Πώς το Intuitive Web Builder και η περιεκτική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Squarespace ενδυναμώνουν εκατομμύρια επιχειρηματίες να μεταδίδουν επωνυμίες στο Διαδίκτυο

TL; Δρ: Ιδρυμένη με αποστολή να βοηθήσει τις δημιουργικές ιδέες να πετύχουν, το Squarespace έχει δώσει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια ανθρώπους να μεταδώσουν τα πάθη τους στο διαδίκτυο. Τα βραβευμένα πρότυπα του web builder και το περιβάλλον μεταφοράς και απόθεσης επιτρέπουν την εύκολη δημιουργία ιστοσελίδων επαγγελματικής ποιότητας ανεξάρτητα από τη γνώση του χρήστη για την κωδικοποίηση. Για επιχειρηματίες που επιθυμούν να πουλήσουν προϊόντα στο διαδίκτυο, το Squarespace προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με ασφαλή ταμεία, εργαλεία διαχείρισης αποθέματος και μια πλήρη σουίτα μάρκετινγκ και ανάλυσης. Είτε ξεκινάτε ένα blog είτε μια διαδικτυακή επιχείρηση, το Squarespace μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την επωνυμία σας και να προσεγγίσετε τις μάζες.


Τρία πάθη διά βίου καταναλώνουν την ώρα του Michael Faye – σκυλιά, φωτογραφία και kombucha. Μπορεί να ακούγεται σαν μια παράξενη τριάδα ενδιαφερόντων, αλλά ο Μάικλ βρήκε έναν τρόπο να τους παντρευτεί σε μια επιτυχημένη εταιρεία αφιερωμένη στο να κάνει τη διαφορά στη ζωή των σκύλων και των εραστών τσαγιού.

Ο Μάικλ ίδρυσε το Kombucha Dog με την αποστολή να κατασκευάζει νόστιμα, γεμάτα ισχύ kombucha, ενώ ταυτόχρονα βοηθά τα ορφανά σκυλιά να βρουν αγαπημένα σπίτια. Κάθε ετικέτα του τσαγιού του Μιχαήλ διαθέτει τις φωτογραφίες του με κυνόδοντες που είναι διαθέσιμες για υιοθεσία σε οργανισμούς διάσωσης ζώων εντός και γύρω από την περιοχή του Λος Άντζελες.

Τα σκυλιά στις ετικέτες του Michael είναι χαριτωμένα, αλλά, το πιο σημαντικό, οι φωτογραφίες του είναι συναρπαστικές και βοηθούν αυτά τα σκυλιά να φτάσουν στα σπίτια τους για πάντα.

«Σήμερα, για να πουλήσεις τον εαυτό σου, πρέπει να είσαι επαγγελματίας», είπε ο Μάικλ, «οπότε βοηθάω κάποιους φίλους μου να κάνουν ακριβώς αυτό. Όπως η Yoko, η διαδικτυακή της παρουσία ήταν η χειρότερη. “

Κατά μία έννοια, ο Μάικλ βοηθά τους σκύλους του, όπως η Yoko, να χτίσει τις μάρκες τους και αυτό ακριβώς βοήθησε ο Squarespace για την εταιρεία τσαγιού του.

Κολάζ φωτογραφιών του Michael Faye και στιγμιότυπο οθόνης της ιστοσελίδας Kombucha Dog

Το Squarespace βοηθά τις επιχειρήσεις, όπως το Kombucha Dog, να χτίζουν όμορφους ιστότοπους και να μεταδίδουν τις μάρκες τους στο διαδίκτυο.

Ο έξυπνος δημιουργός ιστού του Squarespace επέτρεψε στον Michael να δημιουργήσει έναν όμορφο ιστότοπο χωρίς να απαιτείται εμπειρία κωδικοποίησης. Τα βραβευμένα πρότυπα της πλατφόρμας παρείχαν μια αισθητική που ταιριάζει ακριβώς με την αίσθηση της μάρκας του, επιτρέποντας στο προϊόν του (και στα χαμόγελα των σκύλων) να λάμπει.

Ανεξάρτητα από το τι πωλεί μια επιχείρηση, η πλήρως ενσωματωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Squarespace παρέχει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την ανάπτυξη. Τα ευέλικτα και ασφαλή ταμεία της πλατφόρμας παρέχουν βέλτιστες εμπειρίες πελατών και η απρόσκοπτη ορατότητα αποθέματος καθιστά εύκολη τη διαχείριση προϊόντων για τους εμπόρους. Αυτό, σε συνδυασμό με μια πλήρη σουίτα μάρκετινγκ και αναλυτικών στοιχείων, καθιστά το Squarespace έναν αποτελεσματικό χώρο για τις επιχειρήσεις να μεταδίδουν τις μάρκες τους στο διαδίκτυο.

Η αποστολή του Squarespace είναι να «κάνει όμορφα προϊόντα για να βοηθήσει τα άτομα με δημιουργικές ιδέες να πετύχουν». Και ιστότοποι, όπως ο Michael, δείχνουν ότι η εταιρεία πραγματοποιεί αυτόν τον στόχο.

Βραβευμένα πρότυπα προσαρμόσιμα για οποιαδήποτε βιομηχανία

Με δεκάδες βασικά πρότυπα διαθέσιμα και εκατοντάδες προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά, το Squarespace έχει τον κατάλληλο σχεδιασμό για κάθε επαγγελματική περίσταση – από τη μόδα έως το φαγητό και την ψυχαγωγία. Οι επιλογές σχεδίασης διαφέρουν από πρότυπο σε πρότυπο, ανάλογα με το αν ένας ιστότοπος κλίνει περισσότερο προς ένα blog ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στιγμιότυπο οθόνης του προτύπου του Squarespace's Clay

Τα πρότυπα του Squarespace δημιουργούνται από κορυφαίους σχεδιαστές της βιομηχανίας και είναι πλήρως προσαρμόσιμα για να ταιριάζουν με την επωνυμία σας.

Τα πρότυπα έρχονται με μια ποικιλία οπτικών στοιχείων και είναι κατάλληλα για επιχειρήσεις ψυχαγωγίας και λιανικής, ώστε οι πελάτες να μπορούν να ρίξουν μια ματιά στα διαθέσιμα προϊόντα. Όλα τα πρότυπα του Squarespace είναι προσαρμόσιμα σε περιβάλλον μεταφοράς και απόθεσης, καθιστώντας απλή την προσθήκη, αλλαγή, μετακίνηση ή διαγραφή στοιχείων σελίδας.

Η Squarespace απασχολεί κορυφαίους σχεδιαστές της βιομηχανίας για να δημιουργήσει τα πρότυπά της και το καθένα παρέχει μια εκπληκτική πλατφόρμα για την προβολή της σειράς προϊόντων ή του μηνύματός σας. Οι διατάξεις είναι επίσης αποκριτικές, διασφαλίζοντας ότι η ελκυστικότητα ενός ιστότοπου μεταφέρεται σε κινητές συσκευές.

Πλήρως ενσωματωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για την ανάπτυξη της επωνυμίας σας

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Squarespace παρέχει στους χρήστες τα μέσα για να αναπτύξουν τις μάρκες τους. Η πλατφόρμα το επιτυγχάνει μέσω άλλων ορατότητας εμπορευμάτων, ανάκτησης καλαθιού αγορών και αναλυτικών στοιχείων μάρκετινγκ.

Πέρα από τις προκατασκευασμένες δυνατότητες, υπάρχουν τρόποι τροποποίησης άλλων πτυχών ενός ιστότοπου. Η έγχυση κώδικα από πλευράς πελάτη – συμπεριλαμβανομένων CSS, HTML και JavaScript – μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών με τον προσαρμοσμένο προγραμματισμό.

Απεριόριστο απόθεμα με ορατότητα εμπορευμάτων για διαχείριση προϊόντων

Το Squarespace επιτρέπει απεριόριστη προβολή αποθέματος και τη δυνατότητα εύκολης διαχείρισης προϊόντων. Μπορούν να προστεθούν σύνθετες παραλλαγές προϊόντων, όπως χρώμα, μέγεθος και στυλ. Συνδυασμοί παραλλαγών μπορούν επίσης να εφαρμοστούν σε περιπτώσεις περιορισμένου αποθέματος, όπως όταν το απόθεμα είναι χαμηλό σε μια συγκεκριμένη παραλλαγή προϊόντος.

Στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας προϊόντων Squarespace

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Squarespace προσφέρει εργαλεία διαχείρισης προϊόντων για πλήρη προβολή στο απόθεμα.

Διατίθενται επίσης παραλλαγές ποσότητας και δυνατότητα εναλλαγής ορατότητας για είδη που δεν είναι διαθέσιμα. Ένας λιανοπωλητής μπορεί να συγχωνεύσει ή να μετακινήσει σελίδες προϊόντων μεταξύ ενοτήτων και να προσφέρει δωρεάν προϊόντα. Τα οπτικά εφέ περιλαμβάνουν γρήγορη προβολή και αιωρηματοποίηση / επισήμανση για να κάνουν τα προϊόντα να ξεχωρίζουν για τους πελάτες.

Ευέλικτα ταμεία και ασφάλεια από άκρο σε άκρο Δημιουργήστε βέλτιστες εμπειρίες πελατών

Το Squarespace προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλεια και ευέλικτες επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς για να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών. Οι φόρμες ολοκλήρωσης αγοράς μπορούν να προσαρμοστούν για τον προσωπικό τομέα ενός ιστότοπου σε αντίθεση με την προεπιλεγμένη σελίδα αγοράς Squarespace.

Αυτό οδηγεί σε μια πιο ενοποιημένη και ασφαλή εμφάνιση για τους πελάτες, καθώς ολόκληρη η εμπειρία αγορών μπορεί να υπάρχει σε έναν μοναδικό τομέα. Επιπλέον, το εγκαταλελειμμένο εργαλείο ανάκτησης καλαθιού μπορεί να εφαρμοστεί για την αποστολή προσαρμοσμένων υπενθυμίσεων email σε πελάτες με ελλιπή ολοκλήρωση αγοράς.

Η κρυπτογράφηση SSL είναι διαθέσιμη για όλους τους τομείς του Squarespace και επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν το σύμβολο κλειδώματος δίπλα στη διεύθυνση URL, υποδεικνύοντας μια ασφαλή σύνδεση για τα ταμεία. Το SSL κρυπτογραφεί τη σύνδεση μεταξύ του διακομιστή και του προγράμματος περιήγησης για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης από τρίτους. Το SSL μπορεί ακόμη και να βοηθήσει τους ιστότοπους να φορτώσουν γρηγορότερα, καθώς και να δώσουν μια ελαφριά ώθηση στις κατατάξεις Google.

Η πλήρης σουίτα μάρκετινγκ και Analytics βοηθά στην αύξηση των ποσοστών μετατροπής

Η σουίτα μάρκετινγκ και το σύστημα ανάλυσης εμπορίου του Squarespace βοηθούν τις διαδικτυακές επιχειρήσεις να κατανοήσουν και να προσεγγίσουν τις βάσεις πελατών με κεντρικό στόχο τη βελτίωση των ποσοστών μετατροπών. Με το προηγμένο εμπορικό σχέδιο της Squarespace, μπορεί να προστεθεί μια φόρμα συνδρομής λίστας αλληλογραφίας σε σελίδες πληρωμής για μελλοντικές προσφορές και κουπόνια για επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Κολάζ του ιδιοκτήτη του ιστότοπου Squarespace και στιγμιότυπα οθόνης των στατιστικών ιστότοπου

Με μια πλήρη σουίτα μάρκετινγκ και αναλυτικών στοιχείων, οι επιχειρήσεις αποκτούν πληροφορίες για τους πελάτες και προσεγγίζουν στοχευμένο κοινό.

Η διαχείριση της αλληλογραφίας γίνεται μέσω του MailChimp, το οποίο ενσωματώνει λίστες συνδρομητών με μπλοκ φορμών και καμπάνιες RSS. Το Squarespace λειτουργεί επίσης σε συνδυασμό με το Google Adwords και το Google Analytics για την παροχή στατιστικών επισκεπτών σε ιστότοπους και εξωτερικές διαφημίσεις.

Το Amazon Block ενσωματώνει συνδέσμους θυγατρικών της Amazon, επιτρέποντας μεγαλύτερη απόδοση εσόδων σε προϊόντα που πωλούνται εξωτερικά μέσω της αγοράς της Amazon. Το Squarespace εφαρμόζει επίσης κουμπιά κοινής χρήσης που ενθαρρύνουν τους χρήστες να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις προωθητικές πωλήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – φίλοι με παρόμοια ενδιαφέροντα μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο και να αγοράσουν κάτι επίσης.

24/7 Πρόσβαση στο δικό σας προσωπικό τμήμα πληροφορικής

Για χρήστες σε οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας ανάπτυξης ιστού, το Squarespace προσφέρει υποστήριξη IT όλο το εικοσιτετράωρο. Η περιεκτική ενότητα γνώσεων στον ιστότοπό της περιλαμβάνει οδηγούς, βίντεο, συχνές ερωτήσεις, άρθρα, ακόμη και πληροφορίες σχετικά με εργαστήρια.

Οι χρήστες που χρειάζονται περαιτέρω βοήθεια μπορούν να ανοίξουν ένα εισιτήριο για να επικοινωνήσουν με έναν εκπρόσωπο. Μεταξύ της ολοκληρωμένης ενότητας βοήθειας και των λειτουργιών συνομιλίας υποστήριξης, το Squarespace διευκολύνει τη συντήρηση ενός ιστότοπου για όσους έχουν ακόμη και περιορισμένη γνώση κωδικοποίησης.

Το Squarespace, που ιδρύθηκε με αποστολή να δώσει φωνή σε υπέροχες ιδέες, βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να μεταδώσουν τα μηνύματά τους στο Διαδίκτυο. Είτε τα πάθη σας είναι σκύλοι, τσάι και φωτογραφία, όπως ο Michael ή αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα blog ή μια επιχείρηση, το Squarespace παρέχει μια πλατφόρμα για να μοιραστείτε τα πάθη σας με τον κόσμο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me