HOSTING Προσαρμόζει τους πελάτες σε συμμόρφωση με HIPAA – Εγγύηση επιτυχίας μέσω ασφαλών διαχειριζόμενων περιβάλλοντων φιλοξενίας cloud

TL; Δρ: Στο παιχνίδι φιλοξενίας αρκετά νωρίς για να πάρει το πιο προφανές όνομα τομέα στον κόσμο, η ομάδα στο HOSTING βρίσκει τη μεγαλύτερη επιτυχία τους περισσότερο από 15 χρόνια αργότερα με την φιλοξενία cloud και την εξυπηρέτηση πελατών που επικεντρώνεται στην ασφάλεια. Ο διαχειριζόμενος πάροχος υπηρεσιών προσφέρει υποστήριξη μιας ομάδας και εγγυάται ότι οι εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης και ηλεκτρονικού εμπορίου θα συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις ασφαλείας της βιομηχανίας τους.


Η ασφάλεια είναι αναμφίβολα μια απαιτητική και απαραίτητη ζήτηση στο Διαδίκτυο, αλλά σε τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη και το ηλεκτρονικό εμπόριο, η ζωή εξαρτάται από αυτό. Η κλήση είναι ξεκάθαρη: Εάν η εταιρεία σας χειριστεί ευαίσθητες πληροφορίες, όπως ιατρικά αρχεία ή συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, καλύτερα να αυξήσετε το παιχνίδι σας ή να διακινδυνεύσετε ακριβές και ενδεχομένως θανατηφόρες παραβιάσεις δεδομένων.

Εκεί βρίσκεται το HOSTING για να σώσει την ημέρα. Η εταιρεία cloud hosting με έδρα το Ντένβερ εγγυάται ότι οι πελάτες που χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο σύνολο προϊόντων θα περάσουν τους ελέγχους τους. Πέρυσι, οι πελάτες HOSTING αντιμετώπισαν περισσότερους από 400 ελέγχους και πέρασαν τον καθένα.

Κέντρο δεδομένων και στιγμιότυπο οθόνης του ιστότοπου HOSTING

Το HOSTING λειτουργεί έξι κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ για να παρέχει ασφαλή περιβάλλοντα για τους πελάτες του.

Το να μην περάσετε έναν έλεγχο μπορεί να είναι ακριβό. Οι εταιρείες μπορούν να επιδέχονται πρόστιμα έως και 1,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως ή θα μπορούσαν να ανακαλέσουν την ικανότητά τους να επεξεργάζονται πιστωτικές κάρτες. Οι ετήσιοι έλεγχοι μπορεί να είναι τρομερά διαταραχές και να απαιτούν μια χρονοβόρα, χρονοβόρα παραγωγή, για να περάσουν από τη διαδικασία.

Με τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας cloud της HOSTING, ωστόσο, οι εταιρείες μπορούν να επιτύχουν υψηλότερο επίπεδο συμμόρφωσης με πολύ λιγότερο χρόνο και χρήμα, σύμφωνα με τον επικεφαλής υπεύθυνο ασφάλειας πληροφοριών της HOSTING Johan Hybinette.

«Μπορούμε να προσφέρουμε ένα πολύ πλήρες σύνολο λύσεων για πελάτες με απαιτήσεις συμμόρφωσης και ασφάλειας», είπε. «Η ασφάλεια δεν είναι δουλειά για μένα. Είναι περισσότερο ένα πάθος που θέλουμε να μοιραστούμε, να κάνουμε τους ανθρώπους πιο ενήμερους για το πόσο ευάλωτο είναι ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης και οι προστατευμένες πληροφορίες για την υγεία τους. “

Πώς HIPAA & PCI Challenge Υγειονομική περίθαλψη & Εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου

Ο νόμος περί φορητότητας και λογοδοσίας για την ασφάλιση υγείας, πιο γνωστός ως HIPAA, ρυθμίζει τη χρήση και την αποκάλυψη προστατευόμενων πληροφοριών για την υγεία. Οι ομοσπονδιακοί κανονισμοί υπογράφηκαν σε νόμο το 1996.

Τα πρότυπα ασφαλείας για τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, ωστόσο, δημιουργήθηκαν το 2004 από εταιρείες πιστωτικών καρτών για να απαιτήσουν από τους εμπόρους να συμμορφωθούν με τις υπεύθυνες πρακτικές. Το Πρότυπο Ασφάλειας Δεδομένων Βιομηχανίας Κάρτας Πληρωμών ή PCI, είναι 248 έλεγχοι ασφαλείας που προστατεύουν τις εταιρείες πιστωτικών καρτών που θα είναι υπεύθυνες για την καταβολή δόλιων χρεώσεων.

Η έδρα του HOSTING στο Ντένβερ

Η έδρα του HOSTING στο Ντένβερ γίνεται το κέντρο φιλοξενίας συμβατών.

Ενώ πολλές εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης απασχολούν έναν υπεύθυνο συμμόρφωσης, ο Johan είπε ότι τείνουν να είναι «από την πλευρά των ανθρώπων και όχι από την πλευρά του υπολογιστή, και η εσφαλμένη αντίληψη είναι ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα».

Ο Johan, ο οποίος έχει περάσει περισσότερα από 30 χρόνια για την κατασκευή προγραμμάτων ασφάλειας πληροφορικής και για τη διασφάλιση συμβατών περιβαλλόντων, λέει ότι η ασφάλεια συμμόρφωσης δεν είναι ασπρόμαυρη, αλλά μάλλον αποχρώσεις του γκρι. Λέει ότι βλέπει πολλούς παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και εταιρείες που προσπαθούν να δημιουργήσουν τα δικά τους κέντρα δεδομένων και αγωνίζονται να επιτύχουν συμμόρφωση.

«Όλοι γνωρίζουν τι είναι το HIPAA, αλλά η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης στο σύνολό της δεν είναι πολύ κατανοητή από την τεχνολογία», είπε. «Το HIPAA είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι πολύ περιοριστικό να πείτε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Δεν είναι πολύ αντικειμενικό και υπάρχει μια αναγνωρισμένη έλλειψη περιβαλλόντων συμβατών με HIPAA εκεί έξω. “

Οι 3 παράγοντες ασφάλειας της συμμόρφωσης της HOSTING

Ο Johan λέει ότι οι περισσότερες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες συμμόρφωσης εκτελούν βασικά μόνο μια αξιολόγηση αξιολόγησης κινδύνου. “Στην πραγματικότητα, δεν νομίζω ότι η ετικέτα συμμόρφωσης πρέπει να ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή παίρνουν μόνο ένα στιγμιότυπο εγκαίρως”, είπε.

Αντ ‘αυτού, το HOSTING ακολουθεί μια τριπλή προσέγγιση στην ασφάλεια:

  • φτιάξε το δυναμικός
  • φτιάξε το μετρητός
  • φτιάξε το ενεργό

Η HOSTING δημιούργησε αυτό το μάντρα αφού ρωτούσε τους πελάτες τι χρειάζονταν. Πολλοί από τους περισσότερους από 2.000 πελάτες ήρθαν στο HOSTING επειδή αναγνώρισαν τη συνολική ικανότητα ασφάλειας της εταιρείας φιλοξενίας. Καθώς περισσότεροι πελάτες ζήτησαν συγκεκριμένα τη συμμόρφωση HIPAA και PCI, η ομάδα HOSTING άρχισε να εργάζεται.

1. Οι δυναμικές λύσεις συνεχίζουν να επισκέπτονται την καμπύλη

Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που περιγράφει ο Johan ως ένα cloud κοινότητας που επιτρέπει στους πελάτες να συνδέουν τις εφαρμογές και τα περιβάλλοντά τους στην υποδομή της HOSTING για να επιτύχουν βασικά τη συμμόρφωση με το HIPAA. Το HOSTING στοχεύει να συμμορφώνεται προς τα εμπρός με τα μέλη του προσωπικού με υψηλή κατάρτιση στη συμμόρφωση, την υγειονομική περίθαλψη και το ηλεκτρονικό εμπόριο παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις και τις αλλαγές στις οδηγίες ασφαλείας.

2. Μετρήσεις συμμόρφωσης Μετρήστε την επιτυχία του HOSTING

Η HOSTING δημιούργησε μια κλίμακα μεταξύ μηδέν και 100 τοις εκατό για να μετρήσει τη συμμόρφωση ενός πελάτη. Αν και το 100 τοις εκατό είναι «σχεδόν αδύνατο να πάρει», σύμφωνα με τον Johan, η κλίμακα επιτρέπει στους υπαλλήλους πληροφορικής και συμμόρφωσης να μετρήσουν τα οφέλη από την απόκτηση των υπηρεσιών της HOSTING – και να το προωθήσουν στους προϊσταμένους τους.

“Αν ανεβείτε στην εκτελεστική ομάδα ή το διοικητικό συμβούλιο και πείτε” Θέλω να αγοράσω το Χ “, το συμβούλιο σας κοιτάζει και αναρωτιέται τι είναι πραγματικά το Χ. Δεν έχουν ιδέα για το τι κάνει και πώς θα βοηθήσουν τη συμμόρφωσή σας », είπε ο Johan. «Πέντε τοις εκατό περισσότερη συμμόρφωση στην πραγματικότητα σημαίνει κάτι για την εκτελεστική ομάδα. Τουλάχιστον ξέρουν ότι παίρνουν πέντε τοις εκατό, και το να γίνεις πέντε τοις εκατό πιο συμμορφωμένο είναι ένα μεγάλο βήμα. “

3. Η προσοχή στη συμμόρφωση όλο το χρόνο ενισχύει την εμπιστοσύνη των χρηστών σε ελέγχους

Αντί να περιμένει έναν έλεγχο, η HOSTING δημιουργεί τη συμμόρφωση ενός οργανισμού καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, έτσι ώστε ο έλεγχος να μην είναι μεγάλη υπόθεση. Οι εργαζόμενοι με ειδική υποστήριξη συνεργάζονται με οργανισμούς για τον εντοπισμό κινδύνων και την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν πρώτα. Η HOSTING διεξάγει συνεχώς ελέγχους στα συστήματα και τους πελάτες τους για να εντοπίσει κενά και να μετριάσει πιθανά ζητήματα προτού συμβεί κάτι κακό.

«Θα μείνουμε πίσω από οτιδήποτε αγγίζουμε. Θα διασφαλίσουμε ότι θα περάσετε τον έλεγχό σας και κανένας από τον κλάδο μας δεν έχει αυτό, αλλά εμείς. “

Οι τρεις τομείς εστίασης του HOSTING σημαίνει ότι έχει επιτύχει πλήρη υγειονομική και οικονομική συμμόρφωση τα τελευταία δύο χρόνια. Η εταιρεία πέρασε τον πιο πρόσφατο έλεγχό της χωρίς εξαιρέσεις – κάτι που μπορεί να διεκδικήσει μόνο το 4% των επιχειρήσεων.

«Ηγούμε την ασφάλεια με ιπτάμενα χρώματα αυτή τη στιγμή», είπε ο Johan. “Είμαστε καλά, πολύ πάνω από τον κανόνα ασφάλειας και προσφέρουμε καλύτερες λύσεις για τους πελάτες.”

Υποστήριξη πωλήσεων, & Εξυπηρέτηση: Οι πελάτες λαμβάνουν το Center Center

Η HOSTING προσφέρει τρία διαφορετικά επίπεδα διαχειριζόμενων πακέτων φιλοξενίας για την ενοποίηση των βραβευμένων υπηρεσιών, ασφάλειας και υποστήριξής τους με τις κορυφαίες πλατφόρμες (συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών και δημόσιων σύννεφων AWS, Azure, Google και HOSTING).

“Τα επίπεδα των υπηρεσιών μας καλύπτουν το διαχειριζόμενο cloud, τη διαχειριζόμενη ασφάλεια και τη διαχειριζόμενη βάση δεδομένων”, εξήγησε ο Διευθυντής των Managed Services Tricia Pattee. «Έχουμε τρία επίπεδα εξυπηρέτησης σε κάθε περιοχή, ξεκινώντας από τον Explorer, το βασικό μας πακέτο. Σε αυτό το βασικό επίπεδο, χειριζόμαστε τις πολύ συνηθισμένες, επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως παρακολούθηση και ειδοποιήσεις 24/7, αλλά ο πελάτης είναι υπεύθυνος για όλες τις ενέργειες που απορρέουν από αυτές τις ειδοποιήσεις. Το πακέτο μεσαίου επιπέδου μας, το Voyager, είναι όπου συνδιοργανώνουμε το περιβάλλον μαζί τους. Θα τους καθοδηγήσουμε και θα αναλάβουμε τη χρέωση όσον αφορά τα κενά στην εμπειρία τους. Η πρώτη μας βαθμίδα είναι η Pioneer, όπου διαχειριζόμαστε πλήρως την πλατφόρμα τους και φροντίζουμε όλα όσα δεν αγγίζουν τον κώδικά τους ή δεν απαιτούν προσαρμοσμένη ανάπτυξη. “

HOSTING υπάλληλος μπροστά από το μάρκετινγκ

Η HOSTING υιοθετεί μια προσωπική προσέγγιση στην υπηρεσία, με πολλούς λογαριασμούς να έχουν ειδικό άτομο υποστήριξης.

Οι πιθανοί πελάτες συνεργάζονται με την ομάδα λύσεων προπώλησης της HOSTING μέσω της διαδικασίας πρότασης και προσφοράς. Μόλις παγιωθεί ένα πακέτο και μια συμφωνία, ο πελάτης συνεργάζεται με έναν μηχανικό μετά την πώληση που παραδίδει τον πελάτη στα βήματα διαμόρφωσης και εγκατάστασης. Η επικοινωνία είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας επιβίβασης, είπε η Tricia, με τους πελάτες στα δύο υψηλότερα επίπεδα να εργάζονται με τουλάχιστον έναν ειδικό διαχειριστή υποστήριξης.

«Έχουμε δεσμεύσει διαχειριστές έργων που γνωρίζουν τους επιχειρηματικούς στόχους και τους στόχους του πελάτη, καθώς και τη γνώση του πώς περιμένουν το HOSTING να τους βοηθήσει», είπε. «Οι διαχειριστές του έργου μας φροντίζουν να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους. Αυτό το άτομο δεν είναι μόνο εκεί για να βοηθήσει στην άμβλυνση οποιωνδήποτε ζητημάτων, αλλά και για να βοηθήσει τους πελάτες να είναι προληπτικοί στη βελτιστοποίηση κόστους για το περιβάλλον τους και να αναθεωρούν με συνέπεια την αρχιτεκτονική τους. “

Εκπαίδευση πελατών ώστε να μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες τους

Ο Johan λέει ότι οι ανάγκες ασφαλείας κάθε πελάτη είναι μοναδικές, καθώς και η συνειδητοποίησή τους για τα ζητήματα που υπάρχουν. «Τουλάχιστον ένα μέρος του χρόνου εκπαιδεύουμε τον πελάτη, ώστε να καταλάβουν τι πρέπει πραγματικά να γίνει», είπε. «Η εξαιρετική επικοινωνία και η εξήγηση των πελατών πώς λειτουργούν τα πράγματα δείχνουν γιατί αξίζουμε την υπομονή».

Εφαρμογή μετρήσεων στην εξυπηρέτηση πελατών, ώστε το HOSTING να μετρήσει την επιτυχία

Από τις πρώτες μέρες, η HOSTING επικεντρώνεται στο Net Promoter Score ή στο NPS, μια μέτρηση που δημιουργήθηκε στο Harvard Business Review που αναφέρει ότι η μόνη μέτρηση εξυπηρέτησης πελατών που έχει σημασία είναι αν ο πελάτης θα ήταν πρόθυμος να προτείνει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σε κάποιον άλλο.

«Η εξαιρετική επικοινωνία και η εξήγηση των πελατών πώς λειτουργούν τα πράγματα δείχνουν γιατί αξίζουμε την υπομονή».

Το NPS μιας εταιρείας εμπίπτει σε κλίμακα μεταξύ -100 και 100. Οι μάρκες καταναλωτών όπως οι Tesla (96,6), Costco (82), Bose (78), Pizza Hut (78) και Starbucks (77) τείνουν να ξεπεράσουν τις εταιρείες τεχνολογίας όπως η Samsung (70), Amazon (69) και Netflix (68). Το HOSTING, ωστόσο, ανταγωνίζεται ευνοϊκά με τους ηγέτες της τεχνολογίας, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Μάρκετινγκ Bree Neely, με βαθμολογίες που κυμαίνονται μεταξύ της δεκαετίας του ’60 και του ’70.

«Όλη αυτή η ιδέα να στηρίξουμε μια εταιρεία γύρω από την υποστήριξη είναι πραγματικά ο μεγαλύτερος διαφοροποιητής μας», δήλωσε ο Bree. “Το πράγμα που μας οδηγεί περισσότερο είναι να σκεφτούμε πώς μπορούμε να το κάνουμε μια καλύτερη εμπειρία για τους πελάτες μας.”

Πολλές πλατφόρμες: Οι πελάτες φιλοξενίας μπορούν να προσαρμόσουν την υπηρεσία τους

Φέτος, η HOSTING ξεκίνησε μια ιδέα που ονομάζουν ενοποιημένο σύννεφο: διαχειριζόμενες υπηρεσίες σε πολλές πλατφόρμες όπως AWS, Azure, Rackspace και Google.

“Ταξινομούμε διαφορετικά περιβάλλοντα για διαφορετικά τμήματα, οπότε αν έχετε ένα πολύ ασφαλές περιβάλλον, όπως ένα σύννεφο υγειονομικής περίθαλψης με προστατευμένες πληροφορίες για την υγεία, φυσικά αυτό θα διαχωριστεί περισσότερο από ένα ανεπτυγμένο περιβάλλον, για παράδειγμα”, δήλωσε ο Johan. “Μπορεί να είναι μια πλήρως προσαρμοσμένη εμπειρία.”

Γραφεία φιλοξενίας και μια συζήτηση στο δωμάτιο διακομιστή

Προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες στις ανάγκες των πελατών, το HOSTING φιλοξενεί πολλαπλά περιβάλλοντα ιστού.

Όταν το cloud computing ήταν απλώς μια ιδέα στη δεκαετία του 1990, οι συνιδρυτές Art Zeile και Joel Daly ξεκίνησαν να δημιουργήσουν μια εταιρεία που παρείχε εξαιρετική εξυπηρέτηση σε εταιρείες μεσαίου μεγέθους με επιχειρηματικές εφαρμογές. Συνεργάστηκαν σε πολλά έργα και εταιρείες, τελικά προσγειώθηκαν στο HostMySite, το οποίο απέκτησε το HOSTING το 2009.

Τώρα, η HOSTING διαθέτει περίπου 400 υπαλλήλους και περισσότερους από 2.000 πελάτες. Η εταιρεία λειτουργεί έξι κέντρα δεδομένων σε Καλιφόρνια, Κολοράντο, Τέξας, Κεντάκι και Ντέλαγουερ, με περίπου 5.000 φυσικούς διακομιστές και 10.000 διακομιστές cloud.

«Η μεγάλη μας εστίαση φέτος και να προχωρήσουμε προς τα εμπρός είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση cloud hosting, είτε πρόκειται για διαχείριση ασφάλειας είτε για τη διαχείριση της υποδομής cloud τους», δήλωσε ο Tricia.

Τελικό: Μια βραβευμένη εταιρεία κάνει μεγάλες αξιώσεις & Τους υποστηρίζει

Η βιομηχανία λαμβάνει γνώση της επιτυχίας του HOSTING. Τον Απρίλιο, η εταιρεία κέρδισε το βραβείο MSPWorld Cup 2016 για το Best Cloud Solution και έδωσε την κεντρική ομιλία στο εαρινό συνέδριο του MSPWorld. Το βραβείο τιμά τις εταιρείες για «συνεπείς και στοχαστικές προσπάθειες για την προώθηση του σκοπού των παρόχων υπηρεσιών μέσω της παροχής καινοτόμων τεχνολογιών, λύσεων και υπηρεσιών».

Κάνοντας συμβατά και ασφαλή περιβάλλοντα ιστού για πελάτες, η HOSTING κάνει υποσχέσεις που λίγες μπορούν να πραγματοποιήσουν. «Βάζουμε τα χρήματά μας εκεί που είναι το στόμα μας. Θα μείνουμε πίσω από ό, τι αγγίζουμε », είπε ο Bree. “Θα διασφαλίσουμε ότι θα περάσετε τον έλεγχό σας και κανείς δεν θα έχει κάτι τέτοιο εκτός από εμάς.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me