Προτεινόμενο Expert Storm Internet 2018 – Πώς το Cloud Culture Shift εστίασε τους πελάτες σε απειλές ασφαλείας και προστασία δεδομένων

TL; Δρ: Στον σημερινό κόσμο των ταχέως μεταβαλλόμενων διαδικτυακών τεχνολογιών, οι διαχειριζόμενοι πάροχοι φιλοξενίας πρέπει να κάνουν περισσότερα από ό, τι προσφέρουν διακομιστές για ιστότοπους και αποθήκευση δεδομένων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Storm Internet είναι ο Προτεινόμενος ειδικός του 2018 σε θέματα ασφάλειας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Ιδρυτής Salim Benadel μοιράστηκαν μαζί μας πώς ο πάροχος που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει δει τις λύσεις προστασίας δεδομένων να γίνονται ολοένα και πιο σημαντικές καθώς ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων της Ευρώπης αργότερα.


Μόλις πριν από πέντε χρόνια, οι υποψήφιοι πελάτες θα έκαναν τις ίδιες μερικές ερωτήσεις στους εκπροσώπους του Storm Internet: Πόσο γρήγορα μπορείτε να φτιάξετε τον ιστότοπό μου; Θα πάρω μια καλή κατάταξη στο Google?

Τώρα, σύμφωνα με τον CEO και τον ιδρυτή Salim Benadel, όλα αυτά είναι δευτερεύοντα. Τόσο ο οικοδεσπότης που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και οι πελάτες του επικεντρώνονται σε μέτρα ασφαλείας.

Καθώς οι οργανισμοί μετακινούνται ολοένα και περισσότερο δίκτυα σε διακομιστές cloud, διαχειριζόμενοι πάροχοι φιλοξενίας όπως το Storm Internet – η επιλογή μας για ειδικές πληροφορίες σχετικά με τις τάσεις ασφάλειας του κλάδου – βλέπουν επιθέσεις πολύ πιο συχνά.

«Καθώς περισσότερες πληροφορίες και εξάρτηση τοποθετούνται στο διαδίκτυο, υπάρχουν πολλά περισσότερα να κερδίσουμε», δήλωσε ο Salim. «Ο πολιτισμός αλλάζει. Η ασφάλεια είναι σίγουρα τώρα στο προσκήνιο και νομίζω ότι ολόκληρη η βιομηχανία αλλάζει για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το Storm Internet ξεκίνησε πριν από περισσότερο από μια δεκαετία με εξειδίκευση στους διακομιστές των Windows. Ακόμα και αφού επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει διακομιστές Linux, cloud και email, ο Salim είπε ότι τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας ήταν πάντα κεντρικά για την επιτυχία της εταιρείας του σε μια κορεσμένη διαχείριση φιλοξενίας.

«Όλα αφορούν την επιπλέον αξία που μπορείτε να προσθέσετε για να βοηθήσετε τους ανθρώπους», είπε. «Θέλεις να τους δώσεις αυτή την ηρεμία σε πράγματα που δεν μπορούν απαραίτητα να καλυφθούν από την άποψη της ασφάλειας. Είναι όλα φροντισμένα. “

Οι πελάτες και οι ανταγωνιστές συνεργάζονται στο όνομα της ασφάλειας

Καθώς αυξάνεται η ζήτηση για ασφαλή περιβάλλοντα και εξελίσσονται τα εκμεταλλεύματα και τα τρωτά σημεία, οι Storm Internet και Salim συχνά έρχονται σε επαφή με άλλους παρόχους φιλοξενίας για νέα και συμβουλές.

«Είμαστε όλοι ανταγωνιστές μεταξύ μας, αλλά όλοι αισθανόμαστε τους ίδιους πόνους και προβλήματα», είπε, προσθέτοντας ότι οι εταιρείες αγοράζουν συχνά προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους. Το Storm Internet δεν κατέχει ή λειτουργεί κέντρο δεδομένων, για παράδειγμα, και αντ ‘αυτού επιλέγει να αναζητήσει χώρο διακομιστή σε κορυφαία κέντρα δεδομένων σε ολόκληρη τη χώρα. «Είναι λίγο οικοσύστημα. Είμαστε όλοι εναντίον του άλλου, αλλά και όλα τα οφέλη. “

Εικόνες εξωτερικού και εσωτερικού κέντρου δεδομένων

Το Storm Internet συνεργάζεται με άλλους κεντρικούς υπολογιστές και παρόχους κέντρων δεδομένων για την αντιμετώπιση των τρωτών σημείων.

Σύμφωνα με τον Salim, οι πρόσφατες ευπάθειες Meltdown και Specter που επηρεάζουν τους επεξεργαστές Intel, AMD και ARM πυροδότησαν μια συνομιλία για συζητήσεις σχετικά με ενημερώσεις κώδικα και διαδικασίες.

«Θα επιδιώξουμε λύσεις και θα συνεργαστούμε για να καλύψουμε γρήγορα τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο ασφαλή,», είπε. «Υπάρχει πολλή συνεργασία, η οποία προάγει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι έχουμε κάνει και τι έχουμε μάθει. Αυτό τείνει να τροφοδοτηθεί σε όλους τους πελάτες μας, παρέχοντάς τους μια πολύ καλύτερη, ασφαλέστερη και πιο ασφαλή υπηρεσία. “

Το επερχόμενο GDPR σημαίνει Εκπαίδευση και Προστασία Πελατών

Αντικατοπτρίζοντας αυτό που είδαν εταιρείες φιλοξενίας και πελάτες τα τελευταία χρόνια, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν επίσης ενισχύσει τις απαιτήσεις για ασφάλεια. Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων θα αρχίσει να ισχύει τον Μάιο, αυξάνοντας δραματικά τα πρόστιμα για τυχόν παραβιάσεις ή μη συμμόρφωση.

Για να βοηθήσει τους πελάτες να λάβουν τις κατάλληλες προφυλάξεις για την προστασία των δεδομένων τους, ο Salim είπε ότι το Storm Internet εργάζεται για να εκπαιδεύσει τους πελάτες σε έξι σχετικούς τομείς εστίασης από το Γραφείο Επιτρόπου Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου. Η λίστα περιλαμβάνει κοινές λειτουργίες φιλοξενίας όπως παρακολούθηση, ενημέρωση κώδικα και υπηρεσίες εντοπισμού εισβολής.

Επιλεγμένο σήμα Expert plus λογότυπο Storm Internet και εικόνα του CEO και Ιδρυτή Salim Benadel

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Ιδρυτή Salim Benadel, οι οικοδεσπότες συνεργάζονται για ενημερώσεις ασφαλείας και πληροφορίες.

«Είναι πολλά κοινά πράγματα που πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι για να κλειδώσουν τους κακούς, για να το πούμε», είπε. “Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε όλες αυτές τις πληροφορίες σε μια ωραία, απλή, εύχρηστη λίστα ελέγχου.”

Όταν οι υποψήφιοι πελάτες θέλουν να αγοράσουν χώρο διακομιστή από το Storm Internet, θα ερωτηθούν εάν θέλουν πιστοποιητικό SSL, συμμόρφωση με PCI ή σάρωση κακόβουλου λογισμικού, μεταξύ άλλων υπηρεσιών.

Παρόλο που το Storm Internet αποτρέπει φυσικά τις επιθέσεις ωμής βίας, ο Salim είπε ότι η εταιρεία καθιστά τις απαιτούμενες υπηρεσίες πιο εμφανείς στους πελάτες και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

“Υπάρχει μια σειρά πραγμάτων που προτείνουμε και όλα είναι σύμφωνα με αυτό που περιμένουμε να κάνετε για να επιδείξετε ένα καλό επίπεδο φροντίδας”, δήλωσε ο Salim. “Προφανώς, δεν είστε ποτέ πλήρως εγγυημένοι ότι τίποτα δεν θα συμβεί, αλλά μπορείτε να κάνετε πολλά για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο. Δεν είναι απλώς, “Γεια, εδώ είναι ένας διακομιστής, ορίστε.” “

Μετασχηματισμός προσδοκιών από ταχύτητα ιστότοπου σε ασφάλεια

Τις προηγούμενες ημέρες της φιλοξενίας, σύμφωνα με τον Salim, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων απέκλιναν τα πιστοποιητικά SSL λόγω της καθυστέρησης στην κρυπτογράφηση πληροφοριών πριν από την αποστολή τους στο πρόγραμμα περιήγησης.

Τώρα, ωστόσο, ο Salim είπε ότι οι περισσότεροι πελάτες εφαρμόζουν γρήγορα την ενημέρωση κώδικα Meltdown, παρά τις αναφορές ότι μπορεί να επιβραδύνει εφαρμογές πλούσιες σε δεδομένα έως και 30%.

Γραφική περιγραφή της διαδικασίας επτά βημάτων του Storm Internet

Το Storm Internet χρησιμοποιεί μια διαδικασία επτά βημάτων για να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν τα σωστά προϊόντα και υπηρεσίες.

“Δεν νομίζω ότι υπάρχει αισθητή διαφορά απόδοσης με το κλείδωμα ενός συστήματος”, είπε. «Ακόμα κι αν υπάρχει λίγο, οι άνθρωποι φαίνονται πιο ευτυχείς να το αποδεχτούν».

Ο Salim απέδωσε τις μεταβαλλόμενες συμπεριφορές σε όλο και πιο ισχυρό υλικό, όπου τυχόν καθυστερήσεις μετριούνται σε πρακτικά ανεπαίσθητα μικροδευτερόλεπτα. Επιπλέον, ο GDPR έχει κάνει το κοινό πιο ενημερωμένο και ενδιαφέρεται για διαδικτυακά μέτρα ασφαλείας

«Η ασφάλεια έχει προτεραιότητα», είπε. «Η ασφάλεια ήταν πάντα σημαντική, αλλά τώρα είναι αναγκαιότητα, περισσότερο από ποτέ. Οι άνθρωποι το έχουν ακούσει και γνωρίζουν πολύ περισσότερο τις απαιτήσεις. “

Ασφάλεια WordPress και βοηθώντας τους πελάτες να βρουν τις σωστές πλατφόρμες

Παρά τη συχνότητα των εκμεταλλεύσεων σε ιστότοπους του WordPress, ο Salim είπε ότι το Storm Internet δεν λαμβάνει υπόψη την ασφάλεια κατά την εξέταση των συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου που πρέπει να εξετάσει ένας πελάτης.

«Όλοι τους έχουν κάποιο είδος σφάλματος», είπε. “Ενδιαφερόμαστε περισσότερο να διασφαλίσουμε ότι εγκαθιστάτε ενημερώσεις και διαχειρίζεστε την εγκατάσταση με υπευθυνότητα.”

Από τη σκοπιά της διαχείρισης φιλοξενίας, το Storm Internet προτείνει «λύσεις που ταιριάζουν στο πρόβλημα», σύμφωνα με τον Salim. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα ακούσουν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του πελάτη προτού προτείνουν συγκεκριμένες διαμορφώσεις διακομιστή και λογισμικό.

Στην περίπτωση του WordPress, ο Salim κατηγορεί την ευπάθεια στα πρόσθετα και την κακή διαχείριση, παρά στην κεντρική πλατφόρμα.

«Η εξασφάλιση ενός ιστότοπου σήμερα δεν σας κάνει ασφαλέστερο επ ‘αόριστον», είπε. «Οι απειλές εξελίσσονται συνεχώς, και υπάρχουν νέα κατορθώματα που ανακαλύπτονται καθημερινά. Ωστόσο, λαμβάνοντας ορισμένα συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας για να προστατευτείτε και να μείνετε ενημερωμένοι, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε σημαντικά τον κίνδυνο. Αυτό κάνουμε εδώ στο Storm για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me