Το Everleap Elevates ASP.NET Hosting με μια σύγχρονη πλατφόρμα Cloud που παρέχει εύκολα κλίμακα, ευελιξία και απλότητα στους προγραμματιστές

TL; Δρ: Εξισορροπώντας την εξοικείωση με την τεχνολογία αιχμής cloud, το Everleap γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ παραδοσιακών κοινόχρηστων φιλοξενιών και προσφορών VPS για προγραμματιστές ASP.NET. Οι ηγέτες της εταιρείας εφάρμοσαν 15 χρόνια παραδοσιακής εμπειρίας φιλοξενίας ASP.NET για να επαναπροσδιορίσουν την υποδομή πίσω από ελαστικές εφαρμογές και ιστότοπους Windows, παράγοντας ευέλικτες υπηρεσίες φιλοξενίας σε πλήρως διαχειριζόμενους διακομιστές cloud. Ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Marketing Takeshi Eto μοιράστηκε πώς η Everleap πέτυχε μια αρμονική πλατφόρμα που εξισορροπεί τη χρηστικότητα και την ισχύ επόμενης γενιάς.


Χρήσιμο για τη δημιουργία όλων, από εφαρμογές ιστού έως βιντεοπαιχνίδια, το πλαίσιο .NET της Microsoft επιτρέπει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν τη γλώσσα προγραμματισμού που προτιμούν χωρίς προβλήματα φόβου ή συμβατότητας. Για όσους αναπτύσσουν δυναμικούς ιστότοπους και εργάζονται στο ASP.NET, η εύρεση μιας υπηρεσίας υψηλής τεχνολογίας φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορεί να είναι πρόκληση σε μια αγορά που κυριαρχείται από Linux.

Γι ‘αυτό ο Takeshi Eto και η ομάδα πίσω από το Everleap συνεχίζουν να δημιουργούν σύγχρονες πλατφόρμες που εξυπηρετούν προγραμματιστές ASP.NET. Ξεκίνησαν με το DiscountASP.NET, ξεκίνησαν περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ASP.NET το 2002. Ως μία από τις πρώτες εταιρείες που συμπεριλάμβαναν τη φιλοξενία ASP.NET, το DiscountASP.NET προσέφερε υπηρεσίες που υποστηρίζονται από τη Microsoft, όπως διαχείριση βάσεων δεδομένων MSSQL και IIS.

«Τότε, δεν υπήρχαν εμπορικά συστήματα αυτοματισμού φιλοξενίας που είχαν προγραμματιστεί στο ASP.NET, οπότε δημιουργήσαμε τα δικά μας», είπε. «Θεωρήσαμε ότι η δημιουργία του δικού μας συστήματος φιλοξενίας στο ASP.NET ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξουμε την εμπειρία μας στο ASP.NET.»

Η ομάδα συνέχισε να καινοτομεί με το ASP.NET, ξεκινώντας τελικά το Everleap το 2014 για να προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες φιλοξενίας cloud με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες να κλιμακώσουν τις διαδικτυακές τους λειτουργίες. Η εξισορρόπηση του φορτίου ενός ιστότοπου σε πολλούς διακομιστές σημαίνει σταθερά υψηλή απόδοση χωρίς επιπλέον εγκατάσταση ή ανάγκη για μετεγκατάσταση αρχείων, σύμφωνα με τον Takeshi.

«Το Everleap μπορεί να κλιμακωθεί με τρόπους που οι παραδοσιακοί οικοδεσπότες δεν μπορούν», είπε. “Εάν μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο σε έναν διακομιστή, τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο σε δύο, τρεις ή τέσσερις διακομιστές ταυτόχρονα.”

Διευκόλυνση της μετάβασης στο Cloud Hosting

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας ASP.NET, η ομάδα του Everleap εκμεταλλεύεται τα οφέλη απόδοσης και σταθερότητας της τεχνολογίας cloud και τα συνδυάζει με την απλότητα και την εξοικείωση του πιο κοινού κοινόχρηστου χώρου φιλοξενίας.

«Προσπαθούμε να κάνουμε τη μετάβαση στο cloud πολύ πιο εύκολη», είπε ο Takeshi. «Σε αντίθεση με τα à la carte χαρακτηριστικά των δημόσιων cloud, προσφέρουμε ομαδοποιημένες υπηρεσίες με τα πακέτα φιλοξενίας μας.»

Εικόνες του λογότυπου Takeshi Eto και Everleap

Ο Takeshi Eto είναι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Marketing για το Everleap, το οποίο εδρεύει στο Λος Άντζελες.

Ενώ οι ανταγωνιστικοί πάροχοι cloud χρεώνουν συχνά ξεχωριστές χρεώσεις για διάφορες υπηρεσίες, το Everleap περιλαμβάνει όλα τα κουδούνια και τα σφυρίγματα, από το χώρο στο δίσκο και το εύρος ζώνης έως την αναφορά SQL και την υποστήριξη DNS. Αυτό παρέχει μια παρόμοια ρύθμιση με τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας που πωλούνται συχνά ως πακέτα all-in-one.

Άλλα οφέλη της υπηρεσίας cloud της Everleap περιλαμβάνουν προβλέψιμους κύκλους χρέωσης, καθώς και εκτεταμένη, εξατομικευμένη τεχνική υποστήριξη. Οι πελάτες χρεώνονται κατ ‘αποκοπή μηνιαία τιμή για υπηρεσίες, αντί να χρεώνονται ανά λεπτό ή να καταναλώνουν πόρους. Το Everleap τροφοδοτείται από την ίδια τεχνολογία με το Microsoft Azure, αλλά λειτουργεί ως φθηνότερη και πιο φιλική προς το χρήστη επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για το cloud.

«Οι πελάτες μας γνωρίζουν ακριβώς πόσο πληρώνουν, σε αντίθεση με το να μάθουν τι οφείλουν στο τέλος του μήνα», δήλωσε ο Takeshi. “Στο Azure, μπορείτε να δημοσιεύσετε ερωτήσεις στα φόρουμ ή να κάνετε tweet δωρεάν, αλλά εάν θέλετε να στείλετε ένα email ή να τηλεφωνήσετε, πρέπει να πληρώσετε για ένα πρόγραμμα υποστήριξης.”

Cloud Solutions με βάση τις προκλήσεις και τα σχόλια των πελατών

Η ελαστικότητα ενός cloud επιτρέπει στους πελάτες να αναπτύξουν γρήγορα μια επιχείρηση και να ικανοποιήσουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις επισκεψιμότητας – αλλά εάν μια εφαρμογή δεν είχε προγραμματιστεί για εκτέλεση σε πολλούς διακομιστές, η μετάβαση στο cloud μπορεί να είναι δύσκολη. Ευτυχώς, οι ομάδες υποστήριξης της Everleap συνεργάζονται στενά με τους πελάτες για να βρουν τις πιο κατάλληλες διαμορφώσεις.

Δεδομένης της ευελιξίας του ASP.NET – και της εκτεταμένης τεχνογνωσίας της Everleap – η μετανάστευση είναι ανώδυνη, είπε ο Takeshi. Το Everleap εξυπηρετεί μια ευρεία πελατειακή βάση που αποτελείται από πελάτες που αναζητούν επαγγελματική φιλοξενία cloud χωρίς τους συνηθισμένους πονοκεφάλους.

Στιγμιότυπα οθόνης του πίνακα ελέγχου Everleap

Το Everleap δίνει έμφαση στην απλότητα και τη διαφάνεια στον προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου.

«Με τόσο γρήγορη αλλαγή, η επιχείρησή σας πρέπει να είναι ευέλικτη και ευέλικτη», είπε. “Οποιοσδήποτε ιστότοπος που έχει ξεπεράσει την κοινή χρήση φιλοξενίας θα επωφεληθεί από το Everleap, ενώ οποιοσδήποτε δημόσιος χρήστης cloud που θέλει πιο προβλέψιμο κόστος, ευκολία στη χρήση και τεχνική υποστήριξη μπορεί να εξετάσει το Everleap.”

Με τις ανάγκες των πελατών στην πρώτη γραμμή, ο Takeshi μας είπε ότι η διαδικασία ανάπτυξης του Everleap βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εξωτερική είσοδο. Οι πελάτες ενθαρρύνονται να υποβάλουν σχόλια, ερωτήσεις και προτάσεις μέσω του ιδιόκτητου πίνακα ελέγχου της εταιρείας.

«Παρακολουθούμε τα σχόλια των πελατών, τις προτάσεις χαρακτηριστικών και τα αιτήματα», δήλωσε ο Takeshi. “Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων προϊόντων μας, θα ρίξουμε μια ματιά σε όλες τις πιθανές βελτιώσεις και θα καταγράψουμε ποια έργα θα εργαστούμε για το τρίμηνο.”

Πέρα από την παραδοσιακή φιλοξενία με απρόσκοπτη κλιμάκωση και άλλα

Ο προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου της Everleap εξυπηρετεί τα πακέτα φιλοξενίας ενός ιστότοπου και πολλαπλών τοποθεσιών της εταιρείας. Και για τα δύο σχέδια, κάθε ιστότοπος διαθέτει δύο διακομιστές ισορροπημένου φορτίου, καθώς και e-mail, υποστήριξη SSL, FTP και άλλες λειτουργίες. Η εταιρεία εγγυάται 100% χρόνο λειτουργίας μέσω ανεκτικού σφάλματος υλικού και ομαδοποίησης.

“Εάν ένας διακομιστής τερματιστεί για οποιονδήποτε λόγο, ο ιστότοπος δημιουργείται αυτόματα σε άλλο διακομιστή”, δήλωσε ο Takeshi. “Αυτή είναι μια τεράστια βελτίωση από την παραδοσιακή φιλοξενία, όπου ένα πρόβλημα με τον διακομιστή ή ακόμη και μια επανεκκίνηση συντήρησης θα μπορούσε να καταργήσει όλους τους ιστότοπους του διακομιστή.”

Διάγραμμα που δείχνει τους μέσους χρόνους απόκρισης διακομιστή

Η προσαρμοσμένη πλατφόρμα cloud της Everleap, η οποία χρειάστηκε ένα χρόνο για τη δημιουργία, μεγιστοποιεί την απόδοση.

Οι πελάτες μπορούν να εκτελέσουν αυτοτελείς εφαρμογές ASP.NET Core σε κάθε σχέδιο και μπορούν να βρουν λεπτομερείς οδηγίες μετατροπής εάν οι εφαρμογές εξαρτώνται από το πλαίσιο. Πρόσθετοι πόροι και διακομιστές είναι επίσης διαθέσιμοι για όσους θέλουν να κλιμακώσουν σε περισσότερους διακομιστές.

“Εάν ένας ιστότοπος είναι αργός επειδή έγινε δημοφιλής, μπορούμε να διανείμουμε το φορτίο σε πολλούς διακομιστές με μερικά κλικ”, δήλωσε ο Takeshi. “Δεν απαιτείται μετεγκατάσταση αρχείων ιστότοπου ή πρόσθετη ρύθμιση – συμβαίνει απρόσκοπτα.”

Επόμενο: Επέκταση της υποδομής πληροφορικής με βελτιωμένες υπηρεσίες

Σύμφωνα με την Takeshi, το Everleap στοχεύει να αναπτυχθεί μαζί με τους πελάτες βελτιώνοντας περαιτέρω την εμπειρία cloud. Επί του παρόντος, η εταιρεία προσφέρει διαχειριζόμενες υπηρεσίες και απρόσκοπτη κλιμάκωση στους μεγαλύτερους πελάτες της. Για πελάτες με ειδικές ανάγκες πληροφορικής, η εταιρεία έχει αναλάβει μερικές φορές ιδιωτικά έργα φιλοξενίας cloud για να καλύψει τις ανάγκες τους.

Καθώς αυτό το τμήμα της πελατειακής βάσης συνεχίζει να αυξάνεται, η Takeshi μας είπε ότι η Everleap σχεδιάζει να εφαρμόσει περισσότερες υπηρεσίες τόσο εντός όσο και εκτός της δικής της πλατφόρμας. Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν τη ρύθμιση υβριδικών σύννεφων, τη διαμόρφωση προσαρμοσμένου IaaS και τη φιλοξενία βάσης δεδομένων και υπηρεσίες DBA.

Πιο συγκεκριμένα στοιχεία στην ατζέντα του Everleap περιλαμβάνουν την προσθήκη υπηρεσιών αποκατάστασης καταστροφών, καθώς και τα προγράμματα του Microsoft Office 365. Το Everleap είναι μέλος του προγράμματος παροχής λύσεων Cloud της Microsoft, επιτρέποντας στην εταιρεία να μεταπωλήσει πολλές επώνυμες υπηρεσίες.

“Το προσωπικό μας έχει δεκαετίες εμπειρίας στη διαχείριση υποδομών φιλοξενίας, ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να αναθέσουν ή να επεκτείνουν τις υποδομές πληροφορικής τους”, είπε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me