Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής Greg Galant σχετικά με το πώς η Muck Rack δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επιτύχουν πιο έξυπνες και πιο αποτελεσματικές δημόσιες σχέσεις

TL; Δρ: Συνδέοντας οργανισμούς όλων των μεγεθών με δημοσιογράφους που θέλουν να μοιραστούν τις ιστορίες τους, ο Muck Rack μεγιστοποιεί τον αντίκτυπο της καλής δημοσιότητας. Η πλατφόρμα λογισμικού PR επιτρέπει στους επαγγελματίες να στέλνουν στοχευμένες ιδέες ιστορίας σε σχετικούς δημοσιογράφους, να παρακολουθούν τα νέα και τα ζητήματα που επηρεάζουν την επωνυμία τους και να δημιουργούν αναφορές που μετρούν την εμβέλεια συγκεκριμένων καμπανιών. Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο συνιδρυτής Greg Galant μοιράστηκαν την εμπειρία του και στις δύο πλευρές του κύκλου ειδήσεων, μαζί με τρόπους που οι επιχειρήσεις μπορούν να γίνουν πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές με τις δημόσιες σχέσεις.


Ως μία από τις πρώτες εταιρείες που παρήγαγαν διαδικτυακό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, η Gogo παρουσίασε μια μοναδική πρόκληση στην ομάδα επικοινωνίας της. Εκτός από την προσπάθεια να βρουν δημοσιογράφους που κάλυψαν τον αναδυόμενο κλάδο, οι επικοινωνιακοί του Gogo πλημμύρισαν με εκατοντάδες tweet που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών – και έλειπαν σχετικές ειδοποιήσεις σχετικά με τις τάσεις της αγοράς και τους ανταγωνιστές τους.

«Η επιχείρησή μας είναι απίστευτα περίπλοκη και είναι μια νέα βιομηχανία», δήλωσε ο πρώην Διευθυντής Συνεργατών Επικοινωνιών Morgan Painter σε μια μελέτη περίπτωσης. «Από την οπτική γωνία των μέσων, δημιουργεί μερικές προκλήσεις. Το να είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε κατάλληλα αυτούς που παρακολουθούν τη βιομηχανία μας – είτε πρόκειται για την ανάπτυξη, την τεχνολογία είτε για νέους συνεργάτες αεροπορικών εταιρειών και για να τους καταλάβει ότι οι επιχειρηματικοί μας και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι είναι τεράστιοι. “

Αντί να παρακολουθεί με μη αυτόματο τρόπο τις αναφορές των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και να καθαρίζει το διαδίκτυο για δημοσιογράφους που καλύπτουν μια συγκεκριμένη θέση της αεροπορικής βιομηχανίας, η Morgan στράφηκε στο Muck Rack, μια πλατφόρμα μάρκετινγκ που βοηθά τους οργανισμούς να βρουν σχετικούς δημοσιογράφους, να παρακολουθήσουν ειδήσεις και να μετρήσουν την προσέγγιση PR.

«Το να βλέπω αυτές τις σημαντικές ειδοποιήσεις στα μέσα ενημέρωσης να έρχονται κατευθείαν στα εισερχόμενά μου σε πραγματικό χρόνο είναι ένα μεγάλο όφελος», δήλωσε ο Morgan. «Το να είμαστε σε θέση να μείνουμε μπροστά στα νέα μας δίνει τη δυνατότητα να προβλέψουμε και να σχεδιάσουμε διάφορα σενάρια».

Η εμπειρία του Muck Rack και στις δύο πλευρές των σχέσεων με τα μέσα ενημέρωσης

Ο Greg Galant γνώριζε τόσο τον κύκλο ειδήσεων όσο και την επιχειρηματική τεχνολογία όταν ξεκίνησε το Muck Rack το 2009. Αφού ξεκίνησε μια εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων σε ηλικία 14 ετών, εργάστηκε για ένα ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων τεχνολογίας και αργότερα στο CNN, όπου ανέλυσε τους πολίτες. τάσεις των μέσων ενημέρωσης.

Κατά τις πρώτες μέρες εταιρειών όπως το Twitter, το Yelp και το LinkedIn, ο Γκρεγκ μίλησε συχνά με ιδρυτές εταιρειών ως μέρος της σειράς συνέντευξής του στο podcast. Στην πραγματικότητα, είναι μέρος της αποκλειστικής λέσχης πρώτου ονόματος του Twitter. μπορείτε να τον βρείτε στο @ agreory.

Εικόνα του Greg Galant και στιγμιότυπο οθόνης του λογισμικού Muck Rack

Ο Greg Galant δημιούργησε το Muck Rack για να επιτρέψει στους οργανισμούς να κερδίσουν πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά την έκθεση των μέσων ενημέρωσης.

«Είδα όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα να συμβαίνουν στο Twitter που κανένας άλλος πάροχος ειδήσεων καλωδίων δεν θα ακολουθούσε», είπε ο Γκρεγκ.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του crowdsourcing και τη δύναμη των κοινωνικών μέσων, ξεκίνησε τα Βραβεία Shorty για να τιμήσει τους καλύτερους δημιουργούς περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα. Το πρόγραμμα άρχισε γρήγορα να ανεβαίνει στο Twitter και δημοσιογράφοι από τους New York Times, The Wall Street Journal και BBC έφτασαν όλοι μέσα σε 24 ώρες.

«Είδαμε τις πρώτες μέρες για το πώς αλλάζει η δημοσιογραφία, πώς οι δημοσιογράφοι βρίσκουν ιστορίες με νέους τρόπους, πώς επιταχύνεται ο κύκλος ειδήσεων και νέοι τρόποι για να συνδεθούν με δημοσιογράφους», δήλωσε ο Γκρεγκ. «Αυτό μας οδήγησε να ξεκινήσουμε το Muck Rack, το οποίο εξελίχθηκε ως εργαλείο για δημοσιογράφους αλλά και για άτομα που θέλουν να πάρουν τον Τύπο, είτε αποτελούν μέρος μιας επιχείρησης Fortune 500 είτε μιας μικρής εταιρείας.»

Εξοικονόμηση χρόνου και αξιοποίηση ενός ταχύτερου κύκλου ειδήσεων

Δεδομένης της εμπειρίας του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Γκρεγκ συμφωνεί με πολλούς δημοσιογράφους, εκδότες, επιχειρήσεις και καταναλωτές ειδήσεων ότι αξιοσημείωτες ιστορίες και ζητήματα κινούνται πιο γρήγορα από ό, τι στο παρελθόν.

«Ο κύκλος ειδήσεων παίζει πολύ πιο γρήγορα τώρα από ό, τι πριν από 10 χρόνια και σίγουρα σε σύγκριση με πριν από 15 ή 20 χρόνια», είπε. «Αυτό μας οδήγησε να αναπτύξουμε πολλές νέες τεχνολογίες και εργαλεία που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κάλυψη και να δημοσιεύσουν άρθρα από δημοσιογράφους».

Το Muck Rack ευρετηριάζει τις ειδήσεις και τα tweets από δημοσιογράφους για να στέλνει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σε πελάτες κάθε φορά που αναφέρεται η επωνυμία, η βιομηχανία ή η σχετική λέξη-κλειδί στα μέσα ενημέρωσης.

«Μπορεί να είναι χρήσιμο για νέες ευκαιρίες, όπως να βλέπεις έναν δημοσιογράφο να ανακοινώνει ότι θα είναι στο ίδιο συνέδριο με εσένα», είπε ο Γκρεγκ. «Μπορείτε να τους συναντήσετε, να αναφέρετε μια ιστορία στην οποία εργάζονται και να πάτε από εκεί. Αν μιλάνε για το πώς αγαπούν τα ποδήλατα και εφευρέσατε κάτι που κάνει τα ποδήλατα καλύτερα, έχετε αυτή τη γωνία. “

Στιγμιότυπο οθόνης της βιντεοδιάσκεψης της ομάδας Muck Rack

Με έδρα στη Νέα Υόρκη, η ομάδα Muck Rack αξιοποιεί βιντεοδιάσκεψη για να συζητήσει νέες ιδέες.

Εκτός από το ότι επιτρέπουν στους επαγγελματίες του δημοσίου να επωφεληθούν από καυτά θέματα, η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα σχετική για να βοηθήσει τις εταιρείες να εντοπίσουν και να στρατηγικοποιήσουν τον τρόπο αντιμετώπισης μιας αναδυόμενης κρίσης.

«Αυτό μπορεί να είναι τόσο σημαντικό, για να ξεπεράσεις μια πιθανή κρίση αμέσως», είπε ο Γκρεγκ. «Γνωρίζοντας το νωρίτερα σας δίνει την ευκαιρία να διατυπώσετε το μήνυμά σας, να προετοιμάσετε την ομάδα σας και να μάθετε πώς να διορθώσετε ό, τι είναι το υποκείμενο πρόβλημα».

Πώς επιδιορθώνει το Muck Rack τα μεγαλύτερα λάθη των επαγγελματιών

Από την αρχή, ο Greg είπε ότι η αποστολή του Muck Rack είναι να διασφαλίσει ότι οι σωστοί επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης θα λαμβάνουν τις σωστές ιδέες για την ιστορία. Αντί να στέλνει 1.000 δημοσιογράφους τεχνολογίας το ίδιο μήνυμα, ο Muck Rack βοηθά τους επικοινωνιακούς φορείς να εντοπίσουν τους πιο σχετικούς δημοσιογράφους.

«Σε μια λίστα με 500 δημοσιογράφους, μπορεί να υπήρχαν 10 άτομα που θα ήταν τέλεια να πουν την ιστορία σας», είπε ο Γκρεγκ. “Αντί να στείλετε σε αυτά τα 10 άτομα το ίδιο μήνυμα φόρμας που στείλατε στους άλλους 490, θα μπορούσατε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο προσαρμόζοντας την προσέγγισή σας και παρέχοντας πολύ περισσότερη αξία στα άτομα που θα σας καλύψουν.”

Με την ευρετηρίαση όλων των δημοσιογράφων που δημοσιεύουν και κάνουν tweet, ο Muck Rack πρωτοστάτησε σε μια μέθοδο στόχευσης που παρέχει μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας. Αντί να αναγνωρίζουν συγγραφείς τεχνολογίας, για παράδειγμα, οι χρήστες του Muck Rack μπορούν να βρουν ποια άτομα γράφουν συγκεκριμένα για υλικό, CSS ή SEO.

«Πηγαίνοντας στην παραδοσιακή διαδρομή, σπαταλάτε το χρόνο σας», είπε ο Γκρεγκ. «Και από την προοπτική του PR, βλάπτει τη φήμη σου. Ο δημοσιογράφος, τουλάχιστον, θα επισημάνει το μήνυμά σας ως ανεπιθύμητο και θα αγνοήσει μελλοντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. “

Παρακολούθηση σχέσεων, δημιουργία αναφορών για τον προσδιορισμό του αντίκτυπου

Μόλις ένα άρθρο γράφεται και δημοσιευτεί, ο Muck Rack ανακουφίζει ένα άλλο κοινό σημείο πόνου μεταξύ των εταιρειών δημοσίων σχέσεων και των ομάδων επικοινωνίας: Πότε αναφέρεται η εταιρεία ή ο πελάτης στα μέσα ενημέρωσης; Από ποιον? Πόσα άτομα είδαν το άρθρο?

“Αρχικά, οι εταιρείες δημοσίων σχέσεων ή οι ομάδες μάρκετινγκ θα ήθελαν κάποιος να πάρει ένα άρθρο που βρέθηκε μέσω μιας Ειδοποίησης Google και να το αντιγράψει / επικολλήσει σε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel με τον τίτλο, τον συγγραφέα και την ημερομηνία”, δήλωσε ο Galant. “Θα περνούσαν ώρες και ώρες περνώντας αυτήν την πρακτική κάθε εβδομάδα.”

Το Muck Rack αυτοματοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία, παρέχοντας αναφορές βάσει λέξεων-κλειδιών, επωνυμίας ή άλλου θέματος που καθορίζεται από τον χρήστη και μπορούν στη συνέχεια να κοινοποιηθούν εύκολα μέσω ενός λογιστικού φύλλου Excel, PDF ή ενός απλού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συναδέλφους.

“Μπορείτε να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο από αυτό, και να παράσχετε δεδομένα σχετικά με τον αντίκτυπο του άρθρου”, δήλωσε ο Γκρεγκ, αναφέροντας τις κοινοποιήσεις κοινωνικών μέσων και τους μοναδικούς επισκέπτες μιας έκδοσης ανά μήνα. “Θα εξετάσουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες στο μέτωπο των αναφορών, προκειμένου να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να οπτικοποιήσουν τα δεδομένα και να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες. Μπορούν να έχουν ένα εργαλείο τόσο εξειδικευμένο όσο οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούν οι ομάδες πωλήσεων για να παρακολουθούν κάθε σημείο επαφής του κύκλου των μέσων. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me