Η GARMTECH παρέχει λύσεις διαχειριζόμενης φιλοξενίας για πελάτες Λετονίας με έναν από τους μεγαλύτερους κεντρικούς υπολογιστές της περιοχής

TL; Δρ: Η GARMTECH ήταν ένας από τους πρώτους οικοδεσπότες Ιστού που εισήλθαν στη λεττονική αγορά το 2003 και η στάση της απέναντι στη σκέψη απέδωσε. Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια τόσο σταθερή φήμη στην περιοχή, επειδή κατανοεί το πελατολόγιό της κυρίως από τη Λετονία καλύτερα από τους πολυεθνικούς παρόχους φιλοξενίας. Η γκάμα των διαχειριζόμενων λύσεων της GARMTECH επιτρέπει στις μικρές επιχειρήσεις χωρίς εσωτερικές ομάδες πληροφορικής να λειτουργούν με ευελιξία στη σημερινή ανταγωνιστική, υψηλής τεχνολογίας αγορά. Και η διαφανής δομή τιμολόγησης της εταιρείας και η πρακτική προσέγγιση υποστήριξης καθιστούν ευκολότερη από ποτέ για τους SMB της Λετονίας να μεταδίδουν τις επωνυμίες τους και να συνδέονται με διαδικτυακά είδη κοινού.


Η Λετονία δεν ήταν σπίτι πολλών κέντρων δεδομένων το 2003. Αυτό σήμαινε ότι άτομα ή επιχειρήσεις που χρησιμοποιούσαν ιστότοπους στη χώρα τότε έπρεπε συνήθως να τους φιλοξενήσουν σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία ή άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αλλά ο ιδρυτής της GARMTECH πίστευε ότι η Λετονία, μια χώρα με πληθυσμό 1,5 εκατομμυρίου ανθρώπων, άξιζε περισσότερα.

«Ο ιδρυτής μας βρήκε την ιδέα ότι είναι δυνατό να οικοδομήσουμε ένα επιτυχημένο κέντρο δεδομένων στη Λετονία», δήλωσε ο Deniss Mazers, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος Μάρκετινγκ της GARMTECH.

Αν και τα κέντρα δεδομένων δεν ήταν κοινά στη Λετονία, η GARMTECH άρχισε να κατασκευάζει έναν χρησιμοποιώντας ανακαινισμένο υλικό από άλλους παρόχους. Ο κεντρικός υπολογιστής άνοιξε για επιχειρήσεις το 2003 με τρεις διακομιστές και ένα μόνο στοιχείο.

«Δεν θυμάμαι καν το CMS που χρησιμοποιούσαμε γιατί ήταν η αρχή του διαδικτύου στη Λετονία», είπε ο Deniss.

Λογότυπο GARMTECH

Η GARMTECH ξεκίνησε δημιουργώντας ένα κέντρο δεδομένων για να βοηθήσει τους Λετονικούς πελάτες μέσω διαχειριζόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας.

Αμέσως, η εταιρεία έβλεπε τα βλέμματα να προσελκύσει τοπικές επιχειρήσεις. Αλλά το πρώτο πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν ότι οι περισσότεροι Λετονικοί επιχειρηματίες, ακόμη και εκείνοι με ιστότοπους, δεν γνώριζαν τι ήταν η φιλοξενία – ή γιατί το χρειάζονταν.

Έτσι, η GARMTECH κυριολεκτικά έστειλε το μήνυμά της στους δρόμους. Αγόρασε πινακίδες για να διαφημίσει το όνομα, τη λειτουργία και τον τρόπο με τον οποίο οι υπηρεσίες της θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις λετονικές επιχειρήσεις. Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία άρχισε να προσελκύει πελάτες που κατανοούσαν την αξία της φιλοξενίας στη χώρα τους. Και το αφιερωμένο ακόλουθο της GARMTECH εκτιμά επίσης τη μοναδική κατανόηση της εταιρείας για τον επιχειρηματικό πολιτισμό και τις πρακτικές της χώρας.

Αυτή η αφοσίωση και η δέσμευση βοήθησαν την GARMTECH να γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας στη Λετονία – και επεκτείνεται για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

«Τώρα, είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία φιλοξενίας στη Λετονία, και η μόνη που προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία», δήλωσε ο Deniss.

Η προσιτή τιμολόγηση προσελκύει πελάτες που αναζητούν διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Η GARMTECH δημιούργησε ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της σχεδόν τυχαία. Όταν η εταιρεία απέκτησε τους πρώτους πελάτες της, η ομάδα παρατήρησε αμέσως ένα πρόβλημα – κανένας από αυτούς δεν είχε εσωτερικό διαχειριστή συστήματος.

Από αυτή τη συνειδητοποίηση, η GARMTECH γνώριζε ότι έπρεπε να προσφέρει ολοκληρωμένα περιβάλλοντα πληροφορικής σε πελάτες που δεν τα είχαν. Έτσι ανέπτυξε φυσικούς διακομιστές με διαχείριση, εικονικούς διακομιστές και φιλοξενία.

“Τώρα, ονομάζεται διαχειριζόμενη φιλοξενία και διαχειριζόμενο VPS, και αυτό προσφέρουμε μόνο”, δήλωσε ο Deniss.

Σήμερα, η GARMTECH προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές διαχειριζόμενης υποδομής ως υπηρεσίας (IaaS) για πελάτες. Μπορούν να επιλέξουν υπηρεσίες Microsoft ή Linux σε σημεία τιμών κατάλληλα για τις λειτουργίες και τους προϋπολογισμούς τους. Οι πελάτες διατηρούν επίσης τον έλεγχο και μπορούν να διαμορφώσουν τα δικά τους συστήματα, ενώ η GARMTECH χειρίζεται απαιτήσεις ασφαλείας στους εικονικούς διακομιστές της.

Στιγμιότυπο οθόνης του banner φιλοξενίας GARMTECH

Η GARMTECH προσφέρει μια σειρά από προγράμματα φιλοξενίας που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες μιας επιχείρησης.

Το GARMTECH VPS προσφέρει επίσης σημαντικά οφέλη. Για παράδειγμα, οι διακομιστές της εταιρείας περιλαμβάνουν μονάδες SSD με ταχύτητα διακομιστή συν 300%, εύρος ζώνης 1 Gbps και απεριόριστη κίνηση. Και οι διακομιστές έχουν απλές πύλες που παρέχουν στους πελάτες την επιλογή να προσθέσουν σε μια ποικιλία προγραμμάτων λογισμικού.

“Δεν χρειάζεται να έχετε διαχειριστή ή ειδικούς πληροφορικής. θα κάνουμε τα πάντα », είπε ο Ντένις.

Όταν μια εταιρεία επιλέγει την GARMTECH για την παροχή διαχειριζόμενων υπηρεσιών, διαθέτει επίσης πολλές επιλογές πακέτου VPS.

Το πακέτο V-FIRST περιλαμβάνει έναν πυρήνα, χώρο δίσκου 30 GB, επεξεργαστή 1000 MHz και μνήμη RAM 512 MB. Το πολυτελές πακέτο της εταιρείας, το V-RAPID, έχει τρεις πυρήνες, 110 GB χώρου στο δίσκο, επεξεργαστή 3000 MHz και μνήμη RAM 4096 MB. Η GARMTECH προσφέρει επίσης δύο επιλογές στο μεταξύ, έτσι ώστε οι εταιρείες να βρουν τη σωστή εφαρμογή.

Η ταχεία και αξιόπιστη υποστήριξη πελατών διατηρεί τους ιστότοπους σε λειτουργία

Ορισμένες εταιρείες απευθύνονται στην GARMTECH επειδή έχουν βρει περιορισμένη υποστήριξη με άλλες επιλογές φιλοξενίας. Ο Deniss είπε ότι αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ διαχειριζόμενης φιλοξενίας και απλώς χώρου διακομιστή. Στη Λετονία, οι επιχειρηματίες συνηθίζουν να λαμβάνουν βοήθεια και επιλογές προσαρμογής με τις περισσότερες επιχειρηματικές αγορές. Αλλά αυτό σίγουρα δεν ισχύει για τα βασικά προγράμματα φιλοξενίας.

«Αν αγοράζεις απλώς υπηρεσία φιλοξενίας, δεν αγοράζεις βοήθεια», είπε ο Ντένις.

Λόγω αυτής της παρανόησης σχετικά με την υποστήριξη που παρέχεται με τη βασική φιλοξενία, η GARMTECH βλέπει συχνά τους πελάτες να αλλάζουν από μεγαλύτερες, πολυεθνικές εταιρείες σε διαχειριζόμενη υποστήριξη. Και η GARMTECH εξασφαλίζει σε όλους τους πελάτες της ένα υψηλό επίπεδο υποστήριξης, είτε αγοράζουν ένα βασικό πακέτο είτε ένα πακέτο premium.

Στιγμιότυπο οθόνης των επιλογών GARMTECH

Πολλοί πελάτες της GARMTECH δεν διαθέτουν ειδικά τμήματα πληροφορικής, επομένως παρέχει επιλογές πλήρους εξυπηρέτησης.

Η GARMTECH παρέχει επίσης την τεχνική υποστήριξη που αναζητούν πολλοί από τους πελάτες της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία υπόσχεται πελάτες όλων των επιπέδων VPS 24/7/365 υπηρεσίες υποστήριξης πελατών και αντιμετωπίζει γρήγορα προβλήματα.

«Όταν λαμβάνουμε ένα εισιτήριο, προσπαθούμε να διορθώσουμε κάθε πρόβλημα εκείνη την ημέρα, εντός της ώρας», είπε ο Deniss.

Ο λόγος για τον οποίο η GARMTECH παρέχει μια τόσο ισχυρή εξυπηρέτηση πελατών είναι, εν μέρει, λόγω αυτού που παρατήρησε νωρίς με τους πελάτες: Δεν διαθέτουν εσωτερικές ομάδες πληροφορικής. Αυτό σημαίνει ότι εάν η GARMTECH δεν επιλύσει το πρόβλημα, κανείς δεν θα το κάνει.

«Οι πελάτες μας δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν επειδή χρειάζονται τα ζητήματα που έχουν επιδιορθωθεί και οι ιστότοποί τους για να λειτουργήσουν», δήλωσε ο Deniss. «Έχουμε έναν ακόλουθο στη χώρα μας λόγω της υποστήριξής μας.»

GARMTECH: Επέκταση πέρα ​​από τη Λετονία για εξυπηρέτηση του κόσμου

Η GARMTECH ξεκίνησε το 2003 για την παροχή υπηρεσιών σε εταιρείες Λετονίας που είχαν παραβλεφθεί από μεγαλύτερους οικοδεσπότες. Και όλα αυτά τα χρόνια αργότερα, αυτές οι τοπικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εξακολουθούν να αποτελούν το επίκεντρο της GARMTECH.

«Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι οι κύριοι πελάτες μας, αν και έχουμε επίσης εταιρείες εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων δολαρίων που συνάπτουν συμβάσεις μαζί μας επειδή χρειάζονται αξιόπιστη εξυπηρέτηση στη Λετονία», δήλωσε ο Deniss.

Λόγω της εις βάθος γνώσης της εταιρείας στη λετονική αγορά, οι περισσότεροι πελάτες της GARMTECH προέρχονται από τη χώρα, αν και η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά σε παγκόσμια βάση.

«Περίπου το 70% των πελατών μας βρίσκονται στην τοπική αγορά και το 30% είναι εκτός της χώρας», δήλωσε ο Deniss.

Αυτοί οι διεθνείς πελάτες προέρχονται από χώρες όπως η Ευρώπη, η Ασία, η Αυστραλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Η GARMTECH άρχισε να επεκτείνει το αποτύπωμά της το 2018 και, ενώ αναπτύσσεται, η εταιρεία δεν άλλαξε το μοντέλο της, αλλά συνέχισε να επικεντρώνεται στις διαχειριζόμενες υπηρεσίες.

Και η GARMTECH έχει μεγάλα σχέδια για το 2019. Πρώτον, θα επικεντρωθεί στην αύξηση της ταχύτητας ξεκινώντας έναν άλλο διακομιστή fusion. Θα ξεκινήσει επίσης νέους εικονικούς διακομιστές για να δημιουργήσει περισσότερο χώρο για τους χρήστες του. Σχεδιάζει επίσης επέκταση για να εξυπηρετήσει άλλες αγορές για πρώτη φορά στα 16 χρόνια λειτουργίας της.

«Θα παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα στη Σουηδία, τη Νορβηγία και την Αυστραλία», λέει ο Deniss. «Θα επικεντρωθούμε μόνο στις διαχειριζόμενες υπηρεσίες και στην παροχή συμβουλών στην αρχή».

Αν και έχει μακρά ιστορία ως μία από τις παλαιότερες εταιρείες φιλοξενίας της Λετονίας, η GARMTECH εξακολουθεί να επιδιώκει να εντοπίσει και να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών της.

«Μπορούμε να προσεγγίσουμε περισσότερους χρήστες και να επιτύχουμε τους ίδιους στόχους για επιχειρήσεις σε άλλες χώρες», δήλωσε ο Deniss. “Και η επέκταση των διαχειριζόμενων σχεδίων μας θα συνεχίσει να είναι το επίκεντρό μας φέτος.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me