Συνιδρυτής Josh Koenig στο Pantheon: Πώς η λύση Turnkey δίνει τη δυνατότητα στους έμπορους και τους προγραμματιστές να κατασκευάζουν, να φιλοξενούν και να διαχειρίζονται ευέλικτους ιστότοπους

TL; Δρ: Ιδρύθηκε το 2010 από τους Matt Cheney, Josh Koenig, Zack Rosen και David Strauss, η Pantheon Systems, Inc. που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και έχει ανακινήσει τη βιομηχανία τεχνολογίας με την πλατφόρμα διαχείρισης ιστότοπων που βασίζεται στο Drupal και το WordPress. Η λύση all-in-one επιτρέπει στις ομάδες να δημιουργούν, να ξεκινούν και να διαχειρίζονται κλιμακούμενους ιστότοπους που μπορούν να καλωσορίσουν μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας. Σήμερα, λιγότερο από μια δεκαετία από την ίδρυσή του, το Πάνθεον φιλοξενεί περισσότερους από 200.000 ιστότοπους και εξυπηρετεί περισσότερες από 10 δισεκατομμύρια σελίδες το μήνα. Πρόσφατα αγγίξαμε τη βάση με τον συνιδρυτή Josh Koenig για να μάθουμε πώς το Pantheon επιτρέπει στις ομάδες να επεκτείνουν με ασφάλεια τους ιστότοπούς τους, να ξεκινήσουν νέες καμπάνιες και να μεταδώσουν περιεχόμενο.


Αντιμέτωποι με την αυξανόμενη πολιτική αναταραχή και πολικότητα, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί όπως η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών γίνονται πιο σχετικοί από ποτέ – και οι ιστότοποί τους πρέπει να είναι σε θέση να χειρίζονται μεγάλες αυξήσεις στην κυκλοφορία.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν των προεδρικών εκλογών του 2016, για παράδειγμα, το ACLU.org παρουσίασε αύξηση των επισκεπτών κατά 2.500%. Αλλά με τη βοήθεια των λύσεων φιλοξενίας και διαχείρισης ιστού υψηλής απόδοσης του Πάνθεον, ο ιστότοπος του ΜΚΟ συνέχισε να λειτουργεί ομαλά με μηδενικές διακοπές λειτουργίας.

Από τότε, η δημοτικότητα του ACLU.org εξακολούθησε να αυξάνεται χωρίς προβλήματα χρηστικότητας ή απόδοσης. Σύμφωνα με τον Marco Carbone, Αναπληρωτή Διευθυντή Πληροφορικής στο ACLU, η σταθερότητα του ιστότοπου ήταν ένα μεγάλο όφελος για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

«Αν έπρεπε να συμβαδίσουμε με τους DevOps, δεν θα είχαμε χρόνο να επικεντρωθούμε στις προκλήσεις αυτού του νέου πολιτικού περιβάλλοντος», είπε σε συνέντευξή του.

Για την ποικιλία των πελατών που εξυπηρετεί το Pantheon, σε κλάδους που κυμαίνονται από χρηματοοικονομικές υπηρεσίες έως τριτοβάθμια εκπαίδευση, η ιστορία είναι η ίδια – η υποδομή φιλοξενίας και τα εργαλεία ανάπτυξης του Pantheon κάνουν τη διαχείριση ιστότοπων ένα αεράκι, ώστε οι οργανισμοί να μπορούν να επικεντρωθούν σε πιο πιεστικά θέματα.

Το κεφάλι του Josh Koenig και το λογότυπο του Πάνθεον

Ο συνιδρυτής Josh Koenig μας είπε ότι το Pantheon έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους οργανισμούς να βελτιστοποιήσουν τα διαδικτυακά τους αποτυπώματα.

«Κάντε τους ανθρώπους σας εξαιρετικά αποτελεσματικούς και μπορείτε να ξεκλειδώσετε την ανάπτυξη στην κορυφή», δήλωσε ο συνιδρυτής του Πάνθεον Josh Koenig. «Επενδύστε τον πιο πολύτιμο πόρο σας – την ώρα των ανθρώπων σας – για να είστε στρατηγικοί, να προχωράτε γρήγορα, να ξεπερνάτε τα πράγματα και να παίζετε με τον ιστότοπό σας. στη συνέχεια αναπτύξτε την επιχείρησή σας ή οδηγήστε την αποστολή σας. Αυτό είναι πραγματικά το όφελος του Πάνθεον. “

Χάρη στην φιλοξενία και ανάπτυξη παγκόσμιας κλάσης για το Drupal και το WordPress, μια φιλική προς τον χρήστη κονσόλα προγραμματιστή και την αυτοματοποιημένη διαχείριση υποδομής, η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ακριβώς αυτό.

Φιλοξενία και ανάπτυξη υψηλής απόδοσης για το Drupal και το WordPress

Το Πάνθεον καρποφόρησε αφού οι συνιδρυτές του πέρασαν περισσότερα από πέντε χρόνια ως σύμβουλοι Ιστού που παρέχουν λύσεις CMS ανοιχτού κώδικα μέσω της Drupal. Η πελατειακή της βάση αυξήθηκε σταθερά και τα έργα άρχισαν να ποικίλλουν άγρια.

«Από έναν σημαντικό ιστότοπο πολυμέσων έως μια πλατφόρμα οικονομικής αποκάλυψης για μια υπηρεσία δελτίου τύπου, ήταν πολύ διαφορετικά έργα με πολύ διαφορετικούς χρήστες στο μυαλό», δήλωσε ο Josh. «Αλλά είχαμε πάντα θεμελιώδη στοιχεία υποδομής».

Όσον αφορά την υποδομή, ξεχώρισαν δύο κοινές ανάγκες. Πρώτον, οι εταιρείες έπρεπε να ελέγξουν σε βάθος τους ιστότοπους προτού κυκλοφορήσουν.

“Αυτό απαιτεί κάποιο είδος ροής εργασίας, ώστε να μην έχετε προγραμματιστές να πατάνε τα δάχτυλα των ποδιών του άλλου, να διατηρείτε τα πράγματα οργανωμένα και να μπορείτε να δείχνετε εργασία πριν ξεκινήσει”, δήλωσε ο Josh. “Η ίδια η τεχνολογία CMS δεν έχει καμία σχέση με αυτό.”

Κολάζ της ομάδας του Πάνθεον

Η ομάδα του Πάνθεον αποτελείται από ειδικούς που εκπαιδεύονται σε όλα τα πράγματα CMS, ανάπτυξη ιστού και φιλοξενία.

Δεύτερον, οι οργανισμοί έπρεπε να διασφαλίσουν ότι οι ιστότοποί τους είχαν γρήγορη απόδοση, ήταν σε θέση να αντέξουν την αυξημένη επισκεψιμότητα και θα μπορούσαν να κλιμακώσουν όπως απαιτείται.

“Αυτό είναι επίσης κάτι που δεν έρχεται δωρεάν και απαιτεί εξειδίκευση εκτός του ίδιου του CMS γιατί, πάλι, μιλάμε για την υποκείμενη πλατφόρμα.”

Ως σύμβουλοι, οι συνιδρυτές εντόπισαν τις ίδιες ανάγκες στο δίκτυο των συνομηλίκων του.

«Σκεφτήκαμε, γεια, υπάρχει πραγματική ανάγκη για αυτό, μια πραγματική αγορά για αυτό», είπε ο Josh. «Αναπτύξαμε λοιπόν προσεγγίσεις για την υλοποίηση υποδομής φιλοξενίας που θα μπορούσαν να κλιμακώσουν και να εκτελέσουν και στη συνέχεια – συνθέτοντας αυτά τα δύο κομμάτια – δημιουργήσαμε μια ροή εργασιών ανάπτυξης και ένα σχέδιο συνεργασίας που παρέχει ένα πραγματικά αντιπροσωπευτικό περιβάλλον της δομής πριν από την προβολή ενός ιστότοπου.”

Η πλατφόρμα παρέχει φιλοξενία για τις δύο κορυφαίες λύσεις CMS ανοιχτού κώδικα, το Drupal και το WordPress, και οι δύο επιλογές συμπληρώνονται με πρόσβαση σε πρωτοποριακά εργαλεία προγραμματιστών, κονσόλα προγραμματιστή, αυτοματοποίηση και λειτουργίες απόδοσης ροής εργασίας. Και όλα γίνονται με αξιόπιστη ασφάλεια ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων πλήρως διαχειριζόμενων και δωρεάν πιστοποιητικών HTTPS, αυτοματοποιημένων αντιγράφων ασφαλείας και ενημερώσεων με ένα κλικ.

Κεντρική διαχείριση και διακυβέρνηση σε ένα χαρτοφυλάκιο ιστότοπων

Η κονσόλα προγραμματιστή του Pantheon παρέχει διαφάνεια σε ένα έργο μέσω διεπαφής ιστού σε πραγματικό χρόνο που περιγράφει κάθε ιστότοπο, περιβάλλον ανάπτυξης, μέλος ομάδας και ανάπτυξη.

«Έχουμε πολλά παραδείγματα από την πελατειακή μας βάση για το τι ξεκλειδώνει το Pantheon σε οργανισμούς», είπε ο Josh. «Το μάρκετινγκ μπορεί να έχει τη δική του ομάδα προγραμματιστών και μπορεί να απελευθερωθεί για να δουλέψει με τον δικό του ρυθμό και να κάνει το δικό του πράγμα. έχουν τον έλεγχο του πεπρωμένου τους. “

Για παράδειγμα, ένας από τους εξαιρετικά επιτυχημένους πελάτες του Πάνθεον, ο Tableau, έχει μια επιχείρηση δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το 90% των οποίων ξεκινά με τον ιστότοπό του.

«Είναι μια μηχανή παραγωγής μολύβδου, και έχουν βελτιστοποιήσει αδιάκοπα αυτόν τον ιστότοπο τα τελευταία τέσσερα χρόνια και περισσότερο από τετραπλασίασαν την επιχείρησή τους να το πράξουν», δήλωσε ο Josh. «Δημιουργούν ένα κομμάτι λογισμικού που προσελκύει τους ανθρώπους στα προϊόντα τους και αυτό είναι κάτι που καθιστά δυνατή η πλατφόρμα μας».

Ο Josh είπε ότι η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή όσο η μετακίνηση μερικών στοιχείων σελίδας για την αύξηση της μετατροπής.

“Είναι περισσότερο σαν να δημιουργούμε μέσω προγραμματισμού 27.000 σελίδες προορισμού και πειραματίζουμε συνεχώς με διαφορετικές ροές από αυτές τις σελίδες προορισμού μέσω περιβάλλοντος για τη λήψη δυνητικών πελατών κ.λπ.”, είπε.

Αναπτύξτε, δοκιμάστε και ξεκινήστε ιστότοπους με αυτοματοποιημένες ροές εργασίας

Ο Josh μας είπε ότι το Πάνθεον καθοδηγείται από μια πρώτη-λαϊκή προσέγγιση από την αρχή.

«Θέλουμε πραγματικά οι άνθρωποι να βρίσκονται στην κορυφή του stack», είπε ο Josh. «Οι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν δημιουργική, στρατηγική εργασία και η ρουτίνα να είναι αυτοματοποιημένη όπου είναι δυνατόν – αυτομάτως αδίστακτα».

Γι ‘αυτό το Pantheon αυτοματοποιεί πλήρως το επίπεδο υποδομής, επιτρέποντας τη συνεχή παράδοση, επιτρέποντας στους προγραμματιστές ιστότοπων να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες μέσω γραμμής εντολών ή RESTful API και βελτιώνοντας την ποιότητα και την ταχύτητα μέσω εξορθολογισμού της ροής εργασίας και αυτοματοποιημένων δοκιμών.

Γραφικό που απεικονίζει το ασφαλές περιβάλλον ανάπτυξης που προσφέρει το Πάνθεον

Το Pantheon παρέχει ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον ανάπτυξης αυτοματοποιώντας πλήρως το επίπεδο υποδομής.

«Αυτό που προσφέρεται, από την πλευρά της αξίας, είναι η ιδέα ότι οι άνθρωποι που θα είναι επιτυχημένοι θα είναι ευέλικτοι», είπε ο Josh. «Θα επαναληφθούν γρήγορα. Θα μαθαίνουν συνεχώς από ό, τι πραγματικά συμβαίνει. “

Η παλιά προσέγγιση του «πρόκειται να την ξαναρχίσουμε και μετά τελειώσαμε» δεν είναι μια συνταγή επιτυχίας, σύμφωνα με τον Josh.

«Είμαστε πραγματικά δεσμευμένοι να βοηθήσουμε τις ομάδες να είναι επιτυχημένες με την ιδέα ότι ένας ιστότοπος είναι ένα ζωντανό, αναπνευστικό πράγμα», είπε. “Γι ‘αυτό θέλετε ένα CMS, αλλά επιπλέον, πρέπει να επαναλάβετε την εμπειρία, όχι μόνο τις δημοσιεύσεις και τους τίτλους. Κάνουμε μια βιώσιμη πρόταση. “

Επόμενο: Εκτεταμένα σχέδια και ευκαιρίες συνεργασίας

Οι πελάτες του Pantheon μπορούν να περιμένουν να δουν μια εκτεταμένη συλλογή σχεδίων και τιμών στο εγγύς μέλλον.

«Θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πολλές επιλογές που θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων των ετήσιων σχεδίων για τις διάφορες βαθμίδες», δήλωσε ο Josh. “Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος – ξεκλειδώνοντας τον τύπο αυτοεξυπηρέτησης της επιχείρησης χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας.”

Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να ενσωματώσει το δίκτυο περισσότερων από 2.000 αξιόπιστων εταιρειών συνεργατών στα προγράμματα τιμολόγησης.

«Τα άτομα που συνεργάζονται με έναν από τους συνεργάτες μας θα λάβουν έκπτωση στο Πάνθεον», είπε ο Josh. “Αυτό που έχουμε δει είναι οι άνθρωποι που είναι πολύ επιτυχημένοι με το Pantheon προσελκύουν επαγγελματίες γύρω από το έργο και θέλουμε να το κάνουμε αυτό θεμελιώδες στις τιμές μας.”

Αργότερα φέτος, η εταιρεία θα αναπτύξει επίσης λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την εμπειρία των πελατών για όσους έχουν εξαιρετικά μεγάλα χαρτοφυλάκια ακόμη καλύτερη.

«Αυτό που έχουμε σήμερα λειτουργεί τελείως και έχουμε πολλούς ευχαριστημένους πελάτες, τους οποίους μπορείτε να δείτε μέσω των περιπτωσιολογικών μας μελετών – αλλά μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα για αυτό το κοινό», είπε ο Josh. «Υπάρχουν τόνοι αξίας που μπορούμε να παρέχουμε συγκεντρώνοντας πληροφορίες για όλους αυτούς τους ιστότοπους. Αυτήν τη στιγμή, προσφέρουμε κάποια πράγματα που βοηθούν με αυτό, αλλά μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον για να κάνουμε τους οργανισμούς που πρέπει να συνεργαστούν με αυτήν την κλίμακα πιο αποτελεσματικές. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map