm ανέπτυξε εργαλεία που διευκόλυναν τη δημιουργία νέων φορμών. Στη συνέχεια, σχεδίασε φόρμες με τα καλύτερα δυνατά ποσοστά απόκρισης. Τώρα, η εταιρεία κατασκευάζει νέες διαδικασίες που θα βοηθήσουν τους πελάτες της να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις φόρμες τους. Όλη η εμπειρία του JotForm, από τη στιγμή που οι νέοι χρήστες δημιουργούν τις πρώτες τους φόρμες, έως ότου ενεργούν βάσει των δεδομένων που έχουν συλλέξει, θα συνεχίσουν να γίνονται ομαλότερες, απλούστερες και πιο αποτελεσματικές.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me