Το IsoBuster παρέχει μια ισχυρή λύση ανάκτησης δεδομένων σε πλήρες φάσμα σε σημείο τιμής που μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε επιχείρηση ή άτομο

TL; Δρ: Εάν αναρωτιέστε τι υπάρχει σε αυτούς τους παλιούς δίσκους CD-i που στοιβάζονται στο πίσω μέρος του σκουπιδιού σας, υπάρχει τρόπος να μεταβείτε στο περιεχόμενο χωρίς να αναζητήσετε ένα λείψανο που υποστηρίζει την παλιά μορφή. Γεννημένος από την επιθυμία του Peter Van Hove να διατηρήσει δεδομένα από ένα θανάσιμο μέσο, ​​το IsoBuster εμφανίζει όλα τα συστήματα αρχείων που βρίσκονται σε οπτικά μέσα, δίνοντας στους χρήστες πλήρη πρόσβαση σε όλα όσα βρίσκονται σε ένα δίσκο. Ωστόσο, δεν είναι μόνο παλιομοδίτικοι δίσκοι CD-i που υποστηρίζει το IsoBuster. Το εργαλείο λειτουργεί με πολλά μέσα, από CD και DVD σε σκληρούς δίσκους και SSM, μεταξύ πολλών άλλων. Το IsoBuster προσφέρει αποτελεσματική ανάκτηση δεδομένων με χαμηλό κόστος εισόδου, γι ‘αυτό η λύση χρησιμοποιείται από καταναλωτές, επιχειρήσεις και εκατοντάδες ιατροδικαστικά τμήματα επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο.


Ως άπληστος θαυμαστής του Monty Python, ο Peter Van Hove βρέθηκε με δίλημμα. Είχε στοίβες από παλιούς δίσκους CD-i που περιείχαν ροές MPG από μερικά από τα αγαπημένα του σκίτσα από το Flying Circus, αλλά δεν μπορούσε να τα παίξει στον υπολογιστή του με Windows. Ο Πέτρος ήθελε έναν τρόπο προβολής και εξαγωγής του περιεχομένου από τους δίσκους, οπότε έκανε ό, τι άλλος στη θέση του θα έκανε. Έκοψε το ακρωτήρι του και έγινε υπερήρωας.

«Όλα ξεκίνησαν αφότου αγόρασα το βιβλίο Teach Yourself C ++ Builder σε 21 ημέρες», είπε ο Peter. «Πήρα 21 ημέρες από τη δουλειά για να περάσω ένα κεφάλαιο κάθε μέρα.»

Το αποτέλεσμα της εργασίας του Peter ήταν το IsoBuster και ο υπερήρωας στο λογότυπο IsoBuster τα λέει όλα. Το πρόγραμμά του έρχεται αποτελεσματικά στη διάσωση των αποθηκευμένων δεδομένων ξεπερνώντας τα Windows για να τοποθετήσετε CD-i και να ανοίξετε αρχεία εικόνας.

Κολάζ του λογότυπου IsoBuster και στιγμιότυπο οθόνης της διεπαφής χρήστη του IsoBuster

Ο Peter Van Hove δημιούργησε το IsoBuster για την ανάκτηση δεδομένων από δίσκους CD-i και το εργαλείο υποστηρίζει τώρα μια σειρά μορφών μέσων.

Το IsoBuster γρήγορα έγινε δημοφιλές και έγινε μια από τις κορυφαίες λύσεις για την ανάκτηση των δεδομένων που κρύβονται στα οπτικά μέσα. Σήμερα, το IsoBuster υποστηρίζει πολλές μορφές πολυμέσων, όπως CD / DVD, BD / HD DVD, σκληρούς δίσκους, SSM, USB, ZIP και JAZ, μεταξύ άλλων.

Άτομα, επιχειρήσεις και εκατοντάδες τμήματα ιατροδικαστικής επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τώρα τη λύση ανάκτησης δεδομένων. Η προσέγγιση του Peter χωρίς προβλήματα, αφαιρεί τις δαπάνες μάρκετινγκ και προσωπικού, καθιστώντας την πλήρη λειτουργικότητα του IsoBuster διαθέσιμη σε πολύ χαμηλή τιμή.

Η κατάρρευση των οπτικών μέσων και η πρόσκληση για ένα παγκόσμιο εργαλείο ανάκτησης δεδομένων

Υπάρχουν μερικοί πιθανοί τρόποι προβολής δεδομένων σε οπτικά μέσα. Τις περισσότερες φορές, η ίδια η εικόνα, η οποία έχει εγγραφεί στον δίσκο, αναφέρεται απλώς ως ένα μόνο αρχείο ISO.

“Ένα αρχείο ISO είναι ένα αντίγραφο μπλοκ ανά μπλοκ ολόκληρου του CD. Το μπλοκ 0 έως το τελευταίο μπλοκ ενός ολόκληρου δίσκου διαβάζεται σε ένα αρχείο ISO. Το IsoBuster μπορεί να ανοίξει αρχεία ISO και να τα αντιμετωπίσει σαν πραγματικά CD – όπως ακριβώς θα αντιμετώπιζε την πραγματική μονάδα CD με το δίσκο μέσα », είπε ο Peter. “Η ίδια προσέγγιση ισχύει για όλους τους άλλους τύπους αρχείων εικόνας.”

Τα οπτικά μέσα άρχισαν να χάνουν τη δημοτικότητά τους μετά την ώθηση στο ψηφιακό. Αρχικά, τα αρχεία MP3 έγιναν δημοφιλή, καθιστώντας τα CD ήχου όλα εκτός από ξεπερασμένα. Εν τω μεταξύ, οι υπηρεσίες ροής βίντεο, όπως το Netflix και οι λήψεις ψηφιακών βιντεοπαιχνιδιών, άρχισαν να αντικαθιστούν τα παραδοσιακά οπτικά μέσα αποθήκευσης ως την προτιμώμενη μέθοδο λήψης μεγάλων αρχείων. Καθώς οι κατασκευαστές σταδιακά μείωσαν ή και σταμάτησαν την παραγωγή δίσκων, προέκυψε η ανάγκη ανάκτησης των πληροφοριών που πεθαίνουν από όλο και πιο παρωχημένες μορφές.

Στιγμιότυπο οθόνης ανάκτησης δεδομένων στο IsoBuster

Το IsoBuster παρείχε έναν τρόπο ανάκτησης αρχείων δεδομένων που είναι αποθηκευμένα σε μορφές οπτικών μέσων που καθίστανται ολοένα και πιο ξεπερασμένα.

«Το IsoBuster ξεκίνησε ως εργαλείο ανάκτησης δεδομένων οπτικού δίσκου (CD, DVD)», είπε ο Peter. «Έτσι, από την άποψή μου, η μεγαλύτερη ανάγκη για το εργαλείο προήλθε από τη σταδιακή κατάρρευση των οπτικών μέσων».

Αρχικά χρησιμοποιήθηκε για CD-i, το IsoBuster έχει χρησιμοποιηθεί σε δεδομένα που περιέχονται σε πολλές μορφές εικόνας. Όλα τα αρχεία, ενώ είναι ψηφιακά, πρέπει να αποθηκεύονται σε κάποια μορφή μέσων, είτε πρόκειται για δίσκο, μνήμη flash ή σκληρό δίσκο. Ακόμα και τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο cloud βασίζονται σε διακομιστές που χρησιμοποιούν φυσικό εξοπλισμό. Κανένα φυσικό μέσο δεν έχει απεριόριστη διάρκεια ζωής, γι ‘αυτό τα αντίγραφα ασφαλείας είναι απαραίτητα.

Παροχή ηρεμίας μέσω ειδικών μηχανισμών αποκατάστασης

Το IsoBuster παρέχει ηρεμία μέσω της ανάκτησης δεδομένων από την ίδρυσή του. Η απώλεια δεδομένων μπορεί να είναι καταστροφική, ακόμη και όταν πραγματοποιούνται αντίγραφα ασφαλείας ρουτίνας. Ανάλογα με την περίπτωση χρήσης, η απώλεια δεδομένων μπορεί να έχει οικονομικές επιπτώσεις για τις επιχειρήσεις, να προκαλέσει συναισθηματικό άγχος σε άτομα που έχουν χάσει προσωπικά αρχεία φωτογραφιών και μπορεί ακόμη και να επηρεάσει το αποτέλεσμα των ποινικών ερευνών.

Στην πραγματικότητα, το IsoBuster είναι γνωστό στον χώρο της εγκληματολογίας για την επιβολή του νόμου ως ένα πολύτιμο εργαλείο ανάκτησης δεδομένων με εκατοντάδες τμήματα που το χρησιμοποιούν για να ανακτήσουν στοιχεία από διάφορες μορφές μέσων. Ο προγραμματισμός του IsoBuster επιτρέπει την ανακάλυψη «κρυφών» δεδομένων που είναι κρυμμένα σε συστήματα αρχείων που δεν φαίνονται ακόμη και στο ίδιο το λειτουργικό σύστημα.

Παρόλο που τα αρχεία φαίνεται να βρίσκονται εντός ενός μοναδικού χώρου μέσω του λειτουργικού συστήματος, η πραγματικότητα είναι ότι τα αρχεία είναι κατακερματισμένα στον σκληρό δίσκο. Μια μεμονωμένη εικόνα, για παράδειγμα, εμφανίζεται ως ένα ολόκληρο αρχείο στον τελικό χρήστη, ενώ τα πραγματικά δεδομένα που περιλαμβάνουν την εικόνα θα μπορούσαν να διασκορπιστούν σε πολλούς τομείς, τους οποίους μπορεί να ανιχνεύσει το IsoBuster.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν οι σκληροί δίσκοι αρχίζουν να αποτυγχάνουν ή η δομή του συστήματος αρχείων καταστραφεί. Τα αρχεία που δεν είναι συνήθως ορατά μπορούν έτσι να ανακτηθούν μέσω μιας βαθύτερης ανάλυσης των υπογραφών αρχείων και των ανεπεξέργαστων δεδομένων.

Η IsoBuster είναι ηγέτης στον χώρο ανάκτησης δεδομένων λόγω του θετικού λόγου κόστους-οφέλους.

«Με το IsoBuster, αποκτάτε την πλήρη εικόνα γρήγορα και αρκετά εύκολα σε σύγκριση με άλλα, τεράστια και πολύ ακριβά πακέτα», είπε ο Peter.

Το IsoBuster μπορεί να ανοίξει πολλά αρχεία εικόνας, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα. Όχι μόνο το IsoBuster μπορεί να δει ISO, αλλά μπορεί επίσης να ανοίξει αρχεία VHDX, VDI και DSK. Αυτές οι μορφές χρησιμοποιούνται συνήθως σε εικονικές μηχανές και τα αρχεία μπορούν να προβληθούν σε συστήματα επισκεπτών καθώς και στο κύριο σύστημα κεντρικού υπολογιστή. Αυτό καθιστά δυνατή τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την ανάκτηση σε πολλά επίπεδα. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες από αυτές τις εικόνες χωρίς να χρειάζεται να τις προσαρτήσετε χρησιμοποιώντας ακριβό λογισμικό εικονικής μονάδας τρίτου μέρους.

Το One-Man Show επιτρέπει μια δίκαιη τιμή για το Big Power Under the Hood

Δεδομένου ότι το IsoBuster είναι ουσιαστικά ένα one-man show με τον Peter στο τιμόνι, μια προσέγγιση που επικεντρώνεται με λέιζερ στην ανάκτηση δεδομένων σημαίνει ισχυρές λύσεις σε λογική τιμή.

«Αυτή είναι μια εταιρεία ενός ατόμου», είπε. «Κάνω τα πάντα μόνοι μου.»

Ο Πέτρος μας είπε ότι ακολουθεί μια απλή προσέγγιση στην επιχείρησή του, αφαιρώντας την ανάγκη για ακριβό μάρκετινγκ και μια μεγάλη ομάδα υπαλλήλων που ανταλλάσσουν γραμμές κώδικα για σημαντικούς μισθούς. Ο Πέτρος χρειάζεται μόνο να πληρώσει τον εαυτό του – και το επιτυγχάνει με την πώληση μεγάλου αριθμού αδειών σε φτηνές τιμές.

Κολάζ του λογότυπου IsoBuster και το κεφάλι του Peter Van Hover

Ο Peter μπορεί να προσφέρει το IsoBuster σε χαμηλή τιμή λόγω της προσέγγισης που δεν ακολουθεί για να διευθύνει την επιχείρησή του.

Το IsoBuster είναι ένα πρόγραμμα shareware, που σημαίνει ότι μπορεί να ληφθεί δωρεάν με βασική λειτουργικότητα. Προηγμένες δυνατότητες, όπως το HFS και το UDF, διατίθενται με την πληρωμένη έκδοση, η τιμή της οποίας διατηρείται σκόπιμα χαμηλή, έτσι ώστε οι επιλογές ανάκτησης να είναι προσβάσιμες σε οποιονδήποτε τα χρειάζεται.

Η ανεξαρτησία του IsoBuster έχει επίσης ως αποτέλεσμα μια αξιόπιστη και μεγάλη βάση χρηστών. Όταν προκύπτουν ζητήματα υποστήριξης πελατών, οι χρήστες γνωρίζουν ακριβώς με ποιον θα μιλήσουν – τον Ιδρυτή και τον μοναδικό προγραμματιστή του IsoBuster.

«Δεν υπάρχουν στρώματα που να προστατεύουν τους προγραμματιστές από εξωτερικές διακοπές», είπε ο Peter. «Οι άνθρωποι υποστήριξης γνωρίζουν πολύ καλά τη βαθιά μηχανική, γιατί, λοιπόν, εγώ είμαι εγώ».

Έκδοση 4.0 – Μια νέα και βελτιωμένη μηχανή και GUI θα έρθει σύντομα

Ο Peter δεσμεύεται να τελειοποιήσει το IsoBuster ως το απόλυτο εργαλείο ανάκτησης δεδομένων.

«Η εστίαση είναι εξ ολοκλήρου στην παραγωγή πολύ σταθερού λογισμικού και νέες δυνατότητες προστίθενται με σταθερό ρυθμό», είπε.

Η έκδοση 4.0 βρίσκεται στον ορίζοντα, με πρόσθετη υποστήριξη για νέα συστήματα αρχείων. Ο Peter έχει επίσης βελτιώσει το GUI, καθιστώντας την εμπειρία πιο φιλική προς τον χρήστη και ανανεώνει τον κινητήρα για αυξημένη απόδοση.

Με τις πρόσφατες αναθεωρήσεις του IsoBuster, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν τις δικές τους υπογραφές αρχείων (από την έκδοση 3.9) και να επωφεληθούν από την πρόσθετη υποστήριξη για συμπιεσμένα αρχεία συστήματος και πλήρη κλωνοποίηση σκληρού δίσκου. Στην έκδοση 4.0, το IsoBuster θα περιλαμβάνει περισσότερες δυνατότητες αναζήτησης και θα υποστηρίζει νέα συστήματα αρχείων που σχετίζονται με τα πιο πρόσφατα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10.

«Τα χαρακτηριστικά του IsoBuster ήταν πάντα αρκετά καινοτόμα», είπε ο Peter. “Διαθέτει αρκετή λειτουργικότητα που ήταν πρώτη στο είδος.”

Ο Peter και η IsoBuster θα συνεχίσουν να οδηγούν τη χρέωση στον χώρο ανάκτησης δεδομένων. Το να διδάσκεις τον εαυτό σου C ++ σε 21 ημέρες είναι το είδος των κινήτρων που προωθούν τη σκέψη και την καινοτομία και αυτή η σπίθα δεν δείχνει σημάδια εξάλειψης σύντομα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map