Από περιφερειακά τυχερού παιχνιδιού έως μονάδες Flash – Όλα τα USB ™ εκπαιδεύουν τους αναγνώστες με κριτικές προϊόντων σε βάθος

TL; Δρ: Τα περισσότερα περιφερειακά τεχνολογίας έχουν συνδεθεί με υπολογιστές και κινητές συσκευές μέσω θύρων USB από τα μέσα της δεκαετίας του 1990. Σήμερα, η αγορά προϊόντων USB είναι τεράστια με χιλιάδες προϊόντα που ανταγωνίζονται για σύνδεση σε αυτές τις θύρες υπολογιστών ή προσαρμογείς φόρτισης τοίχου. Σε απόκριση στη δημοτικότητα του λιμένα, κυκλοφόρησε το 2002 ένα blog αφιερωμένο στην εκπαίδευση των αναγνωστών μέσω περιεκτικών κριτικών. Παρόλο που δεν είναι η μόνη τεχνολογία αξιολόγησης ιστότοπων, όλα τα USB έχουν διαμορφωθεί σε έναν καλά σεβαστό πόρο με προϊόν δίπλα-δίπλα συγκρίσεις και ειλικρινείς αξιολογήσεις των καλύτερων προϊόντων USB στην αγορά. Με την έναρξη της επανάστασης USB-C τα τελευταία χρόνια, όλα τα USB έχουν θέσει τα βλέμματά τους για την αναθεώρηση ενός νέου συνόλου τεχνολογίας που τροφοδοτείται από την αναδυόμενη θύρα.


Από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και πληκτρολόγια έως κάμερες και ακουστικά παιχνιδιών, όλα αυτά τα ηλεκτρονικά προϊόντα έχουν ένα κοινό κοινό. Όλα συνδέονται με μια πανταχού παρούσα θύρα που βρίσκεται σχεδόν σε κάθε υπολογιστή, tablet και περιφερειακή ηλεκτρονική συσκευή.

Κάποτε, οι καταναλωτές έπρεπε να ασχοληθούν με συνδέσεις PS / 2, παράλληλες θύρες και σειριακές θύρες. Στη συνέχεια, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην τεχνολογία – εταιρείες όπως η Microsoft, η Hewlett-Packard και η Apple Inc. – ενώθηκαν στα βιομηχανικά πρότυπα στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Η τεχνολογία που προέκυψε από αυτές τις συναντήσεις του μυαλού ήταν το πλέον γνωστό USB (Universal Serial Bus), το οποίο από τότε έχει υποστεί αρκετές εξελίξεις και επαναλήψεις (USB 2.0, USB 3.0, Micro-USB, Wireless USB και USB-C ).

Το USB έγινε μια παντοδύναμη θύρα, που ένα blog άρχισε να ειδικεύεται στην αναθεώρηση της τεχνολογίας που τη χρησιμοποιεί. Όλα τα USB ξεκίνησαν το 2002 και έχουν εξελιχθεί μαζί με τα προϊόντα που συνδέονται μέσω της θύρας. Τα χρόνια από τότε, ο ιστότοπος έχει επιλεγεί ως ένας από τους 100 κορυφαίους ιστότοπους του PC Magazine και τα 100 αγαπημένα ιστολόγια, ενώ αναφέρεται επίσης από κορυφαίες εκδόσεις, όπως οι New York Times και το BBC.

Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας Όλα τα USB

Όλα τα USB ξεχωρίζουν για τις εμπεριστατωμένες κριτικές του για όλη την τεχνολογία που διατρέχει θύρες USB.

«Όλα τα USB ξεκίνησαν τις πρώτες μέρες του USB 2.0 όταν οι υπολογιστές χρησιμοποιούνταν κυρίως για τα πάντα, από την παραγωγικότητα έως τους ψυχαγωγικούς σκοπούς», δήλωσε ο Ian Chiu, Managing Editor για τα πάντα USB. «Παρόλο που ο ιστότοπος ήταν περισσότερο έργο αγάπης από οτιδήποτε άλλο κατά την κυκλοφορία του, προέβλεψα την αύξηση του εύρους ζώνης και της ισχύος για τη διασύνδεση plug-n-play θα έδινε ατελείωτες επιχειρηματικές ευκαιρίες».

Σήμερα, χιλιάδες προϊόντα συνδέονται μέσω USB, δημιουργώντας μια απαίτηση των καταναλωτών για ειλικρινείς αξιολογήσεις των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων και τη συνολική αξία των τεχνολογικών στοιχείων που – χωρίς τα οφέλη των συγκριτικών δοκιμών – μπορεί να φαίνονται ίσα. Αυτοί οι καταναλωτές, πολλοί από τους οποίους είναι λάτρεις των υπολογιστών σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων που αναζητούν βαθύτερες πληροφορίες, έχουν βασιστεί σε Όλα τα USB για ειδήσεις, κριτικές και πληροφορίες για όλα τα πράγματα USB.

Σκάψιμο βαθύτερων προϊόντων που συνδέονται με USB με τακτικές κριτικές

Ενώ υπάρχουν άλλοι ιστότοποι που καλύπτουν σίγουρα τις κυκλοφορίες προϊόντων νέας τεχνολογίας, ο Ian και η συντακτική ομάδα στο Everything USB βρήκαν τη θέση τους παρέχοντας ολοκληρωμένες κριτικές που προσελκύουν το κοινό των τεχνολογικών υπερασπιστών.

«Οι αναγνώστες μου είναι ως επί το πλείστον καλά ενημερωμένοι λάτρεις του υπολογιστή, οπότε γενικά έχουν μια αρκετά καλή ιδέα για αυτό που καλύπτω στις κριτικές μου. Έτσι θα χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια για να τραβήξει την προσοχή τους », είπε ο Ian. «Τούτου λεχθέντος, η διεξαγωγή δοκιμών χρηστικότητας σε νέα στυλ παρουσίασης βοηθάει καθώς οι ειδικοί αναγνώστες μου μπορούν να συγκρίνουν ανταγωνιστικά προϊόντα με μια νέα προοπτική».

Για παράδειγμα, αυτή η ανασκόπηση Όλα τα USB στις καλύτερες μίνι μονάδες USB 3.0 πήρε πέντε κορυφαίες μάρκες και τις δοκιμάζει μεταξύ τους για να ανακαλύψει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες κάθε μοντέλου. Η καταχώριση ιστολογίου έβαλε όλα αυτά δίπλα-δίπλα για να συγκρίνει χαρακτηριστικά, αναλύοντας τα μεγέθη αποθήκευσης, τις διαστάσεις, τις επιλογές χρώματος, τις εγγυήσεις και πολλές άλλες κατηγορίες. Ο Ian έπειτα πήγε βαθύτερα με τη μεταφορά μεγάλων και μικρών αρχείων για να δει ποιος χειρίστηκε την εργασία ταχύτερα και να συγκρίνει το κόστος ανά gigabyte.

Στιγμιότυπο οθόνης συγκρίσεων μεταξύ μονάδων USB mini 3.0

Όλα τα USB εκτελούν δοκιμές χρηστικότητας για να δείξουν την απόδοση παρόμοιων προϊόντων μεταξύ τους.

Οι πολύτιμες πληροφορίες Όλα όσα περιλαμβάνει το USB στα άρθρα του βοηθούν τους καταναλωτές στην αγορά για αυτά τα προϊόντα να γνωρίζουν ακριβώς τι παίρνουν. Με ορισμένα προϊόντα, η επιλογή ανάμεσα σε τόσα πολλά μοντέλα μπορεί να είναι εκφοβιστική χωρίς κατάλληλες πληροφορίες. Και παρόλο που οι αναγνώστες του ενδιαφέρονται συνήθως για την τεχνολογία, ενδέχεται να μην αγοράσουν αυτά τα αντικείμενα περισσότερες από μία φορές, επομένως είναι σημαντικό να τα διορθώσουμε την πρώτη φορά.

Αυτή η δέσμευση για ολοκληρωμένες κριτικές ήταν μια έξυπνη επιχειρηματική απόφαση για τον Ian, και οι κριτικές του λαμβάνουν πολλή προσοχή από την πιστή βάση του αναγνώστη. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο όλα τα USB δείχνουν το βάθος τους είναι μέσω μιας εκτεταμένης θέσης αναφοράς που συγκρίνει τις θεωρητικές και ιδανικές ταχύτητες πραγματικού κόσμου των USB 3.0, USB 3.1 Gen 1 και USB 2.0. Ο Ian συγκρίνει επίσης τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής μιας ποικιλίας δημοφιλών μονάδων flash, δίνοντας στους αναγνώστες του μια εύκολα κατανοητή ματιά σε αυτό που βγάζουν από προϊόντα όπως το Corsair Flash Voyager GTX και το Samsung T3 SSD.

«Όλα τα USB σκάβουν βαθύτερα στο θέμα του προτύπου συνδεσιμότητας από ό, τι άλλοι ιστότοποι γενικής τεχνολογίας», δήλωσε ο Ian. «Καθώς πιθανότατα δεν μπορούν να αντέξουν το χρόνο και τον πόρο σε ένα μόνο θέμα, ο ιστότοπός μου μπαίνει για να καλύψει το κενό. Προσπαθώ να θυμάμαι ότι το βάθος είναι το κλειδί για την ανάπτυξη του ιστότοπου. “

Από την καινοτομία έως την ασφάλεια, οι ειδικοί της τεχνολογίας USB καλύπτουν όλα

Ενώ η ανάρτηση του ιστότοπου σχετικά με τις μονάδες USB mini 3.0 ασχολήθηκε με ένα πρακτικό προϊόν, η αφθονία προϊόντων που σχετίζονται με USB επιτρέπει σε όλα τα USB να καλύπτουν πιο διασκεδαστικά θέματα.

Ο ιστότοπος έχει καλύψει θέματα όπως ποντίκια καινοτομίας, διασκεδαστικά παιχνίδια USB και gadget USB για οπαδούς δημοφιλών ταινιών όπως το Star Wars και το Transformers. Για παράδειγμα, το άρθρο για το Star Wars περιλαμβάνει προϊόντα όπως φορτιστή κινητής συσκευής που μοιάζει με κράνος του Darth Vader, υγραντήρα USB που μοιάζει με R2-D2 και πληκτρολόγιο και ακουστικά παιχνιδιών Star Wars.

Εν τω μεταξύ, ο Ian έγραψε μια άλλη ανάρτηση ιστολογίου συγκρίνοντας λύσεις ασφαλείας USB για υπολογιστές και προσωπικά δεδομένα που κάλυπταν προϊόντα όπως ένα dongle USB ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια μονάδα flash λουκέτου και έναν έλεγχο ταυτότητας ίριδας.

Στιγμιότυπο οθόνης από ένα ιστολόγιο για προϊόντα USB που σχετίζονται με το Star Wars

Όλα τα USB προσπαθούν να ανταποκριθούν στο όνομά του με κριτικές για οποιοδήποτε προϊόν USB, συμπεριλαμβανομένου αυτού του φορτιστή Darth Vader.

Το εύρος των θεμάτων που αναφέρονται στον ιστότοπο δείχνει ότι το blog gadget ανταποκρίνεται πραγματικά στο όνομά του, καλύπτοντας κυριολεκτικά όλα όσα σχετίζονται με το USB.

«Η αγορά τελικά αποφασίζει τι πρέπει να καλύψω», είπε ο Ian. «Το συνεχές ενδιαφέρον για τα περιφερειακά παιχνιδιών καθώς και τα offbeat USB gadgets τροφοδοτούν την ανάπτυξη του ιστότοπου. Η πρόσφατη επανάσταση USB-C είναι μια άλλη μεγάλη ευκαιρία για επέκταση θεμάτων, καθώς η νέα διεπαφή είναι πολύ πιο ευέλικτη. “

Market Evolution και Reader Feedback Αυξήστε τις Αποφάσεις Περιεχομένου

Το USB-C είναι μια μικρότερη, πιο ισχυρή έκδοση του USB με αναστρέψιμο προσανατολισμό βύσματος και φαίνεται ότι βρίσκεται στο δρόμο για την αντικατάσταση του προγόνου του. Αυτή η αλλαγή δημιουργεί μια νέα ευκαιρία για τα πάντα USB καθώς η τεχνολογία είναι έτοιμη να αποτελέσει μέρος μερικών συναρπαστικών νέων προϊόντων. Το USB-C επιτρέπει τη μεταφορά ισχύος, δεδομένων και βίντεο με ένα καλώδιο και έχει ήδη αντικαταστήσει τη θύρα USB στο Macbook Pro της Apple.

Η χρήση της νέας τεχνολογίας από την Apple οδήγησε ιστορικά σε εκτεταμένη υιοθέτηση της αγοράς, πράγμα που σημαίνει ότι το USB-C θα έχει πολλά νέα προϊόντα που θα ξεκινήσουν να γράφουν για όλα τα USB. Εκτός από τις αλλαγές στην αγορά, ο Ian και η συντακτική του ομάδα μετριάζουν τα σχόλια των χρηστών σε αναρτήσεις ιστολογίου, ώστε να μπορούν να προσφέρουν καλύτερα το είδος του περιεχομένου που θέλουν οι αναγνώστες.

«Ακούω από τους αναγνώστες μου να ρωτούν πώς παίρνω ορισμένα αποτελέσματα εάν η εμπειρία τους στο προϊόν είναι διαφορετική από τη δική μου», είπε ο Ian. «Προσπαθώ επίσης να ενθαρρύνω τους αναγνώστες να έχουν συνομιλίες μεταξύ τους, καθώς το εποπτευόμενο περιεχόμενο που συνεισφέρει ο χρήστης είναι ένας θησαυρός που δεν πρέπει να χάσετε».

Μέσα από αναλυτικές κριτικές και πληροφορίες, Όλα τα USB έχουν γίνει ένας πολύτιμος πόρος που διαφοροποιείται για ένα κοινό τεχνολογικών εμπειρογνωμόνων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map