Το Host Mayo προσφέρει επεκτάσιμες λύσεις φιλοξενίας και ιστού που μπορούν να αξιοποιηθούν από επιχειρήσεις όλων των μεγεθών – από τις νεοσύστατες επιχειρήσεις έως τις επιχειρήσεις

TL; Δρ: Το Host Mayo ιδρύθηκε πριν από πέντε χρόνια στο Πακιστάν, και έχει ήδη δημιουργήσει μια αφοσιωμένη πελατειακή βάση με βάση τις υπηρεσίες Ιστού και την πρόταση αξίας. Αυτό συμβαίνει επειδή η στρατηγική προϊόντων του οικοδεσπότη ιστού, η ηθική τιμολόγησης και η δέσμευση για ευέλικτες λειτουργίες διασφαλίζουν την επεκτασιμότητα που πρέπει να αναπτύξουν οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Host Mayo εξυπηρετεί πελάτες από επιχειρήσεις σε επίπεδο εισόδου έως εκείνους με επιχειρηματικές απαιτήσεις και οι λύσεις του έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια ποικιλία χαρακτηριστικών προστιθέμενης αξίας, όπως ισχυρή υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα λειτουργικών συστημάτων.


Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν ένα ευρύ δίκτυο σε όλο τον κόσμο ελπίζοντας να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες που θέλουν να φτάσουν στις δικές τους αγορές – ή να εκμεταλλευτούν μια παγκόσμια αγορά. Αυτή η στρατηγική συχνά βοηθά τις εταιρείες να προσελκύσουν αρκετούς πελάτες για να συνεχίσουν να αναπτύσσουν μια ανταγωνιστική μάρκα.

Μόνο αφού οι επιτυχημένοι οικοδεσπότες εδραιώσουν μια παγκόσμια πελατειακή βάση αναπτύσσουν προσφορές και υποστήριξη συγκεκριμένης περιοχής για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν σε μοναδικές αγορές. Αυτή η προσέγγιση από πάνω προς τα κάτω δεν ταιριάζει πάντα με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου – ή των επιχειρηματιών που προσπαθούν να εισέλθουν στις αγορές τους.

Ωστόσο, οι περιφερειακοί πάροχοι φιλοξενίας που ξεκινούν από την αρχή καταλαβαίνουν τη δυναμική της αλλαγής στην τοπική αγορά και μπορούν να ανταποκριθούν γρήγορα, δήλωσε ο Waqass Khalid, ιδιοκτήτης του Host Mayo, ενός παρόχου υπηρεσιών φιλοξενίας που εδρεύει στο Πακιστάν.

Εξέλιξη του λογότυπου Host Mayo

Το Host Mayo είναι χτισμένο με περιφερειακή προοπτική και βοηθά μια παγκόσμια βάση πελατών να φτάσει στο Πακιστάν.

Το Host Mayo απευθύνει έκκληση σε περιφερειακούς πελάτες που ενδέχεται να μην έχουν τη σε βάθος τεχνική εμπειρογνωμοσύνη για να λύσουν τα δικά τους ζητήματα φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά μπορούν να αναγνωρίσουν τα πλεονεκτήματα ενός παρόχου με ένα εστιασμένο φάσμα υπηρεσιών και ένα μοντέλο τιμολόγησης που προσφέρει αξία.

Ο Waqass είπε ότι κατανοεί επίσης ότι η δαπάνη περισσότερων χρημάτων για την ανάπτυξη της μάρκας Host Mayo μπορεί να οδηγήσει σε ευαισθητοποίηση, αλλά δεν θα προσελκύσει απαραίτητα τους πελάτες. Αντ ‘αυτού, επικεντρώνεται στο να καταστήσει τη μάρκα Host Mayo έναν ευνοϊκό συνδυασμό τιμών και απόδοσης. Και ο Waqass είπε ότι πιστεύει ότι θα οδηγήσει τους πελάτες να απομακρυνθούν από τις φτηνές αλλά επικίνδυνες εναλλακτικές λύσεις φιλοξενίας στην περιοχή και πέραν αυτής.

«Το Host Mayo επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών που είναι τουλάχιστον ισοδύναμες με άλλους μεγάλους παρόχους στον κλάδο – αλλά σε εξαιρετικό σημείο τιμών», δήλωσε ο Waqass..

Από την ίδρυσή της το 2015, η εταιρεία με έδρα τη Λαχόρη έχει αναπτύξει τις δραστηριότητές της με την πεποίθηση ότι οι αγοραστές προϊόντων φιλοξενίας ιστοσελίδων χρειάζονται πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες και υποστήριξη από ό, τι οι ανταγωνιστές της αγοράς μπορούν να παρέχουν.

Ένα μοντέλο τιμολόγησης που δεν συμβιβάζει την αξία

Στο επίκεντρο της αξίας της Host Mayo είναι η δέσμευσή της να παρέχει στους πελάτες της περιοχής της – και σε αυτούς που θέλουν να την φτάσουν – με το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν οι παγκόσμιοι πάροχοι, αλλά με χαμηλότερο κόστος.

«Προσφέρουμε βιομηχανικές υπηρεσίες σε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που θα χρεώνουν οι μεγάλοι παίκτες», δήλωσε ο Waqass. «Αυτός ο στόχος αποτελεί το σύνθημα της εταιρείας μας,« Φιλοξενία για έξυπνους ανθρώπους ». Αντικατοπτρίζει επίσης το όραμά μας να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες κατανοούν ότι προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε ένα μικρό μέρος του κόστους. Οι πελάτες μας είναι έξυπνοι να το καταλάβουν και να μην κερδίζονται από επώνυμες εταιρείες υψηλού προφίλ με χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών. “

Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας προσφέρει τις τυπικές επιλογές που αναμένουν οι πελάτες, συμπεριλαμβανομένων βασικών, επιχειρηματικών και φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress. Και κάθε πακέτο συνοδεύεται από μια σειρά δωρεάν λειτουργιών: μετεγκατάσταση cPanel όπως απαιτείται, υποστήριξη πολλαπλών εκδόσεων PHP, θύρες Multi-Gigabit και βάση δεδομένων MariaDB.

Στιγμιότυπο οθόνης του πανό Host Mayo

Η φιλοσοφία του Host Mayo είναι να παρέχει ισχυρές επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων σε πελάτες που κατανοούν την αξία τους.

Στο μπροστινό μέρος του διακομιστή, οι επιλογές Virtual Private Servers (VPS) και Dedicated Server είναι διαθέσιμες χωρίς επιπλέον κόστος. Και η εταιρεία έχει προσθέσει μια δυνατότητα Look Glass που επιτρέπει στους πελάτες να ελέγχουν γρήγορα την απόδοση και την ταχύτητα των διακομιστών της και να βλέπουν τι χρειάζονται.

«Το Host Mayo έχει αναπτυχθεί πολύ από την κυκλοφορία του πριν από πέντε χρόνια», δήλωσε ο Waqass. «Ξεκινήσαμε να μεταπωλούμε υπηρεσίες φιλοξενίας και εργαστήκαμε μόνο τοπικά στο Πακιστάν. Ωστόσο, συνειδητοποιήσαμε σύντομα ότι η ανάγκη για πιο προσιτή φιλοξενία ιστοσελίδων ήταν όλο και περισσότερο παγκόσμια. “

Εκείνη την εποχή, οι περισσότεροι άνθρωποι στην περιοχή γνώριζαν μόνο τους παρόχους φιλοξενίας μεγάλων ονομάτων και εκείνοι σε όλο τον κόσμο που ήθελαν να εργαστούν στην αγορά του Πακιστάν είχαν λίγες επιλογές.

«Νομίζαμε ότι υπήρχε μια ευκαιρία να επικοινωνήσουμε και έτσι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε μερικά φόρουμ. Έχουμε μια θετική απάντηση και από τότε επεκτείνουμε σταθερά τις υπηρεσίες μας », δήλωσε ο Waqass.

Οι δυνατότητες κλιμάκωσης αντιστοιχούν στις απαιτήσεις ανάπτυξης των πελατών

Η επέκταση του Host Mayo αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο οι απαιτήσεις των πελατών έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τον Waqass, η επεκτασιμότητα ήταν η πιο επιτακτική ανάγκη φιλοξενίας.

«Έχουμε αναπτύξει τη γκάμα των υπηρεσιών μας για να καλύψουμε όλα τα προϊόντα φιλοξενίας. Έτσι, προσφέρουμε τα πάντα, από απλή φιλοξενία ιστοσελίδων έως VPS σε επίπεδο επιχείρησης και αποκλειστικούς διακομιστές με υποστήριξη πρώτης κατηγορίας και χρόνο λειτουργίας. Τα πακέτα μας έχουν σχεδιαστεί για προσωπικές, μικρές επιχειρήσεις και εταιρικούς πελάτες που χρειάζονται ποιοτική και εξατομικευμένη υποστήριξη », δήλωσε ο Waqass.

Η εταιρεία ξεκίνησε επίσης έναν δορυφορικό ιστότοπο, το Mayo Host που επικεντρώνεται σε πιο προσιτά πακέτα αρχικού επιπέδου.

“Οι διακομιστές Intel Xeon 24-πυρήνων του Host Mayo βασίζονται σε κέντρα δεδομένων των ΗΠΑ και έχουμε προγραμματίσει περισσότερα κέντρα δεδομένων”, δήλωσε ο Waqass. “Η τεχνική μας υποστήριξη μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε μια διαφορετική βάση πελατών σε όλο τον κόσμο.”

Στην εποχή του στο τιμόνι του Host Mayo, ο Waqass έχει δει το διεθνές εμπορικό δυναμικό του διαδικτύου και το κύμα της τεχνολογικής καινοτομίας αλλάζουν την αγορά υπηρεσιών φιλοξενίας. Και αυτές οι δυνάμεις έχουν διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία δραστηριοποιείται.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλούς μικρούς παρόχους να αναδύονται. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ευκολία έναρξης μιας εταιρείας φιλοξενίας χρησιμοποιώντας επιλογές μεταπωλητή από έναν μεγαλύτερο πάροχο φιλοξενίας », δήλωσε ο Waqass.

Το Host Mayo προσφέρει πακέτα φιλοξενίας μεταπωλητών, αλλά ανταγωνίζεται επίσης το τμήμα αξίας της αγοράς με το Mayo Host offshoot.

Σταθεροποίηση του κόστους αγοράς για τη διατήρηση των πελατών

Καθώς οι καινοτομίες του κλάδου φιλοξενίας διευκόλυναν τις επιχειρήσεις να χτίσουν και να διατηρήσουν μια διαδικτυακή παρουσία, η ζήτηση για υπηρεσία φιλοξενίας αυξήθηκε. Αλλά αυτή η δυναμική δημιούργησε επίσης μια κούρσα στην χαμηλότερη τιμή μεταξύ των μεγάλων παρόχων, η οποία οδήγησε σε υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχουν λιγότερες δυνατότητες, λιγότερη υποστήριξη και μεγαλύτερη επιβάρυνση για τον χρήστη.

«Το cPanel και το WebHost Manager (WHM) έπαιξαν επίσης μεγάλο ρόλο στην αύξηση της ζήτησης», δήλωσε ο Waqass. «Βοήθησαν πραγματικά τους προγραμματιστές, τους bloggers και τους σχεδιαστές ιστοσελίδων λόγω της στιβαρής τους ρύθμισης και της ευκολίας χρήσης τους όσον αφορά τη λειτουργία ενός διακομιστή ιστού. Η πρόκληση για εμάς ήταν να διατηρήσουμε τις τιμές ισοδύναμες με άλλους παρόχους φιλοξενίας, καθώς ορισμένοι ανταγωνιστές άρχισαν να προσφέρουν υπηρεσίες σε τιμές που έγιναν φθηνές.

Ο Waqass είπε ότι η Host Mayo έχει δει τα μοντέλα τιμολόγησης να σταθεροποιούνται τους τελευταίους μήνες καθώς η cPanel και η WHM εισήγαγαν μια δομή τιμολόγησης ανά λογαριασμό.

Το στιγμιότυπο οθόνης του Host Mayo περιελάμβανε λειτουργίες

Η Host Mayo προσπαθεί να διατηρήσει τις τιμές χαμηλές και περιλαμβάνει μια ποικιλία δωρεάν λειτουργιών σε όλα τα σχέδιά της.

«Αυτό έχει εξαλείψει τους παρόχους φιλοξενίας χαμηλού επιπέδου που ουσιαστικά υπερέβαλαν τις δυνατότητες του διακομιστή τους», είπε.

Αλλά η αλλαγή είχε επίσης επιπτώσεις για το Host Mayo, το οποίο τελικά αποφάσισε να μην μεταβιβάσει καμία από αυτές τις αυξήσεις στους πελάτες του.

«Έπρεπε να διασφαλίσουμε ότι το νέο μοντέλο τιμών δεν θα επηρέαζε τους υπάρχοντες πελάτες μας. Και το καταφέραμε να απορροφήσουμε τυχόν αυξήσεις κόστους », δήλωσε ο Waqass.

Ο λόγος πίσω από αυτήν τη στρατηγική, εν μέρει, έγκειται στην πολιτική διατήρησης πελατών της Host Mayo. Σε ένα τόσο ευαίσθητο στις τιμές τμήμα της αγοράς, κάθε αύξηση του κόστους κινδυνεύει να δημιουργήσει υψηλότερη ανατροπή πελατών, οπότε αποφεύγονται καλύτερα. Ένας πελάτης που διατηρείται λόγω της συνέχειας των τιμών θα αποδειχθεί πολύ πιο πολύτιμος για έναν οικοδεσπότη μακροπρόθεσμα.

Το Host Mayo προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και ανταποκρίσιμη υποστήριξη

Το σύνθημα της Host Mayo, «Φιλοξενία για έξυπνους ανθρώπους», συνεχίζει να ενημερώνει την αποστολή της εταιρείας να προχωρά, δήλωσε ο Waqass. Αν και φαίνεται απλό, σημαίνει μια έννοια της διαφοροποίησης.

«Υπάρχει επίσης το ζήτημα των τεχνολογικών παξιμαδιών και των μπουλονιών που αποτελούν τη βάση των διαδικτυακών υπηρεσιών. Πολλοί μέσοι πελάτες δεν γνωρίζουν τίποτα από αυτά, αλλά μπορούν να είναι ένας παράγοντας στον τρόπο με τον οποίο οι οικοδεσπότες συσκευάζουν τις υπηρεσίες τους. Αυτό σημαίνει ότι η εξισορρόπηση του κόστους με τις υπηρεσίες απαιτεί κάποιο επίπεδο τεχνολογικής γνώσης για τη σύγκρισή τους. Έτσι, θα έλεγα ότι το Host Mayo είναι η επιλογή για έξυπνους πελάτες – δηλαδή άτομα που αναγνωρίζουν τα βασικά οφέλη. “

Και τα μελλοντικά σχέδια της Host Mayo θα διατηρήσουν την ομάδα ανάπτυξης προϊόντων απασχολημένη έως το 2020, καθώς εφαρμόζει νέες βελτιώσεις και δυνατότητες, συχνά ως απάντηση στα σχόλια των πελατών.

«Φέτος σχεδιάζουμε να εντοπίσουμε κέντρα δεδομένων για να βελτιστοποιήσουμε την ταχύτητα για την ασιατική μας κίνηση και θα προσθέσουμε την εικονικοποίηση που βασίζεται σε KVM στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο Openvz ως απάντηση σε αιτήματα των πελατών μας.»

Η εταιρεία λέει επίσης ότι σκοπεύει να λανσάρει τοπικές εκδόσεις των υπηρεσιών της σε διαφορετικές χώρες καθώς η μάρκα της καθίσταται πιο καθιερωμένη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me